Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven en grond afvoeren.:

Tuin afgraven en grond afvoeren.

Ik wil graag mijn voortuin (25 m2) laten afgraven (20 a 30 cm) + de grond laten afvoeren.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven en grond afvoeren. uit heel Nederland:

Tuin uitgraven en herbestraten

Tegels eruit. Afgraven en tegels weer erin. Het zou moet ongeveer 30cm moeten worden afgegraven omdat de bestrating nu te hoog ligt. Liefst ook onder het schuurtje, deze zal verplaatst moeten worden. Als het teveel kost mbt verplaatsen. Dan alleen de rest vd tuin en schuurtje laten staan Totaal oppervlakte is ongeveer10 x 5 meter.

Voortuin bestraten

Verwijderen bielzen en kiezelstenen. Iets afgraven. Wit zand en klinkers aanbrengen. Tuin is 2.4×4,3 meter ca. 10 m2. er staan 2 bomen in, hier zal de bestrating omheen gemaakt moeten worden.

Tuin vernieuwen

Onze tuin is al een tijd door ons verwaarloosd dus nu moet er iets gebeuren. Idee is er, maar we hebben hulp nodig bij: Tuin leeghalen, afgraven en afvoer groenafval, betreft ca 59 m2 , ( borders,gras en wat tegels) ernaast willen wij graag sierbestrating, ca 39 m2 en creëren BBQ plek 3 m2 met aanwezige boerengeeltjes

Tuin afgraven (2 lagige tuin)

Onze tuin bestaat uit 2 lagen, een hoog deel en een laag deel. Het hoge deel is erg lang en heeft geen privacy, het lage deel is krap en weinig ruimte. We willen het hoge deel inkorten (dus afgraven) en in de oorspronkelijke staat terug brengen. Dit betreft ongeveer 20 kuub. Er is een redelijk breed pad naar de tuin toe.

Tuin afgraven egaliseren en graszoden leggen

Goedendag, ik vraag graag een offerte op voor het afgraven en plaatsen van graszoden in mijn nieuwbouwtuin. Ook wil ik graag dat de afgegraven grond wordt afgevoerd en de tuin na afgraven wordt opgehoogd tot het normale niveau. Het gaat om zo'n 40 vierkante meter. Mogelijk willen onze buren meedoen, dus ontvang ik ook graag de prijs van de quantum korting. ** IAA: Double check postcode **

Tuin leeghalen en afgraven

Ik wil mijn achtertuin (nieuwbouwhuis) graag laten uitgegraven. Grond is vrij hard en bevat ook wat bouwafval dus wellicht ook wat nieuw zand erin. Tuin is ongeveer 51 vierkante meter (5,4 breed en 9,45 diep) en grenst aan een binnenpleintje (parkeerplaatsen). Bereikbaarheid is daardoor goed. De 51 vierkante meter is inclusief een schuurtje van ongeveer 9 vierkante meter.

Tuin uitgraven en grond afvoeren

Ik wil mijn achtertuin laten afgraven en weg laten voeren. Totaal 75 M2 inclusief voortuin. Het betreft een nieuwbouwwijk en misschien mogelijk om het gehele rijtje te doen?

Tuinrenovatie

Wij willen onze tuin, voor en achter het huis (circa 200 m2) renoveren. Het gaat hierbij vooral om het 'grote werk': – Voor en achter alles afgraven/leeghalen en egaliseren met zand. – Voor en achter bestraten, voor het grootste gedeelte op zelfde plaats als waar verharding nu ligt, bestaande verharding hergebruiken. – (Nieuw): Smalle strook verharding in voortuin grenzend aan berm tbv uitstappen uit auto aan straat

Tuin laten bestraten

Er ligt nu kunstgras 25 m2, dat moet eruit, zand afgraven en afvoeren. Daarna bestraten, wit zand, tegels zijn 60 bij 60. Alle materialen, zand en tegels zijn aanwezig.

Afgraven, egaliseren en bestraten

Ongeveer 140m2 waarvan 110m2 afgegraven moet worden. Voor, zij en achter-tuin. De 30m2 die ontbreekt is de zijkant van de tuin. Het is de bedoeling dat dit aardig wat wordt uitgegraven, waarschijnlijk 20cm. Vervolgens weer wordt opgevuld, geegaliseerd en de bestrating leggen. Wij hebben zelf een 60 x 60 antraciet betontegel op het oog, als u die ook kan leveren graag meenemen in de offerte. Wij nodigen u uit om de tuin te bekijken om een goede offerte op te stellen.

Partners

Partners van Casius