Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen :

Schutting plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen van hout met palen erin en ook een deur. Het gaat om een lengte van 35 meter. De tuin is makkelijk te bereiken.
Onze klant uit Barger Compascuum (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

Composiet schutting plaatsen.

Goede dag. Graag zou ik van u willen weten welke composiet schuttingen u verkoopt / plaatst. Wij willen een lamellen uitvoering (planken om en om) in de kleur bruin. Het zou gaan om tien panelen.

Stukje schutting plaatsen

Een deel van de houten schutting in de tuin is oud en stuk. De palen er tussen staan goed en stevig, maar er moeten 1 of 2, mogelijk 3 nieuw schermen tussen worden geplaatst. Die moeten nog worden aangeschaft. Kunnen ze ook worden bezorgd eventueel ( en wat zijn daarvan de kosten? ) Lijkt me op zich een kleine klus, maar ik en de buurvrouw kunnen het zelf niet doen.

Schutting plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen in de tuin als afscheiding van de buurtuin. 5. 30m breed. De oude schutting is al verwijderd.

Tuinrenovatie uitvoeren

Weghalen oude schutting en plaatsen nieuwe schutting van circa 24 strekkende meter met 1 hoek, omzetten deur, plaatsen poort. Langs de schutting willen wij ook omsluitbanden plaatsen. Daarnaast verwijderen oud terras (32 m2), ophogen met circa 12 cm en aanleggen nieuw terras met wildverband. Zonder afvoeren en materialen in overleg.

Achtertuin aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen in mijn achtertuin, van circa 25 m2 het moet een combinatie zijn van grijze tegels van circa 50 x 50 cm met daartussendoor rijtjes klinkers. Daarnaast een klein stukje gras van ongeveer 15 m2. Het gras dat er nu ligt moet worden weggehaald en afgevoerd. De tuin moet in zijn geheel (40 m2) ongeveer 20 cm worden opgehoogd. Huidige tegels halen we zelf weg, maar moeten wel worden afgevoerd. In overleg ook nog een boompje weghalen en afvoeren, we kunnen niet goed inschatten of het kan blijven staan of dat het weg moet. Eventueel ook nog een nieuwe schutting plaatsen van circa 12 m met een nieuwe poort (hangt af van de kosten).

Schutting plaatsen

Ik zou graag voor mijn Tuin schutting laten plaatsen en een tuinhekje

Schutting laten zetten

Ik zou graag voor mijn Tuin schutting laten plaatsen en een tuinhekje

Leveren en plaatsen van schuttingen

Ik wil graag een klus laten uitvoeren, namelijk het aanleggen van schuttingen in mijn tuin. De omtrek van mijn tuin is: 10,65 meter bij 8 meter bij 3,45 meter (de 3,45 meter is inclusief een deur van 90 cm). Wil wel een schutting in de prijsklasse: 35 - 50 euro en geen schutting die over de 50 euro per schutting uitkomt, dit vanwege mijn budget. Heb geen materialen ter beschikking dus wil graag een offerte van het totale kostenplaatje inclusief kosten van de klusjesman. Zo snel mogelijk want ik zit momenteel zonder schutting.

Schutting plaatsen

Bij Praxis heb ik 1 schutting, aantal trellis en tuinpalen besteld en ontvangen. Voor mijn tuintje. Die klus kan ik zelf niet doen. Daarom wil ik die klus laten uitbesteden door de klussenservice van Praxis. Hoeveel het gaat kosten wil ik graag wel weten. Zodat mijn 2 hondjes veilig in de tuin kunnen komen wat het nu niet het geval is. Vandaar die offerte aanvragen. Ik ben DOOF niet kunnen bellen.

Schutting en poorten plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 10 tuinschermen en 2 poorten. De tuin is 9 bij 5,5 meter.

Partners

Partners van Casius