Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Drenthe.

198 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Drenthe:

dinsdag 10 september 2019

Bron slaan

Ik zoek iemand om een bron plus beregeningsinstallatie te realiseren. Is ongeveer 450 m2.
zondag 8 september 2019

Boomstronken verwijderen

Stronken van grote Coniferen verwijderen, 2 stuks en twee kleinere.
vrijdag 6 september 2019

Waterput slaan

Ik zou graag een waterput slaan in mijn tuin voor het beregenen van mijn tuin van ongeveer 150 vierkante meter. Een buurman verder op in de straat heeft ook een put op ongeveer 12 meter diepte. Volgens waterschap Aa en Hunze zit ik in een gebied waar het toegestaan is om een put te slaan. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor de totale kosten incl electrische pomp slangen, buizen, evt. filter ed. Oftewel, van a tot z geplaatst zodat mij niet anders rest van stekker in het stopcontact en pompen maar. Alvast bedankt
dinsdag 3 september 2019

Tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven

Onlangs is onze tuin uitgeruimd. Nu zitten we met een berglandschap en hebben veel last van achtergebleven wortels en onvruchtbare grond. Graag willen we met u en in overleg met de tuinarchitect de tuin opnieuw vorm geven. Oppervlakte ca. 800 m2. Er moet vooral worden gelegaliseerd, wortels en struiken , ophogen en verlagen.
donderdag 29 augustus 2019

Verzakte schuur rechtzetten

Mijn houten schuur van 2,5 x 3,5 meter met een schuin pannendak is aan 1 lange zijde verzakt. Deze wil ik graag recht laten zetten. Ik denk dat het uitgegraven kan worden en dat de fundering opnieuw gemaakt moet worden, waarna het gevijzeld moet worden. De fundering is van hardhouten balken die met oude palen in de grond zijn gezet. Graag zou ik dit laten repareren.
woensdag 28 augustus 2019

Waterbron in tuin slaan

Graag laat ik een waterbron in mijn tuin van 500 m2 slaan. Er is een standaard achterpoort. Ik weet niet of er een vergunning nodig is. Als ik weet welke materialen er nodig zijn kan ik deze zelf regelen, maar dit hang van de prijs af.
dinsdag 27 augustus 2019

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn tuin om daarmee te tuin te kunnen beregenen. Tuin is ongeveer 350 m2 en bestaat grotendeels uit gras.
donderdag 22 augustus 2019

Plaatsen van meerpalen en/of kleine steiger

Ik wil een aanlegsteiger bouwen voor het huis, vergunning is in aanvraag. De steiger moet 5 tot 7 meter worden. Er moeten 2 meerpalen worden geplaatst, of hier een fundering voor nodig is durf ik niet te zeggen. Graag zou ik een offerte willen hebben voor het plaatsen van de meerpalen en voor het plaatsen van de stijger.
maandag 12 augustus 2019

Waterput boren in de achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het boren van een waterput. De kavel is 19 meter bij 30 meter. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 1 meter breed. De waterput kan eventueel ook in de voortuin geplaatst worden.
zaterdag 10 augustus 2019

Grote boom kappen, boomstronk fresen en afvoeren

Ik zoek iemand voor het weghalen van een boom, de boom bevindt zich in een achtertuin. Niet gemakkelijk bereikbaar. Boom is tussen 10-15 meter hoog en deels dood (gemaakt).
zaterdag 10 augustus 2019

Tuin egaliseren en aanvullen met geel zand

Graag zou ik de grond van mijn tuin ongeveer 10 centimeter afgegraven (en afgevoerd) hebben en vervolgens een laag van 5 centimeter geel zand geëgaliseerd er op willen. Hier komt worteldoek en grind over. De tuin is 4 x 6 meter (boom blijft staan).
donderdag 8 augustus 2019

Waterbron of put in de tuin slaan of boren

Voor het beregenen van de tuin van ongeveer 3000 m2. Terrein is goed toegankelijk, ook met een (kleine) vrachtwagen. Diameter bron minimaal 10 cm, in verband met het in de toekomst plaatsen van een bronpomp.
dinsdag 6 augustus 2019

Waterput boren in de achtertuin

Graag wil ik een waterput slaan in mijn achtertuin. De kavel is 5000 m2, het stuk waar de waterput voor is, is ongeveer 2000 m2. Het is zandgrond, en de kavel is makkelijk te bereiken. Ik weet alleen niet hoe diep de put moet worden. Wie kan dit voor mij doen en wat kost dit?
zondag 4 augustus 2019

Put slaan in de tuin

Ik wil graag een put laten slaan in mijn tuin van 400 m2. De locatie is goed bereikbaar voor de vakman.
vrijdag 2 augustus 2019

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron laten slaan in de tuin van 2000 m2. Graag onderzoek naar waar de waterader ligt.
dinsdag 30 juli 2019

Bron laten slaan in de tuin

Ik wil een bron laten slaan in de tuin. Het gaat om ongeveer 400 m2. Het is zandgrond en de tuin is makkelijk te bereiken. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen
maandag 29 juli 2019

Een waterput met bijhorende pomp realiseren in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die een waterput kan slaan in mijn achtertuin. Daarnaast moet er ook een bijhorende pomp bij geleverd en geïnstalleerd worden. De pomp/put moet een tuin van 2000 m2 en een vijver van 50 m3 kunnen voorzien van water. De put moet waarschijnlijk 10 meter diep worden.
maandag 29 juli 2019

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Wij willen een waterbron laten slaan zonder pomp of met pomp In onze tuin. 1000 m2
zaterdag 27 juli 2019

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten aanleggen ter behoeve van de beregening van de tuin. Er kan geen vrachtwagen of bus achter het huis komen ivm carport. Vermoedelijke diepte grondwater 15 meter. De tuin is ongeveer 634 m2 .
zaterdag 27 juli 2019

Bos leeghalen

Wij hebben een eigen stuk bos. De gemeente heeft hier geen recht meer op. Graag wil ik een deel +-1500 m2 leeg hebben zodat er stallen gebouwd kunnen worden.
dinsdag 16 juli 2019

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan voor beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 2000 m2 en makkelijk bereikbaar met gereedschap.
woensdag 10 juli 2019

Bron slaan

Ik zou graag een bron willen hebben in mijn tuin, de enige voorwaarde is dat het op een schone manier gebeurt (niet de hele tuin vol met water). Het gras is nieuw (zoden) en de tuin is ongeveer 200 m2 groot. Het moet ongeveer 8 meter diep worden. Pomp heb ik zelf en ik kan deze ook zelf monteren.
maandag 8 juli 2019

Waterbron slaan in de tuin

Graag zou ik in onze tuin een waterbron laten slaan en de pomp laten plaatsen. De tuin is ongeveer 1000 m² en er is een poortdeur aanwezig. Graag ontvang in de offerte inclusief de waterpomp.
zondag 7 juli 2019

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag onze tuin willen beregenen via een bronpomp. De tuin (circa 400 m2) is bereikbaar via een schuttingdeur (90 cm). Graag een offerte voor het boren/slaan van een bron. Graag pomp apart aanbieden.
zondag 7 juli 2019

Waterbron slaan in de tuin

Ik heb een tuin met een totaal oppervlak van circa 900 m2. Ik zou een waterbron willen hebben voor het besproeien van de tuin. De tuin is goed bereikbaar voor de vakman.

Partners

Partners van Casius