Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Drouwen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Drouwen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Drouwen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Drouwen of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Drouwen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, terras verhogen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Drouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Drouwen:

Waterbron slaan

Ik wil graag een waterbron in mijn achtertuin zodat ik de tuin kan besproeien. Het grondwater is ongeveer minder dan 6 meter diep. Ik heb een achteringang en een zijtuin.

Stobben verwijderen

Afgelopen voorjaar zijn de hoge dennenbomen en een eik verwijderd. Nu moeten de stobben (10 stuks, diameter tussen de 50 en 60 cm) nog weggehaald worden en aansluitend moet de tuin vlak gemaakt worden ter voorbereiding op het leggen van gras. De tuin is via een achterom goed toegankelijk. Indien mogelijk kunt u vrijdag 10-06-2016 na 15:00 uur het werk opnemen. Offertes graag via de mail.

Boom conifeer omzagen

In onze tuin staat een conifeer van ongeveer 6 meter hoogte. Deze moet worden omgezaagd, de wortels mogen blijven.