Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoogersmilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoogersmilde heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoogersmilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoogersmilde of directe omgeving.

12 klanten uit Hoogersmilde bevelen een bij Casius in Hoogersmilde aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoogersmilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, schuttingen plaatsen voor 7 nieuwbouwwoningen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoogersmilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoogersmilde:

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan voor beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 2000 m2 en makkelijk bereikbaar met gereedschap.

Bron slaan

Ik zou graag een bron willen hebben in mijn tuin, de enige voorwaarde is dat het op een schone manier gebeurt (niet de hele tuin vol met water). Het gras is nieuw (zoden) en de tuin is ongeveer 200 m2 groot. Het moet ongeveer 8 meter diep worden. Pomp heb ik zelf en ik kan deze ook zelf monteren.

Waterbron slaan in de tuin

Graag zou ik in onze tuin een waterbron laten slaan en de pomp laten plaatsen. De tuin is ongeveer 1000 m² en er is een poortdeur aanwezig. Graag ontvang in de offerte inclusief de waterpomp.

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag onze tuin willen beregenen via een bronpomp. De tuin (circa 400 m2) is bereikbaar via een schuttingdeur (90 cm). Graag een offerte voor het boren/slaan van een bron. Graag pomp apart aanbieden.

Waterbron slaan in de tuin

Ik heb een tuin met een totaal oppervlak van circa 900 m2. Ik zou een waterbron willen hebben voor het besproeien van de tuin. De tuin is goed bereikbaar voor de vakman.

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Graag zou ik een waterbron inclusief pomp in mijn achtertuin laten realiseren. Mijn tuin is circa 1000 vierkante meter en is goed bereikbaar via een hek waar een auto door kan.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Voor het beregenen van onze tuin en eventueel grasland dieren. Het gaat om een oppervlakte van 1000 m2. Het erf is goed bereikbaar.

Bron laten slaan in de tuin

Waterbron slaan: wij willen graag een bron voor grondwater i.v.m. sproeien van de tuin. daarnaast verdere informatie en mogelijkheden. De tuin is 1500 m2. Graag een offerte.

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Voor het besproeien van mijn tuin in Exloo wil ik een grondwaterbron laten slaan/boren. Capaciteit goed voor 2 a 3 sproeiers. De tuin heeft een oppervlakte van 3000 m2 en is goed bereikbaar.

Waterbron slaan in weiland

Ik ben op zoek naar een hovenier die een waterbron kan slaan in mijn achtertuin ten behoeve van beregening van mijn weilandje. Diepte grondwater is net iets minder dan 10 meter.

Schuttingen plaatsen

Wij willen graag onze hek en eindwoning van nieuwe schuttingen voorzien. Hout beton liefst Douglass hout 21 planks, en een schutting deur. Circa 34 meter.

Waterput boren in de achtertuin

Ik ben opzoek naar iemand die in mijn tuin (1000 m2 gras) een put zou willen slaan om te beregenen. De pomp plaatsen hoeft niet. De tuin is heel makkelijk bereikbaar.

Waterput boren in de achtertuin

Wij hebben een grote tuin van ruim 10.00 m2. De tuin is goed bereikbaar en halverwege willen we graag een waterput laten boren om de moestuin (en andere planten) van water te kunnen voorzien.

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil graag een waterput in de achtertuin laten slaan, het gaat om een tuin van ongeveer 300 m2. De tuin is goed bereikbaar.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wens een watervoorziening voor 2000 m2 in de vorm van een waterput. De vakman neemt het materiaal mee en de locatie is goed bereikbaar.

Gat graven voor zwembad

We willen graag een zwembad aanleggen. Daarvoor moet een gat gegraven worden van 7 x 1,7 x 4. Er moet ook beton worden gestort van 20 cm dik. Graag een offerte hiervoor.

Vijver voorzien van epdm folie

Ik wil een vijver van 3.92 bij 1.22 voorzien van EPDM folie.

Waterbron slaan

Wij willen graag een bron voor grondwater i.v.m. sproeien van de tuin. het gaat alleen om het slaan van een bron. De tuin is 2300 m2. Graag een offerte.

Waterbron slaan of pulsen

Ik wil een bron laten slaan in de tuin voor het besproeien van de tuin en paardenbak en voor het water geven aan de paarden. Ik weet niet hoe diep het grondwater hier zit. Ee oppervlakte van het terrein is 3000 m2. De bereikbaarheid is redelijk goed, machines kunnen er wel bij.

Het plaatsen van een schutting inclusief poort

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting in mijn achtertuin kan plaatsen. Ik wil graag een schutting met betonpalen die 180 cm hoog is. Daarnaast moet er ook een poort komen. In totaal komt het neer op ongeveer 950 cm. Momenteel is er al een schutting aanwezig, deze verwijder ik waarschijnlijk zelf.

Grond afvoeren en tuin egaliseren

Ik wil graag de tuin van 240 m2 laten egaliseren en de grond afvoeren.

Het zeil van de vijver vervangen

Ik zoek een hovenier die het zeil van onze vijver kan vervangen. Wellicht moet de ondergrond ook vervangen of aangepast worden. Door onze hond zijn er gaten in het zeil gekomen. Het zeil moet dus stevig en bestendig zijn tegen scherpe nagels. De vijver is in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een waterbron om de tuin te besproeien. Het gaat om 400 m2. Ik weet niet hoe diep het moet worden.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor een tuin van 3000 m2. Ik weet nog niet hoe diep het moet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Waterput slaan voor groentetuin en overige gedeelte

Ik wil voor mijn groentetuin (105 m2) en het overige gedeelte van 100 m2 graag een put laten slaan. Er is makkelijk bij te komen met divers materiaal.