Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Assen of directe omgeving.

1260 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, onderhoudsvrije tuin, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, tuinaanleg /-renovatie, complete tuin renoveren, tuinaanleg (inclusief aanleg houten terrassen), complete tuin onder handen nemen, damwand vervangen, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Assen:

Damwand vervangen

Vervangen van een damwand achterin de sloot. De sloot is momenteel droog. Breedte van de tuin is ongeveer 10,1 meter en de hoogte ongeveer 1,6 meter. Van de 14 palen zijn 4 palen verrot/gebroken net boven het grondoppervlak. Overige palen redelijk/matig. Wel is de afstand tussen de palen onderling en tot de getekende stippellijn onregelmatig. De tuingrens met de sloot is hierdoor op een derde iets verschoven richting de sloot (ongeveer 5-10 cm). Met het plaatsen van een nieuwe wand moet dit op te vangen zijn. Bereikbaarheid naar de achtertuin is via de garage of gangpad naast de garage. Schutting aan de achterzijde is verwijderd alleen de hardhouten palen tbv de schutting staan er wel en moeten als het kan blijven staan.

Bomen/struiken met wortels verwijderen en voortuin gedeeltelijk bestraten

Wij willen graag een gedeelte van onze voortuin bestraten om te gaan gebruiken als extra parkeerplaats. Er staan nu een aantal grote struiken in en wortels van een conifeer en een boompje, en een ligusterhaag.

Waterput slaan

Ik zou graag op mijn perceel een waterput willen boren/ slaan. Helaas, vorig jaar net tuin aan laten leggen dus nu lastig te bereiken. Benieuwd naar oplossing, mogelijkheden.

Put pulsen of slaan voor beregening tuin

Ik wil graag een put laten slaan voor de beregening van de tuin. De tuin is totaal 4000 m2, maar niet alles hoeft gesproeid te worden. Het gaat om een tappunt. Ik zou graag een handpomp en een elektrische pomp willen hebben als dat mogelijk is. Het is heel makkelijk te bereiken.

Waterput slaan

Voor het besproeien van de tuin wil ik graag een eigen waterput laten slaan. Tuin is goed bereikbaar.

Verwijderen coniferen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen én afvoeren van 12 meter coniferen van zo’n 5 a 6 meter hoog. Eventueel in combinatie met het plaatsen van een schutting van 9-10 meter.

Vervangen damwand

Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor het vervangen van een damwand langs de sloot en of hierbij de tuinkant leeggehaald moet worden/afgegraven of niet om dit te realiseren of dat alleen vanuit de slootkant gewerkt kan worden. De slootkant is ongeveer 11 meter breed. Graag realisatie in het voorjaar van 2020.

Tuin afgraven en grond afvoeren.

Ik wil graag mijn voortuin (25 m2) laten afgraven (20 a 30 cm) + de grond laten afvoeren.

Oude taxus verwijderen

Een 25 jarige taxus van 3 meter hoog in de voortuin, solitair, deel teruggesnoeid, deze wil ik laten verwijderen. Hij is goed bereikbaar.

Waterput slaan

Ik zou graag een waterput slaan in mijn tuin voor het beregenen van mijn tuin van ongeveer 150 vierkante meter. Een buurman verder op in de straat heeft ook een put op ongeveer 12 meter diepte. Volgens waterschap Aa en Hunze zit ik in een gebied waar het toegestaan is om een put te slaan. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor de totale kosten incl electrische pomp slangen, buizen, evt. filter ed. Oftewel, van a tot z geplaatst zodat mij niet anders rest van stekker in het stopcontact en pompen maar. Alvast bedankt

Waterbron slaan in de tuin

Ik ben op zoek naar iemand die een waterbron voor mij kan slaan. Het moet ongeveer 15 meter diep worden en het is voor een tuin van 600 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij hebben een grasveld van een halve hectare groot. Hier zouden wij graag een jeu de boule baan willen laten aanleggen. De ruimt eis goed bereikbaar en de ondergrond is dus van gras. Kunt u de mogelijkheden aangeven?

Coniferen over 12 meter rooien en nieuwe planten

Hovenier, Door stormschade zijn mijn coniferen, Brabant Thuja, over een lengte van 12 meter kapot gewaaid. De bomen zijn 3,5 meter hoog. Wat kost het weghalen en verwijderen van de bomen. Wat zijn de kosten voor het herplanten van dezelfde bomen met dezelfde hoogte?

Tuin afgraven en afvoeren

Het gaat om de voor- en zijkant van het huis. De bestrating kan ik zelf weghalen, maar het afgraven wil ik laten doen. Oppervlakte is ongeveer 60m2 en er moet 20 centimeter (diepte) grond weg.

Opnieuw leggen van sierbestrating

Ik wil in de achtertuin de huidige sierbestrating er laten uithalen en de oppervlakte van 30 m2 uitgraven tot 10 cm. Daarna moet de huidige bestrating opnieuw gelegd worden.

Waterbron slaan in de tuin

We hebben een tuin van circa 20 X 40 meter. Het handigste lijkt ons een bron achter in de tuin? Het grondwaterpeil lijkt op circa 2 meter onder maaiveld te zijn, dit peil lijkt aanzienlijk gedaald te zijn door voorgaande droge zomer van 2018? De grond heeft leemhoudende pakketten met zalvel houdend zand

Graszoden aanleggen en bestraten

De voortuin van 50 m2 en achtertuin van 10 m2 moet met graszoden worden bewerkt. Naast het huis en een stuk achter het huis moet ook bestraat worden. Het oude gras moet verwijderd en afgevoerd worden en de tuinen moeten opgehoogd worden met zwart grond.

Waterbron slaan in de tuin

In de achtertuin zouden wij graag een waterbron willen laten slaan voor het besproeien van de tuin .

Schuttingen laten plaatsen

Betreft een tussenwoning in Assen, nieuwbouw. Lengte schutting linker zijde is 9,2 meter. Lengte schutting rechter zijde is 14 meter Achterzijde is 2,5 meter + 1,2 meter schuttingdeur Gewenst Grenen schutting 21 planks, verticaal, rechte bovenkant. Antraciet beton palen en onderkant, diamant kop. Er zijn geen hoeken, puur rechte stukken die aansluiten op schuurtje. Laten plaatsen door jullie. Wat zijn eventuele opties om korting te krijgen wanneer we ons hele huizenblok (6 woningen) door jullie zouden laten doen? De woningen worden eind september / begin oktober opgeleverd, zouden jullie dan tijd hebben om te plaatsen?

Nieuwbouw tuin aanleggen

Voor een rijtjes (hoekwoning) zijn wij op zoek naar een hovenier die een betaalbare basis kan aanleggen zoals, grondbewerking, terras en bestrating, gazon en aantal borders(zonder beplanting) en een schuurtje voor fietsen et cetera met een overkapping en carport. Kavel is ongeveer 7,50 breedt en achtertuin 13,5 meter diep Zie bijgevoegde foto gaat om bouwnummer 54MO

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Ik wil een stuk bamboe laten verwijderen uit de achtertuin van ongeveer 2 m bij 1 m.

Schutting tussen twee schuren plaatsen

Plaatsen van een schutting tussen 2 schuren. Deze moet totaal 220 bij 240 cm zijn met daarin een poort 100 breed en 210 cm hoog. Ik zou graag geadviseerd willen worden welke schuttingtypes het beste zijn.

Nieuwe schutting en nieuwe stenen aanbrengen

Een nieuwe schutting om te gehele tuin, De bestaande stenen eruit en nieuwe stenen erin

Vijver verwijderen en dichtmaken

De vijver in de tuin dient te worden gedicht. De afmeting is ongeveer 2 meter bij 1 meter. Het afval dient te worden afgevoerd door de vakman.

Vijver weghalen

Ik wil graag de vijver dicht hebben, omdat ik nu twee kleinkinderen heb. Uit veiligheid wil ik de vijver opruimen. Ook de wortels van de bamboe mee verwijderen als dat kan. De vijver is ongeveer 2 bij 2,5 meter oppervlakte. Graag de vijver opvullen met zand. De tuin is slecht toegankelijk maar de schutting kan eruit gehaald worden.