Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronken verwijderen:

Boomstronken verwijderen

Stronken van grote Coniferen verwijderen, 2 stuks en twee kleinere.
Onze klant uit Bovensmilde (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronken verwijderen uit heel Nederland:

Weghalen 4 boomstronken met stobbenfrees

Graag wil ik u een offerte vragen voor het verwijderen van 4 boomstronken uit mijn voortuin (met een stobbenfrees) Er stonden grote leibomen rondom het huis maar deze zijn door de vorige bewoner omgezaagd. Ik wil hier oa een beukenhaag gaan plaatsen waarvoor de boomstronken verwijderd moeten worden. De doorsnede van de boomstronken is ongeveer 40 50 cm

Bestraten, boomstronken weghalen & schutting plaatsen

Er zijn drie zaken die moeten gebeuren: 1. Twee boomstronken verwijderen. 2. Schutting plaatsen (6,4 m) van hout, met fundering 3. Bestraten 27m2 Er ligt geen zand in de tuin. De tegels (40 x 30 cm) en opsluitbanden zijn al aanwezig. De offerte graag per onderdeel gespecifieerd

Boomstronken verwijderen

Wij willen 8 boomstronken laten verwijderen of advies daarover. Des stronken liggen dicht bij elkaar, in de zintuig , grenzend aan de straat. Er is dus makkelijk bij te komen.

Tuin afgraven en oude grond afvoeren

Ik wil graag de tuin laten afgraven, oude grond afvoeren, boomstronken en struiken verwijderen, als voorbereiding voor gazon en nieuw tuinpad. De tuin is 150 m2 groot en er is heel makkelijk bij te komen.

Boomstronken, wortels en betonpaal verwijderen

In de voortuin hebben wij bomen verwijderd. Echter de boomstronken en boomwortels moeten tot zo’n 45 cm diepte verwijderd worden. Ook staat er nog een betonpaal in de grond die verwijderd moet worden (zie foto), deze staat nu los, maar moet er nog wel uit. De afmeting is lengte 3.60 m x 1.20 m breedte. Afvoeren is optioneel. Afvoeren wel graag in de prijs berekenen.

2 boomstronken verwijderen

Ik heb in de achtertuin 2 boomstronken grotendeels uitgegraven. Afvoeren is niet nodig. Er is een achterom aanwezig, wel zit die vast aan een steeg. Het gaat om een Larex, deze zou stronk zou laag afgezaagd kunnen worden. De ander was een Vlier, en daar zit een behoorlijke knol aan vast. Deze zou gedeeltelijk met wortel verwijdert moeten worden dat er een terras op kan. Wat kost het om de stronken eruit te halen?

2 boomstronken verwijderen

Een conifeer stronk en bolcaralpa stronk verwijderen. Achtertuin. Toegang door poort met grootte van reguliere deur. Grootste doorsnede stronk is 11 cm. Conifeer is reeds gedeeltelijk uitgegraven.

Boomstronken verwijderen

Wij zijn opzoek naar iemand die boomstronken in onze tuin kan frezen. Er zijn ongeveer 10 wortels. Er zijn dunne en dikke wortels. We hebben het zelf geprobeerd, maar het lukt helaas niet. Afvoeren is niet nodig. Graag ontvangen we een offerte.

Boomstronken verwijderen

We willen een eenvoudig tegelpad hebben naast ons huis. Op het moment staan er twee grotere en een paar kleine stronken (1.50 meter hoog). Deze willen we graag verwijderd hebben. In eerste instantie gaat het om de boomstronken verwijderen. Ze staan 80 cm naast ons huis en aan de andere kant is er ook nog ruimte. Graag de boomstronken ook afvoeren.

Voortuin afgraven, boomstronken verwijderen en nieuwe grond aanbrengen

Ik wil de voortuin laten afgraven, de boomstronken verwijderen en nieuwe grond aanbrengen. Er is makkelijk bij de stronken te komen. Er moet ongeveer 10-15 cm worden afgegraven vanwege de wortels. Er moeten ook een aantal tegels verwijdert worden. De tuin is ongeveer 8 x 3 meter. Alles mag afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.