Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Eelderwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Eelderwolde heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Eelderwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Eelderwolde of directe omgeving.

29 klanten uit Eelderwolde bevelen een bij Casius in Eelderwolde aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Eelderwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Eelderwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Eelderwolde:

Tuinvijver laten repareren

Ik heb een kleine vijver, van ongeveer 9 meter x gemiddeld 1.50 meter, rubberfolie. 1. Waterverlies tot ongeveer 30 cm onder de rand. Lekkage? Gevolg van calitulaire werking? 2. Filterbak: kortsluiting De hele winter heeft de vijver er dus flink leeg en ongefilterd bij gelegen. Met de toenemende draadalgen-groei wordt het een smerige en weinig leefbare toestand.

Folievijver en filterbak repareren

Ik heb een kleine vijver van ongeveer 9 x 1,5 meter en maximaal 1 meter diep met rubberfolie. Er is waterverlies tot ongeveer 30 cm onder de rand en we vermoeden lekkage. Ook is er een sluiting ontstaan in de filterbak. Het leefklimaat in de vijver is nu slecht door toenemende groei van draadalgen en omdat we niet kunnen filteren. We willen de vijver en filterbak graag laten repareren.

Drainage in de tuin laten aanbrengen

Ik heb een tuin op veengrond. Nu heb ik een probleem met veel water wat niet weg kan. Alle bomen en struiken gaan dood dus wat kan je hieraan doen? De tuin is rond de 900 m2. Er staan twee zomerhuizen op en er is een terras. Waar drainage aangebracht moet worden, zal zo'n 500 m2 zijn.

Tuindrainage aanleggen

Achtertuin staat regelmatig blank. Afmetingen tuin: diepte 12m breedte 9m. Er zijn 2 hemelwaterafvoeren waar de drainagebuizen op aangesloten kunnen worden. Graag zou ik willen weten wat het kost om drainage te laten aanleggen.

Trampoline laten ingraven

Ik wil graag een trampoline in laten graven van 3.60 meter diameter. Het liefst in de week van 5 juli.

Bomen en struiken verwijderen en het perceel egaliseren

Graag laten wij ons perceel van 1500 m2 door een hoveniersbedrijf helemaal leeghalen. Er staat één grote boom op die kan blijven staan. Verder staan er een aantal grote coniferen op en is het terrein overwoekerd met struikgewas. Dat moet allemaal worden verwijderd. Vervolgens moet het perceel geëgaliseerd worden. Binnenkort wordt de woning op het perceel gesloopt en er wordt eind november een tijdelijke woonunit geplaatst. Graag laten wij genoemde werkzaamheden vóór die tijd afronden.

Dakplatanen verwijderen

Wij hebben 4 dakplatanen in de achtertuin. We willen er 2 of alle 4 verwijderen. De bomen hebben ongeveer de volgende afmetingen: Stam hoogte = 2.2 meter; Stamdikte = 17 cm; Dak 2x2 meter x 1,5 meter ongeveer. Het afvoeren van het materiaal kan via de tuindeur van 90 cm breed. Graag ontvang ik een offerte voor verwijderen van 2 en 4 stuks waarbij gezorgd wordt dat de stronk verwijderd wordt, de wortels niet meer verder groeien en de bomen afgevoerd worden.

Elektrisch bedienbaar hek installeren

Ik ontvang graag een offerte voor toegangspoort voor een auto, eventueel elektrisch bedienbaar. De kabel ligt al voor het huis en een Gira intercom in huis is reeds geïnstalleerd. Graag ook inclusief verlichting mee offreren.