Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron slaan of pulsen:

Waterbron slaan of pulsen

Ik wil een bron laten slaan in de tuin voor het besproeien van de tuin en paardenbak en voor het water geven aan de paarden. Ik weet niet hoe diep het grondwater hier zit. Ee oppervlakte van het terrein is 3000 m2. De bereikbaarheid is redelijk goed, machines kunnen er wel bij.
Onze klant uit Benneveld (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron slaan of pulsen uit heel Nederland:

Waterput of waterbron in de tuin slaan

Waterput slaan in achtertuin zodat grondwater voor de beregening gebruikt kan worden.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

We hebben al een bron maar dat is roestwater, ik wil graag schoon water oppompen. Ik moet dus zeker weten dat het schoon water is. Het is voor beregend van de tuin.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Graag wil ik een waterbron om onze achtertuin (ca. 10 x 12 meter) met grondwater te kunnen besproeien. Offerte inclusief materialen voor bron, exclusief pomp. De heipalen van onze woning staan volgens mij op zo'n 12 meter diepte, dus daar zal zich een zandpakket bevinden. Daarboven is het grotendeels klei verwacht ik. Of de bron ook zo diep moet, kan ik niet beoordelen. De tuin is goed bereikbaar.

Waterbron of waterput laten slaan

Graag zou ik in mijn tuin van ongeveer 300 m2 een waterput laten aanleggen met pomp. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik heb een zijpoort. Het hangt ervan af wat voor voertuig erdoorheen moet of dit past of niet. Mijn idee is het om de put in de voortuin plaatsen en het doortrekken naar achteren, ik wil namelijk voor voor en achteren gebruiken. Het gaat om het plaatsen van de waterput en pomp eraan vast maken. Irrigatie doen wij zelf.

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Ik wil graag dat er een waterput wordt geslagen voor de beregening van onze tuin van circa 250 m2. Eveneens dient er een pomp aangelegd te worden.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren inclusief pomp en installatie

Ik wil graag in mijn tuin (310m2) een waterput laten boren en een beregeningssysteem laten installeren. Gaat om bewatering van gras (gazon) en beplanting. Tuin is goed bereikbaar. Locatie Bosweg in Noordwijk aan Zee.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik heb al een pomp ,maar het puntstuk moet nog geslagen worden

Waterbron in de tuin

Graag ontvang ik offertes voor het slaan van een waterbron in de tuin plus pomp. Het water moet bij voorkeur drinkbaar zijn. In ieder geval geen roest bevatten. De bron wordt gebruikt voor het oppompen van water voor de planten en, indien mogelijk, water om te drinken (hier gaat de voorkeur naar uit). De tuin is niet bereikbaar met een auto. Een auto kan tot ongeveer 40 meter van de plek komen waar de bron komt.

Punstuk slaan

Ik wil graag een offerte voor het laten slaan en installeren van een waterbron in onze achtertuin. Onze tuin is ongeveer 500m2. We willen het water gebruiken voor de beplanting in de tuin omdat we gebruik kraanwater zonde vinden. Graag horen we de opties, en kosten.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij willen graag een waterput in de tuin hebben voor het sproeien van de tuin incl pomp. Het gaat om een oppervlakte ongeveer 4 hectaren. Wij weten niet hoe diep het water hier zit, graag ook informatie over alle bijkomende werkzaamheden.