Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Erica te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Erica heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Erica u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Erica of directe omgeving.

29 klanten uit Erica bevelen een bij Casius in Erica aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Erica bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Erica staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Erica:

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterbron laten slaan in een goed bereikbare plaats in de tuin. De bron moet water geven voor beregening van de tuin. Wat kost het en wanneer zou dit kunnen plaatsvinden.

Stronken verwijderen

Stronken verwijderen Ongeveer 20.

Wilgenrollen plaatsen aan betonmatten

Ik wil 16 wilgenrollen (dit is voor 28 meter) laten plaatsen deze worden dan vastgezet aan betonmatten die zijn aanwezig. Materiaal haal ik zelf, hoeveel kost het om dit te laten plaatsen?

Boom verwijderen en boomstronk verpulveren

Ik wil ik graag een boomstronk laten verwijderen en laten verpulveren. Er zit nog een stukje in van 30-50 cm boven de grond. De diameter van de stam is ongeveer 60-80 cm. De ruimte is makkelijk toegankelijk.

Laurierhaag snoeien of verwijderen

Ik heb een laurierhaag van 5 meter lang en 4 meter hoog, ik wil deze, indien mogelijk, flink laten terugsnoeien en anders laten verwijderen. De haag is 15 jaar oud.

Tuin

Mijn tuin is een puinhoop en helemaal niet privee. Het ligt aan de weg en de buren zitten er bovenop. Door omstandigheden kan ik weinig doen maar hou van vogels en bloemen. Wat ik zou willen is een groter terras wat struiken en een goed looppad. Het is een huurhuis.