Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven en grond afvoeren.:

Tuin afgraven en grond afvoeren.

Ik wil graag mijn voortuin (25 m2) laten afgraven (20 a 30 cm) + de grond laten afvoeren.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven en grond afvoeren. uit heel Nederland:

Afvoeren van struiken en tegels, inclusief afgraven en egaliseren

Ik wil een bestaande heg in bielzenbakken laten verwijderen (ongeveer 8 m breed). En oude tegels afvoeren en wat losse struiken. Verder weer vullen en egaliseren met zand (32 m2). Op dit moment nog geen foto's van de tuin. De situatie is redelijk toegankelijk. De achtertuin is bereikbaar via een voetpad.

Tuin afgraven en afvoeren en leveren tuingrond

Goedendag, ik heb ongeveer 30 vierkante meter tuin wat een stukje (ongeveer 20 cm) afgegraven moet worden in verband met veel onkruid. Graag de grond afvoeren en eventueel nieuwe tuin aarde leveren. Kunt u mij vertellen wat mij dit gaat kosten?

Afgraven en aanvullen

Aub een offerte voor een nieuwbouwlocatie. Betreft uitgraven 15 tot 20 cm en aanvullen met zand. Afmeting tuin: 10 x 10 m betreft meerdere woningen. Aub een totaalprijs per m2.

Tuin egaliseren en afgraven

We willen onze achtertuin (50 m2) laten egaliseren. 30 m2 willen we egaliseren om een terras te bouwen. Het terras maken we zelf. Het wordt een houten terras, mocht dar nog ophoog materiaal (zand of iets anders) voor nodig zijn laten we dit graag door de vakman regelen. 20 m2 moet worden uitgegraven en gevuld met tuinaarde. Tot en met 30 oktober zijn de achtertuin bereikbaar met een grafmachine. Daarna komt er schuttingen in de weg.

Tuin afgraven en vullen

Onze nieuwbouw tussenwoning wordt in januari opgeleverd. Graag zouden wij onze tuin van circa 9 x 5 meter laten afgraven en gedeeltelijk laten opvullen met aarde voor beplanting en zand voor betegeling.

Tuin afgraven en egaliseren

In mijn nieuwe huis heb ik een tuin die vol staat met onkruid. En nog een paar losse tegels. Ik wil deze tuin helemaal laten afgraven, en voorbereiden op een terras. Tuin is ongeveer 35m2.

Gazon afgraven en afvoeren, mogelijk ook bestraten en kunstgras aanleggen

Mijn tuin (van een huurhuis) wil ik afgraven, omdat het gras niet goed groeit op de slechte (nieuwbouw-) bouwgrond. Het ligt er nu een jaar. Circa 90 m2 moet worden afgegraven en afgevoerd. Er is een tuinpoort aanwezig, wel ongeveer 50 meter van de straat af. Aan de zijkant naast het hekwerk ligt de straat een meter lager. Het hek ligt naast een fietspad. Mogelijk wil ik dan een deel van het oude gras bestraten, en op circa 60 m2 gras of kunstgras aanleggen. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is en wat elke mogelijkheid mij zou kosten. Ik kan later foto sturen.

Tuin afgraven en ophogen

Mijn nieuwbouw tuin wordt aangelegd maar moet zelf afgraven en zand storten. Ik zou graag willen weten wat de kosten ongeveer zijn om dit te laten te doen. Kunnen de kosten gespecificeerd worden in het uitgraven en apart het ophogen van de tuin (incl zand). Mijn tuin is 67 m2 en moet ongeveer 15 cm afgegraven worden. Het is een tussenwoning en de tuin is bereikbaar door een achterom. Helaas kan hier geen groot werkmachine tussendoor. Zie graag uw offerte tegemoet zodat ik kan ga nadenken wat ik zelf of kan laten doen.

Tuin afgraven en oude grond afvoeren

Ik wil graag de tuin laten afgraven, oude grond afvoeren, boomstronken en struiken verwijderen, als voorbereiding voor gazon en nieuw tuinpad. De tuin is 150 m2 groot en er is heel makkelijk bij te komen.

Tuin afgraven en zand storten

Ik zoek iemand voor het afgraven van de tuin incl. afvoeren grond en opvullen met zand t.b.v. bestrating, betreft 115 m2. Nieuwbouw woning (hoekwoning) aan stoep/parkeerplaats. Direct bereikbaar.

Partners

Partners van Casius