Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput boren in de achtertuin:

Waterput boren in de achtertuin

We willen graag een bron laten boren in onze achtertuin voor de speelvijver en het in droge tijden besproeien van de tuin, ongeveer 350 m2. We gebruiken nu al de regenopvang van het dak.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput boren in de achtertuin uit heel Nederland:

Waterput op zonne-energie boren in de achtertuin

Ik zou graag een waterput laten boren in mijn achtertuin. Ik heb een beetje onderzoek gedaan en ik wil graag iets waarmee op Zonne-energie water omhoog kan worden gepompt. De oppervlakte van de achtertuin is 600 m2. De plek waar ik de pomp wil hebben is achterin mijn tuin, op het hoogste punt van een kleine helling, het is niet stijl, maar duidelijk een helling. Het grondwater bevindt zich mogelijk op een diepte van 7 meter. De plek is niet heel makkelijk te bereiken met grote machines. Er is een brede trap dat naar het gazon leidt. Daar heb ik een plank over liggen waar met een gevulde kruiwagen opgereden kan worden, als het zwaarder wordt dan dat, moeten er stalen planken komen. het hoeft van mij niet heel grootschalig, het is alleen voor eigen gebruik.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een waterbron in mijn achtertuin voor het sproeien van mijn gras en planten. Totaal 80 m2. De tuin is makkelijk bereikbaar.

Waterput boren in de achtertuin

Gezien de steeds droger wordende zomers overweeg ik een waterput te laten slaan om mijn tuin van water te voorzien. Mijn tuin is totaal circa 499 meter groot. Vorig jaar heb ik extra circa 40 m3 gebruikt maar dat was duidelijk te weinig. Afhankelijk van de plaats van de boring zal de toegang met groot materieel moeilijk zijn.

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag onze tuin willen beregenen via een bronpomp. De tuin (circa 400 m2) is bereikbaar via een schuttingdeur (90 cm). Graag een offerte voor het boren/slaan van een bron. Graag pomp apart aanbieden.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Voor het beregenen van onze tuin en eventueel grasland dieren. Het gaat om een oppervlakte van 1000 m2. Het erf is goed bereikbaar.

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Voor het besproeien van mijn tuin in Exloo wil ik een grondwaterbron laten slaan/boren. Capaciteit goed voor 2 a 3 sproeiers. De tuin heeft een oppervlakte van 3000 m2 en is goed bereikbaar.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een waterput of waterbron in mijn tuin laten slaan. De tuin is bereikbaar door een tegelpad wat 1,20 meter breed is. Het gaat om 200 m2.

Waterput slaan in de tuin

Ik zou graag voor onze tuin (300 m2) een put laten slaan/boren. zou u mij een prijsopgave kunnen maken voor zowel het boren, als de pomp en toebehoren? De tuin is bereikbaar via een brandgang en via de garage.

Waterput slaan, boren of pulsen in achtertuin

Wij wonen in een nieuwbouwwijk en zijn op het moment bezig met de tuin. Hierbij willen wij een waterput laten slaan van circa 8 meter. De tuin is circa 150 m2. De tuin is bereikbaar vanaf de weg (zit een haag tussen van circa 2,5 meter breed en 60 centimeter hoog, mocht er iets overheen getild worden). Anders is er ook een doorgang van circa 2,5 meter voor een mogelijk voertuig. Graag ontvangen wij een offerte wat een en ander ongeveer gaat kosten, inclusief aansluiten van mogelijke slangen? Als er extra informatie nodig is dan horen wij dat graag.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik heb een tuin van ongeveer 500 m2 en wil hierin een waterput laten boren of slaan voor het beregenen van mijn tuin. De tuin is via een opening aan de linkerzijde van het huis te bereiken. De opening is ongeveer 4 meter breed, maar verderop staat een boom waardoor er ongeveer een breedte is van 1 meter.