Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Borger te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Borger heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Borger u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Borger of directe omgeving.

23 klanten uit Borger bevelen een bij Casius in Borger aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Borger bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Borger staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Borger:

Tuin afgraven en opnieuw bestraten

Ik zoek een stratenmaker die mijn gehele achtertuin kan afgraven, ophogen met zand en bestraten. De tuin is ongeveer 120 m2. De tuin is bereikbaar per poort, maar er kan ook tijdelijk een schuttingdeel worden verwijderd om met groter geschut in de tuin te kunnen.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterbron in mijn tuin hebben. Graag wil ik weten wat de kosten zijn. Het water staat ongeveer 2 a 3 meter diep en de tuin is goed bereikbaar.

Schuttingen plaatsen

Schutting scherm 8 of 9 hoog liggend. 4 geimpregneerd houten schutting schermen. 6 palen. 1 deur. Bevestigings materiaal. Plaatsingskosten.

Drainage vervangen en aansluiten op het riool

In onze tuin is al drainage aanwezig, maar dit moet mogelijk vervangen worden. Deze is nu aangesloten op de vijver, maar ik wil graag dat dit gekoppeld word aan de hemelwaterafvoer. De put is vrijwel volledig te bereken via de tuin. Totale oppervlakte is 175 m2 en op dit moment ligt er een grasveld boven.

Berk en Hedera laten snoeien

Een aantal takken (doorsnee 5-10 cm op plm. 4/5 m. Hoogte) verwijderen van een Berk en een restant Hedera (plm. 1 m2) verwijderen bij/uit de dakgoot op plm. 4m hoogte. De achtertuin is alleen bereikbaar via de garage.