Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bruntinge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bruntinge heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bruntinge u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bruntinge of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bruntinge bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin herinrichten, onderhoud aan de tuin, oprit en terrassen aanleggen, tuin opnieuw inrichten met gras en omheining, grote voor- en achtertuin vernieuwen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin opnieuw inrichten, tuin afgraven en aanleggen, voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen, voor- en achtertuin opknappen, aangrenzende achtertuinen aanleggen, tuinaanleg nieuwbouw, kunstgras leggen en parkeerplaats bestraten, tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bruntinge staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bruntinge:

Waterput slaan voor bewatering tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in de grond. Diepte rond de 15 meter.

Herstellen van een omgewaaide schutting

Ik wil het kapotte deel van mijn schutting laten vervangen. De schutting is gelegen aan een weg en is dus goed bereikbaar. Het betreft één schuttingdeel.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

De huidige beschoeiing is aan vervanging toe. Lengte ongeveer 10 mtr, hoogte vanaf de bodem ongeveer 70cm.

Boomstronk verwijderen

Verwijderen boomstronk. Tuin is vanaf de straat toegankelijk

Tuinschermen plaatsen en uitgraven van wortels

Nieuwe tuinschermen plaatsen uitgraven van wortels op desbetreffende plaats(zie foto's)

Kunstgrasveld aanleggen

Ik heb een stuk tuin waar ik overweeg kunstgras te laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 70 m2. Dit deel zal wel geëgaliseerd moeten worden. De beplanting is er al uit.

Trampoline ingraven

Wii willen graag een trampoline trampolinf maar willen ook dat deze wordt ingegraven. Wat zijn de mogelijkheden? Leveren jullie ook trampolines? Het zal een trampoline van ongeveer 3. 00 meter worden.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

We willen de beschoeiing aan de achterzijde van onze tuin laten vervangen. Plaats is makkelijk bereikbaar. Beschoeiing is 1 meter hoog en 25 meter lang.

Beschoeiing herstellen

De beschoeiing van mijn tuin op een (meestal) droge sloot is gedeeltelijk omgevallen. De totale beschoeiing is ongeveer 4 meter lang en er dient ongeveer 2 meter hersteld te worden. De vakman kan hier goed bijkomen.

Zwarte grond afgraven

De vijver is eind vorig jaar vol gestort met zwart zand. Echter er ligt nu teveel zwart zand en dat willen wij eruit. Afmeting is 2 bij 3 meter. Werkzaamheden zijn uitgraven van de vijver, zand afvoeren, egaliseren en vervolgens wit zand storten. Tuin is middels een kruiwagen toegankelijk.

Gras vervangen door kunstgras

In de voortuin hebben wij 140 m2 gras liggen. Dit dient te worden verwijderd en de ondergrond klaargemaakt voor het kunstgras. Dit dient de vakman ook te leveren. De tuin is goed te bereiken.

Bomen van perceel verwijderen en egaliseren

Het toaal egaliseren van een tuin van 6000 m2. Vol met bomen en een vijver. We willen graag een woning aankopen in wezuperbrug. Voordat we overgaan naar een bieding willen we graag weten wat het ons ongeveer gaat kosten om de grond klaar te maken voor weide waar paarden in kunnen lopen. De grond staat nu vol met bomen en zou verwijderd moeten worden inclusief wortels. Totaal oppervlakte van 0. 7 hectare.

Schutting tussen twee schuren plaatsen

Plaatsen van een schutting tussen 2 schuren. Deze moet totaal 220 bij 240 cm zijn met daarin een poort 100 breed en 210 cm hoog. Ik zou graag geadviseerd willen worden welke schuttingtypes het beste zijn.

Schutting en poort plaatsen

Het gaat om de afmetingen: 3.79 cm waarvan 120 cm poort en 325 cm schutting. Dit is een L vorm schutting.

Schutting vervangen

Ik wil een schutting vervangen van 6.20 meter lang met daarin een deur van 90 cm. Ik wil een hardhouten schutting hebben.

Tuin afgraven en nieuw zand erin

Graag een prijsopgave van het zand afgraven en afvoeren plus nieuw zand erin. Het gaat om 60 m2 . Zodat de straat opnieuw gelegd kan worden.

Hout met betonschutting plaatsen

Schutting van 14 meter. Materiaal en plaatsen. Hout-beton schutting. Verticale planken.

Erfscheidingsput vervangen

Huidige erfscheidingsput is stuk aan onderzijde en moet vervangen worden. Graag deze week (voor 17 maart as.). De put ligt al open. Advies van de gemeentemedewerker is nog om er een verticale buis in te plaatsen met putdeksel daar bovenop, zodat bij een eventuele volgende verstopping niet weer 1mtr diep gegraven hoeft te worden. Dit graag als optie meenemen in de offerte.

Nieuwe schutting en nieuwe stenen aanbrengen

Een nieuwe schutting om te gehele tuin, De bestaande stenen eruit en nieuwe stenen erin

Drainage aanleggen en bestraten

Mijn tuin is ongeveer 9 x 7 meter groot en ligt lager dan de buren. Er staat een blokhut op die erg vochtig blijft binnen. Ook in de tuin zelf blijft er veel water staan. Op dit moment liggen er grote tegels in de tuin. Graag zouden wij een advies willen ontvangen wat de optie zijn om dit probleem op te lossen. Wellicht is een drainage een optie?

Vijver verwijderen en dichtmaken

De vijver in de tuin dient te worden gedicht. De afmeting is ongeveer 2 meter bij 1 meter. Het afval dient te worden afgevoerd door de vakman.

Vijver weghalen

Ik wil graag de vijver dicht hebben, omdat ik nu twee kleinkinderen heb. Uit veiligheid wil ik de vijver opruimen. Ook de wortels van de bamboe mee verwijderen als dat kan. De vijver is ongeveer 2 bij 2,5 meter oppervlakte. Graag de vijver opvullen met zand. De tuin is slecht toegankelijk maar de schutting kan eruit gehaald worden.

Composiet terras aanbrengen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 3,6 x 4,0 m ongeveer. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen een composiet-plankenterras van ongeveer 3,6 x 4,0 meter. Het komt in de plek van een deel van het gazon, dat nu in de schaduw staat van een pergola en een moerbeiboom. Vermoedelijk moet de bovenlaag van het gazon worden verwijderd en ge-egaliseerd met zand voordat leggers geplaatst kunnen worden. Het vlonderterras moet in kleine uitsparingen rondom vijf pergola-palen gelegd worden. Iets uit het midden moet er een uitsparing komen voor de moerbeiboom.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen. De doorsnede van de stam is 35 cm. Smalle toegang naar werkplek van 70 cm breed. Toegang vanaf de weg is 7 meter. Met de kraan met lange arm muurtje te overbruggen om frees op werkplek te brengen.

Blokhut plaatsen en oude schuur afbreken

Wij willen het tuinhuis (2.5 x 3 meter) "bieslook" geplaatst hebben. Ook moeten er ventilatieroosters in gezet worden. De oude schuur van hout moet worden afgebroken en afgevoerd. Het parket zal in delen aangeleverd moeten worden. Aan de achterzijde van de tuin hebben we een branduitgang.