Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Emmen of directe omgeving.

616 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, damwand in staal of beton, tuin bestraten, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin, fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen, waterbron slaan voor tuinberegening, nieuw tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Emmen:

Waterput laten slaan of boren.

Ik zou graag een waterput willen laten slaan of boren in mijn tuin. Het dient voor beregening van de tuin. De tuin is 3000 m2, maar de besproeiing is voor 2000 m2 . Pomp dient ook te worden aangeschaft nog. De tuin is goed bereikbaar.

Waterput en grondwaterpomp laten aanleggen

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin van ca. 1200 m2. Ik weet niet hoe diep het water in de grond zit. Tevens zou ik graag een pomp aanschaffen en laten installeren (niet aanwezig) om het water op te kunnen pompen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte wat betreft de mogelijkheden en een prijsopgave.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterbron laten boren. Ik woon in een vrijstaand huis De tuin is goed te bereiken Ik weet niet hoe diep het grondwater zit . Offerte graag via mail.

Buxushaag rooien en schutting plaatsen

Ik zou graag mijn buxus haag gerooid en afgevoerd willen hebben en daarna een schutting laten plaatsen. De buxushaag is +/- 10 meter lang, 2 meter hoog en 1,5 meter breed.Er loopt een brandgang achterlangs waar je met een minigraafmachine langs kunt. De schutting die daar in de plaats voor komt moet 10 meter lang en 1,80 hoog zijn. Materiaal van de schutting graag van hout.

Plaatsen van 2 tuinschermen

Ik wil graag 2 schermen laten plaatsen in de tuin. 3 aluminium palen in de grond ( geen beton ) . De schermen hebben een aluminium rand. Merk Eliphant gekocht bij de praxis. Schermen worden bezorgt op 19 mei Bevestiging is besteld. Plaatsing vereist 2 man ivm gewicht Ik verwijder zelf de oude schermen en er is toestemming om ook vanuit de tuin van de buurman te werken.

Waterput slaan voor tuin

Ik heb een tuin van ongeveer 600m2, een groot weiland. Hier wil ik een waterput laten slaan om dit goed te kunnen beregenen. Het is een weiland dat goed bereikbaar is voor een vrachtwagen. Ik heb geen idee hoe diep het water ligt. All-in prijs graag.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een bron laten slaan voor beregening van onze tuin van ca 1500m2

Waterbron slaan + pomp

Graag zou ik een eigen waterbron slaan voor beregening van tuin en paarden rijbak. Graag zou ik ook willen weten of dit gewoon mogelijk is in Emmen en/of je hiervoor een vergunning nodig hebt.

Waterbron slaan in de tuin

Waterbron slaan voor een tuin van 300-400 m2

Waterput slaan

Ik wil een waterput laten slaan, voor beregening en spoelwater, in mijn achtertuin. Er is een pad door een schuur van 2 mtr breed om er bij te komen (afstand 15 mtr). Hier zou ik graag een offerte voor ontvangen.

Waterbron slaan in de tuin

De vorige bewoners van onze woning hebben ooit een bron laten slaan, maar die is onherstelbaar beschadigd. Wij willen graag een nieuwe put laten slaan. De tuin is 1000 m2 en is makkelijk bereikbaar.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Er dient in de tuin een gat gegraven te worden voor het plaatsen van een plunge pool. Afmeting is 300 cm x 250 cm. Vervolgens dient het zand ook afgevoerd te worden. Het oude gras verwijderen plus leggen van kunstgras. Ongeveer 30 m2.

Iep kappen en wegfrezen

Ik wil graag een Iep in de achtertuin laten kappen en het overige laten wegfrezen. Er is makkelijk bij te komen en de buren zijn ook meewerkend.

Vijver aanleggen

Wij willen graag een KOI vijver in de tuin van 4 x 1,5 x 1,5 m die ca. 50 cm boven het maaiveld ligt. Stevige constructie is wenselijk Poort van een meter breed is de enige doorgang naar de tuin. Graag willen wij een richtprijs hiervoor ontvangen. Ook wanneer jullie daar eventueel tijd voor zouden hebben. Een filter en pomp hebben we zelf al. Als u nog meer informatie nodig heeft dan hoor ik het graag.

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn tuin om daarmee te tuin te kunnen beregenen. Tuin is ongeveer 350 m2 en bestaat grotendeels uit gras.

Waterput boren in de achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het boren van een waterput. De kavel is 19 meter bij 30 meter. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 1 meter breed. De waterput kan eventueel ook in de voortuin geplaatst worden.

Waterbron slaan in de tuin

Graag zou ik in onze tuin een waterbron laten slaan en de pomp laten plaatsen. De tuin is ongeveer 1000 m² en er is een poortdeur aanwezig. Graag ontvang in de offerte inclusief de waterpomp.

Grond afvoeren en tuin egaliseren

Ik wil graag de tuin van 240 m2 laten egaliseren en de grond afvoeren.

Waterput boren in de achtertuin

We willen graag een bron laten boren in onze achtertuin voor de speelvijver en het in droge tijden besproeien van de tuin, ongeveer 350 m2. We gebruiken nu al de regenopvang van het dak.

Schuttingdelen in de achtertuin plaatsen

Ik wil graag 11 schuttingdelen laten plaatsen in de achtertuin, in een rij. Ik zorg zelf voor de schuttingdelen. Ik hoor graag van u.

Verwijderen oud grasveld en aanleggen nieuw grasveld

Ik zoek een hovenier die onze achtertuin kan renoveren. Ons oude grasveld is dringend aan vernieuwing toe, afgraven ouden aarde egaliseren en leggen van grasplaggen voor ongeveer 130 m2, meenemen oude aarde en gras, tevens een klein stukje voor het bestaande hek vernieuwen, dat gedeelte loopt schuin is gemeentegrond ongeveer 20 m2 oude gras verwijderen egaliseren en afval meenemen, het grote grasveld is bereikbaar via een hek en de ingang is voorzien van extra fundatie voor het toegankelijk maken van machines. De locatie ligt circa 20 km over de grens in Duitsland.

Vijver herstellen

Onze vijver is lek en moet voorzien worden van nieuwe folie. De vijver is circa 80 m2; netto lengte circa 12 x breed maximaal 3 x diepte 1.25 meter. De oude beplanting moet eruit en zoveel mogelijk teruggeplaatst worden. Nieuwe folie (EPDM?) erin, planten teruggeplaatst en aangevuld met nieuwe beplanting.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Verwijderen van ong 40m coniferen en hierna plaatsen van een beton/hout schutting, hoogte 2m douglas hout, Betonpalen afstorten met droge specie

Drainage aanleggen

Wij hebben bij regenval, ons eigen moeras in de achtertuin. Onze tuin bestaat uit leemgrond, dit jaar willen we de tuin renoveren, maar voordat we daar geld aan uitgeven moet de basis goed zijn. Vandaar dat wij graag een offerte willen betreft het aanleggen van een drainage systeem. Onze tuin is 5. 5 bij 12 m Graag horen wij van u

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil graag een prijs opgave voor een waterbron in mijn tuin