Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Drenthe.

200 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin renoveren, nieuwbouwtuin inrichten, volledige renovatie van achtertuin, kindvriendelijke nieuwbouwtuin, waterput slaan in de tuin, tuinhuisje plaatsen met overkapping in een achtertuin, nieuwe bestrating leggen in twee tuinen, nieuwe tuin, schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen, een waterput boren in de achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen, schuttingen leveren en plaatsen voor 5 woningen, terras aanleggen, plaatsen damwand en opvullen talud, schutting plaatsen voor 7 huizen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Drenthe:

zondag 29 maart 2020

Waterput boren incl. Pomp

Ik wil graag een waterput laten boren .incl pomp. De kavel is 1700 m2 , is goed bereikbaar voor machines.
woensdag 25 maart 2020

Put laten slaan in de tuin

Put laten slaan in de tuin voor manege bak en tuin beregenen, oppervlakte totaal 1200 m2.
zondag 8 maart 2020

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil graag een waterput laten aanleggen in mijn tuin. Een pomp hebben we al. Tuin is 30 m2 lang en 20 m2 breed . Huidige onder grond is zand. Locatie is toegankelijk (tuin).
vrijdag 6 maart 2020

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag een stobbe van een conifeer laten verwijderen. De stobbe is tussen de 72-80 cm in diameter en staat aan de openbare weg.
donderdag 20 februari 2020

Waterput slaan

Ik wil graag een put laten slaan in de achtertuin ten behoeve van beregening. De tuin is 200 vierkante meter en goed bereikbaar.
maandag 27 januari 2020

Schutting vervangen en mogelijk verwijderen en afvoeren

Het gaat om het plaatsen van ongeveer 50 meter schutting met 2 haakse hoeken, zonder deuren. Dit project doe ik met 5 andere buren. Graag ontvang ik advies over het soort materiaal van de nieuwe schutting. De levensduur wil ik gemiddeld tussen de 10 - 20 jaar, zonder al te veel onderhoud. Graag een duurzame schutting en weinig onderhoud. Graag prijs inclusief btw en plaatsen. Eventueel ook verwijderen oude schutting en afvoeren, als het mogelijk is dit graag apart op de offerte.
maandag 27 januari 2020

Put voor beregening particuliere tuin

Ik wil een beregeningspomp voor onze tuin van ongeveer 2000 m2. Wat kost het om een put te slaan en aansluiten van een pomp en kan vooraf al advies gegeven worden of het water wel schoon is. In sloten en kanalen in de buurt is het water bruin. Tuin is makkelijk bereikbaar. Graag in eerste instantie via mail reageren.
vrijdag 10 januari 2020

Waterbron slaan in de tuin

ik wil graag een waterbron in de tuin om te sproeien
donderdag 9 januari 2020

Complete tuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren (9 x 11 meter). De achtertuin is netjes, maar ligt vol tegels en is saai met weinig begroeiing en een enorme schuur met overkapping (mag evt. weg) . Wij willen veel groen, een mix van bomen en struiken met paadjes ertussen. We hebben zelf geen ontwerp. Zie foto's voor huidige tuin
zaterdag 4 januari 2020

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil graag in de achtertuin een waterput. De tuin is bereikbaar via een deur van 90 cm.
zaterdag 4 januari 2020

Waterbron slaan in de tuin

De vorige bewoners van onze woning hebben ooit een bron laten slaan, maar die is onherstelbaar beschadigd. Wij willen graag een nieuwe put laten slaan. De tuin is 1000 m2 en is makkelijk bereikbaar.
woensdag 1 januari 2020

Tuinhek plaatsen

Kosten plaatsing van aangeschafte tuinschutting hout 180x180 met onderplaat en steunpalen aan zijkant woning in een hoek naar de woning inclusief poort 150 cm breed. Lengte zijkant 12 mtr (inclpoort) lengte naar zijwand woning 6 mtr. Ruim gemeten. in tuinhek worden 3 gaashekken (beide 90cm) geplaatst.
zondag 29 december 2019

Tuin afgraven en egaliseren met nieuw zand

Tuin afgraven en grond egaliseren (opvullen en egaliseren met bestraat zand) aflopen en bestraat klaar. 20 cm afgraven. De tuin is zeer goed toegankelijk om de klus uit te voeren.
donderdag 26 december 2019

Waterput boren in de achtertuin

Wil in goed bereikbare tuin (perceel ca 2000 m2) een waterput laten boren, in Nieuw Dordrecht, en krijg graag een indicatie van de kosten. Ik weet niet op welke diepte het water zit en of de put vergunningsplichtig zou zijn.
donderdag 5 december 2019

Aanleg tuin

Wij willen graag inventariseren wat de kosten zijn om onze tuin aan te laten leggen. We hebben een kavel van 6400 m2 met een loods van 300 m2. het huis wordt nu gebouwd en in het najaar 2020 willen we de tuin aanpakken. Er staat al het een en ander omdat er een woning heeft gestaan. dit is wat ik inschat wat ongeveer aangelegd mag worden: - egaliseren voortuin 2000 m2 en inzaaien met gras. - bestraten parkeerplaats en oprit 525 m2 beton klinkers - terras bestrating en rondom het huis, natuursteen 50 m2 - 40 rododendrons voortuin - meidoornhaag 100 meter - 4 fruitbomen - 2 notenbomen - aanleg vijver 10 x 25 meter - tuinpad van houtsnippers 100 meter Bijgevoegd een plattegrond schets. Maten zijn geschat.
maandag 2 december 2019

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Er dient in de tuin een gat gegraven te worden voor het plaatsen van een plunge pool. Afmeting is 300 cm x 250 cm. Vervolgens dient het zand ook afgevoerd te worden. Het oude gras verwijderen plus leggen van kunstgras. Ongeveer 30 m2.
maandag 18 november 2019

Vervangen damwand

Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor het vervangen van een damwand langs de sloot en of hierbij de tuinkant leeggehaald moet worden/afgegraven of niet om dit te realiseren of dat alleen vanuit de slootkant gewerkt kan worden. De slootkant is ongeveer 11 meter breed. Graag realisatie in het voorjaar van 2020.
zaterdag 9 november 2019

Iep kappen en wegfrezen

Ik wil graag een Iep in de achtertuin laten kappen en het overige laten wegfrezen. Er is makkelijk bij te komen en de buren zijn ook meewerkend.
donderdag 10 oktober 2019

Tuin afgraven en grond afvoeren.

Ik wil graag mijn voortuin (25 m2) laten afgraven (20 a 30 cm) + de grond laten afvoeren.
dinsdag 24 september 2019

Oude taxus verwijderen

Een 25 jarige taxus van 3 meter hoog in de voortuin, solitair, deel teruggesnoeid, deze wil ik laten verwijderen. Hij is goed bereikbaar.
dinsdag 24 september 2019

Vijver aanleggen

Wij willen graag een KOI vijver in de tuin van 4 x 1,5 x 1,5 m die ca. 50 cm boven het maaiveld ligt. Stevige constructie is wenselijk Poort van een meter breed is de enige doorgang naar de tuin. Graag willen wij een richtprijs hiervoor ontvangen. Ook wanneer jullie daar eventueel tijd voor zouden hebben. Een filter en pomp hebben we zelf al. Als u nog meer informatie nodig heeft dan hoor ik het graag.
zondag 22 september 2019

Bestaande terras uitbreiden

60m2 grond 15 cm uitgraven. De helft van de grond afvoeren. 15 meter opsluitbanden plaatsen 65 m2 bestraten met stenen 20x30
dinsdag 10 september 2019

Bron slaan

Ik zoek iemand om een bron plus beregeningsinstallatie te realiseren. Is ongeveer 450 m2.
zondag 8 september 2019

Boomstronken verwijderen

Stronken van grote Coniferen verwijderen, 2 stuks en twee kleinere.
vrijdag 6 september 2019

Waterput slaan

Ik zou graag een waterput slaan in mijn tuin voor het beregenen van mijn tuin van ongeveer 150 vierkante meter. Een buurman verder op in de straat heeft ook een put op ongeveer 12 meter diepte. Volgens waterschap Aa en Hunze zit ik in een gebied waar het toegestaan is om een put te slaan. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor de totale kosten incl electrische pomp slangen, buizen, evt. filter ed. Oftewel, van a tot z geplaatst zodat mij niet anders rest van stekker in het stopcontact en pompen maar. Alvast bedankt

Partners

Partners van Casius