Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting en schuttingpalen plaatsen:

Schutting en schuttingpalen plaatsen

Schutting over een lengte van 30 meter. Inclusief palen en bevestigingsmateriaal
Onze klant uit Emmer Compascuum (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting en schuttingpalen plaatsen uit heel Nederland:

Composiet schutting plaatsen

Er moeten schuttingen worden geplaatst inclusief schuttingpalen, nieuwe poortdeur met hang en slotwerk en verwijderen en afvoeren van oude houten schutting. De lengte is 6 meter en de hoogte is 1.80 meter.

Schutting tussen schuttingpalen plaatsen

Ik wil schermen van een schutting laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Het moeten totaal 10 schermen worden. De woning van de buurman wordt hoger dan mijn tuin omdat zijn tuin hoger staat. De palen die geplaatst moeten worden zijn 290 bij 6,8 bij 6,8 cm. Aan een kant moeten er twee planken onder elkaar worden bevestigd van 15 cm breed om de ongelijke hoogte van het maaiveld op te vangen.

Schutting met windschade repareren

Door wind is mijn schutting kapot gewaaid, en voor mijn verzekering moet ik een offerte laten opmaken om te kijken wat het kost om deze te repareren. Schutting is in totaal meer dan 20 meter lang, met een brede poort deur. Verschillende schuttingpalen moeten vervangen worden omdat deze rot zijn, hierdoor hangt de schutting helemaal over naar een kant. Verschillende planken van de schutting zijn losgekomen. Samenvattend, enkele rotte palen, aantal planken die eraf zijn, schutting staat helemaal schreef.

Schuttingpalen aanstorten met beton

Ik heb in 2016 schuttingen laten plaatsen via de praxis. Deze schuttingen heb ik daar ook vandaan. Na een half jaar viel mij op dat deze schuttingen niet recht stonden en bij een beetje wind direct heen en weer begonnen te waaien. De klusservice is bij mij terug gekomen en de mannen hebben geheel kosteloos aan 1 kant beton gestort. Het leek erop dat het nu beter stond, maar ik ben nog altijd niet tevreden. Ik denk dat er aan de andere kant ook beton gestort dient te worden. Ik ben via de Praxis Den Haag Verheeskade met de klusservice in contact gekomen, maar dit lijkt niet meer op die manier te gebeuren. En de mevrouw van de Verheeskade en iemand van Praxis klantenservice Amsterdam verwees mij naar de website. Kortom ik kom graag in contact met een bedrijf die er voor wil zorgen dat mijn schutting recht komt te staan. Wellicht kan er in het archief gekeken worden welk klusbedrijf dit is geweest en of dit net als toen gewoon weer onder de garantie kan vallen. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet,

Schutting en schuttingpalen plaatsen

Schuttingen inclusief schuttingpalen (betonnen palen en onderplaten) plaatsen. 20 strekkende meters inclusief poort met ijzeren frame (Ervan uitgaande schutting 190 cm + 1 paal) Graag een offerte. Alvast bedankt .

Plaatsing betongaas schutting

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de plaatsing van ongeveer 14,5 meter betongaas schutting. Aangezien onze kavel ongeveer 20 cm hoger ligt dan het aangrenzende land zou ik graag weten of het mogelijk is om aan de onderkant tussen de schuttingpalen met hardhouten planken een grondkering te maken en wat de meerprijs hiervan zou zijn. Mocht er meer informatie nodig zijn hoor ik het graag.

Schuttingdeur monteren en palen afkorten

Nieuwe schuttingdeur is niet correct geplaatst (door amateur). Dient verbeterd te worden. En schuttingpalen moeten afgezaagd en vastgezet te worden. Gewoonweg schutting correct plaatsen.

Schutting plus 2 poortdeuren monteren

Hardhouten schutting van ongeveer 16 meter inclusief betonnen schuttingpalen, betonnen onderrand en 2 poortdeuren.

Schutting en poort laten monteren

Beton schutting inclusief schuttingpalen plaatsen over een lengte van 17 meter en over een lengte van 3 meter.

Schutting met poort plaatsen

Wij willen graag een schutting om onze tuin laten plaatsen. De tuin is circa 10 meter diep en aan de steegzijde is de totale breedte c.a. 4 meter. T-profiel. In die 4 meter dienen ook 2 dichte poorten van hout (zonder stalen binnenframe) gemaakt te worden. De oude schutting verwijderen doen we zijn. Wij zorgen voor een bouwrijpe ondergrond. Wij weten nog niet wat voor schutting we willen, waarschijnlijk een volledig houten schutting of met delen beton (palen). Graag ontvangen wij een meerprijs offerte voor het aanstorten van de schuttingpalen met snelbeton.

Partners

Partners van Casius