Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

15165 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin, voortuin leeghalen en compleet renoveren, verwijderen bestaande tuin en aanleggen nieuwe tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

zondag 17 november 2019

Verwijderen bestaande tuin en aanleggen nieuwe tuin

Onze tuin is ongeveer 16 meter diep en 5 meter breed. Deze is nu geheel bestraat met kunstgras. Dit alles moet er uit. Tuin moet opgehoogd, met nieuwe stenen bestraten, echt gras erin en bakken met beplanting. En een nieuwe schutting aan 1 kant. Bijgevoegd foto van de huidige situatie.
zondag 17 november 2019

Bestrating aanleggen en struiken verwijderen

Ik wil graag mijn voortuin bestraten. Het gaat om een klein stukje. De oppervlakte is hooguit 3 a 4 m2. Ik heb zelf al tegels. Voordat de tegels kunnen worden gelegd moeten er wat struiken uit, met grote wortels.
zaterdag 16 november 2019

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil graag een offerte voor het afgraven van 190 m2 en bestraten van 125 m2.
vrijdag 15 november 2019

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil een waterput laten slaan om onze tuin (2500 m2) te kunnen beregenen en kleine pony's te kunnen laten drinken. Het gaat mij vooral om de put en basis aansluitingen voor het beregenen en water tappen. Geen volautomatisch beregeningssysteem. De locatie is goed toegankelijk.
vrijdag 15 november 2019

Rooien van berk en snoeien van esdoorn

Ik ben op zoek naar iemand voor het rooien van een berk van 9 meter hoog en snoeien van esdoorn (14 meter hoog, moet 1/3 van af). De berk kan niet vallen. De tuin is wel makkelijk te bereiken. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en ontvang graag een offerte.
vrijdag 15 november 2019

Herbestrating tuin

Ben mijn tuin zat heb teveel steen in de tuin kost teveel onderhoud. Ik wil er graag wat kunstgras en planten in. Oppervlakte van mijn tuin weet ik niet. Ik laat mij graag adviseren.
vrijdag 15 november 2019

Grond uitgraven en beton storten voor een zwembad

Wij willen in onze tuin een zwembad laten inbouwen van L=5m, B=3m, D=1.5m. Daarvoor moet grond worden uitgegraven en worden afgevoerd. Daarbij willen wij de betonbodem laten storten om het zwembad op te plaatsen.
vrijdag 15 november 2019

Voor- en achtertuin renoveren: vlonder realiseren, hekje metselen of plaatsen, fietshok draaien

Graag laat ik mijn voor- en achtertuin egaliseren en een terras aanleggen. Achtertuin: achterin moet een vlonder komen van ongeveer 3 bij 5.30 m, hier gaat het tuinhuis gaat nog van af, maar ik durf niet te zeggen hoe groot deze is. Er ligt momenteel nog een deel tegels. Deze kan ik zelf weghalen, maar ik laat ze wel graag afvoeren door u. Voortuin: Graag laat ik het fietshok een kwartslag draaien. Deze staat links voor in de tuin en is van hout. Deze is ongeveer 1.80 bij 80 cm. Verder laat ik graag een nieuw muurtje of hekje plaatsen (ongeveer 5 meter) op de grens van de tuin aan de voorkant. Er staat nu een verrot tuinhekje die weg moet. Deze graag afvoeren. Ik kan het los schroeven, maar de palen zitten heel diep in de grond en deze krijg ik er zelf niet uit, dus deze graag weghalen. twijfel of gemetseld of hekje. Ik zou graag het materiaal uitzoeken, maar wie het regelt kan van mij in overleg. Graag contact via mail!
donderdag 14 november 2019

Tuin uitgraven, afvoeren en met zand ophogen

Ik wil graag mijn tuin van 50 m2 uitgraven, afvoeren (15 cm) en met zand ophogen. Indien prijs aantrekkelijk dan mogelijk een blok van 5 tuinen.
donderdag 14 november 2019

Boom kappen

Boom achter in tuin moet worden gekapt. Grote (hoge) berk en stronk verwijderen. De boom is 10 a 15 meter en lastig bereikbaar, alleen via een brandgang. Materiaal ook graag afvoeren.
donderdag 14 november 2019

4-6 x per jaar tuin onderhoud

Beschrijving van de klus: ik wil graag hulp in mijn tuin. Zo'n 4-6x per jaar het gras gezond houden (ook nu lege plekken zaaien en winter klaar maken), Het een en ander snoeien etc. Het is ongeveer denk ik zo'n 130m2 tuin voor en achter.
woensdag 13 november 2019

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met nieuw zand

Ik wil graag ongeveer 150 m2 tuin afgraven. Dit betreft achter-, voor- en zijtuin. Graag offerte voor het afgraven, afvoeren en ophogen met nieuw zand.
woensdag 13 november 2019

Voor- en achtertuin leeghalen, opnieuw bestraten en schutting vervangen

Zowel de voor als achtertuin moet geëgaliseerd worden en volledig betegeld met een paar borders aan de zijkanten. Hiervoor moeten eerst beide tuinen worden leeggehaald en afgevoerd. De achtertuin is ongeveer 6 x 14 meter en de voortuin 18 m2. De voortuin is goed toegankelijk, de achtertuin een stuk minder. Ook de huidige schutting is aan vervanging toe. Ik wens een houten schutting met een lengte van ongeveer 18 meter, en mogelijk 1,80 cm hoog. De oude schutting mag worden verwijderd en afgevoerd.
woensdag 13 november 2019

Schutting plaatsen

Een te plaatsen schutting of schot van 2.20h x 3.00 b. onder een overkapping, deze zal vervolgens doorlopen in een te plaatsen schutting van 1.80 h x 4.00 b. Een gehele wand dus, die afloopt. Gelieve een goede prijs kwaliteitsverhouding.
woensdag 13 november 2019

Gehele tuin ophogen met aarde

Wij willen een aangekocht stuk tuin van ongeveer 230 m2, 10 a 20 cm op laten ophogen en egaliseren vanwege lage ligging en veel vocht. De bestemming is gras, bomen en planten, dit planten wij zelf. Aan de zijkant is een poort aanwezig, anders zou er eventueel via het weiland binnen gekomen worden. Graag zouden wij voor het ophogen een vrijblijvende offerte ontvangen.
woensdag 13 november 2019

Herstelwerk aan schutting en schuur

Wij hebben vorig jaar een nieuwe schutting laten zetten. Die is door harde wind scheef gezakt. Wij willen de schutting graag laten herplaatsen en zodanig dat er minder kans op omwaaien is. Verder hebben wij een oudere schuur waarvan de windveren zijn afgewaaid en de overspanning te weinig blijkt, waardoor het dak doorbuigt. Wij zoeken een timmerman/klussenman die dit voor ons wil oplossen. De vakman kan het beste even bij ons langs komen om te zien wat er te doen valt. nieuwe overspannende balk voor de schuur. Schutting graag in beton, er is makkelijk bij te komen
dinsdag 12 november 2019

Herinrichten van bestaande achtertuin

Herinrichten bestaande achtertuin (op het zuiden), opnieuw aanleggen terras en pad naar schuur, aanleggen waterdoorlatende kunstgrasmat (ca. 3 x 5 meter), verschillende struiken en planten borders. Dat alles onder het mom van een onderhoudsarme tuin waarin tevens 2 bestaande catalpa's zijn geïntegreerd. De catalpa's hebben een goede snoeibeurt nodig om hen weer in vorm te krijgen. De tuin is 80 m2. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 12 november 2019

Nieuwbouwtuin van 250 m2 afgraven, grond afvoeren, ophogen

Februari / maart 2020 gaan wij over naar een nieuwbouwwoning. Voordat wij schuttingen gaan plaatsen en verder een de slag gaan met de tuin, lijkt het ons verstandig om de grond de laten aanpakken. Het betreft een 2-onder-1-kap woning. Voor, zij en achter bij elkaar opgeteld bedraagt de tuin ongeveer 250 vierkante meter, en het moet met 15 cm opgehoogd worden.
dinsdag 12 november 2019

Voortuin winterklaar maken

Ik wil de voortuin winterklaar laten maken. De tuin is zeer goed toegankelijk. Onkruid weghalen en snoeien. Voortuin is 40 vierkante meter. 1 boltaxus snoeien. Graag offerte inclusief afvoeren van oud materiaal. Komen hier nog voorrijkosten bij?
dinsdag 12 november 2019

Stronk verwijderen

Ik wil de stronk/wortelen van een verwijderde Beuk laten weghalen. Er moet een nieuwe boom op de plek komen. Doorsnee ongeveer 25 cm.
dinsdag 12 november 2019

Nieuwe voortuin aanleggen

We willen een nieuwe voortuin en zijn benieuwd naar de prijs. We zaten te denken aan paar looptegels naar de voordeur met grind eromheen. De rest betegeld met mooie grote stenen en een planten bak in het midden gemaakt van stenen. En recht van de deur ook nog iets van plantenbakken. ( het boompje is er al uit) Wie de oude tegels af gaat voeren is in overleg, de tuin is makkelijk te bereiken en totaal 22 m2. Graag ontvangen wij een richtprijs inclusief materiaal + aanleg, en afvoeren van de oude stenen.
dinsdag 12 november 2019

Waterbron voor tuinberegening slaan

Wij zijn van plan zelf een beregeningsinstallatie in onze tuin aan te leggen. Uiteraard hebben wij dan eerst een waterput nodig. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 12 november 2019

Onderhoud tuin bij bedrijf

Voor ons bedrijventerrein zijn wij op zoek naar iemand voor het onderhoud van onze tuin. Het verwijderen van onkruid, grasmaaien etc. We hebben te maken met voedselhygiëne.
dinsdag 12 november 2019

Voor- en achter nieuwbouwtuin afgraven en bestraten

Het betreft een nieuwbouw huis. De tuin is dus nog onbewerkt. Betreft afgraven ( 5cm) en nieuw zand er op en ook stenen leggen eventueel. Stenen al in het bezit. Beide tuinen zijn goed toegankelijk. Kan het afgraven en stenen leggen gesplitst worden in de offerte? Achtertuin: circa 33 m2 en voortuin: circa 5 m2.
dinsdag 12 november 2019

Stormbestendige schutting vervangen

Wij willen onze schutting op onze parkeerplaats voor de garage vervangen, die als afscherming en bescherming van het looppad dient. TOTALE LENGTE CA 5,70 METER EN HOOGTE 1,85 METER. Wij willen een combinatie van hardhout planken die horizontaal zijn geplaatst (enkel met kleine spatie tussen de planken) tussen betonnen palen met dito platen aan de onderkant. Graag zo stevig en onderhoudsvrij mogelijk.
maandag 11 november 2019

Gras, grond afvoeren en bestraten

Het gras en zwarte grond afvoeren ~20m2 25cm diep. Ophoogzand voor bestrating aanbrengen. Oude opsluitband verwijderen (zie tekening.) Nieuwe palissade betonrand aanbrengen als afscheiding tussen bestrating en plantenbak. De palissade rand steekt 5cm boven bestrating uit. Bestaande bestrating bestaat uit bont gemengde beton klinkers deze moeten aangevuld in dezelfde kleur voor het nieuw te bestraten deel. De bestaande bestrating is licht verzakt door het gewicht van de auto en moet vlak gemaakt worden. Maten staan in tekening. Voor extra informatie graag mailen of bellen.
maandag 11 november 2019

Dranaige aanleggen

Rondom hoekwoning drainage aanleggen ivm verzakking woning ,huis heeft 4 afvoeren. Gaat om 26 m2.
maandag 11 november 2019

Kunstgras aanschaffen en plaatsen

Betreft de eventuele aanschaf en aanleg van kustgras achter een recreatiewoning in Spaarnwoude. Afmetingen zo’n 15 x 13 m. Tevens dient het huidige gras/onkruid te worden weggehaald/afgevoerd.
maandag 11 november 2019

Grond afgraven en afvoeren voor aanleggen oprit bij nieuwbouwwoning

Het betreft een offerte voor het afgraven van de voortuin met een diepte van 40 cm in verband met het aanleggen van een oprit met de afmeting 10 m x 6 m en gebied van 3 m x 7 m met een afgraaf diepte van 20 cm. Tevens afvoeren van de grond, ongeveer 30 m3. Het betreft een nieuwbouw woning. Gebied is bereikbaar voor machines. Tevens aparte offerte voor het vullen van het gebied van 10 m x 6 m met 25 cm met korrelpuin en stabilisatiedoek. Ongeveer 16 m3 korrelpuin.
maandag 11 november 2019

Tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen

Voor Blok 5 (7 Nieuwbouw woningen project Park Harga) bouwzand afgraven, en vervangen voor normaal zand om tuin te betegelen. Blok 5 bestaat uit de volgende tuin oppervlakten. - 3 woningen 41,5 M2 tuin - 2 woningen 60,5 M2 tuin - 2 woningen 75 M2 tuin.
maandag 11 november 2019

Eik kappen

Ik wil een heel hoge Eik (ik denk 30 meter) laten kappen. Hij kan niet vallen, dus hij zal eerst in stukken gezaagd moeten worden. De wortel kan blijven zitten.
zondag 10 november 2019

Afgraven en opvullen van de tuin

Hierbij een vraag over de tuin van onze nieuwbouw woning.De inhoud van de grond die afgevoerd moet worden is ongeveer 24m3 Onze vraag wat zijn de kosten van het afvoeren en vullen met zand. Totale oppervlakte is 60 m2.
zondag 10 november 2019

Tuin afgraven

Wij zouden graag onze tuin laten afgraven, bij de oprit : wegendoek, gebroken puin 30 cm en 20 cm zand. Poort 20 cm zand, en bij de tuin ook 20 cm zand ter plaatse van bestrating en tuingrond t.b.v. plantvakken en ook grond t.b.v. gazon. Het oude materiaal graag afvoeren.
zondag 10 november 2019

Tuin ophogen (1400 m2)

Onze tuin ligt lager dan de straten eromheen. We willen deze misschien ophogen omdat het erg drassig is. Dit is afhankelijk van de kosten die hier bij komen. Kunt u een indicatie geven. Langs het huis kan met een auto naar de tuin gereden worden. Zal 40 cm moeten worden opgehoogd voor 1400 m2.
zondag 10 november 2019

Mispelboom verhuizen en opnieuw planten

We willen graag onze mispel boom verplaatsen naar onze nieuwe tuin. Afstand ongeveer 4 kilometer. Boompje staat er 10 jaar.
zondag 10 november 2019

Terras, bordes parkeerplaats ophogen

De volgende plekken wil ik graag laten ophogen, stenen zullen er eerst uit moeten en daarna weer worden gelegd. Achtertuin-53 m2- verhogen met 0,15m-147 tegels a 0,6 bij 0,6 m Bordes-treden-12 m2-verhogen met 0,14m - 32 tegels 0,6 bij 0,6m en 4 tussenliggende banden. Parkeerplaats- 35 tot 40 m2 aansluiten op straatniveau- ongeveer 0,15 m klinkers Tussenliggende paden- 6 m2- klinkers.
zondag 10 november 2019

Poel aanleggen in een weiland

ik wil graag een prijsindicatie voor het mogelijk aanleggen van een poel in 2020. Het gaat om een perceel wat nog aangekocht moet worden. De offerte is voor een investeringsbegroting. Het is niet duidelijk of het werk ook daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden helaas. Ik hoop dat u mij desondanks van informatie wilt voorzien. Graag per e-mail.
zaterdag 9 november 2019

Iep kappen en wegfrezen

Ik wil graag een Iep in de achtertuin laten kappen en het overige laten wegfrezen. Er is makkelijk bij te komen en de buren zijn ook meewerkend.
zaterdag 9 november 2019

Tuin ophogen en borders vervangen

Achtertuin van 10 x 5 meter moet tien a vijftien centimeter worden opgehoogd. Tevens moeten de borders aan de zijkanten komen te vervallen en komen er twee verhoogde kleine borders terug. Zie tekening voor de gewenste situatie, uitvoering in overleg en bij voorkeur voor volgend jaar april.
zaterdag 9 november 2019

Winter en zomeronderhoud van een tuin 150 m2

Graag een offerte voor winter en zomer klaar maken van de tuin. Werkzaamheden bestaat grotendeels uit snoeiwerk. Ik heb een composthoop in de tuin waar een gedeelte van het oude materiaal op kan worden gegooid. Gras doe ik zelf. Aantal m2 plm 150 m2. De locatie is goed toegankelijk.
zaterdag 9 november 2019

Boomstronk verwijderen

Ik mijn achtertuin moet een boomstronk van een Kastanjeboom verwijderd worden. Diameter van de stam net boven maaiveld is circa 30 cm. Op dezelfde plek moet een nieuwe boom geplant worden. Daarom moet de stronk minimaal 50 cm diep, maar liefst nog wat dieper weg gefreesd worden. Toegang tot de achtertuin moet via een poort met een doorgang van maximaal 95 cm breed. Het stuk stam kan ik nog een stuk afzagen. Een eventuele klic melding kan ik zelf verzorgen. Afvoeren is niet nodig en de boom planten ook niet.
vrijdag 8 november 2019

Leveren en plaatsen van een hedera schutting

Ik wil een kant en klare hedera schutting laten plaatsen in mijn tuin. Hiervoor hoeft er niets op de locatie zelf eerst verwijderd te worden. Ik weet niet of er ook een fundering geplaatst moet worden. Tuin is goed toegankelijk. De afmeting is 8.40 meter lengte en 1.80 meter hoog.
vrijdag 8 november 2019

Tuin afgraven en egaliseren

Tuin afgraven en egaliseren. Het is een oppervlakte van 60 vierkante meter. Hierna willen we tegels gaan leggen.
vrijdag 8 november 2019

Tuin leeghalen

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van flinke struiken (incl. wortels) in mijn achtertuin tussen mijn buurman links en achterin mijn tuin. Aantal struiken:plus minus 10. Hoogte variërend 3-6 meter. Stamdikte variërend tussen 4 en 10 cm. Zie bijgevoegd foto's. Tuin is 6 m breed en 9,50 m diep. Bestrating blijft liggen.
vrijdag 8 november 2019

Renovatie tuinen

Renovatie huis en tuinen voor en achter. Met betrekking tot de tuin: * Oude verwijderen en afvoeren, opnieuw betegelen, tuin is 8 m2 + afdak maken. * Voortuin is ook 8 m2, moet ook opnieuw betegeld worden.
vrijdag 8 november 2019

tuin leeghalen en afvoeren

Alle planten, struiken en heg verwijderen en afvoeren. Zie foto
vrijdag 8 november 2019

Tuin leeghalen

Bestaande beplanting en begroeiing zoveel mogelijk uit de tuin verwijderen. Geschatte oppervlakte 120 tot 150 m2.
vrijdag 8 november 2019

Tuin leegtrekken, opknappen

Het gaat om het egaliseren / leegtrekken van mijn verwilderde tuin. De tuin is ongeveer 4 x 3 meter. Ondere andere het nkruid verwijderen, recht trekken van beplanting, de heg geknipt, en een/ander wegvoeren.
donderdag 7 november 2019

Aanleg drainage en tuin voor nieuwbouwwoning Rotterdam

Gaarne advies en egaliseren tuin van nieuwbouwwoning ter voorbereiding tuintegels aanleggen + drainage aanleggen (rondom woning). Verwachte oplevering woning maart/april 2020. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Opdracht eventueel in combinatie met tuintegels, tegels oprit, grind, gras en beplanting. E.e.a. in overleg. Meer informatie met tekeningen aan te leveren.
donderdag 7 november 2019

Drainage achter garage aanleggen

Achter onze garage loopt het water niet goed af, waardoor er vocht in de muren optrekt. Graag willen we hier een drainagebuis langs leggen en moet de bestaande regenpijp iets verlengd/verlegd woeden zodat het water goed kan weglopen de tuin in. De garage is ongeveer 12 m diep.

Partners

Partners van Casius