Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Assen of directe omgeving.

1230 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf, damwand laten plaatsen, tuin egaliseren en betegelen, achtertuin volledig renoveren, gehele achtertuin bestraten, schutting met betonpalen en betonrand plaatsen, tuin vernieuwen, tuin aanleggen, tuin volledig renoveren, tuin ophogen en herbestraten, complete tuinrenovatie, tuinen van een nieuwbouwblok afgraven en ophogen, tuinontwerp en -renovatie, tuin aanleggen, tuinontwerp en -aanleg en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Assen:

Vijver weghalen

Ik wil graag de vijver dicht hebben, omdat ik nu twee kleinkinderen heb. Uit veiligheid wil ik de vijver opruimen. Ook de wortels van de bamboe mee verwijderen als dat kan. De vijver is ongeveer 2 bij 2,5 meter oppervlakte. Graag de vijver opvullen met zand. De tuin is slecht toegankelijk maar de schutting kan eruit gehaald worden.

Overkapping en terras in de tuin maken

Ik wil een vrijstaande overkapping van hout laten plaatsen achter in mijn tuin. De maat is 4 x 3 meter en de overkapping heeft een dichte zijwand en een dichte achterwand.Ook wil ik onder en bij de overkapping een terras laten aanleggen van ongeveer 16 m² met tegels van 60 x 60 x 4 cm. De materialen zullen wij zelf kopen. Ik hoor graag welke vakman er tijd heeft voor deze klus en ontvang daarbij graag uw prijsopgave.

Kappen van een Japanse sierkers

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen/uitkleden van een boom, Japanse sierkers. De boom is meldingsplichtig. De wortels hoeven niet gefreesd worden. De takken dienen wel afgevoerd te worden, maar de stam mag in stukken. De boom is ongeveer 15 meter hoog en staat in de zijtuin met struiken ervoor. Hij is dus niet heel goed te bereiken.

Schutting met palen plaatsen

Graag wil ik een nieuwe schutting laten plaatsen inclusief palen tussen mijn tuin en de tuin van de buren. De schutting die er staat is omgewaaid, graag verwijderen. Het gaat om 8 meter schutting waarbij de eerste 4 meter hoog is (1.80 meter) en de schutting daarna in 2 trappen afloopt. Is dat mogelijk? Kan ik ook hulp krijgen met de aanschaf van de juiste materialen? Als ik voor de Jumbo schuttingen kies, wat zou het geheel dan ongeveer gaan kosten?

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting die ik heb gekocht door jullie laten plaatsen. Dus het moet door een vakman alleen worden gedaan. In de ondergrond liggen nog stenen die moeten ook verwijderd worden.

Schutting plaatsen

Ik wil ongeveer 8 meter aan schutting laten plaatsen

Stevige schutting plaatsen

Plaatsen van een schutting welke stevig is maar toch tegelijkertijd niet zoveel kost (ivm huurhuis) Het gaat om ongeveer 7 a 8 meter, 1 stuk moet vanaf het terras schuin aflopen zodat de schutting onderaan in de tuin niet over de maximale toegestane hoogte komt.

Bomen snoeien en enkele bomen verwijderen

Tussen twee woningen staat een rij bomen en struiken die al enige tijd niet gesnoeid zijn en fors zijn uitgedijd. We willen die bomen en struiken graag laten snoeien en er hier en daar misschien wat laten verwijderen. We willen een afspraak maken om de situatie hier even met ons te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Schutting plaatsen en tuin bestraten

Ik wil een schutting laten plaatsen bij nieuwbouwwoning, gaat om 21,5 meter met een poort. Daarnaast wil ik de gehele achtertuin laten bestraten met 50 x 50 cm tegels in de kleur donkergrijs (betreft 50 m²). Ik wil graag een schutting met betonnen palen en de onderkant ook van beton (palen en onderkant ook donkergrijs/antraciet) met daarboven hout (recht). Zie voor de situatieschets meegezonden tekening.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Graag wil ik een rij van ongeveer 10 meter aan hoge coniferen laten verwijderen, inclusief wortel. De coniferen bevinden zich in de achtertuin, direct grenzend aan een parkeerplaats. Het betreft een hoekwoning. Er is niet heel veel haast bij en gaat vooral om het afvoeren, omdat het er zoveel zijn en dit lastig is voor ons om te vervoeren. Wij kunnen eventueel zelf ook helpen of al beginnen met verwijderen. De werkzaamheden mogen ook ergens eind dit jaar opgepakt worden. Locatie: Assen. Ik ben benieuwd naar de kosten.

Schutting op het balkon plaatsen

Wat kost een schutting zetten op mijn balkon?

Schuttingen laten plaatsen

Ik zou graag 2 schermen van 1.80 meter hoog laten plaatsen. In totaal 2.61 meter dus 2 schermen op het balkon. Een op maat maken. De schermen wil ik bij Praxis gaan kopen. Hoeveel kost dit?

Vijver weghalen

Ik wil graag de vijver van ongeveer 5 bij 3 meter laten verwijderd uit de tuin. Hier zal dan kunstgras geplaatst moeten worden. Verder zal er een stukje border voorzien moeten worden van een muurtje van stapelblokken. Dit zal ongeveer 1 bij 1 meter worden. Hier moet dan wel aarde in komen, de beplanting ga ik zelf regelen.

Plaatsen van een schutting

Wij willen in de tuin een schutting van planken laten plaatsen. De totale lengte is ongeveer 4.80 meter. Wij willen daarvoor graag de planken van de Praxis "Vintage Grey" gebruiken. Ik heb een paar foto's van de plaats waar de schutting moet komen bijgevoegd. Wij hebben nog geen materiaal aangeschaft. Ik zie uw offerte graag tegemoet. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Tuin afgraven en afvoeren en opvullen met zand

Achtertuin +- 11 * 6 m uitgraven +- 40cm diep - Afvoeren vrijgekomen grond - Storten vrijgekomen grond - Kleine knikdumper - Leveren woudzand - Aantrillen zandbaan - Leveren kunstof rijplaten voor oprit - Voortuin vlak maken met stoep - Voortuin frezen - Transport aan en afvoer machines

Boom, boomstronk en wortels verwijderen

Boomstronk verwijderen inclusief gedeelte van de wortels voor bestrating, de boom is ongeveer 30 centimeter breed. De stronk staat in de voortuin.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Wij willen onze schutting gaan vervangen en zullen zelf de oude schutting verwijderen en afvoeren. Er moet een nieuwe schutting worden geplaatst van 300 cm lang en 180 cm hoog en haaks daarop een stuk van 490 cm lang en 180 cm hoog. We hebben nog geen keuze gemaakt qua materialen. We ontvangen graag uw offerte voor een volledige betonnen schutting, voor een composiet schutting, voor een hout-met-beton schutting en voor een volledige houten schutting met hardhouten palen. We stellen een bezoek op prijs, zodat we even kunnen kennismaken en de tuin kunnen laten bekijken. Er is een goede toegang tot de tuin.

Haag snoeien en bomen fatsoeneren

Onze coniferen haag moet gesnoeid worden. Verder 3 bomen snoeien of fatsoeneren. Het afval dient te worden afgevoerd.

Coniferenhaag rooien en afvoeren

In onze tuin staat een rij coniferen van 12 meter lang en ongeveer 2,5 meter hoog, die ik graag met wortel en al wil laten verwijderen. Daarna moet al het afval worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Coniferen verwijderen en afvoeren

In onze tuin staat een rij coniferen van 12 meter lang en ongeveer 2,5 meter hoog, die ik graag met wortel en al wil laten verwijderen. Daarna moet al het afval worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Naaldbomen rooien en afvoeren

Ik wil bij mijn huis in Assen 4 naaldbomen laten kappen, ontwortelen en afvoeren.

Rode esdoorn snoeien

In onze achtertuin staat een grote rode-esdoorn van ongeveer 25 jaar oud, die naar schatting 6 meter hoog is. Ik wil de boom drastisch terug laten snoeien en het afval ook laten afvoeren. Er is toegang tot de achtertuin via mijn woning. Een hoogwerker met bakje kan op een achterpad achter mijn tuin staan als dat nodig is. Ik laat de situatie graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Thuja conifeer kappen en wegfrezen

Kappen van een Thuja conifeer in achtertuin. Hoogte is 8 - 9 meter, diameter stam 1.30 meter. Stam uitfrezen onder grondniveau. Afvoeren door de garage. Er is geen vergunning nodig. De boom kan niet vallen, hij moet wel in stukken.

Boomstronkjes verwijderen

Ik wil graag 3 kleine boomstronkjes uit mijn tuin laten verwijderen. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Schuttingdelen en deuren plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van 19 houten schuttingsdelen, 2 poortdeuren en betonnen palen. De oude schutting in de achtertuin zal ik zelf verwijderen. Het betreft een hoekwoning waarbij de tuin goed bereikbaar is.