Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Beilen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Beilen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Beilen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Beilen of directe omgeving.

63 klanten uit Beilen bevelen een bij Casius in Beilen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Beilen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Beilen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Beilen:

Waterbron in tuin slaan

Graag laat ik een waterbron in mijn tuin van 500 m2 slaan. Er is een standaard achterpoort. Ik weet niet of er een vergunning nodig is. Als ik weet welke materialen er nodig zijn kan ik deze zelf regelen, maar dit hang van de prijs af.

Vijver voorzien van epdm folie

Ik wil een vijver van 3.92 bij 1.22 voorzien van EPDM folie.

Kunstgras aanleggen

Achter in de tuin wil ik gras vervangen door kunstgras waar de kleine straks lekker op kan spelen. Het gaat om een stuk van ongeveer 3,7 bij 3 meter met klein stukje eruit (hele dikke L vorm waarbij onderste deel van de L heel klein is). Gaat mij om het volledig vervangen (gras afvoeren, egaliseren en aanbrengen). Ik heb nog geen kunstgras. De offerte mag inclusief en exclusief kunstgras. Ik zoek een goede kwaliteit, wat ook nog echt lijkt.

Conifeerstammen rooien

Over een lengte van 11 meter zijn de coniferen gesnoeid en afgeknipt tot stammen met een lengte van minder dan 2 meter boven de grond. De klus betreft het rooien van de stammen en het afvoeren hiervan inclusief het snoei materiaal wat eerder is afgeknipt.

Boom verwijderen

Groote naaldboom; ca.25m. hoog; omtrek op ca. 1 meter hoogte ca. 2.12m.(diam.ca.67 cm.); staat op ca. 1.5 m. vanaf een houten garage; tegels(oprit)worden door de wortels opgetild. Naast de boom moeten dus ook de wortels geheel of gedeeltelijk verwijderd worden. De toegang(oprit)vanaf de straat naast het woonhuis is ca.30 m. met een beedte van ca. 3m.

Maandelijks groot onderhoud aan mijn ...

Maandelijks groot onderhoud aan mijn tuin +/- 500 M2 waarvan +/- 200 M2 gras en bestrating. het gaat om snoeien en het grove bijhouden, Gras maaien en dergelijken doe ik zelf.

Huidige dubbele toegangspoort (voor ...

Huidige dubbele toegangspoort (voor karretje/caravan) én enkele toegangspoort (normale doorgang) vernieuwen en verplaatsen. Extra scherm (2 m hoog) plaatsen in de tuin om geparkeerde caravan aan zicht te onttrekken. Door recente aanbouw (serre + veranda) moet terras (ong. 25 m2) vernieuwd worden. Aanleg met rode stoeptegels 30x30. Voetpad van 60 cm x 15 m, dwars door gazon, uit te voeren met ruim beschikbare klinkertjes 20 x 8 x 5, afkomstig van oude terras. Extra terras voor schuur, 16 m2. Eenvoudige aankleding tuin deels door herschikking bestaande planten, deels nieuwe planten, in overleg. Ontwerp op schaal 1:100 aanwezig.