Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Drenthe.

203 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinafscherming nieuwbouw, tuin afgraven, grond afvoeren en goede grond en puin plaatsen, tuin aanleggen, voor- en achtertuin aanleg nieuwbouw, afgraven en afvoeren bouwgrond, hout/beton schutting plaatsen, tuin renoveren / vernieuwen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, aanleg voor- en achtertuin, totale tuinaanleg, grasveld aanleggen, tuin opnieuw inrichten, egaliseren tuin en aangrenzend stukje gemeentegrond, achtertuin renoveren, terras, pergola, verhoogde (gestucte) border en tuinbank maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Drenthe:

zaterdag 13 oktober 2018

Graszoden aanleggen en bestraten

De voortuin van 50 m2 en achtertuin van 10 m2 moet met graszoden worden bewerkt. Naast het huis en een stuk achter het huis moet ook bestraat worden. Het oude gras moet verwijderd en afgevoerd worden en de tuinen moeten opgehoogd worden met zwart grond.
donderdag 20 september 2018

Drie Coniferen en boomstronk verwijderen

Ik wil graag drie Coniferen en een boomstronk laten verwijderen. Dit mag een all-in klus worden. De stronk is van een Kersenboom.
dinsdag 18 september 2018

Tuinpalen leggen onder houten tuinvlonder

Ik wil tuinpalen leggen onder de houten tuinvlonder en de oude balken verwijderen. De oude balken (10 x 4,72 meter) zijn grotendeels door vocht uiteengevallen. Deze wil ik ook af laten voeren. Ook ligt er aan een kant een dwarse stenen muurtje als steunmuur.
donderdag 6 september 2018

Achtertuin laten egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan egaliseren. Wellicht moet er ook een deel van de tuin worden opgehoogd/afgegraven. De totale oppervlakte van de tuin is 700 m2. De tuin is erg goed bereikbaar.
donderdag 6 september 2018

Boomstronk en de boomwortels verwijderen

Ik zoek een hovenier die een stronk vanuit mijn achtertuin kan verwijderen. De achtertuin is bereikbaar per achterom, echter is de achterom niet erg breed. De stronk moet weg gefreesd worden.
zondag 26 augustus 2018

Verplaatsen van een warmtepomp

Wij willen de schuur gaan verplaatsen. Hiervoor zal de waterpomp op het perceel ook verplaatst moeten worden. Dit zal ongeveer 7 meter zijn. Kunt u een indicatie geven wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn?
vrijdag 17 augustus 2018

Coniferen en appelboom snoeien

Onze coniferen heg en appelboom snoeien. De coniferen zijn 8 meter hoog en de heg is 10 meter lang. Ze zijn door de vorige bewoners niet goed onderhouden waardoor ze nu veel te hoog een te breed zijn geworden. Misschien moeten ze gerooid worden. Er is een doorgang via de brandtrap.
zondag 12 augustus 2018

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een grondwaterbron laten slaan inclusief installeren pomp in mijn tuin van circa 500 m2.
donderdag 2 augustus 2018

Waterput boren in de achtertuin

Waterbron slaan van 10 meter, buis en filter is al aanwezig.
maandag 30 juli 2018

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterbron laten slaan in een goed bereikbare plaats in de tuin. De bron moet water geven voor beregening van de tuin. Wat kost het en wanneer zou dit kunnen plaatsvinden.
zondag 29 juli 2018

Waterbron slaan in de tuin

Voor het sproeien van de tuin
zaterdag 28 juli 2018

Waterbron slaan in de tuin

Water voor mijn groente en siertuin ongeveer 700 m2
vrijdag 27 juli 2018

Waterbron slaan in de tuin

In de achtertuin zouden wij graag een waterbron willen laten slaan voor het besproeien van de tuin .
donderdag 26 juli 2018

Bomen en struiken van perceel verwijderen en egaliseren

Wij hebben het perceel naast ons huis gekocht en er staat iets van bebouwing op. Ik wil de achtertuin daar graag vrij van beplanting hebben. Er staan twee bomen, een aantal grote coniferen en wat kleinere boompjes, struiken en houtwalletjes. Ik wil dit graag schoon wortelvrij en geëgaliseerd hebben. Er moet wel wat grond bij komen. Het oppervlak is denk ik plus minus 500 m2 In voortuin dienen wat coniferen en struiken verwijderd te worden.
dinsdag 24 juli 2018

Put laten slaan in de tuin

Wij hebben een tuin van ongeveer 2200 m2 en willen een waterput laten slaan of pulsen om de tuin water te geven. Tevens is er een naastgelegen weide van 3000 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.
zaterdag 21 juli 2018

Waterbron slaan in de tuin

Wij hebben een tuin. Ooit hebben eerdere bewoners een bron laten slaan, maar deze is niet meer te gebruiken (volgens een vorige bewoner zit er een kapotte slang in) en het is onduidelijk waar deze zich zou bevinden. De voormalige eigenaar weet het wel ongeveer, maar niet precies. Volgens hem zit het grondwater hier op ongeveer 8 meter diep.
vrijdag 20 juli 2018

Bron slaan voor beregenen van de tuin

De bron is bedoeld voor het kunnen beregenen van een tuin, groot 500 m2.
donderdag 19 juli 2018

Bron laten slaan in de tuin

Ik wil een bron. Laten slaan in mijn aghter tuin wat kost me dat
donderdag 19 juli 2018

Poortdeur maken

Ik zoek een vakman die mijn huidige poortdeur kan vervangen. De afmeting moet zijn 86.5 x 185 cm. Materialen in overleg.
woensdag 18 juli 2018

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterbron slaan in de tuin om een gazon, paardenbak en tuincentrum te bewateren. De tuin is ongeveer 4000 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.
woensdag 18 juli 2018

Schuttingen laten plaatsen

Betreft een tussenwoning in Assen, nieuwbouw. Lengte schutting linker zijde is 9,2 meter. Lengte schutting rechter zijde is 14 meter Achterzijde is 2,5 meter + 1,2 meter schuttingdeur Gewenst Grenen schutting 21 planks, verticaal, rechte bovenkant. Antraciet beton palen en onderkant, diamant kop. Er zijn geen hoeken, puur rechte stukken die aansluiten op schuurtje. Laten plaatsen door jullie. Wat zijn eventuele opties om korting te krijgen wanneer we ons hele huizenblok (6 woningen) door jullie zouden laten doen? De woningen worden eind september / begin oktober opgeleverd, zouden jullie dan tijd hebben om te plaatsen?
dinsdag 17 juli 2018

Schutting vervangen

Ik zou graag een nieuwe schutting laten plaatsen en de oude weg laten halen. Het gaat om een schutting in een hoek waarvan 1 stuk ongeveer 1.50 meter is en 1 stuk 2.90 meter. Kunnen de schutting panelen op maat worden gemaakt? (Ze worden verkocht in panelen van 1.80 meter).
maandag 16 juli 2018

Waterbron slaan

We willen graag een waterbron om de groentetuin, gazon en borders te besproeien, onze tuin is 900 m2.
maandag 16 juli 2018

Stronken verwijderen

Stronken verwijderen Ongeveer 20.
zaterdag 14 juli 2018

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen een waterbron laten slaan voor gebruik van beregening en schoonmaakwerkzaamheden om het huis. Tuin is 1100 m2.

Partners

Partners van Casius