Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

14154 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf, damwand laten plaatsen, tuin egaliseren en betegelen, achtertuin volledig renoveren, gehele achtertuin bestraten, schutting met betonpalen en betonrand plaatsen, tuin vernieuwen, tuin aanleggen, tuin volledig renoveren, tuin ophogen en herbestraten, complete tuinrenovatie, tuinen van een nieuwbouwblok afgraven en ophogen, tuinontwerp en -renovatie, tuin aanleggen, tuinontwerp en -aanleg en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

donderdag 22 februari 2018

Offerte voor 20 meter schutting plaatsen

Goede Hardhouten schutting plaatsen voor 20 meter lang . Graag een vrijblijvende offerte om te kijken of het waard is om mijn schutting te vervangen.
donderdag 22 februari 2018

Tuin afgraven en opvullen

Twee onder 1 kap woning. Oppervlakte om af te graven rondom huis is 188m2. Diepte afgraven 30cm. En daarna opvullen met zand. Totaalprijs: Dus afgraven opvullen en afvoeren.
donderdag 22 februari 2018

Composiet terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 50 m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is een terras in Rotterdam op de derde verdieping. Onderlaag is bitumen die niet helemaal gelijk is.
donderdag 22 februari 2018

Tuinpoort monteren

Montage tuinpoort
donderdag 22 februari 2018

Renovatie van de achtertuin

In de achtertuin hebben wij diverse bomen waarvan 2 aardig aan de maat zijn, deze willen wij verwijderd hebben. Daarnaast willen we nieuwe bestrating en een nieuwe indeling. Tevens willen we direct ingebouwde plantenbakken hebben met bijvoorbeeld Leibomen en ook een nieuwe schutting. De tuin is ongeveer 11 x 9 meter en kan goed bereikbaar worden als de zijkant van de schutting weggehaald wordt. Graag zouden we in contact komen om te kijken wat dit zou kosten en wat de duur ervan is als we deze renovatie laten doen.
donderdag 22 februari 2018

Uitgraven, ophogen en bestraten

Ik zou graag willen weten hoeveel ik compleet uitkom. Ik wil het helemaal laten betegelen en gaat namelijkom de voortuin. Bedankt
donderdag 22 februari 2018

Schutting laten plaatsen

Graag wil ik weten wat de kosten zijn alleen voor het laten plaatsen van een schutting met beton palen. Het betreft 6 tuinschermen.
donderdag 22 februari 2018

Boom omzagen

40 cm doorsnee
donderdag 22 februari 2018

Tuin afgraven, bestraten en verbreden

Wij wonen in een nieuwbouwhuis en willen graag onze voortuin, achtertuin en zij tuin laten afgraven en bestraten. Daarnaast willen wij over lengte van ongeveer 25 meter de tuin laten verbreden (dit ligt langs een klein slootje). Het totale tuinoppervlak bedraagt ongeveer 140 m2 en is goed bereikbaar. Wij staan open voor advies hierin.
donderdag 22 februari 2018

Tuin bestraten en schuttingen plaatsen

Rond om schuttingen plaatsen rond de 21 mtr Van die hout beton schutting En dan 3 lage beton omhoog En rond de 40 m2 bestrating 60 bij 60 tegels en paar spotjes in de grond
woensdag 21 februari 2018

Hout/betonschutting plaatsen met deur

Wij willen een schutting van 5 meter 20 plaatsen inclusief deur. Wij willen een houten schutting op betonnen ondergrond met betonnen palen.
woensdag 21 februari 2018

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan voor het besproeien van de achtertuin van circa 5000 m2. Wij zijn al bezig met de vergunning.
woensdag 21 februari 2018

Tuin afgraven en plaatsen schuttingen

Ik ben samen met mijn buren op zoek naar een vakman die onze tuinen wil afgraven en startklaar wil maken. Het gaat daarbij om een totale oppervlakte van 304 m2.
woensdag 21 februari 2018

Boom kappen

In de tuin staat een Popelier van ongeveer 18 meter hoog. Deze staat op de rand van het perceel tussen de schuur en een brand pad van een bedrijfsloods. De stam mag blijven staan tot 2 a 3 meter hoog. Gesnoeide stukken dikker dan een pols graag op stukken van 40 cm zagen voor kachelhout. Indien dit meerkosten met zich meebrengt, zouden wij dit graag separaat aangeboden zien.
woensdag 21 februari 2018

Tuin egaliseren

Ophoogzand aanwezig. Benieuwd naar de kosten voor het egaliseren van een tuin van 5,5 x 13
woensdag 21 februari 2018

Tuinhuisje in elkaar laten zetten

Het huidige tuinhuis is aan vervanging toe, deze moet worden afgebroken en afgevoerd. Vervolgens op de stenen ondergrond een nieuw schuurtje plaatsen. Het nieuwe tuinhuis betreft het model gember (240 x 280) van de Gamma. Tuinhuis is van vurenhout, heeft een raam met plastic glas en een zadeldak met dakleer. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 21 februari 2018

Tuinhuisje in elkaar laten zetten

We denken erover om het Gamma-tuinhuisje Gember (240x180) te kopen en door een vakman van Gamma in onze tuin in elkaar te laten zetten. Graag ontvangen we een prijsopgave van de kosten om dit te laten doen.
woensdag 21 februari 2018

Boom kappen en stronk wegnemen

Een hoge Conifeer moet worden gekapt en verwijderd en een andere boomstronk moet ook worden weggehaald. Ook willen we een nieuwe boom laten plaatsen. Tuin is bereikbaar via garage of achterom.
woensdag 21 februari 2018

Voor- en achtertuin aanleggen

Dit hoort bij vorig verzoek om offerte. Zie bestand2
woensdag 21 februari 2018

Schutting laten repareren

Na de storm hangt onze schutting van 16 meter breed, geplaatst op paalpunten, helemaal achterover. Ik zou graag per email een offerte ontvangen voor de kosten van herstel hiervan. De schuttingdelen en palen zijn niet beschadigd (en ook nog geen jaar oud)
woensdag 21 februari 2018

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil een terrasoverkapping van aluminium laten plaatsen met verlichting erbij. De overkapping is 3,67 bij 2,60 meter. De afvoer zit erin.
woensdag 21 februari 2018

Plaatsen van een schutting

Ik wil graag een schutting plaatsen van 10 meter aan de achterzijde van de woning als tussen schutting en ook een stuk van 2 meter dat omgewaaid is. Het totaal is dus 12 meter. Er moet geen poort geplaatst worden, maar wel palen in beton.
woensdag 21 februari 2018

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.
woensdag 21 februari 2018

Tuin opnieuw aanleggen

Oude gazon verwijderen, niveleren , mollengaas plaatsen, kunstgras plaatse
woensdag 21 februari 2018

Omgewaaide schutting repareren/vervangen

Ik heb een tuin van 4,5 x 12 meter en nu is er aan 1 kant de hek omgewaaid en gebroken en mijn tuindeur geheel gebroken, ook zijn er van de 7 palen 4 doormidden die vervangen moeten worden. Ik wil 7 schuttingdelen van 180 bij 180 vervangen, 1 deurdeel van 90 bij 180 vervangen en 4 palen van normale lengte hebben. Vervolgens wil ik alle palen in beton gegoten hebben en zou hier een prijsindicatie voor willen.
woensdag 21 februari 2018

Schutting na de storm repareren

Onze schutting (achterkant van het huis en voorkant) is kapot gewaaid door de storm. Het zijn houten schuttingen, 3 meter tussen ons en de buren en 5 meter aan de achterzijde. Aan de voorkant van het huis staat een kleine schutting (ongeveer 1 meter hoog en 5 meter lang).
woensdag 21 februari 2018

Tuin vernieuwen

Onze tuin leeg halen en opnieuw aanleggen (bomen en struiken zijn al gezaagd, wortels zitten er nog) kindvriendelijke tuin moet het worden met stuk kunstgras border en bestrating tevens aan 1 zijde nieuwe schutting met de buren en een poort.
woensdag 21 februari 2018

Composiet terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? Aan 2 kanten van de vakantiewoning. 78 m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Bestaand terras uitbreken, Drainage plaatsen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 2 kanten van een vakantiewoning tegen een dijk aan. Ligt een hardhouten vlonder die splinters geeft. Door de dijk staat er soms water onder.
woensdag 21 februari 2018

Grote coniferen halveren

Twee grote Coniferen tegen de schutting halveren ze zijn 75 cm dik. Ze zijn nu al erg hoog (komen een meter boven de schutting uit en duwt de schutting ook omver).
woensdag 21 februari 2018

Omgewaaide schuttingen repareren

De schutting is met de storm deels omgegaan (8 delen) en deze hebben we tijdelijk deels teruggezet. Echter de palen zijn deels kapot. Wij willen de houten palen vervangen door beton, wie kan dit en wanneer? Het gaat dus in totaal om een lengte van 16 meter. Het gaat om een hoekhuis en het gaat om de zijtuin.
dinsdag 20 februari 2018

Voortuin ophogen

Voortuin ophogen en nieuwe opsluitbanden aanbrengen voortuin is ongeveer 5 bij 1.5 meter en verschil tussen straatniveau en voordeur hoogte is ongeveer 40 cm. Goed bereikbaar. Materialen voor de vakman.
dinsdag 20 februari 2018

Houten schutting inclusief poort plaatsen

Plaatsen houten schutting 13m haaks daarop 7m inclusief poort haaks daarop 3m schutting
dinsdag 20 februari 2018

Schutting plaatsen

Door de storm is mijn tuin schutting totaal beschadigd. Ik wil hem vernieuwen. Het gaat hier om het vervangen 5 houten schermen en 6 houten palen. De totale klus is ongeveer 9 meter lang zonder hoeken aan complete schutting indien er per meter wordt berekend. Ik heb een offerte van de complete klus inclusief materiaal en een andere offerte van het zelfde klus met beton palen voor de verzekering nodig. Ik betaal zelf het verschil tussen de betonnen palen en de houten palen.
dinsdag 20 februari 2018

Stormschade aan schutting repareren

Van de bestaande hout/beton schutting zijn door de storm 2 betonpalen onderaan afgeknapt. Deze dienen vervangen te worden. Graag de schuttingpanelen en de poort demonteren, oude palen eruit halen, nieuwe palen plaatsen en het geheel weer monteren.
dinsdag 20 februari 2018

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen zodat de oprit verbreed kan worden.
dinsdag 20 februari 2018

Offerte maken voor tuin

Graag wil ik een offerte laten maken voor mijn tuin naar aanleiding van stormschade. Graag wil ik weten welke producten ik nodig heb, en wat het kost om een bedrijf in te schakelen. Het gaat om 9 schuttingsdelen van ongeveer 180 bij 180 waarvan er 3 nog niet kapot zijn maar wel deels beschadigd.
dinsdag 20 februari 2018

Vijver met hardsteen beplating repareren

Onze rechthoekige vijver bestaat uit een betonnen bak met beplating van Chinees hardsteen, met als afdekking u-profielen van Chinees hardsteen. Bij de u-profielen laten stukken los doordat het ijzer in de profielen is gaan roesten en uitzetten. Bovendien laten de platen los van de zijkanten. In 1 hoek is de vijver verzakt, waarschijnlijk door strenge vorst. De tuin is goed toegankelijk. Afmetingen vijver: Breedte 2 meter Lengte 20 meter Diepte 1 meter Wij zoeken een bedrijf dat de vijver kan renoveren, zodat die weer rechthoekig en strak is. Indien nodig mag de huidige beplating vervangen worden.
dinsdag 20 februari 2018

Tuinkas in elkaar zetten

I need a greenhouse assembled. It is in flat pack (like IKEA). I can show details if you email me and I will add photo's, but it is 257 x 195 x 193 cm. It's gonna need cementing in the base.
dinsdag 20 februari 2018

Tuin uitgraven, egaliseren en tegelklaar maken

Nieuwbouwwoning: De tuin is alleen grond. Dit wil ik wat laten uitgraven en opvullen met zand zodat ik de tuin kan betegelen. Het is een rechte tuin van 11.25 x 5. 00 m dus ongeveer 56 vierkante meter. De tuin is leeg en goed bereikbaar. De bouwvakkers hebben mij verteld dat de grond stevig is, zodat ik eventueel ook de auto erop kan zetten. De oude grond wil ik ook laten afvoeren. Uitvoerdatum in overleg.
dinsdag 20 februari 2018

Tuin aanleggen

Tuin 12 x 6 meter bestraten. Het laten leggen van tuintegels in de achtertuin, bloem/plantenbakken van steen gemetseld of opsluitbanden. En een nieuwe tuindeur ophangen en in de voortuin opsluitbanden voor de hedera's plaatsen.
dinsdag 20 februari 2018

Boom rooien

Boom, een zomereik, circa 12-15 meter hoog en met een diameter van circa 70 cm op 1 meter boven het maaiveld en op circa 7 meter vanaf de gevel van het huis in de achtertuin. De boom moet helemaal weg. De achterzijde van de woning is goed bereikbaar via een akker.
dinsdag 20 februari 2018

Schutting plaatsen

Aan de zijkant van de garage wil ik een schutting. In de muur van de garage zijn al 3 gaten geboord voor hoekbevestiging van de schutting. Aan de paal zijn de hoek bevestiging al vast, maar in de stenen muur lukte het niet met schroef en plug en is bevestigt met montage kit. Volgens mij kan dit niet de schutting dragen. Wat kost het goed gedaan wordt?
dinsdag 20 februari 2018

Hoge coniferen afzagen

Te hoge coniferen afzagen i.v.m. (zon) licht inval buren, wordt door de hoge coniferen weg genomen.
dinsdag 20 februari 2018

Tuin afgraven

De tuin van mij en van de buren moeten 20 cm worden afgegraven en rond de fundering 70 cm. Het gaat hier om om 140 m2. Circa 30 m3 afgraving.
dinsdag 20 februari 2018

Plaatsen van een schutting

In verband met stormschade heb ik mijn schutting deels moeten laten verwijderen. Ik wil daarom een nieuwe schutting laten plaatsen in mijn tuin, inclusief een tuindeur en tuinpalen. Eén kant van 4,5 meter en de andere kant van 3 meter (inclusief een Tuindeur). Graag een hoge en de goedkoopste schutting. Zie jullie gedetailleerde offerte graag tegemoet, zodat ik deze eerst bij mijn verzekering in kan dienen voordat ik een afspraak maak.
dinsdag 20 februari 2018

Tuinpoort plaatsen

Ik wil een poort op maat laten plaatsen en monteren. De poort moet ongeveer 80 centimeter breed worden en moet 180 centimeter lang worden en er moet een paal komen waar de deur op sluit met een slot. De werkplek is goed bereikbaar en de klant schaft zelf het materiaal aan.
maandag 19 februari 2018

Tuin egaliseren en betegelen

Wij hebben een tuin van ongeveer 132 m2 (8 bij 17 meter) en wij zijn opzoek naar een bedrijf dat ons een mooie praktische tuin kan aanleggen met een terras (terrastegels zijn al aanwezig), overkapping, een tuinhuis (het geraamte is ook al aanwezig) en er mogen ook nog 2 schuttingmuren gemetseld worden waarvan 1 muur de tegels ook aanwezig zijn. Verder moeten wij kijken welke extra’s wij willen als jong gezin in verband met budget/kosten Voor de rest moet de tuin hondvriendelijk zijn en ook echt ontsnappingsvrij (het betreft een Beagle (jachthond). Een deel moet kunstgras worden (8 bij 6 meter).
maandag 19 februari 2018

Poort en schuttingdelen plaatsen en wat straatwerk

Ik wil een poort van 90 x 180 cm laten plaatsen met daarnaast nog 2 x 90 x 180 cm schuttingdelen. Ik heb op de gamma site gekeken en aan materiaal kost dit dan 200 euro, exclusief palen en beslag van de poort. Verder het straatwerk er onder aanpassen. 1 m2 ophogen met 25 cm (dus alleen zand er in en weer straten. En een stukje van 4 m2 extra bestraten. Stenen heb ik al. Graag een totaal offerte voor de klus, inclusief ophalen schuttingen bij Gamma (700 meter verderop).
maandag 19 februari 2018

Houten tuinschermen plaatsen

Ik wil palen in beton en 5.5 houten tuinschermen plaatsen. Wil de schermen zo gauw als het kan plaatsen. De schermen zijn 180 bij 180 cm en de halve dus 90 bij 180 cm.
maandag 19 februari 2018

Schutting herstellen of vernieuwen

Ik wil mijn schutting opnieuw laten maken, de poort is nog goed, maar de schutting zelf niet. Het gaat om een schutting met een lengte van ongeveer 10 meter. Ik wil graag een houten schutting, ik heb een budget van 1600 euro. De schutting is omgevallen door storm. Het is een tuinafscheiding, graag een herstelnota opmaken. De achtertuin is goed toegankelijk.

Partners

Partners van Casius