Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Emmen of directe omgeving.

619 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleg voor en achter, drainage ophogen bestrating, schuttingen plaatsen voor meerdere woningen bij nieuwbouw project, tuin grond weghalen+zand+bestraten, tuin egaliseren en drainage aanleggen, aanleg tuin, achtertuin herinrichten, aanleggen tuin nieuwbouw huis, afgraven en zand storten, kunstgras aan laten leggen, aanleggen terras, tuinhuis, ondervloer en schutting zetten, houten vlonder bouwen bij sloot, tuin renoveren, tuin vernieuwen en plaatsen schuur, tuin renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Emmen:

Drie Coniferen en boomstronk verwijderen

Ik wil graag drie Coniferen en een boomstronk laten verwijderen. Dit mag een all-in klus worden. De stronk is van een Kersenboom.

Boomstronk en de boomwortels verwijderen

Ik zoek een hovenier die een stronk vanuit mijn achtertuin kan verwijderen. De achtertuin is bereikbaar per achterom, echter is de achterom niet erg breed. De stronk moet weg gefreesd worden.

Waterbron slaan in de tuin

Wij hebben een tuin. Ooit hebben eerdere bewoners een bron laten slaan, maar deze is niet meer te gebruiken (volgens een vorige bewoner zit er een kapotte slang in) en het is onduidelijk waar deze zich zou bevinden. De voormalige eigenaar weet het wel ongeveer, maar niet precies. Volgens hem zit het grondwater hier op ongeveer 8 meter diep.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

De huidige beschoeiing is aan vervanging toe. Lengte ongeveer 10 mtr, hoogte vanaf de bodem ongeveer 70cm.

Boomstronk verwijderen

Verwijderen boomstronk. Tuin is vanaf de straat toegankelijk

Bomen van perceel verwijderen en egaliseren

Het toaal egaliseren van een tuin van 6000 m2. Vol met bomen en een vijver. We willen graag een woning aankopen in wezuperbrug. Voordat we overgaan naar een bieding willen we graag weten wat het ons ongeveer gaat kosten om de grond klaar te maken voor weide waar paarden in kunnen lopen. De grond staat nu vol met bomen en zou verwijderd moeten worden inclusief wortels. Totaal oppervlakte van 0. 7 hectare.

Tuin afgraven en nieuw zand erin

Graag een prijsopgave van het zand afgraven en afvoeren plus nieuw zand erin. Het gaat om 60 m2 . Zodat de straat opnieuw gelegd kan worden.

Container huren

Ik wil de tuin afgraven. De grond is zwart en die moet afgevoerd worden. Het gaat hier om 25 m2 en ik wil graag een container hebben. Het gaat om een container waar 4 m3 in past.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een composiet schutting. De totale lengt zal 50 meter zijn. De eerste 30 meter wordt 1.80 meter hoog en de andere 20 meter ongeveer 1.10 meter. De panelen dienen een minimale doorkijk te krijgen. De palen en bevestigingsmateriaal dienen van een roestvrij materiaal te zijn. De coniferen die er nu staan zullen wij zelf verwijderen.

Achtertuin en voortuin afgraven, grond afvoeren en geel zand storten

Ik wil mijn hoge voortuin laten afgraven: 24 vierkante meter, 30 cm diep. Daarna wil ik hier geel zand in hebben voor bestrating (minder diep, 25 cm). Zeven kuub afgraven en zes kuub geel zand storten. In de achtertuin heb ik ook nog 6 vierkante meter grond die afgevoerd moet worden en gevuld moet worden met geel zand, ongeveer 1 m3. Daarna 3 m3, extra geel zand storten om het gat ernaast op te vullen. Het moet voor 1 augustus uitgevoerd zijn.

Aanleg van kunstgras

Wij hebben een taps toelopende tuin, van ongeveer 8 meter lang en 5 meter breed en wij zitten eraan te denken om daar kunstgras te leggen, moet geschikt zijn voor honden. De tuin heeft een achterom.

Houten schutting plaatsen

De tuin is 10 mater breed. Ik wil een gewone houten schutting. Wat kost het plaatsen hiervan?

Trampoline ingraven

Ingraven van een trampoline doorsnede 427 cm en het afvoeren van tuinaarde.

Overlast gevende dennenboom kappen

Betreffende dennenboom geeft overlast bij aangrenzende percelen van buren. ( Hars en naalden). Staat op ongeveer op 1 á 1.5 m vanaf de erfgrens in onze achtertuin. Deze graag gecontroleerd kappen en de stobbe verwijderen (Stobbenvrees). Boom afvoeren of als snippers afvoeren. Doorgang van de garagedeur naar de tuin is 80 cm. De dennenboom van ongeveer 8 meter hoog en 5 meter breed. Stamdikte ongeveer 35 cm.

Rooien van grote laurierstruiken

Wij hebben in onze tuin een laurierstruik met een stamdikte van 20 centimeter en een hoogte van 8 meter die voorover helt. Wij willen deze laten rooien. Ook zijn er een tweetal andere struiken van gelijke hoogte die wij terug willen laten snoeien tot ongeveer 3 meter hoogte, indien mogelijk. Wij wonen in een hoekwoning met een doorgang aan de zijkant. De tuin is ongeveer 14 meter diep en 6.5 meter breed. Wij zouden dit graag z.s.m. gerealiseerd zien vanwege het eventueel omvallen van de boom.

Schutting van beton en hout plaatsen

15 meter in rechte lijn en dan haaks daarop een poort van een meter.

Voortuin herinrichten

Wij hebben bij onze rijtjeswoning een voortuin van 465 cm breed en 810 cm lang, waarin een schuur staat van 9,45 m². Wij willen die voortuin laten herinrichten. Het volgende moet gebeuren: 1)Verwijderen oude schutting (A). 2)Verwijderen volledige toegangsboog (B), inclusief beplanting aan de schuurzijde. 3)Verwijderen van boog van nr. 9 (B). 4)Verwijderen containerscherm (C). 5)Verwijderen waslijnstaander. 6)Enkele kleine veldkeitjes verwijderen. 7)Te behouden planten worden door ons zekergesteld. 8)Afvoeren van verwijderde materialen. 9)Herstraten met gebruik van oude tegels (aanwezig zijn 226 hele en 31 halve tegels), aangevuld met nieuwe (kapotte tegels vervangen). Eventueel zand toe te voegen. 10)Leveren en aanbrengen van schutting (A), inclusief de benodigde standpalen, zoals op tekening aangegeven. Zie voor vergelijkbaar model bijgaande foto. Maximale hoogte aan huiszijde 180 cm. aflopend naar de entreezijde. Plaatsen van een rozenboog van 150 cm breed. Zie voor vergelijkbaar model bijgaande foto. 11)Leveren en aanbrengen van hekje (B), inclusief hang- en sluitwerk en rozenboog van 150 cm breed, zoals op tekening aangegeven. Aan huisnummer 9 kant alleen voorzien van de bovenste boog. Het hekje is zelf 100 cm breed, naar binnen draaiend/van de schuur afdraaiend. 12Front van hekje dient in te springen t.o.v. de buitenste schuurmuur. 13)Herbevestigen van hekje van huisnummer 9. 14)Leveren en aanbrengen van containerscherm (C), inclusief de benodigde standpalen, zoals op de tekening aangegeven. Hoogte 120 cm 15) Afmetingen van bloemperk 1: 165 x 60 cm. 16)Afmetingen van bloemperk 2: 150 x 60 cm. We ontvangen graag uw offerte voor de levering van de materialen, afvoeren van het afval en de plaatsingskosten.

Conifeer verwijderen

Betreft het verwijderen (met wortel en al) en afvoeren van een conifeer. Deze is ongeveer 5 meter hoog en eventueel wil ook een boom die er naast staat laten verwijderen, eveneens ongeveer 5 meter hoog. Eventueel nieuwe beplanting voor deze vrij gekomen ruimte realiseren. De conifeer staat in de voortuin. Graag ontvang ik een offerte.

Afgesloten erfafscheiding plaatsen

Wij willen de schutting rond onze achtertuin van 15 x 6 meter gaan vervangen. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. We willen er hardhouten palen laten plaatsen waarop aan één zijde IJsselrabat wordt geplaatst. Aan de achterzijde van de tuin moet ook een poortdeur worden geplaatst. Er moet ten minste 1 zijde van 15 meter en 1 zijde van 6 meter worden geplaatst, 2 meter hoog. De andere zijde van 15 meter moet mogelijk ook, maar dat is afhankelijk van een gesprek met onze buren. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en staan open voor advies. We willen graag een offerte ontvangen met daarin een aparte post voor de materialen, zodat we kunnen bekijken of we die laten leveren of zelf kopen. Deze tuin is goed toegankelijk en ligt aan een openbare weg. De uitvoering van de klus is gewenst in week 37 ( vanaf 12 september 2016 ).

Heg verwijderen en afvoeren

Ik wil graag de heg in mijn voortuin (afscheiding met mijn buren) laten verwijderen en afvoeren. Op het moment ben ik er nog niet zeker van of ik een schutting wil laten plaatsen. De heg is ongeveer 70/80 cm diep. 1.20 hoog en 10 meter lang. Aan het eind van de tuin is nog een kleinere heg van 1.10 diep. 1.20 hoog en 3 meter lang.

Schutting met gaasschermen plaatsen

Ik wil graag 24 meter schutting plaatsen, met twee kleine hoeken. Verder wil ik graag een deur erin en 21 planks met beton. Als het kan met 3 x gaas voor beplanting of stenen. In overleg een oude schutting verwijderen. Indien mogelijk voor 3 juli.

Tuin snoeien

Ik wil graag bomen en struiken laten snoeien.

Boomstronk uit de achtertuin verwijderen

Ik wil graag mijn boomstronk laten verwijderen uit mijn achtertuin. Ik heb geen vrije achterom, dus de frees moet smal genoeg zijn om door de voordeur te kunnen. Stronk is ongeveer 45-50 cm in doorsnede en steekt 20 cm boven de grond uit. Graag een prijs voor verwijderen stronk, inclusief afvoer van het resthout.

Klinkers onkruidvrij maken en invoegen met mortel

Ik zou graag circa 70 m2 klinkers onkruidvrij willen hebben en houden door het te laten invoegen met mortel. Er zit nu niet veel onkruid, wel wat zand tussen de stenen. Moet dat er eerst uit? Kunt u dat doen? En wat zouden de kosten zijn voor het aanbrengen van de mortel?

Schutting in U-vorm laten plaatsen

Ik wil graag de kosten weten om een schutting te laten leveren en plaatsen van ongeveer 22 meter in U-vorm met een poort erin. Graag uw offerte van zowel een houten schutting met betonplaten en betonpalen als met houten palen. Graag ook een offerte van de houten schutting met een stenen muurtje eronder en een kolom van steen.