Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hollandscheveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hollandscheveld heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hollandscheveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hollandscheveld of directe omgeving.

12 klanten uit Hollandscheveld bevelen een bij Casius in Hollandscheveld aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hollandscheveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, schuttingen plaatsen voor 7 nieuwbouwwoningen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hollandscheveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hollandscheveld:

Sparren rooien in een klein bos

We hebben nog ongeveer 35 sparren te rooien die in een bosje staan. 11 daarvan staan vlakbij de erfgrens met de buren langs hun oprijpad en die durven we in elk geval niet zelf te laten vallen. Maar als er toch een vakman komt, dan is het omhalen van alle 35 misschien ook wel wenselijk (hangt ook wel van de kosten af...). De bomen zijn ongeveer 15 meter hoog, waarvan de toppen groen. Veel hout is nuttig voor open haard e.d., maar het loofgedeelte moet door u of door onszelf gehakseld en wellicht voor ophoging worden gebruikt. De wortels zouden vernietigd moeten worden. De afgelopen tijd hebben we al ongeveer 20 gerooid; er resteren dus nu nog ongeveer 35. Ik heb het liefst een indicatie per mail voor 11 bomen neerhalen, voor 35 neerhalen, voor tevens 55 wortel vernietigen, voor tevens weghakselen van de 55 koppen. Er is voldoende werkruimte via het het buurpad en de achterzijde.

Dennenbomen rooien

2 dennen boomen 40 cm doorsnede 15 meter hoog van bovenaf rooien

Boom kappen

Kappen van een oude eik (diameter plusminus 55 cm). Van de stam moet 2,5 meter blijven staan. Boom van een jaar of 50/60 oud. Hoogte weet ik niet precies.