Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Coevorden of directe omgeving.

105 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, tuinrenovatie, onderheid terras en onderheide schutting realiseren, uitgraven sleuven voor schuttingen, aanleg van een houten terras, waterbron inclusief pomp realiseren in een achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Coevorden:

Bron slaan

Ik zou graag een bron willen hebben in mijn tuin, de enige voorwaarde is dat het op een schone manier gebeurt (niet de hele tuin vol met water). Het gras is nieuw (zoden) en de tuin is ongeveer 200 m2 groot. Het moet ongeveer 8 meter diep worden. Pomp heb ik zelf en ik kan deze ook zelf monteren.

Leveren incl. plaaten van schutting

Gaarne zou ik graag geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een schutting: hout/beton,dubbele onderplaat zoals afgebeeld op uw pagina. Bijgevoegd een situatie schets. U zou evt op +_ 12 m1 afstand van de openbare kunnen lossen, welke door een brandgang van +-1,5m1 breed toegankelijk is.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterbron laten slaan in de tuin. Dit voor het sproeien van de tuin. De put moet op zo'n 15 meter diep komen. Prijzen graag inclusief BTW en graag met pomp en zonder pomp. De tuin is zeer goed bereikbaar.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Alle materialen zijn aanwezig (tuinschermen, palen, L-beslag en paalhouders). Van 1 resterend tuinscherm, zou ik graag een deur gemaakt willen hebben (90 cm breed). Totale afmeting is 12,90 meter.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

We willen de beschoeiing aan de achterzijde van onze tuin laten vervangen. Plaats is makkelijk bereikbaar. Beschoeiing is 1 meter hoog en 25 meter lang.

Plaatsen van een schutting

Door stormschade is mijn schutting dermate vernield dat er een nieuwe geplaatst moet worden. Het gaat om een totale lengte van 15 meter waar ook een deur in gemaakt moet worden. Ik wil een gewone houten schutting van 180 bij 180 cm laten plaatsen met een poort van 90 cm.

Schutting met schuttingdeur plaatsen

Wat kost het om11 meter schutting en een schuttingdeur te leveren en plaatsen? Ik wil graag een simpele houten schutting. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Schutting van Douglas hout plaatsen

Wij willen graag een nieuw schutting met betonpalen, onder betonplaten en douglas houten panelen. Het gaat om een lengte van ongeveer 21 meter. Graag zouden wij de kosten willen weten voor het plaatsen van z'n schutting.

Bomen kappen en afval verwijderen

Ik wil graag dat er een boom voor in de tuin van ons huis wordt verwijderd. Volgens ons is het een grote Esdoorn, en deze laten wij graag tot aan het maaiveld verwijderen. En achter het huis moet een kleinere boom verwijderd worden. Dat is een Prunus. Graag een prijs incl. kappen en het afvoeren van het groen en hout.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting met deur laten plaatsen tussen het huis en de schuur. Tussen huis en schuur is de afstand 150 centimeter. Ik zoek zelf een schutting uit bij de Gamma en ontvang graag een prijs indicatie voor alleen het plaatsen.

Boomstronken verwijderen

1) verwijderen boomstronk voortuin diameter circa 60 cm 2) verwijderen coniferenhaag, circa 7 mtr hoog, lengte 4 meter 3) verwijderen boom tegen schuurtje in achtertuin afvoeren van materiaal

Bomen kappen en gazon aanleggen

Aantal hoge bomen, 4-5 stuks, kappen. Wortels eruit. Takken in de schredder, dat kan verstrooid worden; het hout behouden voor open haard. En dan gazon op die plaats aanleggen, ongeveer 20 x 20 meter of iets meer.

Voortuin betegelen en haagje poten

Voortuin van ongeveer 10x5m, egaliseren, wortelvrij maken en deels betegelen en een haagje poten. Levering waarschijnlijk inclusief.

Plaatsen composiet schutting

Composiet schutting plaatsen, 1 scherm 180x180cm en 2 poorten van 90x180cm, waarvan 1 poort een deur moet worden met hang- en sluitwerk. De hele breedte is ± 390cm. 4 palen (ik weet niet of U paalhouders gebruikt of zo in de grond zet). De schutting, poort en alles zijn al gekocht. Graag totaalprijs inclusief btw.

Achter- en voortuin opknappen

Mijn zus en zwager zijn verhuisd en hebben in huis van alles veranderd, nu moet de tuin nog en er is natuurlijk weinig butget over omdat binnen belangrijker was, maar aangezien hun hond telkens weg loopt om de boel te verkennen, moet de tuin aangepakt worden, helaas zonder weinig tijd, en geld. kunnen jullie hun "verrassen" ? Ik hoop wat te horen liefst via mail wand mobiel ben ik niet tot nauwelijks bereikbaar.

wij willen graag een natuurlijk ...

wij willen graag een natuurlijk zonnescherm boven ons terras. wij denken zelf aan plantaanbomen. en ook moet het gras vervangen worden.

verwaarloosde tuin voorzien van: * ...

verwaarloosde tuin voorzien van: * "schoonmaken" bestaande tuin * nieuw schuttingmaterieel * nieuwe bestrating * verlichting * waterornament

Omdat ons huis hoger staat dan de ...

Omdat ons huis hoger staat dan de achterliggende tuin willen we de aflopende groenstrook vervangen door een muur en opvullen met zwart zand. Het gras verdwijnt geheel. Daarvoor in de plaats komt "sier" grind, waaltjes etc. Doel: extra zitterras, waterpartij, ruimte voor droogmolen. Ook moet er tuinverlichting worden aangebracht op verschillende plaatsen. In de hoek van de tuin komt een tuinhuisje. Een deel van werkzaamheden kunnen we zelf verichten. Het tuinhuisje is reeds uitgesteed.