Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Holsloot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Holsloot heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Holsloot u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Holsloot of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Holsloot bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Holsloot staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Holsloot:

Vijver voorzien van epdm folie

Ik wil een vijver van 3.92 bij 1.22 voorzien van EPDM folie.

Waterbron slaan

Wij willen graag een bron voor grondwater i.v.m. sproeien van de tuin. het gaat alleen om het slaan van een bron. De tuin is 2300 m2. Graag een offerte.

Waterbron slaan of pulsen

Ik wil een bron laten slaan in de tuin voor het besproeien van de tuin en paardenbak en voor het water geven aan de paarden. Ik weet niet hoe diep het grondwater hier zit. Ee oppervlakte van het terrein is 3000 m2. De bereikbaarheid is redelijk goed, machines kunnen er wel bij.

Het plaatsen van een schutting inclusief poort

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting in mijn achtertuin kan plaatsen. Ik wil graag een schutting met betonpalen die 180 cm hoog is. Daarnaast moet er ook een poort komen. In totaal komt het neer op ongeveer 950 cm. Momenteel is er al een schutting aanwezig, deze verwijder ik waarschijnlijk zelf.

Grond afvoeren en tuin egaliseren

Ik wil graag de tuin van 240 m2 laten egaliseren en de grond afvoeren.

Het zeil van de vijver vervangen

Ik zoek een hovenier die het zeil van onze vijver kan vervangen. Wellicht moet de ondergrond ook vervangen of aangepast worden. Door onze hond zijn er gaten in het zeil gekomen. Het zeil moet dus stevig en bestendig zijn tegen scherpe nagels. De vijver is in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een waterbron om de tuin te besproeien. Het gaat om 400 m2. Ik weet niet hoe diep het moet worden.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor een tuin van 3000 m2. Ik weet nog niet hoe diep het moet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Waterput slaan voor groentetuin en overige gedeelte

Ik wil voor mijn groentetuin (105 m2) en het overige gedeelte van 100 m2 graag een put laten slaan. Er is makkelijk bij te komen met divers materiaal.

Waterput slaan of huidige dieper maken

Ik heb een tuin met een put maar zuig alleen maar zand omdat het waterpijl is gezakt als het mogelijk is de put dieper maken. De put is nu 10 meter diep en het moet 15 meter diep worden. De tuin is 20 x 44 meter.

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil graag een waterput/beregeningsput in de achtertuin voor het besproeien van de tuin. Achtertuin is goed bereikbaar. Het gaat om 860 m2l.

Waterbron slaan in de tuin

Ik ben op zoek naar iemand die een waterbron voor mij kan slaan. Het moet ongeveer 15 meter diep worden en het is voor een tuin van 600 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Waterbron slaan in de tuin

In onze tuin wil graag een waterbron slaan voor het beregenen van de tuin. De totale oppervlak circa 750 m2. Er zijn een drietal meetpunten die aangeven dat het water op circa 12 meter diep zit.

Waterput boren in de achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een waterpunt in de tuin voor beregening van het gras en de moestuin/fruit tuin. De tuin is ongeveer 850 m2 groot en goed bereikbaar.

Tuin egaliseren

Ik wil graag mijn achtertuin laten egaliseren. De tuin is in totaal 50 x 27 meter groot en goed bereikbaar.

Waterput boren in de achtertuin

We willen graag een bron laten boren in onze achtertuin voor de speelvijver en het in droge tijden besproeien van de tuin, ongeveer 350 m2. We gebruiken nu al de regenopvang van het dak.

Schuttingdelen in de achtertuin plaatsen

Ik wil graag 11 schuttingdelen laten plaatsen in de achtertuin, in een rij. Ik zorg zelf voor de schuttingdelen. Ik hoor graag van u.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij hebben een grasveld van een halve hectare groot. Hier zouden wij graag een jeu de boule baan willen laten aanleggen. De ruimt eis goed bereikbaar en de ondergrond is dus van gras. Kunt u de mogelijkheden aangeven?

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen graag een water bron slaan in de tuin waarmee we de tuin van 400 m2 kunnen voorzien van water door middel van besproeiing enz. Ik verneem graag de mogelijkheden hoe dit gerealiseerd kan worden want ik hoop dat dit niet hoeft met een graafmachine.

Douglas schutting plaatsen

Het gaat om 2 schuttingen die haaks op elkaar staan, 1 x 20 meter en 1 x 8 meter, om 3 tuinen te scheiden. De wensen zijn als volgt: Douglas, 21/23 plank, piramide deklat, antraciet betonpaal, diamantkop, en onderplaat. Rvs geschroefd. Palen in betonmortel geplaatst. Als het extra korting oplevert zou de plaatsing in de winter /herfst/vroege voorjaar plaats mogen vinden.

Waterbron slaan in de tuin

Ik zou graag een waterbron in mijn voortuin willen laten slaan voor het oppompen van het regenwater.

Waterbron met pomp in achtertuin

Wij hebben een nieuw aangelegde tuin (750 m2) en willen achteraf toch graag een eigen waterbron voor besproeiing van de tuin. Hiervoor moet een bron geboord/geslagen worden en een pomp geplaatst.

Tuin afgraven en opnieuw bestraten

Ik zoek een stratenmaker die mijn gehele achtertuin kan afgraven, ophogen met zand en bestraten. De tuin is ongeveer 120 m2. De tuin is bereikbaar per poort, maar er kan ook tijdelijk een schuttingdeel worden verwijderd om met groter geschut in de tuin te kunnen.

Waterbron slaan in de wei

Ik ben op zoek naar iemand die een waterbron kan slaan voor een paardenwei van een half hectare. Het moet ongeveer 7 meter diep worden.

Waterbron slaan in de tuin

We hebben al een bron laten slaan en het beregeningssysteem aangesloten maar helaas.... de buis (90 mm) van ongeveer 13 meter lengte bleek bij lange na niet genoeg om de juiste waterdruk onder in de buis te krijgen. Lekenfout. Schijnbaar had de buis veel langer en dus dieper moeten zijn om de juiste druk te krijgen zodat we de 8 sprinklers tegelijkertijd kunnen laten sproeien. De plek van de bron is redelijk eenvoudig te bereiken maar er moet wel onder een tak van een walnoot doorgereden worden die ongeveer drie meter hoog is. (Een giertank kon er onderdoor). Hopelijk kan iemand ons helpen met het slaan van deze bron.