Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, tuin aanleggen, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Emmer Compascuum:

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten aanleggen ter behoeve van de beregening van de tuin. De tuin is 1300 m2. Deze is ook goed te bereikbaar. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Kunstgrasveld aanleggen

Ik heb een stuk tuin waar ik overweeg kunstgras te laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 70 m2. Dit deel zal wel geëgaliseerd moeten worden. De beplanting is er al uit.

Schutting en schuttingpalen plaatsen

Schutting over een lengte van 30 meter. Inclusief palen en bevestigingsmateriaal

Schade aan een hekwerk herstellen

, Ik heb schade opgelopen aan mijn hekwerk en zal dit graag eventueel willen laten herstellen , kunt u daar een offerte van doen ? ,

Coniferen vervangen door hekwerk

Ik zou graag een indicatie / offerte willen hebben van verwijdering van 22 coniferen (2 m. ) Ook moet het hekwerk (geplastificeerd gaas) deels worden vervangen. (Ongeveer 10 meter) alles inclusief uitgraven, nieuw materiaal en afvoeren oud materiaal. Zaak moet weer in ere hersteld worden na coniferenbrand. (Verzekering) Graag hoor ik wat dit ongeveer gaat kosten.

Boomstronk verwijderen

2 x taxus en 1 x rododendron en klein wortel materiaal verwijderen aan straat kant. ( alleen stronken staan nog ) Tuinje beetje vlak maken naderhand Vrij toegankelijk vanaf de straat, plantmateriaal meenemen. Zie streetview

Houten schuttingen neerzetten

7.45m van 1. 80 hoog 15. 00 m van 180 hoog 8. 00m van 090 hoog 5. 50 m van 090 hoog

Boomstronk verwijderen

Wegfrezen van een boomstronk, ongeveer 80 cm diameter, van een kronkelhazelaar in de achtertuin. Deze is al afgezaagd. Doorgang naar de tuin is zo'n 1,5 meter breed.

Nieuwe schutting laten plaatsen in de tuin

Op korte termijn willen we een nieuwe schutting van goede kwaliteit, het materiaal maakt niet zo veel uit. De schutting is in een (omgekeerde) L-vorm, 8 meter bij 4 meter. We willen graag een schutting die minimaal 2 meter hoog is en een rechte bovenkant heeft. Tevens zal er een deur in moeten komen van 110 cm breed. Materiaal moet van dermate kwaliteit zijn dat hij vele jaren meegaat. Graag een offerte voor levering en plaatsing van de schutting. De schutting wordt geplaatst in de tuin van een nieuwbouwwoning.

Grote zwarte Es kappen

Bij ons in de voortuin staat een grote zwarte es (zie foto). De omtrek is ongeveer 180 cm en de hoogte gokken we op zo'n 15 meter. We willen er graag vanaf aangezien we er veel overlast van hebben (rommel in de tuin, vogelpoep op de auto en de stoeprand komt omhoog. Ook hebben we het vermoeden dat hij steeds schever gaat staan en dit voelt niet veilig). We willen graag dat hij op een veilige manier (etappes) gekapt word en natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Om laten vallen is geen optie, aangezien we in een bouw wonen met rijtjeshuizen. Het hout mag u gratis hebben of in ruil voor uw dienst (n.o.t.k).

bomen snoeien

Wij hebben in onze tuin een paar grote bomen staan oa een ceder.Wij willen deze graag gesnoeid en voor alle andere bomen en struiken goed advies

Privetuin onderhoud: 26x maaien van het ...

Privetuin onderhoud: 26x maaien van het gazon (475m2), 8x wieden van de border, 2x chemisch bestrijden van onkruid op de verharding (200m2), 2x afranden van de graskanten (250m), 2x eenzijdig knippen van de coniferenhaag (200m), 2x snoeien van de daarvoor in aanmerking komende beplanting( in voor en najaar), vertikuteren en bemesten van gazon (475 m2)