Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Drenthe.

187 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: drainage op een volkstuincomplex aanleggen, schuttingen plaatsen bij vier tuinen, tuin aanleggen, tuin afgraven, eventueel ophogen en bestraten, tuin renoveren, tuin volgens een tuinontwerp aanleggen, tuin afgraven en zand leggen bij nieuwbouw, bouwgrond afgraven, afvoeren en zand leggen, tuinbestrating aanleggen, gezamenlijke schutting plaatsen, renovatie van de voortuin, vernieuwen van de tuin, tuin renovatie, tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Drenthe:

woensdag 18 oktober 2017

Tuin egaliseren en inzaaien

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuw opgeleverd huurhuis in Meppel. Na de gehele tuin te hebben ontdaan van onkruid en de grond te hebben omgespit, zouden wij graag gras zaaien nu het nog mogelijk is, zodat we komende zomer al kunnen genieten van onze tuin. Onze tuin is ongeveer 130 m², de grond is goed omgespit, en is (voor zover ik heb begrepen) dus klaar om geëgaliseerd en ingezaaid te worden. Daarnaast zijn onze buren aan weerskanten eventueel geïnteresseerd om dit samen te laten doen, waarbij het zou gaan om ongeveer 390 m². Er is nog geen erfscheiding dus het is gemakkelijk bereikbaar. Graag vragen wij aldus een offerte aan voor het egaliseren en inzaaien van 1 tuin én een offerte voor 3 tuinen.
donderdag 12 oktober 2017

Kappen van een Japanse sierkers

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen/uitkleden van een boom, Japanse sierkers. De boom is meldingsplichtig. De wortels hoeven niet gefreesd worden. De takken dienen wel afgevoerd te worden, maar de stam mag in stukken. De boom is ongeveer 15 meter hoog en staat in de zijtuin met struiken ervoor. Hij is dus niet heel goed te bereiken.
woensdag 20 september 2017

Boomstronk verwijderen uit de tuin

In mijn voortuin heb ik een boom en een boomstronk staan. De boom zit dichtbij de afvoer naar het riool en de boomstronk zit tegen een muurtje aan, die ik deel met de buren. De stronk moet dan door de vakman afgevoerd worden.
woensdag 13 september 2017

Schutting met palen plaatsen

Graag wil ik een nieuwe schutting laten plaatsen inclusief palen tussen mijn tuin en de tuin van de buren. De schutting die er staat is omgewaaid, graag verwijderen. Het gaat om 8 meter schutting waarbij de eerste 4 meter hoog is (1.80 meter) en de schutting daarna in 2 trappen afloopt. Is dat mogelijk? Kan ik ook hulp krijgen met de aanschaf van de juiste materialen? Als ik voor de Jumbo schuttingen kies, wat zou het geheel dan ongeveer gaan kosten?
dinsdag 12 september 2017

Container huren

Ik wil de tuin afgraven. De grond is zwart en die moet afgevoerd worden. Het gaat hier om 25 m2 en ik wil graag een container hebben. Het gaat om een container waar 4 m3 in past.
dinsdag 5 september 2017

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting die ik heb gekocht door jullie laten plaatsen. Dus het moet door een vakman alleen worden gedaan. In de ondergrond liggen nog stenen die moeten ook verwijderd worden.
donderdag 31 augustus 2017

Schutting plaatsen

Ik wil ongeveer 8 meter aan schutting laten plaatsen
dinsdag 29 augustus 2017

Stevige schutting plaatsen

Plaatsen van een schutting welke stevig is maar toch tegelijkertijd niet zoveel kost (ivm huurhuis) Het gaat om ongeveer 7 a 8 meter, 1 stuk moet vanaf het terras schuin aflopen zodat de schutting onderaan in de tuin niet over de maximale toegestane hoogte komt.
woensdag 16 augustus 2017

Composiet schutting leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een composiet schutting. De totale lengt zal 50 meter zijn. De eerste 30 meter wordt 1.80 meter hoog en de andere 20 meter ongeveer 1.10 meter. De panelen dienen een minimale doorkijk te krijgen. De palen en bevestigingsmateriaal dienen van een roestvrij materiaal te zijn. De coniferen die er nu staan zullen wij zelf verwijderen.
zondag 6 augustus 2017

Grijze tuinpanelen plaatsen

Panelen plaatsen 30 meter (afbeelding jullie website)
donderdag 3 augustus 2017

Voortuin afgraven en egaliseren

Onze tuin afgraven en egaliseren ongeveer 50 m2 en ongeveer 10 tot 15 cm diep. Inclusief afvoeren van materialen.
maandag 24 juli 2017

Coniferen halveren

Mijn coniferen zijn ongeveer 3 meter hoog en ik wil daar ongeveer een meter vanaf hebben. Het gaat om twee rijen van 25 meter (beide kanten van tuin). Coniferen hoeven niet aan zijkant te worden gesnoeid, alleen bovenkant een meter er af. Ook graag het afval afvoeren. De tuin is bereikbaar met een poort, dus het wordt lastig met een aanhanger daar in te rijden.
donderdag 20 juli 2017

Bomen snoeien en enkele bomen verwijderen

Tussen twee woningen staat een rij bomen en struiken die al enige tijd niet gesnoeid zijn en fors zijn uitgedijd. We willen die bomen en struiken graag laten snoeien en er hier en daar misschien wat laten verwijderen. We willen een afspraak maken om de situatie hier even met ons te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.
dinsdag 18 juli 2017

Tuingrond afvoeren

Ongeveer 10 kub tuingrond afvoeren schone grond van een normale tuin
maandag 17 juli 2017

Lek in vijver opsporen

Ik heb een vijver van ongeveer 10 x 10 meter en 1,60 meter diep en heb ergens onderin een lek.
vrijdag 14 juli 2017

Schutting plaatsen en tuin bestraten

Ik wil een schutting laten plaatsen bij nieuwbouwwoning, gaat om 21,5 meter met een poort. Daarnaast wil ik de gehele achtertuin laten bestraten met 50 x 50 cm tegels in de kleur donkergrijs (betreft 50 m²). Ik wil graag een schutting met betonnen palen en de onderkant ook van beton (palen en onderkant ook donkergrijs/antraciet) met daarboven hout (recht). Zie voor de situatieschets meegezonden tekening.
woensdag 12 juli 2017

Achtertuin en voortuin afgraven, grond afvoeren en geel zand storten

Ik wil mijn hoge voortuin laten afgraven: 24 vierkante meter, 30 cm diep. Daarna wil ik hier geel zand in hebben voor bestrating (minder diep, 25 cm). Zeven kuub afgraven en zes kuub geel zand storten. In de achtertuin heb ik ook nog 6 vierkante meter grond die afgevoerd moet worden en gevuld moet worden met geel zand, ongeveer 1 m3. Daarna 3 m3, extra geel zand storten om het gat ernaast op te vullen. Het moet voor 1 augustus uitgevoerd zijn.
zondag 2 juli 2017

Aanleg van kunstgras

Wij hebben een taps toelopende tuin, van ongeveer 8 meter lang en 5 meter breed en wij zitten eraan te denken om daar kunstgras te leggen, moet geschikt zijn voor honden. De tuin heeft een achterom.
dinsdag 27 juni 2017

Tuinschermen met onderplaten en betonpalen plaatsen

Wat kost het plaatsen van 5 tuinschermen met betonnen onderplaten en betonnen palen. De schuttingsdelen zijn 180 x 180 cm. De schutting moet geplaatst worden over 9 meter, aan de zijkant van de oprit. Er ligt een straatje naast wat lager ligt. Het verschil is toch al snel zo'n 20 cm. We zijn uitgegaan van een gladde plaat maar wellicht dat het lastig. Wellicht moeten er dan twee betonnen onderplaten op elkaar. Waarschijnlijk kan dit alleen in rotsmotief, alhoewel onze voorkeur uit gaat naar de gladde variant. De onderdelen zijn nog niet besteld. Voor 29 juli moet eigenlijk het toch wel klaar zijn.
maandag 26 juni 2017

Kastanjeboom snoeien

Ik wil de kastanjeboom op de oprit fors laten terugsnoeien. Hij staat vrij, er zit een dak in de buurt. Het snoeien zou in de winter moeten gebeuren.
zaterdag 24 juni 2017

Waterbron slaan in de tuin

We willen een pomp met meerdere aansluitingen. De bedoeling is dat de pomp rond de erfgrens komt te staan. Ook zou het fijn zijn als er meerdere aansluiten op zitten (voor mij en de buurman). Ik heb gebeld met het waterschap en die lieten mij weten dat de pomp waarschijnlijk 4 a 5 meter diep moet. Er zit ingang naar de tuin, deze is ongeveer 1.5 a 2 meter breed. Graag ontvang ik het volgende: - Nadere informatie over de werkzaamheden en de geadviseerde pompen. - Prijsopgaaf voor boring en materialen ook eventueel de meerprijs voor afvoeren van het zand. - Welke termijn de boring plaats kan vinden.
donderdag 22 juni 2017

Houten looppoort plaatsen

Looppoort Breedte tussen palen 95 cm Hoogte 160 cm Cilinderslot nodig Zowel voor voorbeeld als kleur zie foto 1 paal voorzien, andere kant kan bevestigd worden aan de gevel Hoogte boven de grond 180 cm Geen plaatsing of levering nodig Opgegeven postcode is uiteraard niet juist, aangezien ik van België ben Ik heb eventueel ook een btwnummer (BE0479294420)
zondag 18 juni 2017

Klussen in de tuin

Graag wil ik voor mijn zoontje een klein grasveldje realiseren. Het betreft ongeveer 27 vierkante meter. Ik heb de tegels verwijderd en ben begonnen met het afgraven van wit zand. Ik heb de helft van het oppervlak afgegraven tot zo'n 15 cm diep. Ik heb tevens de ondergrond(klei) enigszins los geharkt en gemengd met het laagje resterende wit zand. Het idee is om de andere helft op dezelfde wijze af te graven en vervolgens zwarte aarde te storten over het gehele oppervlak. Er dient ongeveer 10 cm opgevuld te worden. Ik vroeg mij af wat de kosten zouden zijn wanneer ik de klus vanaf nu uitbesteed... of welke werkzaamheden ik zelf nog dien te verrichten om uit te kunnen besteden en de kosten welke dan zouden volgen.
zaterdag 10 juni 2017

Vijver in de tuin vernieuwen

Ik wil een vijver laten vernieuwen. Het is nu een vijver met plastic beklede uitgegraven stuk tuin, zijn twee apart ingegraven vijverdelen in driehoek vorm van ongeveer: 2 x 1 1/2 x 3 en dat 2 x die in elkaar overlopen. Ter plaatse bekijken van te voren is wel wenselijk, vijvers met verschillende planthoogten.
woensdag 7 juni 2017

Coniferen verwijderen en afvoeren

Graag wil ik een rij van ongeveer 10 meter aan hoge coniferen laten verwijderen, inclusief wortel. De coniferen bevinden zich in de achtertuin, direct grenzend aan een parkeerplaats. Het betreft een hoekwoning. Er is niet heel veel haast bij en gaat vooral om het afvoeren, omdat het er zoveel zijn en dit lastig is voor ons om te vervoeren. Wij kunnen eventueel zelf ook helpen of al beginnen met verwijderen. De werkzaamheden mogen ook ergens eind dit jaar opgepakt worden. Locatie: Assen. Ik ben benieuwd naar de kosten.

Partners

Partners van Casius