Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

12903 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: schutting vervangen met de buren, nieuwe tuin aanleggen, tuin rondom de woning opnieuw aanleggen, schutting met fundering plaatsen, tuinen aanleggen bij nieuwe woningen, schutting collectief laten plaatsen bij een nieuwbouwproject, achtertuin renoveren en bestraten, tuin renoveren, bestaande beschoeiïng vervangen, schuttingen met betonpalen bij nieuwbouwproject, aanleggen van de gehele tuin, voor- en achtertuin laten renoveren, voor- en achtertuin ontwerpen en aanleggen, tuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning, schutting bij een woningblok plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

vrijdag 24 maart 2017

Schutting plaatsen

Schuttingen/palen leveren en plaatsen met een deur van 90 cm breed. De lengte van schutting is 7,80 m totaal inclusief de deur. Ik zou graag composiet willen qua materiaal.
vrijdag 24 maart 2017

Esdoorn laten kappen

Wat zijn de kosten voor het kappen van de boom (esdoorn) te zien in de bijgevoegde foto? (in Purmerend)
vrijdag 24 maart 2017

Voor- en achtertuin laten renoveren

Graag wil ik de voor en achter tuin laten renoveren. Het gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter. Aan de voorzijde (zie excel bijlage tab 1) is een oprit aanwezig naar de garage. Hier zijn ook 2 planten borders die ik graag (deels) wil behouden. Het betreft hier alleen het vervangen van de huidige bestrating en de stenen rand van de planten borders door nieuwe. De afmeting van dit oppervlak is ongeveer 6 bij 9,5 meter. Aan de achterzijde (zie excel bijlage tab 2) zijn 2 planten borders, een grasveld, 3 kleine opslag shuurtjes en een terras aanwezig. De schuurtjes worden behouden en de panten borders wil ik deels behouden. Het oude grasveld moet er uit worden gehaald en openieuw worden aangelegd. Het plan is om het nieuwe terras groter te maken. Het grasveld en de planten borders moeten hiervoor kleiner worden, dit i.v.m. het later laten plaatsen van een overkapping aan het huis. De afmeting van dit oppervlak is ongeveer 9,5 bij 16 meter. De wens voor de te gebruiken bestrating is om een tegel maat van minimaal 50x50 te gebruiken. De stenen randen om de borders wil ik graag met stapel blokken van een minimale maat 10x10x30 uitvoeren. Voor het nieuwe grasveld wil ik graag grasrollen gaan gebruiken. Hopende u hiermee voldoen te hebben geinformeerd. Graag zie ik u als het nodig is langs komen voor meer informatie.
vrijdag 24 maart 2017

Hout-/betonschutting plaatsen

Het gaat om een beton hout schutting. Het onderste deel van de schutting en de palen zijn beton. De rest is hout. 7 delen
vrijdag 24 maart 2017

Tuinschermen monteren

Ik wil een offerte aanvragen over een schuttingen plaatsen. Wat er moet geburen is oude schuttingen demonteren,afvoeren van aude schuttingen en monteren nieuwe schuttingen. Ik wil graag een prijs weten. Het gaat om 5 schuttingdelen.
vrijdag 24 maart 2017

Schutting laten monteren

Schutting laten monteren Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een houten schutting met betonnen palen en onderplaten. De schutting zal 26 meter lang gaan worden en 2 meter hoog.
vrijdag 24 maart 2017

Conifeer snoeien en inkorten

Er staat een hele hoge conifeer bij ons in de tuin, ik zou graag advies willen over het snoeien en toppen. Het betreft een conifeer in de achtertuin, de achtertuin heeft helaas geen achterom/de mogelijkheid van de straat de tuin te bereiken.
donderdag 23 maart 2017

Tuin van vlonders voorzien

Ik wil graag mijn tuin voorzien van vlonders. De tuin is ongeveer 9 bij 4,5 m.
donderdag 23 maart 2017

Trampoline ingraven

Wij willen een rechthoekige (berg) Trampoline van 330 x 200 in de voortuin ingraven. Is nu nog licht beplant en een (kleine) appelboom. Trampoline is al helemaal opgebouwd, dus dat hoeft niet meer te gebeuren, alleen ingraven en (waterpas) plaatsen en grond moet meegenomen worden
donderdag 23 maart 2017

Meerpalen laten plaatsen

Wij willen graag twee meerpalen laten plaats op 5. 5 meter vanaf de wal.
donderdag 23 maart 2017

Voor- en achtertuin ontwerpen en aanleggen

Ik wil graag een afspraak maken voor: Tuinontwerpschets Tuinontwerp Beplantingsplan voor Achtertuin + Voortuin Oppervlakte tuinen totaal: 55m2 Type woning: Rijtjeshuis LS, Graag zouden wij een afspraak willen maken voor het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan (mits nodig). Dit gaat gelden voor zowel de voor- en de achtertuin. De grond is reeds voorzien van zand, en de tuin is ook voorzien van hardhouten schuttingen. Opmerkingen: Wij hebben een hond. We willen wel graag daar rekening mee houden met de achtertuin.
donderdag 23 maart 2017

Tuin betegelen en bamboewortels verwijderen

Ik heb een tuin van ongeveer 40 m² waar ik een deel van de grond wil vrijmaken van bamboewortels. Daarna moet er een nieuw stukje terras worden aangelegd met nieuwe tegels. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.
donderdag 23 maart 2017

Boom in de tuin laten kappen

Een boom in de achtertuin kappen. De boom is tussen de zes en 8 meter hoog. Ik kan er een foto van sturen.
donderdag 23 maart 2017

Nieuwe tuin aanleggen

Ons nieuwbouwhuis wordt vermoedelijk in juni opgeleverd. Het gehele perceel is 680 m2. Het perceel is circa 20 x 30 meter. De tuin is rondom het huis. Er is al een schutting met begroeiing. We willen graag een strakke tuin, met veel gras en groen. In de bijlage een voorbeeld wat onze smaak. Graag uw reactie per mail.
donderdag 23 maart 2017

Schutting met poortdeur op de erfgrens plaatsen

Tijdens de storm is onlangs de schutting op de erfgrens met onze buren omgewaaid. We willen graag een eenvoudige goedkope schutting laten plaatsen van 9 meter lang en 180 cm hoog met daarin ook een poortdeur van 100 cm breed. We horen graag wat de plaatsingskosten zijn.
donderdag 23 maart 2017

Boom kappen

In de achtertuin van onze buurvrouw staat een boom waar wij in onze tuin veel last van ondervinden. We hebben haar aangeboden om de boom op onze kosten te laten verwijderen en daarmee is zij akkoord. We laten de boom hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. De wortelstronk kan blijven zitten. We weten niet wat voor soort boom het is. We willen graag een aparte post in de offerte laten opnemen voor het afvoeren van het afvalhout.
donderdag 23 maart 2017

Vijver met lekkage repareren

Lekkage dichten of nieuw vijverfolie de vijver is ongeveer 3 x 3 meter eventueel waterval verplaatsen en als het mogelijk is een fontein verplaatsen.
donderdag 23 maart 2017

Schutting- en bestratingswerk in de achtertuin

Afmeting tuin: 9 x 5 meter, ongeveer schuur 3 x 2 meter Schutting over hele lengte ongeveer 9 meter en hoek om ongeveer 2 meter inclusief een poort deur. Bestrating: niet gehele tuin, ongeveer 25 m2 Het uit te voeren werk: verwijderen en afvoeren oude schutting, leveren material en plaatsen nieuwe schutting. Verwijderen oude bestrating, leveren en leggen nieuwe bestrating.
donderdag 23 maart 2017

Gras door kunstgras laten vervangen

Wij willen in onze tuin van 7 x 5 meter het gras laten verwijderen en er kunstgras laten leggen. Het hoeft geen heel exclusief gras te zijn, er wordt niet op gespeeld maar het moet er natuurlijk uit zien en je moet er met blote voeten over kunnen lopen zonder pijn. De tuin ligt direct aan het trottoir en is goed bereikbaar. Graag ontvangen wij uw offerte.
donderdag 23 maart 2017

Coniferenhaag verwijderen

15 mt haag. Ongeveer 30 jaar oud. Aan straatkant. Deze moet met wortel en al weg en afgevoerd w orden. Wat kost dat ongeveer ? En graag op korte termijn.
donderdag 23 maart 2017

Coniferenhaag laten verwijderen

15 mt haag. Ongeveer 30 jaar oud. Aan straatkant. Deze moet met wortel en al weg en afgevoerd w orden. Wat kost dat ongeveer ? En graag op korte termijn.
donderdag 23 maart 2017

Tuin compleet vernieuwen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten opknappen van mijn tuin. De tuin is ongeveer 6 x 4 meter groot. Ik wil graag een nieuwe schutting van 6 meter lang met poort laten plaatsen en nieuw tegelwerk laten leggen. Ook moet er een pad van 1.5 meter naar achter toe bestraat worden. In overleg moet bekeken worden wie de tuin leeg haalt.
donderdag 23 maart 2017

Bron voor een watervoorziening laten slaan

Ik wil een bron laten slaan voor de watervoorziening van een particuliere tuin van 1000 m2. Er is geen beregeningssysteem nodig. Het gaat alleen om de "put" en eventueel een pomp. We hebben wel een pomp maar ik weet niet of die geschikt is. Graag ontvang ik een offerte en een indicatie van wanneer dit eventueel gerealiseerd zou kunnen worden.
donderdag 23 maart 2017

Vijver aanleggen

Wij gaan op 30 juni verhuizen naar onze nieuwe woning. Wij willen daar na de verhuizing een vijver laten maken van 120 x 400 cm en 100 cm diep. De vijver moet een pompaansluiting krijgen. Er moet een betonnen rand worden gemaakt van 35 cm hoogte boven de grond met verlichting. We willen er een rvs waterval in van ongeveer 60 cm breed. We hebben een foto bijgevoegd van een soortgelijke uitvoering. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna uw aanbieding.
donderdag 23 maart 2017

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij wonen al enige tijd in onze nieuwbouwwoning en het is nu tijd geworden om de tuin aan te leggen. De tuin is ongeveer 250 m² groot. We willen er een laag van 20 cm laten afgraven en daar goede tuinaarde laten plaatsen en zand voor een terras en paden. Op dit moment loopt de achtertuin in een hoek van 45 graden naar een sloot toe. Ik wil dat laten rechttrekken/ verlengen met 2 meter, dat is bij onze buren ook al verzorgd. Wij willen verder een terras laten aanleggen, paden en een oprit. We hebben daarvoor al een schets gemaakt. We willen tegels van 50 x 50 cm of van 30 x 60 cm. Ook moet er een stukje gras worden aangelegd. We stellen een bezoek op prijs, zodat de situatie hier even kan worden beoordeeld en we onze wensen kunnen bespreken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.
donderdag 23 maart 2017

Grote beuk laten kappen

Grote beuk kappen op hoek tuin takken groeien naar een kant (richting huizen buren).
donderdag 23 maart 2017

Geïmpregneerde schuttingen plaatsen

Wat kost het om 7 Geïmpregneerd fijnbezaagd grenenhout schuttingen Plankmaat 13x133 mm Afm. (bxh) 180x180 cm te plaatsen in mijn tuin?
woensdag 22 maart 2017

Beschoeiïng aan de waterkant plaatsen

Ik wil graag een beschoeiing of damwand (ik weet het verschil niet precies) langs de kant van de sloot aan laten leggen. Volgens het waterschap mag ik de kant doortrekken op gelijke hoogte van de betonnen kade. Afhankelijk van de uitvoering is dit meld- of vergunningplichtig. Het talud is bereikbaar met een kleine kraan. Het gaat om een lengte van ongeveer 10 meter. Van de betonnen constructie tot aan de grondkering ter hoogte van de schuifpui. De bovenzijde van de biels is gelijk aan het maaiveld. Ik schat in dat de hoogte vanaf bovenkant biels tot de bodem aan de kant 1 meter is. De bedoeling is dat over de lengte van de blinde muur, van de hoek tot aan het laatste boompje = 7,5 meter, een houtskelet uitbouw komt. Ik weet op dit moment nog niet of hier een betonnen vloer in gestort zal worden. Voor zover ik weet dient hoe dan ook, met of zonder betonnen vloer, een diepte van 15-20 cm uitgegraven te worden om zand in te storten. Wellicht kan deze aarde gebruikt worden voor het deels opvullen van de kade. De breedte van de uitbouw zal maximaal 4 meter worden. Er zal dan zeker nog 1,5 meter overblijven tussen uitbouw en (nieuwe) waterkant. Ik neem aan dat voor een offerte u zelf komt opmeten.
woensdag 22 maart 2017

Tuinschutting vervangen

We willen een stevige schutting laten plaatsen met houten palen en 6 houten schuttingdelen van 180 cm hoog. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen van de erfgrens met onze buren. We ontvangen graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.
woensdag 22 maart 2017

Voortuin en achtertuin opnieuw aanleggen

Graag willen wij onze tuin opnieuw laten betegelen. De voortuin en achtertuin zijn bij elkaar ongeveer 45 m2. In de achtertuin moeten de oude tegels afgevoerd worden en de nieuwe tegels moeten geplaatst worden van 60 x 60 centimeter groot. Zie de foto's.
woensdag 22 maart 2017

Schuttingen met poorten laten plaatsen

Samen met de buren wil ik een offerte aanvragen voor een hout-beton schutting op de erfgrens en aan de achterzijde van onze tuinen. Het gaat om een schutting van 12 meter lang op de scheiding. Verder is er achter in elke tuin een stuk van 3 meter breed. Daarin moet een schuttingdeel van 180 cm breed en een poort van 120 cm breed komen. We willen betonnen palen en een betonnen onderkant. Daarop willen we schuttingdelen van 180 x 180 cm, uitvoering met type Stutgart met 21 planken verticaal, aan beide zijden zwart. We zullen de oude schutting zelf verwijderen. We willen de klus voor de zomervakanties laten afronden en ontvangen hiervoor graag uw offerte.
woensdag 22 maart 2017

Schuttingschermen vervangen

Het gaat om 6 schermen. Graag een prijsopgave voor een gemiddelde kwaliteit houten schutting incl verwijderen en afvoeren van de oude.
woensdag 22 maart 2017

Boom, boomstronk en wortels verwijderen

Boomstronk verwijderen inclusief gedeelte van de wortels voor bestrating, de boom is ongeveer 30 cm breed.
woensdag 22 maart 2017

Boomstronken verwijderen middels frezen

2 boomstronken verwijderen ten behoeve van de bestrating.
woensdag 22 maart 2017

Schuttingen van KARWEI plaatsen

Ik heb 31 meter nodig aan schutting inclusief 2 tuinpoorten. Wil een simpele maar wel stevige schutting geplaatst hebben.
woensdag 22 maart 2017

Hardhouten schuttingdelen plaatsen

Graag 5 a 6 schutting delen plaatsen van hardhout.
woensdag 22 maart 2017

Schutting uithalen en nieuwe schutting plaatsen

Wat er nu ligt is hout maar wat voor soort hout weet ik niet. Voortuin 1: 180cm Voortuin 2: 480 cm voortuin 3: 90cm voortuin 4: 180 cm achteruin: 1 450 cm achtertuin 2 260 cm achtertuin 3 940 cm dit zijn de maten.. ik wil graag 2 aparte offertes voor het uithalen en plaatsen van schutting. Nieuwe schutting wat gaat komen is Composiet Tuinscherm. Heb maar 1 foto kunnen bijvoegen maar als u wilt kan ik ook nog van voortuin sturen per mail.
woensdag 22 maart 2017

Tuintegels verwijderen en grond afgraven

Ik heb een tuin van 4 meter breed en 5 meter lang, totaal dus ongeveer 20 m2. Ik wil de tegels eruit laten halen en de tuin 10 centimeter laten afgraven. De vrijgekomen aarde wil ik laten afvoeren maar de tegels moeten blijven.
woensdag 22 maart 2017

Bamboe en wortels verwijderen

In de tuin van mijn nieuwe woning staat een mooie haag van bamboe. Jammer alleen dat hij is ontsnapt uit zijn begrenzing en nu door mijn tuin, die van de buren, en door de beukenhaag van de gemeente is gaan woekeren. Ik zou de bamboe graag behouden en terug onder controle krijgen, maar ik ben bang dat het beter is om de bamboe met wortel en tak uit te roeien. Contact voor eventueel werkbezoek graag per e-mail.
woensdag 22 maart 2017

Kunstgras leggen op een houten dakterras

Ik heb bij het TV-programma 'Eigen huis en tuin' gezien dat er op een dakterras kunstgras werd geplaatst. Dit wil ik ook graag op mijn houten dakterras van ongeveer 5 meter breed en 7.6 meter lang. Ik krijg graag advies over de mogelijkheden en welk soort kunstgras daarvoor het best geschikt is. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarna uw offerte.
woensdag 22 maart 2017

Gazon vernieuwen

Oude gazon verwijderen, egaliseren en nieuwe graszoden leggen. Het gaat om een oppervlakte van circa 70 m2.
woensdag 22 maart 2017

Vijver renoveren en schoonmaken

Onze vijver, 36 x 12 meter, van ruim 300.000 kubieke meter moet worden schoongemaakt met een waterstofzuiger. Het water kunnen wij er zelf uitpompen.
woensdag 22 maart 2017

Tuinschermen laten plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 2 schermen van 1.80 bij 1.80 meter vanaf de gevel tussen 2 tuinen. De oud schutting is al verwijderd.
woensdag 22 maart 2017

Schutting in de tuin laten repareren

Ik wil mijn tuin laten repareren door de wind is de schutting kapot 250 cm breed en ongeveer 220 hoog en de schuur is ook kapot moet nieuw schuur 250cm x 200 cm
woensdag 22 maart 2017

Boomstronken rooien

Achter in de tuin zitten 2 boomstronken die eruit moeten in verband met plaatsen van overkapping en tuinhuis. Om de plek te bereiken moet je via de berging door een deur van 80 cm. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten?
woensdag 22 maart 2017

Schutting van betongaas bedekt met heidematten plaatsen

Schutting van betongaas bedekt met heidematten, hardhouten palen op paalpunten in beton over 10 meter
woensdag 22 maart 2017

Nieuwe erfafscheiding plaatsen

Kunt u mij een offerte toesturen voor het leveren en plaatsen van: - ongeveer 6 meter beton/21 planks schutting - 20 meter betongaas schutting - 9 meter conifeer. Kunt u als meerwerk een opgave doen voor het hout uitvoeren in lariks/douglas? In afwachting van uw reactie, alvast bedankt.
woensdag 22 maart 2017

Stobben verwijderen

Er zijn in mijn tuin coniferen, een ziek kersenboom en een hazelaar verwijderd. Nu de stobben nog. De oppervlakte maaiveld: 0,75m2, 0,50m2 en 0,3m2. Graag een offerte voor het wegfrezen.
woensdag 22 maart 2017

Coniferen verwijderen en tuinscherm plaatsen

De klus omvat de volgende werkzaamheden: 1. Verwijderen coniferen zodat tuinscherm geplaatst kan worden. De coniferen zijn geplant over een lengte van ongeveer 7.5 meter. Verder zijn deze vrij hoog en is het een brede haag. 2. Plaatsen schutting van Praxis. De palen worden geleverd en hoeven niet in beton gegoten geworden. 3. Afvoeren van de coniferen en restafval.
woensdag 22 maart 2017

Achtertuin bestraten en schutting plaatsen

Graag wil ik onze achtertuin laten bestraten, ongeveer 20 m2 en een schutting plaatsen inclusief poort. De schutting dient van hout te worden. De oude tegels en schutting verwijderen wij zelf.

Partners

Partners van Casius