Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Dalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Dalen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Dalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Dalen of directe omgeving.

12 klanten uit Dalen bevelen een bij Casius in Dalen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Dalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen bij de nieuwbouwwoning, oud gras vervangen door kunstgras, tuinaanleg bij een VvE-complex, jeu de boulesbanen vervangen, volledige tuinaanleg, bouwperceel ophogen en draineren, grote natuurvijver uitbaggeren, achtertuin aanleggen, voortuin bestraten en een schutting plaatsen, schuttingen plaatsen, ophogen en eventueel betegelen van de tuin, aanleggen van voor- en achtertuin, tuin renovation, gehele achtertuin vernieuwen, damwanden slaan en terras vernieuwen, tuin ontwerpen, achtertuin herinrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Dalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Dalen:

Waterbron slaan in de tuin

Voor het sproeien van de tuin

Boomstronk weg laten frezen

Boomstronk weg laten frezen Ruimte genoeg om er te komen

We wonen in tijdelijke huurwoning, dus ...

We wonen in tijdelijke huurwoning, dus willen we er niet te veel geld aan kwijt. Het moet onderhoudsvrij zijn. Het betreft een voortuin van ca 5x3 meter en een klein stukje aan de achterkant van het huis. Tuin is leeg. Het liefst iets van houtsnippers of grind leggen. Wellicht later aanleg tuin nieuwe woning. Dit is een tijdelijke woning, want ons huis is verkocht en we kunnen ons nieuwe huis nog niet in.

Het betreft de uitvoering van het ...

Het betreft de uitvoering van het aanlegen van een terras en het verlengen van een bestaand terras met grindtegels. Hiervoor zijn 120 grindtegels nodig van 60bij 40 cm.