Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit De Wijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in De Wijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in De Wijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in De Wijk of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit De Wijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, schuttingen plaatsen voor 7 nieuwbouwwoningen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in De Wijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in De Wijk:

Hout-betonschutting met Douglas hout plaatsen

Wij gaan binnenkort onze schutting verwijderen en willen daar door een vakman een hout-betonschutting laten plaatsen met schuttingdelen met Douglas hout. We willen antraciet betonplaten en betonpalen. Op de palen moet een paalhoed komen. De totale lengte van de schutting is 12,5 meter. Er is bij de woning een gemetselde bloembak aanwezig van 350 cm lang en ongeveer 52 cm hoog. Wij willen de schutting in deze bloembak laten doorlopen, zonder hoogteverschil met de rest van de schutting. We kunnen foto's van de situatie aan u mailen. We ontvangen graag een offerte per mail voor de levering en montage. Aan de hand van de offerte zullen wij u dan uitnodigen voor een verder gesprek.

Kunststof schutting laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van een kunststof schutting. Het gaat om delen van 180 bij 180 cm. Er dienen totaal 8 delen en palen geplaatst te worden. De schutting kan zo geplaatst worden, hier staat op dit moment niets.

Herinrichting en bestrating voortuin

Voortuin van een tussenwoning, deels bestraten zodat er een auto geparkeerd kan worden. Rest van de tuin opnieuw inrichten of advies daaromtrent. Tuin is ongeveer 16 m², waarvan ongeveer de helft bestraat moet worden.

Een omheining/afrastering van houten ...

Een omheining/afrastering van houten schuttingen en een poort met hang en sluitwerk.