Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

15455 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, damwand in staal of beton, tuin bestraten, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin, fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen, waterbron slaan voor tuinberegening, nieuw tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

maandag 13 juli 2020

Hout/beton schutting plaatsen

Gaat om ca. 10 meter schutting wat vervangen moet worden. Graag met antraciet beton onderrand en palen en hout ertussen. En 2 meter hoog
maandag 13 juli 2020

Onderhoudsvriendelijke schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een onderhoudsvriendelijke schutting (bijv. douglas hout) kan plaatsen inclusief betonnen palen en fundering. Het betreft een lengte van 6.20 meter.
maandag 13 juli 2020

Voortuin herbestraten 61 m2

Op de tekening staan alleen tegels met een zg rand van waaljes. De rest moet bestraat worden met de zelfde waaljes inhalfsteenverband
maandag 13 juli 2020

(Het)bestraten van terras

Graag zou ik op korte termijn mijn terras (20 m2) willen laten herbestraten. Terras heeft tegels van 120 cm bij 60 cm en wordt omgeven betonbanden (30 cm bij cm).
zondag 12 juli 2020

Beukenhaag verwijderen

Een beukenhaag van 11 meter lang moet worden verwijderd. Er komt een schutting op te staan.
zondag 12 juli 2020

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Puls in achtertuin slaan voor waterbron, eventueel meerdere pulsen slaan afhankelijk van de offerte. tuin is 150 m2 . Makkelijk te bereiken via een achterom
zondag 12 juli 2020

Schutting laten plaatsen

We willen graag een schutting laten plaatsen in onze tuin. Links en rechts ongeveer 7m lang. Achterzijde ongeveer 5m. Voorkeur gaat uit naar een strakke uitstraling van zwart houd of een red cedar achtige kleur. Mag hout zijn, maar mag ook kunststof of een ander materiaal.
zondag 12 juli 2020

Een houten schutting inclusief poort plaatsen

Wij willen graag zo snel mogelijk de schutting laten vervangen. Dit betreft circa 13 meter links en 15 meter rechts. De oude schutting en haag zijn nog aanwezig, dit kunnen we zelf verwijderen, maar graag advies vakman over hoe te doen. Ook willen we een nieuwe poort laten plaatsen. De schutting graag met houten palen en panelen van 180 bij 180 cm.
zondag 12 juli 2020

Een achtertuin ophogen en renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. De tuin is flink verzakt en dient opgehoogd te worden. Het gaat om het ophogen, opnieuw bestraten (met de huidige klinkers) en verhoogde plantenbakken aanleggen. De tuin is 50 m2 en bereikbaar per achterom.
zondag 12 juli 2020

Folie vijver vervangen

Ik zoek een hovenier die mijn vijver kan renoveren. Folie is poreus dus nieuw rubber folie is nodig. Vijver is 6.30 bij 2.30 m. Strakke vorm omrand met grondregels van 60 bij 40 cm. Er zit beplanting en en goudvissen in de vijver. De achtertuin is redelijk bereikbaar.
zondag 12 juli 2020

Damwand verwijderen en steiger plaatsen

Tuin met 2 niveaus. Huidige damwand staat op beschoeiing van gemeente. Wand is ongeveer 7 meter breed en 1,7 meter hoog. Deze verwijderen en ter vervanging een steiger terugplaatsen. Verlaging tuin aan water nu ongeveer 5x5 meter moet worden vergroot naar 6x6 meter waarbij de wanden vervangen moeten worden. Afvoeren zand/grond. Overkapping maken van 6x4 meter inclusief tuindeur afsluiting tot overkapping. Tuin deels betegelen met tegels van 90x90 cm en deels gras plaatsen. Verlichting aanleggen door geheel tuin. Eerst een schets met plan maken en dan opdracht voor uitvoering.
zondag 12 juli 2020

Terras laten bestraten

Rechthoekig terras met rechthoekige tegels en betonnen opsluitbanden. Zand is nodig ivm ophogen. Ongeveer 28 m2. Tegels zijn reeds uitgezocht.
zaterdag 11 juli 2020

Waterbron slaan

Een waterput/bron slaan ten behoeve van tuin beregening. Het gaat om de tuin van een vrijstaande woning.
zaterdag 11 juli 2020

Terras aanleggen

Ik wil een terras achter woning van ca 47 m2 aan laten leggen. Lijngoot ca 10 m1. Keramische tegels blauw-grijs 60x60. Rekening houden met ca 4 m1 snijwerk diamantzaag, stabilisatie zandbed en aanvoer 1 m3 nieuw zand. Wij zorgen voor afvoer zand en aansluiting lijngoot.
zaterdag 11 juli 2020

Schutting plaatsen

Ik wil graag een Douglas schutting, verticale planken, antraciet betonnen palen en 2 poorten.
zaterdag 11 juli 2020

Waterput slaan of spuiten

Ik ben op zoek naar een hovenier die een waterput kan slaan in onze tuin met totaaloppervlakte 530 m².
zaterdag 11 juli 2020

Voortuin renoveren

Het gaat om een voortuin van circa 20 m2. Er moeten verschillende planten en een magnoliaboom van ca. 4 meter hoog verwijderd en afgevoerd worden. Ik wil er graag grote grijze tegels in van 1 m2 met daarin 1 open gedeelte van 1 m2 voor nieuwe planten.
zaterdag 11 juli 2020

Omderhoudsvrije tuin

We willen een nieuwe tuin aanleggen, die onderhoudsvrij is. Een tuin van 200 m2. Op dit moment veel gras en oerwoud. Onkruid.
zaterdag 11 juli 2020

Een onderhoudsvrij tuin aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Zowel voor als acter volledig bestraten, beschutting plaatsen en waterkraan monteren. Oude tegels verwijderen en meenemen. Daarnaast ook onkruid Verwijderen en doek plaatsen zodat er geen onkruid meer door de nieuwe tuin groeit.
zaterdag 11 juli 2020

Plaatsen betonschutting

wij willen graag de betonschutting laten plaatsen. totale lengte omtrek van de schutting is 34 m met 19 betonplaaten enkelzijdig met rotsmotief en betonpalen.
zaterdag 11 juli 2020

Composiet schutting plaatsen

Composiet schutting plaatsen van 3,60 meter lang x 1,80 hoog. Er is geen achterom maar er is wel een hek wat tijdelijk opzij kan.
zaterdag 11 juli 2020

Trampoline ingraven en verankeren

We hebben achter in de tuin een terrasje wat we willen opofferen voor een trampoline. De afmetingen van de trampoline zijn 300x210cm. De tuin is langs het huis te bereiken. De doorgang is 89cm X 191cm. Er staan bomen vlak achter, bij het graven zal je wortels tegenkomen. De grond en stenen moeten afgevoerd worden.
vrijdag 10 juli 2020

Tuin opnieuw inrichten en schutting plaatsen

Wij willen onze achtertuin aanpakken en maken hem zelf helemaal kaal en leeg. De tuin meet 10 meter lang en is 4,80 meter breed. Er moet een schutting komen van 10 meter lang (recht stuk). Graag van hout met hardhouten palen. Tevens moet de tuin geegaliseerd worden. Wij willen ook een terras van 4,80 meter x 3,00 meter met basic grote tegels. De rest van de tuin met gras of kunstgras. Dit ligt aan de prijs. Er is geen achterom dus OF door de woning OF met toestemming van de buurman door zijn tuin.
vrijdag 10 juli 2020

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Graag wil ik voor onze locatie inventariseren hoeveel het kost om een Jeu de boulesbaan aan te leggen. Zelf heb ik geen verstand wat de afmetingen zijn. Echter hoeft het niet te groot. Graag hoor ik van u!
vrijdag 10 juli 2020

Tuin herbestraten

Ik wil graag een tuin van 2.5m x 7m herbestraten. Ik zou graag de oude tegels hergebruiken indien mogelijk. Verder ligt de tuin 10-15 cm te hoog en zou ik deze graag willen afgraven. Ook wil ik een worteldoek laten plaatsen om onkruid te voorkomen.
vrijdag 10 juli 2020

Bomen en struiken verhuizen

Wij zijn net verhuisd en willen graag 2 bomen (appel, kweepeer) en 3 struiken (hortensia, buxus, roos) van onze oude woning naar onze nieuwe woning verplaatsen. Deze moeten dus uitgegraven, vervoerd en opnieuw geplaatst moeten worden. Ik heb al aangegeven dat deze planten nog meegaan met ons. Afstand tussen de twee huizen is ongeveer 5 km.
donderdag 9 juli 2020

Vervangen schutting en bestrating

Wij willen onze schutting vervangen. Het gaat om een schutting van 5 m en aan de achterkant een poort van 3 m. De oude schutting moet verwijderd en afgevoerd worden. We willen graag een kunststof schutting plaatsen. Verder willen we opnieuw bestraten. Dit gaat om 30 m2.
donderdag 9 juli 2020

Sleuf in de tuin laten graven

Ik wil in mijn tuin van mijn ouders een sleuf laten graven van ongeveer 60 cm diep, +/- 2 cm breed over een lengte van ongeveer 9 meter voor een bamboe wortelbegrenzer. De tegels zijn eruit gehaald, er ligt nu kleizand met wat wortels die misschien in de weg zitten.
woensdag 8 juli 2020

Schutting vervangen

De schutting is in een L vorm - totaal 30 meter, waarvan 20 meter recht en 10 meter recht. Alles in dezelfde hoogte. Oude schutting vervangen en nieuwe plaatsen, Bv. De "Elephant" grenen 200x200 van de Hornbach?
woensdag 8 juli 2020

Kunstgras aanleggen

Wij willen in onze achtertuin kunstgras laten aanleggen. Het gaat om 5,1 bij 4,5 meter.
woensdag 8 juli 2020

Tuinschutting met poort plaatsen

Wij willen graag een tuinschutting met poort laten plaatsen. De tuin is 64 m² (12,5m diep en 5,1m breed), ik wil graag een schutting aan 3 zijden, met de poort aan de achterzjide. De oude schutting en wat planten die in de weg staan moeten er nog uitgehaald worden en afgevoerd.
woensdag 8 juli 2020

Een gemetselde tuinafscheiding met poeren maken

Ik wil graag een tuinafscheiding van ongeveer 6-7 meter laten metselen door middel van een aantal poeren met daartussen lagen muurtjes met een hekwerk. Zie foto voor voorbeeld. Liefst de poeren wat smaller dan op de foto. Ik zoek een specialist die dit vaker doet.
woensdag 8 juli 2020

schutting plaatsen

Wij zoeken een erkende hovenier die 4 schuttingen van 1.80 bij 1.80 zo snel mogelijk kan plaatsen. Gaat om in totaal 7.20 meter. Schuttingen en palen hebbben wij zelf gekocht, de grond is klaar om gelijk te plaatsen. Afvoer etc is niet nodig. Onder de schutting graag afwerken met betonnen lijn voor mooie afwerking. Foto bijgevoegd waar de schutting moet worden geplaatst.
woensdag 8 juli 2020

150 halve bielsen afvoeren

150 halve Bielsen afvoeren. Wij gaan deze zelf uit de grond halen en zorgen dat ze klaar liggen, ze zijn ongeveer 1.20 lang.
woensdag 8 juli 2020

Schutting plaatsen

Oude heg verwijderen en nieuwe schutting/combinatie met gaas voor klimop plaatsen. 6 meter breed 2x2 meter richting het huis.
woensdag 8 juli 2020

Recht zetten van een schutting

Ik wil houten schuttingdelen recht laten zetten die scheef zijn gaan staan. Het zijn 3 schuttingdelen van 1,80 meter. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 8 juli 2020

Renoveren Jeu de boulebaan

Er moet een nieuwe laag op de baan gelegd worden alles is keihard geworden. Gaat om 1 baan, afmeting niet bekend.
woensdag 8 juli 2020

Reparatie schutting

De planken op de schutting zijn kapot.Ik wil ze vervangen. De afmetingen zijn 180 hoog en 3 m breed.De oude moeten eraf en nieuwe geïmpregneerde ertegen. Als het mogelijk is oude mee nemen en de nieuwe bezorgen.Kunt U mij een offerte sturen.
dinsdag 7 juli 2020

Aanleggen gehele achtertuin

Ik heb een woning gekocht met daarbij een kleine achtertuin. Bij de gemeente zal ik 25 m2 bijkopen, waardoor het totale oppervlakte op 41 m2 uitkomt. Graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van 41 m2 tuin, onderhoudsvrij (incl schutting). In de bijlage ziet u een foto van hoe we het graag willen. De huidige bestrating moet eruit gehaald worden. We willen een deel met tegels, en een deel met gras. Verder graag overleggen of we de meubels zelf aanschaffen of in de offerte laten includeren. Het gaat om een tuintafel met stoelen, en een bank.
dinsdag 7 juli 2020

Achtertuin renoveren

wil graag achtertuin (ca 40 m2) opnieuw laten bestraten met andere materialen, op dit moment kleine klinkers, Huidige situatie mag weggehaald worden door de vakman. Een deel tegels en een deel kunstgras 10 - 12 m2. 60x60 tegels graag wel in overleg.
dinsdag 7 juli 2020

Voortuin tegels laten leggen

Wij willen graag nieuwe tuintegels aanleggen van ongeveer 14m2. Het gaat om de voortuin. Ik heb geen tegels en zand.
dinsdag 7 juli 2020

Een schutting met betonnen palen leveren en plaatsen

Wij willen de schutting vervangen door een variant met button pallen, houten schutting delen boven en een betonnen rand onder. Het betreft 11 meter, 8 meter en 2 meter inclusief poort wat verwijderd en geplaatst moet worden.
dinsdag 7 juli 2020

3 Bamboe struiken geheel! verwijderen uit achtertuin

We hebben een schuurtje in het midden achter in onze tuin staan die vervangen gaat worden door een veel grotere schuur met overkapping waardoor de bamboes aan beide zijden van de schuur eruit moeten. We hebben helaas geen achterom dus alles moet door het huis afgevoerd worden, 3 deuren, voor-kamer en tuindeur van 80 en 90 cm breed. Het liefst zo snel mogelijk gezien de hoeveelheid werk en herstellen daarna alvorens schuur wordt geplaatst prognose aug.
dinsdag 7 juli 2020

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een puntstuk laten slaan in mijn tuin om mijn zwembad van B2xL3xD1,80 te kunnen vullen.
dinsdag 7 juli 2020

Schutting plaatsen bij 8 woningen nieuwbouwproject

We willen collectief met de buurt een hardhouten/vurenhouten schutting met betonnen palen en stuk beton aan de onderkant laten plaatsen bij onze nieuwbouwwoningen (8 woningen). We hebben zo'n 65 meter te plaatsen met 3 poorten. Voorbeelden en situatietekening zijn te zien in de bijlage. Het betreft: rode lijnen: 7,5 meter korte rode lijn, 10 meter lange rode lijn blauwe lijnen: 3,5 meter + poort
dinsdag 7 juli 2020

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn terras laten rechtleggen. Dit is verzakt. Tevens zou ik graag kunstgras om het terras willen hebben. Terras ongeveer 40 m2, kunstgras 2 stroken 3 bij 8 1x en 3 bij 10 1x
dinsdag 7 juli 2020

Schuttingdelen in de achtertuin vervangen

Ik zoek een hovenier die onze bestaande schuttingen aan alle zijden van de tuin kan vervangen. Het gaat om +/- 7 meter aan de ene kant en +/- 10 meter aan de andere. Achterin de tuin is ruimte voor een poort, af te sluiten achterzijde is +/- 2,2 meter.
maandag 6 juli 2020

Keramische tegels en gras in een achtertuin aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan inrichten. Het betreft een lege tuin van een nieuwbouwwoning. Het gaat om 30 m2 waarvan 20-25 m2 met keramische tegels op fundering moet worden gelegd. De overige ruimte mag gras worden. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 6 juli 2020

Schutting bedekken met tuinschermen

Ik heb 5 tuinschermen gekocht om de oude schutting te bedekken zonder vervanging. De schermen zijn 1.80 x 1.80 meter maar de afstand tussen de palen is niet hetzelfde. Ik wil het zo goedkoop houden. Het betreft een huurhuis.
maandag 6 juli 2020

Bestrating parking

Ik zou graag mijn parking willen bestraten met kinderkoppen. Opsluitbanden van kinderkoppen zijn reeds aangebracht. De ondergrond bestaat momenteel uit een stolpakket. Het totale oppervlakte is ca 150 m2.

Partners

Partners van Casius