Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bestaande vijver uitbreiden:

Bestaande vijver uitbreiden

Ik wil mijn bestaande vijver van 3 x 1,8 x 0,8 meter gaan uitbreiden en daarom laten uitgraven. De nieuwe vijver moet ongeveer 6 x 3,5 x 1 worden. Ik wil daarbij een goede kwaliteit folie laten gebruiken. Indien gewenst kan ik meehelpen. De plek waar de vijver moet komen is goed bereikbaar. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
Onze klant uit De Kiel (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande vijver uitbreiden uit heel Nederland:

Opnieuw aanleggen van een vijver

De foto die u toont op uw website van de vijver met plateaus zou ik graag willen in mijn tuin, alleen dan met slechts 1 plateau. Het zijn een soort bouwblokken. Ik weet niet wanneer het grondwater hier begint in Gorinchem Oost. Er is op het moment al een vijver die ik wil uitbreiden. Breder en dieper maken. Er moet een betonnen vloer in gemaakt worden. Ik haal binnenkort de vijver eruit en plaats er een nieuwe in. Dan is er dus waarschijnlijk ook een betonmat nodig met vlechtwerk en vijverfolie. De vijver is ongeveer 2,5 bij 4 meter. Hoop van u te vernemen. Met vriendelijke groeten,

Terras aanleggen in tuin

Onze tuin is 8 meter breed bij 10 meter diep. We hebben een bestaande terras (van Waaltjes) en we zouden graag deze willen vervangen met grotere tegels en willen die uitbreiden. De grond van de uitbreiding is nu gras. Het terras is nu 8 meter breed met aan de kant van de vijver 2 meter diep en naast de vijver loop hij in een punt uit naar 4.50 meter diep. Het nieuwe terras zal 8 x 6.5 meter worden, minus een hoek van de vijver. Zie licht groene stift-lijn op de foto. We willen onze nieuwe terras laten impregneren. We willen voor onze borders (grijze) opsluitbanden hebben zodat het netter uitziet, zie grijs stippellijnen op de foto. We willen om ons zandbak/toren (90 cm x 90 cm) rubberen groene tegels hebben, zodat we de zand buiten de zandbak kunnen opvegen. We willen 2 struiken en een uitgestoken stammetje verwijderd hebben. We overwegen de afvoer van de afval van de renovatie van de tuin uit te besteden. Alvast bedankt voor jullie offerte.

Metselwerk in de tuin

De put voor de waterzuivering vijver is al gemetseld met kalkzandsteenblokken in de grond. We willen tot 2 meter hoog een muurtje maken en een stukje uitbreiden. Het zal totaal 1.20 meter met kalkzandsteenblokken in de grond zijn en 15.20 m2 metselwerk boven de grond. Het graafwerk doen we zelf.

Terras in de achtertuin uitbreiden

Deel van achtertuin waar vroeger een vijver lag bevat nu ongewenste beplanting. Daar wil ik tegelterras laten aansluiten op al bestaande terras. Inclusief een naast liggend smal tegelpaadje (1 tegel breed van 40 x 40 cm) dat ook geëgaliseerd erbij betrokken kan worden, is het oppervlak 8 à 10 vierkante meter.

Bestaand terras vergroten

Ik wil mijn bestaande terras uitbreiden met ongeveer 15 m2. Het terras wat er nu ligt, ligt in een ronde vorm. Graag willen wij het terras recht laten maken en aansluiten op de vijver. De klinkers zijn al aanwezig en er hoeft niet opgehoogd hebben.

Groepenkast uitbreiden

Wij hebben een vijver en sinds kort kan ik geen pompen meer aansluiten op de stroomvoorziening. Zodra ik dat doe slaat alles uit. Dus daarom willen we om groepenkast uitbreiden zodat er meer stroom op kan.

Tuinverbouwing

Onze tuin is 'wat' verwaarloosd. Er moet een tuinontwerp gemaakt worden, waarbij hergebruik nodig is. We hebben een vijver die kan blijven maar waar wel wat aan moet gebeuren. Ook hebben we veel gras, waar ook een deel van kan blijven. Ik schat dat de tuin ongeveer 200 m2 is. Het gaat voornamelijk om het uitbreiden van de terrassen en het aanleggen van nieuwe borders. Materiaal als stenen in overleg. Ook hergebruik bestaande materialen. Graag aparte offerte voor beplanting.

Werkzaamheden in de tuin

Werkzaamheden: bestaand terras uitbreiden met klinkers, er komt ongeveer 3 m2 bij. Nieuw houten hek 3 meter plaatsen op vlonder langs vijver. Borders plaatsen langs tuinpad, 8 meter lang, borders hebben we al. En de tuin 8 x 3 meter 'netjes' maken (snoeien etc.). Levering hek en klinkers (er ligt nog wel een deel klinkers) in overleg.

Vijveruitbreiding

Vijver uitbreiden: -afvoeren zand/tegels 60 x 60 cm. -graven 205 x 120 x 140 cm (LxBxH), extra stuk vijver. -3-laags verlijmen stenen 60 x 15 x 15 cm -leggen/lassen folie - Ook leveren, stenen, lijm, folie etc.

Vernieuwen en uitbreiden vijver en vernieuwen vlonder

Oude vijver van +/- 3 bij 2 meter lekt - folie is gescheurd en verweerd. Wij willen de vijver iets uitgebreid hebben en opnieuw bekleed met vijverfolie - vervolgens opnieuw voorzien met wat beplanting. Ook willen we een aangrenzende vlonder van +/- 2 vierkante meter vernieuwen.