Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor aanbouw uitgraven:

Aanbouw uitgraven

Aanbouw van 5. 50 x 4. 50 +- 70 cm uitgraven en grond afvoeren Kun met shovel of minikraan langs huis.
Onze klant uit Darp (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanbouw uitgraven uit heel Nederland:

Lichte aanbouw plaatsen

Omschrijving van de werkzaamheden: Plaatsen van een aanbouw aan bestaande woning. Er is momenteel een kleine aanbouw aanwezig die gedeeltelijk gesloopt zal worden en verder moet worden opgebouwd. De buren hebben reeds een volledig aanbouw waar tegenaan gewerkt moet worden met houtenskelet. Sloopwerk en uitgraven van fundering zal (in overleg) in eigen beheer worden gedaan. Verder zullen de volgende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden: Openbreken oude achtergevel en ondersteunen van gevel met H-profiel Fundering nieuwe aanbouw 4 x 4,5 meter, inclusief heien Storten nieuwe vloer 4 x 4,5 meter (inclusief isolatie) Opmetselen bestaande muur aanbouw 80 cm hoog x 4 meter lang Houten skeletbouw tegen muur van buren 3 meter hoog x 4 meter lang Plaatsen kozijn achterzijde met twee openslaande deuren Plaatsen lichtstraat in nieuwe aanbouw 3 x 1,5 meter Casco opleveren van aanbouw. Een vergunningaanvraag is niet nodig. Er is een tekening op basis van de aanbouw van de buren. Zo licht en goedkoop mogelijk bouwen. Datum van uitvoering in overleg.

Onderkelderen van onze bestaande aanbouw

Aan ons huis is een aanbouw waar nu de keuken en een deel van de woonkamer is. Het is vrijwel 1 ruimte met 1 draag muur op de helft. De hele keuken en vloer mag eruit zodat alleen de wanden nog staan. We willen deze ruimte laten uitgraven om er een kelder onder te maken. Op de nieuw gestorte vloer komt daarna onze nieuwe keuken. Oppervlakte van de ruimte is ongeveer 60 m2. Hoe kunnen we tot een vrijblijvend gesprek/offerte komen?

Uitgraven en grond afvoeren voor aanbouw

Wij willen een uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. Hiervoor dient ten behoeve van de fundering grond uitgegraven en afgevoerd te worden. De aannemer voor de uitbouw heeft dit optioneel opgenomen in zijn prijs, maar dit moet natuurlijk goedkoper kunnen. Het gaat om ongeveer 6 meter x 2 meter x 0,6 meter = 7,2 m3 grond. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd en de klant heeft buren die wellicht hetzelfde willen laten doen. Het lijkt mij verstandig om even contact op te nemen met de klant.

Aanbouw of kelder onder bestaande woning

Mijn huidige woning in Amsterdam wil ik gaan verbouwen. Ik wil of aanbouwen of de kruipruimte voor een deel laten uitgraven. Afhankelijk van de mogelijkheden en kosten. Ik wil daar meer informatie over krijgen. Ik heb nog geen vergunning en weet niet of het nodig is. De aanbouw zal ongeveer 2,5 bij 6 meter worden en dit moet gemetseld worden. Ik wil dat er elektraleidingen naartoe gaan.

Speeltoestel verankeren met beton

Wij zoeken hulp voor het verankeren van ons speeltoestel met schommel aanbouw in (snel)beton. Speeltoestel is al opgebouwd staat al op de juiste plek en staat op het grasveld in onze tuin. Betreft fatmooze crazy cat xxl met schommel aanbouw. Grondankers zijn al in ons bezit. Wij zoeken met spoed iemand met ervaring hierin die ons kan helpen. In totaal moeten er 7 ankers worden bevestigd (plus uitgraven). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vezelversterkte betonnen vloer storten

Het verwijderen van de oude houten vloer, 8 x 4 meter, plus de oude betonnen vloer van de keuken, 2,5 × 2,5 meter, oud beton op gruis. Vervolgens zand uitgraven, circa 10 cm, en strak trekken. Isolatiemateriaal leveren we zelf, in overleg kunnen wij het zelf leggen of door jullie laten leggen. Vervolgens vezelversterkt beton storten zoals ook in de nieuwe aanbouw reeds is toegepast. In overleg kan eventueel ook de vloerverwarming, wordt aangesloten op de installatie die reeds in de aanbouw is geïnstalleerd, materiaal is beschikbaar, en cementdeklaag geleverd worden. Indien dat te prijzig wordt regelen we dat zelf. Ik ontvang graag een vrijblijvende kostenopgave.

Uitgraven en storten van fundering voor aanbouw

Wij willen een aanbouw maken en zijn opzoek naar een bedrijf wat de fundering zowel kan uitgraven als storten. Mocht u in de regio werkzaam zijn dan willen wij graag een afspraak maken. Bouwtekeningen zijn al in bezit. Wij vernemen graag van u.

Aanbouw uitgraven en tuin egaliseren

Er moet een fundering aangegraven worden van een aanbouw en er moet een sleuf gemaakt worden om buizen in aan het kunnen leggen. Geel zand terug storten. Afvoer in tuin uitgraven en egaliseren (hoogte verschillen van 50 cm). Lengte x breedte is 10 x 2 meter. Tuin is benaderbaar door garage of via poort. Garage doorgang 160 x 200. Poort 90 x 200 cm.

Aanbouw en stenen schuur bouwen

Wij gaan komende zomer verhuizen naar een ander adres in Meppel. Nu willen wij een aanbouw aan het huis laten bouwen als ook een schuurtje voor de fietsen laten metselen Grof geschetst gaat het om het volgende: Een gemetselde aanbouw aan de achterzijde, gelegen in de achtertuin. De aanbouw komt met twee kanten aan de bestaande muur van de keuken en aan muur waar nu de schuifpui al zit. De schuifpui blijft erin en hoeft niet weggebroken te worden. Ook de keukenmuur/deur blijven erin en hoeven er niet uitgebroken worden. De totale oppervlakte van de aanbouw wordt 4,60 x 3,11 meter met een hoogte van 2,80 meter. Er moet een elektrisch zonnescherm worden weggehaald. Er moet een nieuwe houten/kunststof schuifpui komen aan de tuinzijde met dubbelzijdig glas. Verwijderen tegels en uitgraven, fundering en betonvloer, metselen muren, plat- dak voorzien van EPDM met een lichtkoepel erin, vloerverwarming/CV radiator gerealiseerd. Saus- en tegelklaar opleveren. Eveneens willen wij een schuurtje laten metselen van 2,10 x 3,50 meter. Ik zou graag verder contact met u hebben om onze wensen te bespreken en te kijken naar de opties die u biedt, waarna een eventuele offerte kan worden opgemaakt.

Aanbouw plaatsen

Wij zijn van plan om een aanbouw van 5.10 meter breed en 3 meter diep te laten plaatsten. De werkzaamheden zijn als volgt: - De bestaande klinkers eruit halen - Het uitgraven van de vloer - Het uitgraven van de fundering voorkant aanbouw - Het leggen van de EPS vloerisolatie 10 cm dik - Het bewapenen van de ruwvloer met staalmatten rond 5 - Het storten van de vloer en fundering met beton - Het opmetselen van de 2 penanten links en rechts voorkant aanbouw - Het voegen van de penanten - Het plaatsen van een HEA stalen balk aan de voorkant op de penanten - Het leggen van de balklaag met 2 revelingen voor de lichtkoepels 1000 x 1000 mm - Het leggen van de pellosfloor platen op de balklaag - Het leveren en plaatsen van 2 lichtkoepels 1000x1000mm - Het dak voorzien van isolatie, dakleer, hemelafvoer, dakdoorvoer voor de afzuiging en een trim - De zijkanten voorzien van regelwerk isolatie en gipsplaten - Onderkant dak voorzien van regelwerk en gipsplaten - Het inzagen van de borstwering van de bestaande achtergevel - Het eruit halen van het metselwerk onder en naast de bestaande raam - Het verplaatsen van stroom in huidig metselwerk - Het verplaatsen van huidig waterpunt naar nieuwe penant - Het eruit halen van de bestaande kozijnen ,loopdeur en raam achtergevel - Het plaatsen van een hardhout dubbele schuifdeur, 3680 x 2420 mm - Het leggen van de vloerverwarming en aansluiten op de huidige pomp - Stroom aanleggen in de aanbouw beide zijde dubbel stopcontact - Het aanbrengen van 6 inbouwspots in het plafond - Het maken van een smeervloer met tegels in de specie, tegels leveren door eigenaar zelf - Het inwassen van de tegelvloer - De bestaande afzuiging verlengen met flexibele pijp naar de dakdoorvoer - Het stukken van de gemetselde penanten en bestaande achtergevel aanbouw - alle nieuwe wanden en plafond aanbouw met bestaande achtergevel binnen en buiten voorzien van spuitwerk - Het plaatsen van een hardhout harmonicadeur 4772 x 2750 mm