Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron slaan in de tuin:

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten aanleggen ter behoeve van de beregening van de tuin. De tuin is 1300 m2. Deze is ook goed te bereikbaar. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.
Onze klant uit Emmer Compascuum (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron slaan in de tuin uit heel Nederland:

Waterbron laten slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan. Graag ontvang ik van u een aanbieding! Een bron is voldoende; ik regel de rest met een passende pomp en tuinslang.

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil een nieuwe bron laten slaan. Diepte is 10 tot 12 meter. Buis diameter moet ongeveer 75 of 100 of 125 mm worden.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

In Westervoort puntstuk met pomp. Geheel vrijblijvende offerte !!!!!! Adres, 't Hoge Eind 80 6932 HS Westervoort

Waterbron of waterput laten slaan

Wij hebben een tuin van ong 1000m², die reeds grotendeels is aangelegd (planten, struiken, bomen, grasmatten). Graag zouden wij deze tuin met grondwater kunnen besproeien. Wij hebben reeds een waterpomp aangekocht. Kan er iemand een gat slaan/boren van minimum 10m diep (of dieper), want op 8m diepte zit er nog geen grondwater bij ons (reeds geprobeerd).

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterbron slaan in de tuin om een gazon, paardenbak en tuincentrum te bewateren. De tuin is ongeveer 4000 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Waterbron of waterput laten slaan

In mijn achtertuin wil ik een waterbron laten maken inclusief pomp voor goede beregening. Er zit hier bij 8-9 meter roest in het water, maar ik wil graag helder grondwater, dus waarschijnlijk moet er iets dieper geboord worden Wie kan mij helpen met een offerte.

Waterbron voor tuinberegening laten slaan

Ik wil graag een offerte laten uitbrengen voor het slaan van een puls, inclusief pomp voor het beregenen van ongeveer 2000 m2 tuin.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij zijn geïnteresseerd in het slaan / boren van een waterbron om zo de tuin van water te voorzien. Onze tuin is ruim 1000 m2. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. Daarnaast hebben wij gehoord dat het water in onze regio niet goed zou zijn voor de tuin en hopen van u te horen wat de kwaliteit van het water is en voor welke doeleinde het te gebruiken is.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil een puntstuk slaan voor een waterbron in een tuin van 6000 m2. Het grondwater is zit ongeveer 1.20-1.30 meter.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik zou graag een waterbron willen laten slaan in mijn tuin en een bewateringsplan laten maken, zodat ik vanuit één punt de hele tuin kan laten beregenen. Wat zijn de kosten van een bron en welke mogelijkheden zijn er om automatisch te laten beregenen?

Partners

Partners van Casius