Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

14909 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

donderdag 18 april 2019

Kunstgras aanleggen en tuin uitgraven

Kunstgras aanleggen met als doel dat daar een speeltoestel komt te staan. Graag met goede val opvang onder het kunstgras . Afmetingen 9. 00m x 2. 93m Incl. afvoer oud zand/grasveld
donderdag 18 april 2019

Voor- en achtertuin ophogen

Wij willen onze voortuin, ongeveer 15 m2, en achtertuin, ongeveer 45 m2, ophogen. De oude tegels zullen voor beide kanten terug worden geplaatst. In zowel de voortuin als de achtertuin ligt een deel met siergrind, dit willen wij er uit hebben. Wij willen ook eventueel een stuk kunstgras in de achtertuin laten leggen. Tevens willen wij een nieuwe lage schutting laten plaatsen rondom de voortuin. Hiervoor ontvangen wij graag advies over de mogelijkheden en de kosten.
donderdag 18 april 2019

Schutting plaatsen

Een schutting van hardhouten palen en grenen planken. Het gaat om 35 meter met twee hoeken. En twee poorten. De oude schutting is al weggehaald dus graag op korte termijn.
donderdag 18 april 2019

Renovatie achtertuin

Ik wil het terras opnieuw aan laten leggen met nieuwe tegels van 60x60 cm. Hiervoor dienen de oude tegels verwijderd en afgevoerd te worden. Ook moet er een rioolgoot worden aangelegd en een stenen border laten plaatsen. Al het materiaal graag opnemen in de offerte. Tuin oppervlakte bedraagt ongeveer 55m2.
donderdag 18 april 2019

Waterput of bron slaan in achtertuin

Ik overweeg om een waterput te laten slaan in onze achtertuin voor het beregenen van deze tuin. Het betreft een "standaard" stadstuin, ongeveer 80 m2. Graag zou ik willen weten wat de (on) mogelijkheden zijn. Wat voor opties zijn er qua pompen? zowel hand als elektrisch. Is dit later makkelijk te veranderen? Met wat voor kosten dienen we rekening te houden en zijn er andere eisen (vergunningen?) waar we rekening mee moeten houden? Bij het slaan van de put; hoeveel ruimte is er nodig, wat is het eventuele afval / overlast?
donderdag 18 april 2019

Hedera heg verwijderen

Langs onze tuin (wij wonen op een hoek) staat een schutting met hedera's (13 meter). Deze heg moet verwijderd worden. In plaats daarvan willen we schuttingdelen (1.80 bij 1.80 mt.) neerzetten. Dat laatste graag in overleg met prijsindicatie.
donderdag 18 april 2019

Waterput slaan in de achtertuin

Willen graag bron laten slaan in achtertuin, hebben een tuin van +/- 150 m3. Gebruik sproeien als eerste doeleinde. Wel compleet , werkend met pomp
donderdag 18 april 2019

Tuin egaliseren, bestraten en 2x langwerpige stenen plantenbakken

Ik wil onze tuin graag laten (ophogen) egaliseren, bestraten met grote tegels waarbij looppad gemixed is met kiezels en grote tegels. Plaatsen van 2x plantenbakken aan muurzijden. Liefst de planning in juni begin juli 2019 als dit mogelijk is. Oppervlakte: 6x4 meter (bestrating) 4x1.5 meter (looppad) 3x6 meter (bestrating) Ontvang graag een complete offerte inclusief alle materialen.
woensdag 17 april 2019

Trampoline ingraven

Graag een trampoline in laten graven in een kunstgras veldje. Oppervlakte bedraagt ongeveer 2,15x3,00 Daarna kunnen verstoppen onder een plak bedekt met kunstgras.
woensdag 17 april 2019

70 vierkante meter grinttuin vernieuwen

Nu bijna 100% grind. Met kleine wijziging onderhoudsvrije aanpas opknappen.
woensdag 17 april 2019

Drainage rondom huis aanleggen

Drainage rondom huis aanleggen. Het moet aan de voor-zij en achterkant komen 16 meter lang.
woensdag 17 april 2019

Bestraten, schutting en poort plaatsen

Voortuin bestraten (22 m2) met getrommelde cobble stones, Achter terrassen aanleggen (5,5 bij 9,5 m), grenen schuttingen en poort plaatsen (7 meter).
woensdag 17 april 2019

Gras vervangen door kunstgras

Ik zoek een hovenier voor het vervangen van mijn grasveld naar kunstgras. Het gaat om 7 bij 10 meter. De 2 boompjes en de parasol moeten blijven staan. Wellicht moet de tuin worden afgegraven en opgehoogd worden. Of misschien alleen het egaliseren van de aarde voor het plaatsen van het kunstgras.
woensdag 17 april 2019

Ophogen tuin

Tuin middels opspuiten met tuinzand ophogen met 40 cm. Gaat om ongeveer 25 m3.
woensdag 17 april 2019

Tuin ophogen en mogelijk bestraten

Ik wil de tuin ophogen. Het is alles behalve recht. Mogelijk wil ik het ook laten betegelen. De tegels schaf ik dan zelf aan. Ontvang graag offertes zowel inclusief als exclusief betegelen. Tuin is 6 meter breed en 7 meter diep (staat wel schuur in de tuin 3 meter bij 2,5).
woensdag 17 april 2019

Coniferen kappen en ontwortelen

Langs het pad staan 20 coniferen (3m hoog) (dikte max 10cm diameter) die moeten gekapt en ontworteld worden en vervolgens moet er een andere haag aangeplant worden.
woensdag 17 april 2019

Zwembad uit tuin verwijderen en grond aanvullen

Ik heb een huis gekocht waar een zwembad in de tuin zit. Dit zwembad wil ik laten verwijderen en hiervoor zou ik graag een offerte willen ontvangen. Het zwembad is circa 9 x 4 meter. Het gat wat ontstaat zal moeten worden aangevuld met zand en of aarde. Ik kan helpen met het puin af te storten. Gaarne eerst indicatie van de prijs alvorens te bellen.
woensdag 17 april 2019

Houten terras aanleggen

Houten terras van circa 30m2 wil ik aan laten leggen. Voortuin van de woning, circa 10 x 3M, grenzend aan het water. Gaat om zomer 2020 ivm nieuwbouw.
woensdag 17 april 2019

Tuin uitgraven en ophogen met zand en aarde

Ik zoek een hovenier die 8 achtertuinen van een rijtje woning kan uitgraven en ophogen met zand en aarde. Het gaat in totaal om 400 m2 wat ongeveer 15 cm moet worden afgegraven. De tuinen zijn goed bereikbaar en er zijn nog geen schuttingen aanwezig.
woensdag 17 april 2019

Deur van tuinhuis vervangen

Door of tuinhuis is broken (taken part in two pieces). The door should be repaired or replaced. Thank you,
woensdag 17 april 2019

Tuin aanleggen

Na brandschade moet de achtertuin opnieuw aangelegd worden. Gedeeltelijk zullen we dat ivm kosten zelf doen, maar het staat u vrij om voor meerdere delen tevens een offerte uit te brengen (handig dus alles los te specificeren). Prioriteiten qua uitbesteding zijn: 1) het bouwen van overkapping aan garage (zie maten tekening) 2) het verwijderen van klinkers en leggen van 60x60 cm betontegels (zie tekening) 3) Het plaatsen van schuttingen, afgewisseld met trellispanelen (zie tekening) De materialen voor tegels en beplanting zijn al geselecteerd, maar nog niet aangeschaft, dus ook hier staat het u vrij om een offerte op uit te brengen. (Schuttingen 180m antraciet composiet en 3 a 4 hedera hagen ivm groenwens gemeente; en aantal platanen in het middengedeelte en evt langs de zijkant). Ivm hoogte uitkering verzekering, zullen we als gezegd ook delen zelf doen, maar hoe meer we kunnen uitbesteden, hoe liever. Dus het plaatsen van de borders langs de lange lange schutting, het stukje groen (kunstgras) en opvullen met grind, mag ook in de offerte worden opgenomen.
woensdag 17 april 2019

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil een waterput in achtertuin voor beregening. Particulier gebruik. Doorgang is maximaal 3.00 m.
woensdag 17 april 2019

Tuin egaliseren en vernieuwen met bestaande tegels

Zwart zand eraf, egaliseren, bestaand terras eruit en vernieuwen met aanwezige tegels (50×50) en een gedeelte graszoden. De tuin is ongeveer 65m2 totaal. Geel zand en graszoden door vakman aanleveren.
woensdag 17 april 2019

Tuinontwerp maken en realiseren

Wij zouden graag onze huidige tuin iets willen opfrissen en zijn benieuwd naar welk ontwerp er mogelijk is. Wij hebben een border en gras en tegels. Het gras willen wij verwijderen, maar willen er wel een mooi terras voor in de plaats met wellicht wat aanvullende ideeen. Kunnen jullie met ons meedenken en een indicatie geven van de kosten en termijn waarop dit zou kunnen plaatsvinden? Onze tuin is ongeveer 70m2.
woensdag 17 april 2019

Kunstgras aanleggen

Ik wil graag een stuk van 12 m2 met kunstgras aan laten leggen, maar eerst laten egaliseren. Wat zijn hier de totale kosten van?
woensdag 17 april 2019

Renoveren achtertuin

We willen het achterste gedeelte van onze achtertuin laten renoveren. Dit is ongeveer 35 vierkante meter. Grind tegels er uit en grind en klinkers er voor terug. 2 borders voor beplanting aanleggen. Uitvoering rond augustus
woensdag 17 april 2019

Renoveren van 2 tuinen

Ik wil de volgende tuinklussen van 2 woningen naast elkaar uitbesteden: Erfafscheiding realiseren tussen 2 voortuinen en voorkant voortuinen voor de stoep dmv vaste houten plantenbakken/verhoogde border +_ 40 cm hoog Hierin 1x wittehortensia, verder siergrassen,witte lavendel,buxusmotbestendige buxus, groene bodembedekkers. 1 voortuin (nr65)verder betegelen grote grijze tegels. Oude tegeltjes moeten er nog uit. Er ligt niet heel veel... wij als bewoners kunnen het gratis brengen bij rova. Buren willen tzt ook achtertuin compleet veranderen. Vnl betegelen, 1 verhoogde border, 1zijkant schutting, en houten schuur 2x vergroten/doortrekken. Hangt vd offertes af of dat ook nu kan.
woensdag 17 april 2019

Ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren

Onze tuin is 6 meter diep en 5 meter breed. Over de breedte moet een beschoeiing komen die zo een 60 cm boven het water uitsteekt om zo een hekwerk van 80 cm a 100 cm erboven op te maken. Over de 6 meter breedte 1 schutting deel van 180 hoog de rest 100 cm hoog. Verder moet de tuin bij de woning 40 cm opgehoogd worden en waar de beschoeiing komt loopt het op tot 80 cm. Ook het sloopwerk van de oude vlonder zit erbij.
woensdag 17 april 2019

Lekkende vijver herstellen

Ik heb een vijver van 24m2 en 2 meter diep trapsgewijs. Deze lekt nu. Ik wil hem graag in polyester hebben zodat hij er strakker uitziet . Wat zijn de kosten? Er zit nu een houten constructie met daarover een folie.
dinsdag 16 april 2019

Waterput slaan in de tuin

Graag zou ik een waterbron in mijn tuin (500m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het zou gaan om het boren (afvoeren van grond eventueel). Graag ontvang ik advies over, de kosten, werkzaamheden, en eventuele andere details. Werkzaamheden kunnen in overleg start, van morgen tot over een paar weken/maanden.
dinsdag 16 april 2019

Meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen

Ik wil graag dat de grond van de achtertuin afgegraven wordt en zand erin gedaan wordt en daarna bewerkt. Grond ook afvoeren, maar kan gratis doordeweeks naar depot hier gebracht worden. Grond van mijn tuin liefst 18 mei klaar. De andere tuinen en schutting etc kan ook de weken erna. Mocht prijs interessant zijn dan willen mijn 3 buren dit ook. Tevens willen we met vier huizen schuttingen laten plaatsen. Via het hoekhuis van de buurman zou je met een kleine en smalle graafmachine er langs kunnen en alle vier de tuinen kunnen doen. Het gaat om 3 composiet schuttingen plaatsen met smalle korven met grof grind. Tuin is ongeveer 25m2 en de maten voor de totale lengte vd schuttingen zijn ongeveer 2x 7900 en 1x 9900 . In nieuwbouwwijk Triangel in Waddinxveen.
dinsdag 16 april 2019

Waterput slaan voor tuinberegening

in onze tuin van 800m2 willen wij graag een waterput slaan. Doel is om de tuin te besproeien. Machines kunnen goed de locatie bereiken. Waterverbruik en hoeveel bar dat geleverd moet worden is nog onduidelijk. Ik verneem graag de kosten hiervan.
dinsdag 16 april 2019

Aanleggen van kunstgras

Ik wil in de achtertuin een stuk kunstgras laten aanleggen. Het gaat om het leveren en leggen hiervan. Er is een zandbed van 8 cm aanwezig, dit licht op een kleiondergrond. Het gaat om het aantrillen, uitvlakken, leveren en plaatsen egalisatiedoek en leveren en aanleg van het kunstgras. Voor maten zie foto. Het gaat om 8 m2.
dinsdag 16 april 2019

Tuin bestraten

Wil graag mijn tuin bestraten. Ik woon op de hoek dus zou dit graag rondom willen laten doen. Ik wil dit helemaal bestraat hebben. De tuin is 20 m2. Ik ontvang graag een offerte met en zonder de materialen.
dinsdag 16 april 2019

Gehele tuin renoveren

Tuin moet circa 30 cm opgehoogd worden afmeting circa 6x6 meter. Is circa 10 m3 zand. Er moet een bekisting rondom tuin gemaakt worden liefst met azobe planken voor afrastering\bekisting buren en steeg aan achterkant. Bestraten met nieuwe tegels en plantenbak mee verhoogd worden zie foto's. Nieuwe schuttingen geplaatst worden inclusief deur naar de steeg. Ook voor de schuttingen azobe palen.
dinsdag 16 april 2019

Voortuin bestraten inclusief verhoogde plantenbakken

De voortuin moet in zijn geheel opgehoogd worden (2 kuub ongeveer) en vervolgens twee verhoogde plantenbakken geplaatst met stapelblokken (2 laags) Om de bakken heen moet bestraat worden met betontegels van 30x20, zodat de stapelblokken niet op de tegels staan. Er zal door de hoekjes van de gevel zeker 3at zaagwerk moeten plaatsvinden. Verdere inrichting doen wij zelf qua beplanting. De tuin is 15 m2.
dinsdag 16 april 2019

Vijvergat opvullen

Wij hebben een vijver leeg laten lopen en nu moet dit gat opgevuld worden. Er is ongeveer 4 kuub tuinaarde voor nodig. Er hoeft niet betegeld te worden, maar de aarde moet wel via een brandgang naar de tuin. Graag hoor ik wat dit ongeveer kost.
dinsdag 16 april 2019

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Er moet 21 meter coniferen verwijderd worden en vervolgens wil ik er een houten schutting laten plaatsen.
dinsdag 16 april 2019

Composiet schutting plaatsen

Ik zou graag een composiet schutting van ongeveer 10 meter willen laten plaatsen. Ik schaf deze op zeer korte termijn aan, en zorg ervoor dat de vakman direct aan de slag kan.
dinsdag 16 april 2019

Renovatie achtertuin

De achtertuin is ongeveer 12 bij 8 meter. Hier dient de bestrating verwijderd te worden, alles opgehoogd en de bestrating weer terug gelegd. Verder moeten er 6 schuttingsdelen vervangen worden voor 6 nieuwe houten delen en de poortdeur verplaatst. Graag zou ik ook een overkapping willen maken van 4 meter breed en 2 meter diep tussen de schuur en de schutting. Graag ontvang ik voor de 6 schuttingsdelen een separate prijs daar deze kosten met de buren gedeeld worden. De werkzaamheden dienen voor juli uitgevoerd te zijn.
dinsdag 16 april 2019

Bomen verwijderen

In de voortuin staat een conifeer van 7 meter hoog. Deze dient te worden gerooid. Verder staan er nog een drietal kleine boompjes die ook gerooid dienen te worden. Het groenafval wil ik graag door de vakman mee laten nemen.
dinsdag 16 april 2019

Vijver voorzien van nieuw folie en omranding

Ik wil graag mijn vijver willen laten voorzien van nieuwe folie. De vijver is ong. 5m. bij 3,5m. met een uitstulping aan een kant van 3m bij 1m. Ik zou de rand, aan de kant van 5m., graag 0,5m. opgeschoven willen hebben i.v.m. het kunnen plaatsen van een ladder.
dinsdag 16 april 2019

Grastapijt leggen

Ik wil grastapijt laten leggen op balkon. Ik heb het al aangeschaft dus het hoeft alleen geplaatst te worden. Graag zo snel mogelijk.
dinsdag 16 april 2019

Puntstuk slaan in achtertuin

Ik wil een puntstuk slaan op ongeveer 7 meter diepte. compleet geïnstalleerd. Ik hoor graag van u.
dinsdag 16 april 2019

Aanleg houten terras

Ik wil in mijn achtertuin een houten terras, bijvoorbeeld hardhout, van 20 m2 aan laten leggen. De tuin is al helemaal leeg en voorzien van egalisatie zand.
dinsdag 16 april 2019

3 boomstronken weg halen

Ik wil graag 3 boomstronken weg laten frezen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 16 april 2019

Gras eruit en bestraten

Deel van de tuin (ongeveer 24m2) het gras verwijderen, oude boomwortels eruit, egaliseren en bestraten met koppelstones.
dinsdag 16 april 2019

Tuin renoveren

De tegels en de schuur in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik een schuur met overkapping realiseren van ongeveer 5 meter breed en 3 meter diep. In het midden van de tuin zal er een stuk van 2 bij 2 meter voorzien moeten worden van kunstgras. Daarnaast willen wij een vlonder van 2.50 bij 2 meter laten plaatsen en de rest van de tuin moet worden bestraat met tegels van 50 bij 50 cm. Ik heb zelf een tekening gemaakt van onze wensen.
maandag 15 april 2019

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Ik heb een huis met tuin waarin ik een puls wil hebben. Bij de buurman zit de puls op 11 meter. Het grondwater zit niet zo diep, maar de waterkwaliteit is erg slecht. veel ijzer. Op 11 meter is de kwaliteit redelijk.
maandag 15 april 2019

Graszoden leggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe graszoden. Momenteel ligt er veel oud gras en mos. Het gaat om 30 m2.

Partners

Partners van Casius