Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan:

Waterput slaan

Ik zou graag een waterput slaan in mijn tuin voor het beregenen van mijn tuin van ongeveer 150 vierkante meter. Een buurman verder op in de straat heeft ook een put op ongeveer 12 meter diepte. Volgens waterschap Aa en Hunze zit ik in een gebied waar het toegestaan is om een put te slaan. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor de totale kosten incl electrische pomp slangen, buizen, evt. filter ed. Oftewel, van a tot z geplaatst zodat mij niet anders rest van stekker in het stopcontact en pompen maar. Alvast bedankt
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan uit heel Nederland:

Waterput slaan voor tuinberegening

Graag zou ik een put willen slaan voor het beregenen van mijn tuin. Graag zover af maken dat wij alleen nog de pomp hoeven te plaatsen. Indien u zelf een voorstel heeft voor een pomp, graag meenemen in de offerte.

Waterput slaan in de achtertuin

We willen alleen een waterbron realiseren voor privé gebruik in onze achtertuin van 300 m2. De totale kavel is 500 m2. Er is geen achterom maar een opening van max 90 cm is er wel. De offerte mag compleet met materiaal worden opgemaakt.

Waterput slaan middels puls of boren

ik wil een waterput slaan in Huis ter Heide.

Aardpen slaan

Aard pen levert 108 ohm moet onder de 30 ohm voor zonnepanelen, gevraagd is om aarde uit te breiden. Aard pen bevind zich in de waterput bij de voordeur.

Waterbron slaan in de tuin voor tuinberegening

Wij bouwen een nieuw huis op een kavel van circa 2000 m2. Nu willen wij graag een waterput laten slaan voor de beregening van de tuin voor april. Kavel is vrijelijk toegankelijk met machines. Geen idee hoe diep de put moet komen. Graag ontvang ik op de offerte de kosten voor de waterpomp apart, als dat mogelijk is. De klus zouden we het liefst voor april afgerond hebben, in april wordt de tuin namelijk aangelegd.

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil een waterbron laten slaan voor mijn tuinberegening , gaat om 400 a 500 m2 . Tuin is goed bereikbaar.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil in de tuin (3500 m2) een bron laten slaan. Graag een offerte , de vermoedelijke diepte is 30 meter. De offerte inclusief BTW en alle benodigde materialen. Ik hoor graag van u.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Wij zouden graag een put in de tuin laten maken voor het beregenen van de tuin (800 m2) en het vullen van het zwembad (28 m3). Het gaat alleen om de put. De beregeningsinstallatie leggen we zelf aan. Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten?

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil een waterput laten slaan om onze tuin (2500 m2) te kunnen beregenen en kleine pony's te kunnen laten drinken. Het gaat mij vooral om de put en basis aansluitingen voor het beregenen en water tappen. Geen volautomatisch beregeningssysteem. De locatie is goed toegankelijk.

Waterbron voor tuinberegening slaan

Wij zijn van plan zelf een beregeningsinstallatie in onze tuin aan te leggen. Uiteraard hebben wij dan eerst een waterput nodig. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Partners

Partners van Casius