Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Eelde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Eelde heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Eelde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Eelde of directe omgeving.

70 klanten uit Eelde bevelen een bij Casius in Eelde aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Eelde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, schuttingen plaatsen voor 7 nieuwbouwwoningen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Eelde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Eelde:

Schutting plaatsen op erfafscheiding

Schutting met horizontale planken van ongeveer 10 meter, hoogte 2 meter. Een kant komt vast aan het huis. Materiaal in overleg, maar wel kwaliteit die lang meegaat.

Waterput slaan voor tuinbesproeiing

Waterput slaan voor besproeiing van de tuin. Goed toegankelijke tuin.

Schutting plaatsen

We willen graag een nieuwe hout/betonschutting. De schermen dienen van grenen of douglas te worden. De lengte van de schutting is 21 meter en de hoogte 2.10 meter. De oude dient eventueel te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin heeft een achterom.

Vijver in de tuin vernieuwen

Ik wil een vijver laten vernieuwen. Het is nu een vijver met plastic beklede uitgegraven stuk tuin, zijn twee apart ingegraven vijverdelen in driehoek vorm van ongeveer: 2 x 1 1/2 x 3 en dat 2 x die in elkaar overlopen. Ter plaatse bekijken van te voren is wel wenselijk, vijvers met verschillende planthoogten.

Schutting en poort plaatsen

Wij zouden graag een offerte van u willen ontvangen voor de plaatsing van een schutting met rotsmotief enkelzijdig (afmeting 4.50 bij 5.0 meter) en een poort van 90 cm breed. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Alle bomen uit de tuin laten verwijderen

Ik heb in mijn achtertuin 3 grote bomen staan (2 dennen, 1 loofboom) en een paar kleinere bomen. Ik wil graag alles weg hebben, zodat de grond egaal kan worden om er een terras te plaatsen.

Drainage in de tuin aanleggen

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de aanleg van drainage in de tuin. Achter in de tuin is het vrij nat. Rondom is al wel drainage. Het gaat om het achterste gedeelte van ongeveer 40 m2. Graag komen kijken.

Vijver herstel

Onze vijver is lek en moet gerepareerd worden. De vijver is ongeer 9 bij 5.

Tuin van ongeveer 8 bij 9 laten ...

Tuin van ongeveer 8 bij 9 laten egaliseren en opnieuw laten leggen van graszoden.