Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor graszoden aanleggen en bestraten:

Graszoden aanleggen en bestraten

De voortuin van 50 m2 en achtertuin van 10 m2 moet met graszoden worden bewerkt. Naast het huis en een stuk achter het huis moet ook bestraat worden. Het oude gras moet verwijderd en afgevoerd worden en de tuinen moeten opgehoogd worden met zwart grond.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor graszoden aanleggen en bestraten uit heel Nederland:

Tuin egaliseren, bestraten en grasmatten aanleggen

Ik wil een tuin (300m2) deels laten bestraten (100m2). Levering tegels en soort in overleg. Huidige situatie betreft zandgrond dat egalisatie nodig heeft. Overige deel moet bedekt worden met graszoden.

Graszoden aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin graszoden van 90 m2 laten leggen. De tuin is hiervoor kant en klaar. De grond is normaal geen zand en geen klei grond

Tuin egaliseren

Ik heb de (achter)tuin opgehoogd, echter egaliseren lukt mij niet. Ik zou deze graag geëgaliseerd willen hebben in verband met het aanleggen van graszoden. Kunt u voor mij een offerte opstellen voor het egaliseren van de tuin, 92 m2, met daarbij een meerprijs voor het aanleggen van graszoden? Ik wil hierbij graag schaduwgras.

Tuinborder bekleden met cortenstaal

Wij hebben een verhoogde border van 3 bij 3 meter en ongeveer 40cm hoog met aan 3 zijden een gemetseld muurtje (+/- 12cm dik). Deze willen wij laten bekleden met cortenstaal. In de bijlage een foto van onze border en een voorbeeld van het beoogde eindresultaat. Optioneel is er ook nog een extra opdracht tot aanleggen graszoden in dezelfde tuin.

Volledige tuin voor een nieuwbouwwoning

Wij willen graag de volledige tuin van een nieuwbouwwoning laten doen. Onder andere een schutting plaatsen, terras aanleggen en graszoden leggen. Dit is incl afgraven van de kleigrond. Het gaat om +- 100m2 achtertuin, 25m2 voortuin en 30 m2 oprit. Bevind mij nog in een oriëntatiefase. Ik laat mij daarom graag informeren.

Vijver leegpompen, opvullen en afdekken met graszoden

- vijver 3.75 bij 1.50 meter leegpompen en water inclusief toebehoren afvoeren - bak eruit halen/dan wel gaten erin boren voor water afvoer - gat/bak opvullen met zand en aarde - graszoden aanleggen

Tuin renoveren binnen bestaand plan en gedeeltelijk nieuw

Terras verzakt dus weer ophogen Veel hard hout gebruikt dit is krom getrokken willen we vervangen Schuur staat los van huis moet aan het huis worden getrokken Nieuwe graszoden Nieuw terras aanleggen Andere beplanting Tuin is 360 m2

Tuin ophogen en tegels/gras aanleggen

Zie foto. Wij willen graag de tegels conform de vermelde maten laten leggen (terrassen 4 cm tegel uitgezocht: 32 Euro per m2 en oprijlaan 6cm tegel 35. 75 Euro) De groene velden zijn graszoden (premium grassoort bestand tegen kinderen en schaduw). De tuin wordt op 25cm onder de spiegel (grond niveau van de vloer) en moet dus worden opgevuld. Graag ook aparte offerte voor het ingraven en aftimmeren van een 330 x 220 trampoline Het betreft een nieuwbouwhuis aan de Thomas Mannsingel in Den Haag.

Graszoden vervangen door kunstgras

Het gaat om het afvoeren van de bestaande graszoden en kunstgras aanleggen. Het oppervlak is 130 m2.

Voortuin renoveren

Graag zou ik het volgende laten doen: - Verwijderen en afvoeren van 35 meter bielzen - Terrastegels leggen van 26 m2 - Stenen plantenbak aanleggen (formaat 0,6x0,15x0,15) 4,5 x 1,00 cm - Stenen plantenbak aanleggen (formaat idem) 2,65 x 0,75 cm - 3 meter schutting met extra stevige palen plaatsen - Graszoden leggen van 15 m2

Partners

Partners van Casius