Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bovensmilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bovensmilde heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bovensmilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bovensmilde of directe omgeving.

17 klanten uit Bovensmilde bevelen een bij Casius in Bovensmilde aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bovensmilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bovensmilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bovensmilde:

Boomstronken verwijderen

Stronken van grote Coniferen verwijderen, 2 stuks en twee kleinere.

Nieuw zeil in bestaande vijver

Graag wil ik weten wat het me gaat kosten om nieuw zeil in een bestaande vijver aan te meten en te leggen. EPDM graag. Vijver is ongeveer 10 meter lang, 2,5 meter breed en gemiddeld 50 cm diep

Coniferen en appelboom snoeien

Onze coniferen heg en appelboom snoeien. De coniferen zijn 8 meter hoog en de heg is 10 meter lang. Ze zijn door de vorige bewoners niet goed onderhouden waardoor ze nu veel te hoog een te breed zijn geworden. Misschien moeten ze gerooid worden. Er is een doorgang via de brandtrap.

Coniferen rooien

Graag een rij coniferen van ongeveer 8 meter hoog verwijderen en afvoeren. Een bezoek zou fijn zijn om de mogelijkheden te bespreken. De werkzaamheden staan bij ons gepland voor september/oktober

Schutting plaatsen in de tuin

Ik zou graag een schutting willen laten plaatsen. Het gaat in ieder geval om een schutting van 30 meter lengte die aan vervanging toe is. Mogelijk komt er nog een schutting bij die van 4 buren is. Deze schutting is ongeveer 15 meter lang. Bij de andere buren staat nu een beukenhaag. Met hen moet ik nog overleg plegen of zij vervanging door een schutting willen. Materiaal in overleg.

Complete tuin renoveren

Wij hebben een tuin van ongeveer 40 meter bij 40 meter waar nog bomen moeten worden gekapt. Ook moet de grond opgehoogd worden en gras moet worden ingezaaid. Wij vragen iemand die de rest van de bomen wil omkappen, het tuinafval wil afvoeren en de grond wil ophogen.