Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Buinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Buinen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Buinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Buinen of directe omgeving.

12 klanten uit Buinen bevelen een bij Casius in Buinen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Buinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, tuinrenovatie, onderheid terras en onderheide schutting realiseren, uitgraven sleuven voor schuttingen, aanleg van een houten terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Buinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Buinen:

Tuinpalen leggen onder houten tuinvlonder

Ik wil tuinpalen leggen onder de houten tuinvlonder en de oude balken verwijderen. De oude balken (10 x 4,72 meter) zijn grotendeels door vocht uiteengevallen. Deze wil ik ook af laten voeren. Ook ligt er aan een kant een dwarse stenen muurtje als steunmuur.

Bron laten slaan in de tuin

Ik wil een bron. Laten slaan in mijn aghter tuin wat kost me dat

Tuin drainage aanleggen

Tuin drainage aanleggen aan de achterkant is een sloot aanwezig. Tuin is ongeveer 50 bij 12 meter.

Tuinhek voor en achter vernieuwen

Ik heb een tuinhek wat vernieuwd moet worden: - de voortuin is 17,50 met lang (2 zijden) en 8 meter breed - de achtertuin is 7 meter lang (2 zijden) en ook 8 meter breed Ik heb nu in totaal 80 planken & 62 palen staan. Er moet weer een hekwerk van palen met planken komen. Eerste het oude netwerk verwijderen. Wat kost het mij als jullie dat doen?

Waterbron slaan in de tuin

In de achtertuin zouden wij graag een waterbron willen laten slaan voor het besproeien van de tuin .

Betonvloer storten in de vijver

Ik wil graag dat mijn vijver een betonnen vloer krijgt. De vijver is 5 bij 3 meter, de matten liggen er al in en de vloerdikte moet 10 cm worden.

Twee fruitbomen snoeien

Twee appelbomen snoeien. De waternoten moeten eraf. Ze zijn ongeveer 3m hoog om te knippen, in totaal 4 meter hoog.