Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen :

Schutting plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen van hout met palen erin en ook een deur. Het gaat om een lengte van 35 meter. De tuin is makkelijk te bereiken.
Onze klant uit Barger Compascuum (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

Voor- en achtertuin bestraten met tegels. Plus het plaatsen van twee plantenbakken.

Wij willen keramische tegels van 60x60x2 cm halfsteensverband laten leggen. Wij hebben dezelfde tegels voor onze voortuin als achtertuin. Onze voortuin (ong. 42 m2) is omringt met een schutting. De voortuin is al na de bouw uitgegraven, waardoor hier momenteel al zand ligt. Wij willen hier tevens twee verhoogde plantenbakken laten plaatsen. Onze achtertuin betreft een terras (ong. 13 m2). Onze tegels zijn net geleverd, waardoor het fijn zou zijn als er op korte termijn kan worden begonnen met het bestraten.

Schutting vervangen

Ik zou graag een nieuwe schutting laten plaatsen en de oude weg laten halen. Het gaat om een schutting in een hoek waarvan 1 stuk ongeveer 1,50m is en 1 stuk 2,90m. Kunnen de schutting panelen op maat worden gemaakt? (Ze worden verkocht in panelen van 1,80m)

Tuintegels vervangen en schutting plaatsen

- Bestrating achtertuin. 5 x 5. 30m. - Plaatsen van schutting: buren zijde (dicht blankken tegenover de schutting van de buren). - mogelijke een simpele bestrating van de voortuin.

Schutting met poort plaatsen

Schutting plaatsen einde tuin van ongeveer 5 meter 50 met hierin een poort van ongeveer 90-100 cm

Heg verwijderen, afvoeren en schutting plaatsen

Dode buxushaag van 4 meter moet uitgestoken worden en afgevoerd. Op dezelfde plaats moet een schutting worden geplaatst (nog niet gekocht). Liefst zo snel mogelijk, want ik ben zelf gestart en heb 1 struik verwijderd en een paar kort gesnoeid. Ik krijg de rest van de struiken er niet uit en wil niet te lang zonder afscheiding naast de buren zitten. Er is een achterom.

Tuinafscheiding plaatsen

Ik zou graag aan 2 zijde een houten schutting willen laten plaatsen. Deze schuttingen zijn 2.80 meter breed en 1.80 meter hoog. Daarnaast moet er nog een metalen hekwerk van Gardena geplaatst worden. Hier zal het gaan om een breedte van 6 meter met een poortdeur van 1 meter. Op dit moment is er geen erfafscheiding aanwezig. Het werk dient voor 3 september uitgevoerd te zijn

Houten schutting plaatsen

Ik wil een houten schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. Op dit moment staan er alleen palen die verwijderd en afgevoerd moeten worden. De lengte van de schutting is 7 meter en de hoogte 2 meter. De vakman kan er goed bij, er is een achterom. Er staan wel een aantal planten die in overleg verwijderd kunnen worden.

Tuin van een schutting voorzien

Ik wil graag 2 schermen en 1 deur laten plaatsen. Liefst met ronde boog. 2 x 180 x 180 cm scherm en 1 x deur 90 x 180 cm. Er staat nog een oude schutting. Graag 2 prijzen ook een met verwijdering van de oude.

Houten schutting plaatsen met beton palen en rand

Graag wil ik weten wat het kost om een schutting van 9.40 bij 2.20 cm hoog te laten plaatsen met betonnen gladde palen en een gladde betonnen onderpand in de kleur antraciet. Inclusief plaatsing en materialen.

Schutting plaatsen

Heer, Ik wil graag een schutting laten plaatsen voor mijn nieuwbouwwoning. De afmetingen en houtsoort, staan in de bijlage. Dit is tevens een offerte van een ander bedrijf. Graag uw beste prijs per strekkende meter. Graag wil ik uw er op attent maken dat, wanneer we tot een akkoord komen, ik mijn 22 buren ook zal informeren over uw offerte. Gelieve te Mailen. Groet,

Partners

Partners van Casius