Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kappen van een japanse sierkers:

Kappen van een Japanse sierkers

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen/uitkleden van een boom, Japanse sierkers. De boom is meldingsplichtig. De wortels hoeven niet gefreesd worden. De takken dienen wel afgevoerd te worden, maar de stam mag in stukken. De boom is ongeveer 15 meter hoog en staat in de zijtuin met struiken ervoor. Hij is dus niet heel goed te bereiken.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kappen van een japanse sierkers uit heel Nederland:

Boom kappen en stronk met wortels uitfrezen

Verwijderen Japanse kers met stam diameter van ongeveer 40 cm, hoogte ongeveer 12 meter. Boom is tot op 2 meter te bereiken met auto (voor slopen garage). Wanneer de garage is gesloopt is boom met auto / materieel te bereiken. Kunt u mij een offerte toesturen voor het rooien van de boom en het frezen van de boomwortels uit de bodem? Kunt u onderscheid maken in prijs wanneer u de boom ook afvoert en wanneer u de boom in tuin laat liggen?

Japanse kers kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen van een Japanse kers. Tevens moeten de wortels ook worden verwijderd. De boom staat in de voortuin, dicht bij het trottoir en de inrit. Hij is goed bereikbaar. De wortels drukken de tegels omhoog

Japanse kers verwijderen met wortel

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen van een Japanse kers kappen en zo mogelijk ook het verwijderen van de wortels ook verwijderen. De boom staat in de voortuin, dicht bij de woning. Hij is goed te bereikbaar en staat tussen de tegels. Er is een foto beschikbaar.

Japanse kers laten kappen

Ik wil in mijn achtertuin een Japanse kers kappen die tegen de erfgrens staat. De hoogte van de boom is ongeveer 6 meter. Doorsnee stam op 1 meter is 25 centimeter. De stam mag tot ongeveer 1 meter blijven zitten. Overig: afvoeren gekapte boom is gewenst. De achtertuin is te bereiken via de garage.

Japanse Sierkers kappen

Ik wil een boom laten verwijderen uit mijn achtertuin. De Japanse Sierkers heeft veel takken en bloeit een keer per jaar witte bloemen. De tuin loopt omhoog. Erboven loopt een fietspad. De boom is 24 jaar oud. De boom is ongeveer 10 meter hoog. Er is een foto beschikbaar.

Japanse kers laten kappen

Op de erfafscheiding aan de voorzijde van ons huis staat een Japanse kers die volledig gekapt dient te worden. De afmeting in de hoogte is plusminus 6 meter en de dikte van de stam op 1 meter hoogte 50 cm. Alleen de grote wortels dienen weggehaald te worden uit de bodem onder het garagepad tot maximaal 2 meter omtrek vanaf stam.

Japanse kers kappen

Het betreft het kappen van een Japanse kers. De boom is 6 meter hoog en heeft een diameter van 86 cm. De stobbe mag blijven staan en het afval dient te worden afgevoerd. De boom staat in de achtertuin op een halve meter uit de grens met de buren.

Japanse Larix kappen en afvoeren

Kappen japanse larix incl afvoeren takken

Hoge boom laten kappen

De boom is een Japanse Kers en staat in de voortuin. Hij komt ruim boven ons dak uit, huis van 3 verdiepingen, en geeft intussen overlast o.a. aan de bestrating. Naast de boom staat een conifeer, meter of 2. Als deze ook direct meegenomen kan worden is dat fijn maar dit is niet noodzakelijk. Het gaat ons vooral om het veilig weg laten halen van de grote boom en afvoeren van al het afval. We wonen aan het fietspad.

Kappen Japanse kers

Het betreft het kappen van een Japanse kers. De boom is ongeveer 6 meter hoog. Wij wonen in een hoekhuis dus de vakman zou er goed bij moeten kunnen voor de werkzaamheden.