Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Emmen of directe omgeving.

606 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf, damwand laten plaatsen, tuin egaliseren en betegelen, achtertuin volledig renoveren, gehele achtertuin bestraten, schutting met betonpalen en betonrand plaatsen, tuin vernieuwen, tuin aanleggen, tuin volledig renoveren, tuin ophogen en herbestraten, complete tuinrenovatie, tuinen van een nieuwbouwblok afgraven en ophogen, tuinontwerp en -renovatie, tuin aanleggen, tuinontwerp en -aanleg en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Emmen:

Container huren

Ik wil de tuin afgraven. De grond is zwart en die moet afgevoerd worden. Het gaat hier om 25 m2 en ik wil graag een container hebben. Het gaat om een container waar 4 m3 in past.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een composiet schutting. De totale lengt zal 50 meter zijn. De eerste 30 meter wordt 1.80 meter hoog en de andere 20 meter ongeveer 1.10 meter. De panelen dienen een minimale doorkijk te krijgen. De palen en bevestigingsmateriaal dienen van een roestvrij materiaal te zijn. De coniferen die er nu staan zullen wij zelf verwijderen.

Achtertuin en voortuin afgraven, grond afvoeren en geel zand storten

Ik wil mijn hoge voortuin laten afgraven: 24 vierkante meter, 30 cm diep. Daarna wil ik hier geel zand in hebben voor bestrating (minder diep, 25 cm). Zeven kuub afgraven en zes kuub geel zand storten. In de achtertuin heb ik ook nog 6 vierkante meter grond die afgevoerd moet worden en gevuld moet worden met geel zand, ongeveer 1 m3. Daarna 3 m3, extra geel zand storten om het gat ernaast op te vullen. Het moet voor 1 augustus uitgevoerd zijn.

Aanleg van kunstgras

Wij hebben een taps toelopende tuin, van ongeveer 8 meter lang en 5 meter breed en wij zitten eraan te denken om daar kunstgras te leggen, moet geschikt zijn voor honden. De tuin heeft een achterom.

Kastanjeboom snoeien

Ik wil de kastanjeboom op de oprit fors laten terugsnoeien. Hij staat vrij, er zit een dak in de buurt. Het snoeien zou in de winter moeten gebeuren.

Houten schutting plaatsen

De tuin is 10 mater breed. Ik wil een gewone houten schutting. Wat kost het plaatsen hiervan?

Trampoline ingraven

Ingraven van een trampoline doorsnede 427 cm en het afvoeren van tuinaarde.

Overlast gevende dennenboom kappen

Betreffende dennenboom geeft overlast bij aangrenzende percelen van buren. ( Hars en naalden). Staat op ongeveer op 1 á 1.5 m vanaf de erfgrens in onze achtertuin. Deze graag gecontroleerd kappen en de stobbe verwijderen (Stobbenvrees). Boom afvoeren of als snippers afvoeren. Doorgang van de garagedeur naar de tuin is 80 cm. De dennenboom van ongeveer 8 meter hoog en 5 meter breed. Stamdikte ongeveer 35 cm.

Rooien van grote laurierstruiken

Wij hebben in onze tuin een laurierstruik met een stamdikte van 20 centimeter en een hoogte van 8 meter die voorover helt. Wij willen deze laten rooien. Ook zijn er een tweetal andere struiken van gelijke hoogte die wij terug willen laten snoeien tot ongeveer 3 meter hoogte, indien mogelijk. Wij wonen in een hoekwoning met een doorgang aan de zijkant. De tuin is ongeveer 14 meter diep en 6.5 meter breed. Wij zouden dit graag z.s.m. gerealiseerd zien vanwege het eventueel omvallen van de boom.

Schutting van beton en hout plaatsen

15 meter in rechte lijn en dan haaks daarop een poort van een meter.

Voortuin herinrichten

Wij hebben bij onze rijtjeswoning een voortuin van 465 cm breed en 810 cm lang, waarin een schuur staat van 9,45 m². Wij willen die voortuin laten herinrichten. Het volgende moet gebeuren: 1)Verwijderen oude schutting (A). 2)Verwijderen volledige toegangsboog (B), inclusief beplanting aan de schuurzijde. 3)Verwijderen van boog van nr. 9 (B). 4)Verwijderen containerscherm (C). 5)Verwijderen waslijnstaander. 6)Enkele kleine veldkeitjes verwijderen. 7)Te behouden planten worden door ons zekergesteld. 8)Afvoeren van verwijderde materialen. 9)Herstraten met gebruik van oude tegels (aanwezig zijn 226 hele en 31 halve tegels), aangevuld met nieuwe (kapotte tegels vervangen). Eventueel zand toe te voegen. 10)Leveren en aanbrengen van schutting (A), inclusief de benodigde standpalen, zoals op tekening aangegeven. Zie voor vergelijkbaar model bijgaande foto. Maximale hoogte aan huiszijde 180 cm. aflopend naar de entreezijde. Plaatsen van een rozenboog van 150 cm breed. Zie voor vergelijkbaar model bijgaande foto. 11)Leveren en aanbrengen van hekje (B), inclusief hang- en sluitwerk en rozenboog van 150 cm breed, zoals op tekening aangegeven. Aan huisnummer 9 kant alleen voorzien van de bovenste boog. Het hekje is zelf 100 cm breed, naar binnen draaiend/van de schuur afdraaiend. 12Front van hekje dient in te springen t.o.v. de buitenste schuurmuur. 13)Herbevestigen van hekje van huisnummer 9. 14)Leveren en aanbrengen van containerscherm (C), inclusief de benodigde standpalen, zoals op de tekening aangegeven. Hoogte 120 cm 15) Afmetingen van bloemperk 1: 165 x 60 cm. 16)Afmetingen van bloemperk 2: 150 x 60 cm. We ontvangen graag uw offerte voor de levering van de materialen, afvoeren van het afval en de plaatsingskosten.

Conifeer verwijderen

Betreft het verwijderen (met wortel en al) en afvoeren van een conifeer. Deze is ongeveer 5 meter hoog en eventueel wil ook een boom die er naast staat laten verwijderen, eveneens ongeveer 5 meter hoog. Eventueel nieuwe beplanting voor deze vrij gekomen ruimte realiseren. De conifeer staat in de voortuin. Graag ontvang ik een offerte.

Afgesloten erfafscheiding plaatsen

Wij willen de schutting rond onze achtertuin van 15 x 6 meter gaan vervangen. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. We willen er hardhouten palen laten plaatsen waarop aan één zijde IJsselrabat wordt geplaatst. Aan de achterzijde van de tuin moet ook een poortdeur worden geplaatst. Er moet ten minste 1 zijde van 15 meter en 1 zijde van 6 meter worden geplaatst, 2 meter hoog. De andere zijde van 15 meter moet mogelijk ook, maar dat is afhankelijk van een gesprek met onze buren. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en staan open voor advies. We willen graag een offerte ontvangen met daarin een aparte post voor de materialen, zodat we kunnen bekijken of we die laten leveren of zelf kopen. Deze tuin is goed toegankelijk en ligt aan een openbare weg. De uitvoering van de klus is gewenst in week 37 ( vanaf 12 september 2016 ).

Heg verwijderen en afvoeren

Ik wil graag de heg in mijn voortuin (afscheiding met mijn buren) laten verwijderen en afvoeren. Op het moment ben ik er nog niet zeker van of ik een schutting wil laten plaatsen. De heg is ongeveer 70/80 cm diep. 1.20 hoog en 10 meter lang. Aan het eind van de tuin is nog een kleinere heg van 1.10 diep. 1.20 hoog en 3 meter lang.

Schutting met gaasschermen plaatsen

Ik wil graag 24 meter schutting plaatsen, met twee kleine hoeken. Verder wil ik graag een deur erin en 21 planks met beton. Als het kan met 3 x gaas voor beplanting of stenen. In overleg een oude schutting verwijderen. Indien mogelijk voor 3 juli.

Tuin snoeien

Ik wil graag bomen en struiken laten snoeien.

Boomstronk uit de achtertuin verwijderen

Ik wil graag mijn boomstronk laten verwijderen uit mijn achtertuin. Ik heb geen vrije achterom, dus de frees moet smal genoeg zijn om door de voordeur te kunnen. Stronk is ongeveer 45-50 cm in doorsnede en steekt 20 cm boven de grond uit. Graag een prijs voor verwijderen stronk, inclusief afvoer van het resthout.

Klinkers onkruidvrij maken en invoegen met mortel

Ik zou graag circa 70 m2 klinkers onkruidvrij willen hebben en houden door het te laten invoegen met mortel. Er zit nu niet veel onkruid, wel wat zand tussen de stenen. Moet dat er eerst uit? Kunt u dat doen? En wat zouden de kosten zijn voor het aanbrengen van de mortel?

Schutting in U-vorm laten plaatsen

Ik wil graag de kosten weten om een schutting te laten leveren en plaatsen van ongeveer 22 meter in U-vorm met een poort erin. Graag uw offerte van zowel een houten schutting met betonplaten en betonpalen als met houten palen. Graag ook een offerte van de houten schutting met een stenen muurtje eronder en een kolom van steen.

Coniferen verwijderen

Ik heb 3 coniferen bij mijn woning staan. Deze wou ik 10 jaar geleden weg halen, maar mocht niet, omdat het op gemeente grond stond. Nu heb ik de gemeente gevraagd en blijkt het te mogen, maar zijn ze 5 meter hoog. Wat kost dat als jullie dat doen voor mij?

Tuin uit laten graven en af laten voeren

Ik wil graag een stuk tuin uit laten graven. Het gaat om een stuk van 4,5 meter lang en 1,5 meter breed, 1,5 meter diep. En nog een klein stukje van 0,8 bij 1,0 bij 1,5 meter diep. Het is zeg maar een L-vorm. Ongeveer 11 m3. En ook af laten voeren. Liever per mail reageren i.v.m. werk.

Kunststof schutting met betonpalen plaatsen

In de achtertuin wil ik graag een kunststof schutting met betonnen palen laten plaatsen. De oude schutting zal ik zelf verwijderen. De schutting zal ongeveer 25 meter lang worden en de materialen staan al klaar.

Schutting laten monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een houten schutting met betonnen palen en onderplaten. De schutting zal 31 meter lang gaan worden en 2 meter hoog. Van de totale schutting dienen er 7 schuttingsdelen lager te zijn dan de 2 meter. Er staat op dit moment geen schutting, de vakman kan gelijk aan de gang.

Bomen rooien en snoeien

Het kappen van een hoge Lariks van ongeveer 30 meter hoog en een Berk van ongeveer 25 meter hoog. Ook wil ik de onderste paar takken van een kastanje boom laten snoeieren. Gaarne een prijsindicatie. Het afvoeren van de takken; de stammen wil ik graag houden voor de open haard. De onderste stukken van de stam kunnen blijven zitten. Er is geen vergunning nodig voor deze kapwerkzaamheden.

Afgraven achtertuin en afvoeren grond

Afgraven achtertuin 76vierkante meter afvoeren zwarte grond eventueel geel zand storten (ligt aan kosten) voor nieuw aan te leggen bestrating