Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Buinerveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Buinerveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Buinerveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Buinerveen of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Buinerveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, schuttingen plaatsen voor 7 nieuwbouwwoningen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Buinerveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Buinerveen:

Waterput boren in de achtertuin

Wij hebben een grote tuin van ruim 10.00 m2. De tuin is goed bereikbaar en halverwege willen we graag een waterput laten boren om de moestuin (en andere planten) van water te kunnen voorzien.

Drainage doorspuiten bij een sportpark

Op ons hoofdveld van VV Buinerveen blijft water staan en is vaak drassig. Wat zijn de kosten om de drainage van het voetbalveld te laten doorspuiten?

Tuinwerkzaamheden in de tuin

Ik heb een tuin van ongeveer 700 vierkante meter en dit bestaat voornamelijk uit gras. De conditie van het gras is matig. Mijn vraag is: is het gazon te herstellen door verticuteren en opnieuw inzaaien en zo ja wat kost dat? Of is het beter om het gazon compleet te vervangen omdat herstel onmogelijk is en wat kost dat.

Vijverfolie vervangen

Vijverfolie vervangen. Vijver daalt tot bepaald niveau. Het volie is al erg oud en zal (waarschijnlijk) moeten worden vervangen. Vijver is min of meer niervormig. Gootste maat ongeveer 7 bij 12 meter. Uitvoering mag ook eerder dan de aangegeven termijn.