Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Havelte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Havelte heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Havelte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Havelte of directe omgeving.

18 klanten uit Havelte bevelen een bij Casius in Havelte aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Havelte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf, damwand laten plaatsen, achtertuin volledig renoveren, gehele achtertuin bestraten, schutting met betonpalen en betonrand plaatsen, schuttingen van hout laten monteren, oprit en achtertuin aanleggen, tuin volledig renovern, tuin ophogen en herbestraten, complete tuinrenovatie, tuinen van een nieuwbouwblok afgraven en ophogen, tuinontwerp en -renovatie, tuin aanleggen, tuinontwerp en -aanleg, tuin opnieuw inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Havelte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Havelte:

Schutting laten vervangen

Plaatsen van schutting van hout/beton. Opruimen en afvoeren doe ik zelf. In eerste instantie willen we, vanwege een uitbouw, 8 meter schutting vervangen. Mogelijk dat we de andere kant ook meepakken, wat in totaal op ongeveer 25 meter uitkomt. Graag hoor ik van u wat dat bij u gaat kosten. Contact graag eerst via email.

Schutting leveren en plaatsen

Bij deze zou ik graag een offerte op willen vragen voor de levering en het plaatsen van een schutting. Wij willen graag een schutting van beton en hout in de kleur antraciet. De schutting bestaat uit 2 delen. 1e deel moet 12 meter lang worden met helemaal aan de linkerkant een poort van 90 centimeter. Het 2e deel moet ongeveer 9 meter worden met daaraan 2 meter half hoog (als jullie die leveren). Kunt u voor mij een mooie prijs maken?