Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Drenthe.

198 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Drenthe:

donderdag 18 juni 2020

Waterput slaan in de tuin

Ik wil een een waterbron slaan en pomp op aansluiten voor een tuin (particulier). In deze regio zou het water op 8 meter zitten. De tuin is 1000 m2.
maandag 8 juni 2020

Waterput boren in de voortuin

Put moet voldoende opbrengst hebben om perceel toekomstige siertuin van 4000 m2 te besproeien. Waarschijnlijk bestaat de grondstructuur uit een gele zandkop.
vrijdag 5 juni 2020

Plaatsen schutting

Wij hebben onze schutting besteld. Nu zijn we nog op zoek naar een plaatser. Het gaat om 24 meter hout/betonschutting. 1 recht stuk. Graag zou ik van u willen weten wat u daar voor prijs voor rekent. Alvast bedankt.
woensdag 3 juni 2020

Waterput slaan voor een tuin

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een waterbron voor het sproeien van de tuin. De locatie waar de bron moet komen is goed bereikbaar. Plaats Drouwenerveen.
woensdag 3 juni 2020

Waterput laten slaan of boren.

Ik zou graag een waterput willen laten slaan of boren in mijn tuin. Het dient voor beregening van de tuin. De tuin is 3000 m2, maar de besproeiing is voor 2000 m2 . Pomp dient ook te worden aangeschaft nog. De tuin is goed bereikbaar.
dinsdag 2 juni 2020

Waterbron voor tuinbespoeing

Heb een tuin die is 80 meter diep en ong 30 meter breed
maandag 1 juni 2020

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

Ik zou graag een waterbron hebben voor het beregenen van mijn gras/tuin, circa 700m2. Locatie is goed bereikbaar voor eventuele machines.
zondag 31 mei 2020

Waterput en grondwaterpomp laten aanleggen

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin van ca. 1200 m2. Ik weet niet hoe diep het water in de grond zit. Tevens zou ik graag een pomp aanschaffen en laten installeren (niet aanwezig) om het water op te kunnen pompen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte wat betreft de mogelijkheden en een prijsopgave.
woensdag 27 mei 2020

Waterput boren in de achtertuin

Wij hebben een grote tuin inclusief natuurlijke vijver. Wij willen graag een waterbron laten boren voor het besproeien van de tuin en vullen van de vijver. De tuin is 3000 m2. Deze is goed te bereikbaar. Graag zou ik ook de waterpomp via de vakman willen aanschaffen.
maandag 25 mei 2020

Put boren voor grondwater (15m3 per uur)

Ik zoek iemand voor het slaan van een bron met een capaciteit van 10-15 M3 per uur.
maandag 25 mei 2020

Waterbron in de tuin

Graag ontvang ik offertes voor het slaan van een waterbron in de tuin plus pomp. Het water moet bij voorkeur drinkbaar zijn. In ieder geval geen roest bevatten. De bron wordt gebruikt voor het oppompen van water voor de planten en, indien mogelijk, water om te drinken (hier gaat de voorkeur naar uit). De tuin is niet bereikbaar met een auto. Een auto kan tot ongeveer 40 meter van de plek komen waar de bron komt.
maandag 25 mei 2020

Beregening systeem en waterbron aanleggen

Wij zijn van plan om een beregening systeem voor onze tuin aan te leggen en dus op zoek naar een bedrijf dat dit kan doen. De tuin is ongeveer 400 M2 groot. Willen graag weten wat dit gaat kosten.
zondag 24 mei 2020

Ik wil een waterput in de tuin laten slaan

Ik wil graag een waterput in de tuin laten slaan voor het beregenen van mijn tuin van 500 vierkante meter en water voor mijn planten in de tuinkas .
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron of waterput laten slaan

Wij willen graag een waterput in de tuin hebben voor het sproeien van de tuin incl pomp. Het gaat om een oppervlakte ongeveer 4 hectaren. Wij weten niet hoe diep het water hier zit, graag ook informatie over alle bijkomende werkzaamheden.
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een bron in mijn achtertuin.
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen een ouderwetse handwaterpomp gaan plaatsen voor drinkwater voor dieren en beregening van de tuin. Wij zoeken iemand die voor ons het puntstuk slaat.
vrijdag 22 mei 2020

Grondwaterput in de tuin slaan

Wij zijn op zoek naar een waterput voor sproeien tuin met pomp etc. e.e.a in overleg.
maandag 18 mei 2020

Waterput voor tuinberegening slaan

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een werkende beregeningsprut in mijn tuin. De levering en aansluiting van een pomp et cetera graag in onderling overleg. De tuin is 300 m2 groot en zeer goed bereikbaar.
dinsdag 12 mei 2020

Waterput slaan

In de tuin een put slaan om tuin te besproeien.
maandag 11 mei 2020

Waterput slaan

Ik zou graag op mijn perceel een waterput willen boren/ slaan. Helaas, vorig jaar net tuin aan laten leggen dus nu lastig te bereiken. Benieuwd naar oplossing, mogelijkheden.
zondag 10 mei 2020

Tuinrenovatie

Wij willen onze tuin, voor en achter het huis (circa 200 m2) renoveren. Het gaat hierbij vooral om het 'grote werk': – Voor en achter alles afgraven/leeghalen en egaliseren met zand. – Voor en achter bestraten, voor het grootste gedeelte op zelfde plaats als waar verharding nu ligt, bestaande verharding hergebruiken. – (Nieuw): Smalle strook verharding in voortuin grenzend aan berm tbv uitstappen uit auto aan straat
zaterdag 9 mei 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterbron laten boren. Ik woon in een vrijstaand huis De tuin is goed te bereiken Ik weet niet hoe diep het grondwater zit . Offerte graag via mail.
zaterdag 9 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

Een waterbron slaan en gebruiksklaar aanleggen. Advies en uitleg wat daar voor nodig is. Eventueel aanvullend een beregeningssysteem met verzonken sproeiers in gazon. Voortuin ±300 m2, zijtuin ±100m2, achtertuin ±250m2 Bron kan in voortuin worden aangelegd, goed bereikbaar vanaf de weg.
donderdag 7 mei 2020

Buxushaag rooien en schutting plaatsen

Ik zou graag mijn buxus haag gerooid en afgevoerd willen hebben en daarna een schutting laten plaatsen. De buxushaag is +/- 10 meter lang, 2 meter hoog en 1,5 meter breed.Er loopt een brandgang achterlangs waar je met een minigraafmachine langs kunt. De schutting die daar in de plaats voor komt moet 10 meter lang en 1,80 hoog zijn. Materiaal van de schutting graag van hout.
zaterdag 2 mei 2020

Waterbron boren

Het is voor een waterbron, mijn totale oppervlakte van weide en tuin zal ongeveer 6000 vierkante meter zijn. Woon op de hondsrug dus zal een diepe put moeten worden.

Partners

Partners van Casius