Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gat graven in de tuin voor een zwembad:

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Er dient in de tuin een gat gegraven te worden voor het plaatsen van een plunge pool. Afmeting is 300 cm x 250 cm. Vervolgens dient het zand ook afgevoerd te worden. Het oude gras verwijderen plus leggen van kunstgras. Ongeveer 30 m2.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat graven in de tuin voor een zwembad uit heel Nederland:

Vijver graven en grond afvoeren

Wij willen een gat voor een vijver laten graven, de afmeting voor het gat zullen ongeveer 3 meter bij 2 meter zijn en ongeveer een meter diep. Ook moet de grond worden afgevoerd.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een zwembad van 6 bij 4 breed, de diepte van het zwembad moet 1.5 meter zijn. Tegels heb ik zelf al.

Gat graven tbv zwembad

Gat 9x4.5 x 1.8 graven en aarde afvoeren

Trampoline in de tuin ingraven

Ik wil een trampoline in laten graven. Het gat moet een diameter 4 meter. Het diepste punt is 75cm. Grond kan in de eigen tuin worden afgevoerd.

Tuinaanleg

nieuwbouwhuis, voortuin 45m2 met grind oprit waar 2 auto’s op kunnen, de zijkanten grond open houden voor beplanting Achtertuin 91,5m2 met een terras van 20m2, een kleine overkapping, een schuurtje, grasgazon 30m2, de zijkanten grond open houden voor beplanting, gat graven van 1,5m diep, 4 meter lang en 2,5 meter breed voor een vijver.

Ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren

We hebben 10 jaar geleden een aanbouw laten plaatsen. Tijdens het plaatsen zijn er geen ventilatiebuizen aangebracht en de lucht uit de kruipruimte komt nu rechtstreeks via aangebrachte roosters in onze uitbouw uit. Er zijn wat vochtplekken aan de voorkant (waar het rooster zich bevindt aan de voorzijde van het huis, hier zitten 2 ventilatiegaten). Dit zou betekenen dat er een U-buis moet worden aangebracht onder de fundering door (koekoek systeem?) of dwars door de fundering van de uitbouw (2.25 meter, fundering is een vierkant van circa 30 cm dikte) heen boren. Wij kunnen aan de achtertuinzijde, een gat graven zodat er voldoende ruimte is om te werken/boren. De houten planken zijn al weg. Dit geldt ook voor de kruipruimte, er zit een oude convectorput opening (50 cm x 2 mrt) waarin apparatuur kan worden geplaatst voor het plaatsen van de buizen (weghalen zand). Wie kan ons hierin adviseren?

Trampoline in de tuin laten ingraven

Het gaat met name om het graven van een gat voor het plaatsen van een trampoline. De trampoline heeft (waarschijnlijk) een diameter van 365cm. Het gat moet tot ongeveer 1 meter diep zijn. Het betreft een ronde trampoline Goed om te weten: - Vanaf de straat tot de tuin aan de achterkant is een grindpad. - De poort is ongeveer 85cm breed. - Graag een prijs inclusief afvoeren grond.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Graven van een gat voor een zwembad, afmetingen 6x10x1,5 meter. Grond niet afvoeren maar gebruiken om achterste deel van de tuin op te hogen. Minigraver kan door de poot naar binnen.

Gat graven voor zwembad

Er moet een gat in de tuin gegraven worden voor een zwembad 7 x 3 x 1,50 Er moet 7,40 x 3,4x 1,65 afgegraven worden. Een mini graver kan door de poort. Grond voeren we zelf af. De poort is 1.25 breed. De grond hoeft niet afgevoerd te worden. Het is wel de bedoeling dat de bodem van het gat uiteindelijk glad wordt afgewerkt zodat de vloer erin gestort kan worden.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Ik zou een gat willen laten graven in mijn tuin van 660 cm bij 460 cm en 145 cm diep. Het terrein is met een minigraver te bereiken. De afvoer van de grond moet ook geregeld worden. Ik bespreek graag de beste werkwijze met de specialist.

Partners

Partners van Casius