Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

13570 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand, tuin aanleggen na oplevering nieuwbouwwoning, tuinen aanleggen, schuttingen plaatsen bij meerdere woningen, nieuwbouw woningen van schuttingen voorzien, labyrint aanleggen in de tuin van woon- en leefvorm, tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning, lange schutting leveren en plaatsen en coniferen verwijderen, complete tuin aanleggen bij nieuwbouw huis, tuin renoveren volgens aanwezig ontwerp, tuin opnieuw aanleggen/inrichten, aanleggen drainage, uitgraven en ophogen van de tuin, tuin afgraven en afvoeren, achtertuinen bij nieuwbouwwoningen aanleggen, achtertuin ontwerpen en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

maandag 21 augustus 2017

Tuin opnieuw bestraten

De tuin is ongeveer 80 m2 kwa loppervlak. Wat wij willen is een nieuwe tegelvloer inclusief oude verwijderen en nieuwe erin. Gedachte gewoon grijs 50x50 met iets verhoogde borderlands en afvoer voor water. Alvast Bedankt!
maandag 21 augustus 2017

Tuinpoort met slot laten plaatsen

Tuinpoort met slot laten plaatsen Ik zou graag een nieuwe tuinpoort willen hebben met slot. Een tuinpoort en daarnaast 2 schuttingen dat is voldoende. Tuinpoort inclusief schuttingen is 3 meter breed en is nu gemonteerd tussen 2 schuren in. Ik hoor graag van u de mogelijkheden zijn
maandag 21 augustus 2017

Schutting

Wij zoeken hele goedkope schutting voor (tijdelijk) huurhuis Plaatsen van 7 x 1. 80 x180 scherm en 6 x 180x 1. 20 incl palen en plaatsen Mvg
maandag 21 augustus 2017

Hout-met-beton schutting met poortdeur plaatsen

Ik wil mijn oude houten schutting laten vervangen door een hout-met-beton schutting met nieuwe poortdeur. Ik zal zelf de oude schutting verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik er een lange schutting van 10,5 meter, met een afschot van ongeveer 40 cm. Haaks daarop moet een schutting komen van 6,5 meter met een poort. De totale gewenste hoogte is 200 cm. Ik wil betonnen palen en onderplaten en schuttingdelen van 23 planks grenen, verticaal geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoekje vooraf op prijs.
maandag 21 augustus 2017

Drainage, grasveldje en bestrating leggen

Mijn tuintje is gedeeltelijk bestraat. Dat wil ik iets veranderd hebben. 8 a 10 m2. Ook een grasveldje. Maar momenteel blijft er veel water staan dus moet er eerst drainage aangelegd. Het is kleigrond.
maandag 21 augustus 2017

Aanleg folievijver

Ik heb voor een klant een tuinontwerp gemaakt voor een kleine tuin van 5,8 x 11 meter. De bestrating ligt er al in en nu wil de klant nog beplanting en een vijver. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een folievijver (EPDM) voor goudvissen. De afmeting moet 350 x 100 cm en ongeveer 75 cm diep worden. De vijver ligt geheel in de grond en wordt afgewerkt met een stenen vijverrand van natuursteen, hardsteen gezoet van 20 x 100 cm met hoekstukken. Ik zou graag willen weten wat de kosten voor de vijver zijn inclusief filter e.d. en de kosten voor de aanleg (manuren). Dit zelfde zou ik willen weten voor een hoekvijver van 1,5 meter breed en de buitenwerkse maten 3,5 en 5 meter en 75 cm diep. Graag prijzen van beide vijvers apart vermelden, we zitten nog te twijfelen welke vorm we nemen.
maandag 21 augustus 2017

Drie stobbes verwijderen en een laurierstruik

Drie stobbes verwijderen en een laurierstruik
maandag 21 augustus 2017

Tuin opnieuw bestraten

Gehele tuin opnieuw bestraten en 2 bloembakken plaatsen en 2 grintstukken waar de boompjes staan vijvergat vullen met zand
maandag 21 augustus 2017

Laag tuingrond afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin gaan renoveren en anders inrichten. Daarvoor ben ik nu eerst de kosten aan het bepalen. Ik ontvang graag een offerte voor het uitgraven van overtollige grond en kleine wortelresten en egaliseren. Het gaat om een oppervlakte van 50 m² die maximaal 40 cm diep moet worden verwijderd. Het werk is vanaf de straatkant uit te voeren, het betreft de voor- en zijtuin. Ik wil dit voor de winter laten afronden.
maandag 21 augustus 2017

Inkorten coniferen

Coniferen hoogte ca 7 meter en lang ca 6 meter. Graag terug snoeien naar ca 4 meter hoogte en afvoer snoei afval. Zelf reeds aan begonnen, zie foto.
maandag 21 augustus 2017

Composiet schutting leveren en plaatsen

Composiet schutting, lengte straatzijde 17m en tuinzijde 3,6m. Schutting met 4 of 5 gaaspanelen, verder composiet delen. Graag een offerte voor materiaal en plaatsen van de schutting. In Nieuwegein hebben wij kleigrond.
maandag 21 augustus 2017

Coniferen snoeien en afvoeren

In mijn achtertuin staat een rij coniferen. Deze zijn momenteel circa 7 meter hoog en 6 meter lang. Wil deze ingekort hebben naar circa 4 meter. Zelf reeds aan begonnen. Met afvoer van alle resten. Tuin is goed bereikbaar.
maandag 21 augustus 2017

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor onze achtertuin. Er moeten nieuwe schuttingen worden geplaatst en een overkapping bij de containers tot de schuur is een wens. Deze moet gedeeltelijk worden opgehoogd en geheel met bestrating een een deel kunstgras worden aangelegd. Wel zouden we een stuk border willen voor beplanting en een stukje voor een moestuin. Alleen de bomen en trampoline zouden we willen behouden. Om de bomen en trampoline een stuk kunstgras. Rechtsachter zouden we graag de lounche-set plaatsen op het terras en voor bij de schuifpui de eetset. Alvast bedankt voor uw reactie. Jeroen
maandag 21 augustus 2017

2 bomen kappen en de wortels verwijderen

Wij hebben 2 bomen in onze achtertuin staan die wij willen laten kappen. Ik weet niet wat voor soort bomen het zijn, alleen dat de stamomtrek zodanig is dat er geen vergunning voor vereist is. Ik schat de hoogte op circa 8 meter. We willen ook de wortels laten verwijderen. We hebben geen achterom, er is alleen toegang tot de tuin via de woning. Graag ontvangen wij een prijsindicatie.
maandag 21 augustus 2017

Kunstgras aanleggen

Voor nieuw bouw woning ca 17,5 m2 (2. 4 x 7,2) aanleggen kunstgras op deels zwarte grond
maandag 21 augustus 2017

Tuin renovatie waarbij vijver te vervangen door bestrating

Graag zou ik mijn achtertuin van 6x9 bestraat willen hebben, momenteel ligt er een kleine vijver 1x1x0. 8 in en een hoop onkruid. Verwacht dat er veel wortels in de grond zitten.
maandag 21 augustus 2017

Stronken verwijderen en nieuwe bestrating aanleggen

Ons terras van ongeveer 20 m² willen we laten vervangen. Het is behoorlijk verzakt en moet flink worden opgehoogd. Ook moeten er 4 stronken van oude coniferen worden verwijderd. We willen een afspraak maken om de klus hier even te laten bekijken en ontvangen daarna graag uw offerte. We zorgen zelf voor nieuwe betontegels en mozaïktegels.
zondag 20 augustus 2017

Vergroten vijver

Ik wil een vijver van 2 x 1.50 x 1.25 meter. Een eenvoudige vijver voor KoiKarpers. Een vijver met bodemdrain. De bestaande vijver dient. De huidige vijver is in een niervorm. De afmeting is nu 190 x 60 x 60 cm. Wanneer zou u dit kunnen uitvoeren?
zondag 20 augustus 2017

Onkruid en boom snoeien

Graag het onkruid tussen de tegels verwijderen (round up? ) en het snoeien van een boom (totale hoogte ongeveer 12 meter)
zondag 20 augustus 2017

Koi vijver aanleggen

Krijg volgend jaar een ander huis en wil dan graag een Koi vijver van 8x4 hebben, graag zal ik een vrijblijvende offerte daar voor hebben. Met een raam er in, en een geïntegreerde plantenfilter met een rvs wateruitloop Het betreft wel een huis in Gronau net over de grens bij Enschede Met vriendelijke groet
zondag 20 augustus 2017

Schutting plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van 22,5m bankira schutting in 2 delen 12,5m en 10m palen hardhout minimaal 6,5 bij 6,5. Lando
zondag 20 augustus 2017

Aanleggen voortuin met bestrating en afrastering

Bestraten van voortuin inclusief afrastering, oppervlakte +/- 20 m2. Oude bestrating en beplanting verwijderen en afvoeren.
zondag 20 augustus 2017

Grind uit tuin afvoeren

Tuin leeghalen voor. 6x6 . Grind eruit en een dode platte coniveer.
zondag 20 augustus 2017

Renovatie kleine stadstuin

Graag zou ik een offerte willen voor: Tuin afgraven, egaliseren en groot deel bestraten van de tuin. De tuin is ongeveer 5 m bij 7 m, maar loopt wat taps toe aan t einde, dus wellicht afwijkende maat. Eventueel verplaatsen van een pruimenboom, de boom is rank maar hoog, 4 meter (??).... Dank u wel!
zondag 20 augustus 2017

Betonnen schutting plaatsen

Betonnen schutting plaatsen, van circa 2. 10 meter hoog en circa 4. 50 meter breed. Afmetingen ook afhankelijk van gangbare maten.
zondag 20 augustus 2017

Gras en tegels leggen en trapje naar de sloot maken

Wij hebben een tuin met grotendeels stenen en aan het eind een houten terras. Hier willen we over ca. 30m2 gras aanleggen, liefst over de stenen heen. We kunnen 5-10 cm ophogen. Daarnaast een stuk nieuwe stenen van 15m2. Als laatste willen we een eenvoudig trapje naar de sloot maken (langs het terras)
zondag 20 augustus 2017

Tuinschermen plaatsen

Goede dag ik wil graag tuinschermen kopen en laten plaatsen kunt u mij de prijzen inclusief plaatsen doorgeven of houten palen en schermen of betonnen palen met houten schermen
zondag 20 augustus 2017

Tuin afgraven en afvoeren

Onze tuin bevat veel aarde dat afgegraven moet worden en afgevoerd. Echter zitten er heel veel stenen en troep tussen dus handmatig gaat heel langzaam. In de bijlage een foto met het deel dat hand afgegraven in. Deze hoop is 9 m2 en ongeveer 1 meter hoog. Dit moet weg en daarnaast is er nog een strook van 18 meter lang en 1.50 meter breed waar ongeveer 30 cm moet weggegraven. Ook hierin veel losse stenen. Er loopt een pad van 80 cm breed met daarnaast nog een strook wat al afgegraven is. Er zou iets van c.a. 1.70 meter langs kunnen (qua materiaal). Mocht het echt nodig zijn dan trek ik de boomhaag weg, zodat er nog meer ruimte is. Mijn werk zit naast mijn huis dus ik ben erg flexibel in uitvoertijd en datum.
zaterdag 19 augustus 2017

Inground trampoline ingraven

Trampoline ingraven Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het ingraven van een ronde 'inground' trampoline van ongeveer 270 cm doorsnede. De grond moet worden afgevoerd en we willen er graag worteldoek onder laten plaatsen.
zaterdag 19 augustus 2017

Tuin renoveren

In de tuin moeten de schuttingen vervangen worden, de tuin geegaliseerd worden, nieuwe keramische tegels, schuurtje van ongeveer 150x300cm en beplanting en evt lindebomen in borders. De tuin is ongeveer 7,5 m breed en 5 m diep.
zaterdag 19 augustus 2017

Wortels van coniferen verwijderen

Er zijn in een hoek van de tuin 4 conifeerstammetjes van 40 cm hoog overgebleven. Deze moeten op korte termijn worden verwijderd. Bovendien is er nog een rijtje conifeerstammetjes van ca. 80 cm op de afscheiding van de parkeerplaats met de buurman. Dat laatste is ca. 4 m lang met enkele stammen van 10-15cm in doorsnee.
zaterdag 19 augustus 2017

Tuin met terras aanleggen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een terras/tuin. Het gaat om een tuin van 45 vierkante meter. Hier hebben we onlangs een terras overkapping laten plaatsen. Nu willen we een terras aanleggen van ongeveer 15 vierkante meter van of hout of steen (flagstone). Dit is een beetje afhankelijk van de uiteindelijke prijs. De rest van de tuin willen we dan met grind laten afwerken. Hiervoor willen we een lichte kleur grind (rosa corolla of iets dergelijks). Eventueel zouden we nog een pad willen vanaf het terras door het grind naar achterdeur (maar dat is een optie). Ik hoor graag wat de mogelijkheden zouden zijn.
zaterdag 19 augustus 2017

Coniferen snoeien

De lengte van de tuin is 8 meter. De coniferen zijn ongeveer 7 meter hoog, en daar moet zeker 3 meter af. De tuin is goed te bereiken. De vakman moet het snoeiwerk afvoeren.
zaterdag 19 augustus 2017

Schutting met poort laten plaatsen

Ik zou graag de oprit naast t huis willen afsluiten met een poort en schutting en dan in de achtertuin aan beide zijde schuttingen laten plaatsen. En dan had ik op de site van Gamma een schutting gezien de Jumbo grenen in de kleur antraciet en ook bijpassende poort deur. Graag meer informatie qua prijs en wanneer het eventueel geplaatst kan worden?
zaterdag 19 augustus 2017

Geluidswerende schutting plaatsen

Onze achtertuin grenst aan een drukke weg met geluidsoverlast van het verkeer als gevolg. Graag zouden wij advies krijgen welke schutting/schermen het beste zijn om in onze situatie de overlast tot een minimum te reduceren. Het betreft een lengte van 17 meter. Nu staat er een roestig gaaswerk met klimop. We denken zelf aan zachte materialen, zoals kokosschermen. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en staan open voor uw advies. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.
zaterdag 19 augustus 2017

Schuttingen en poort plaatsen

Ik wil bij Gamma 3 composiet schuttingdelen gaan kopen van 180 cm hoog, bijbehorende palen en een poortdeur van 90 x 180 cm. Ik wil de oude schutting met poort laten verwijderen en afvoeren en die nieuwe laten plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor uw gedetailleerde prijsopgave met daarin een aparte post voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting.
vrijdag 18 augustus 2017

Oprit bestraten en onderhoudsvrije tuin aanleggen

Bestraten oprit en pad. Aanleg onderhoudsvrije tuin met o.a. witte bakken, siergras, grind totaal oppervlak ongeveer 80m2
vrijdag 18 augustus 2017

Grote bomen verwijderen

2 grote bomen verwijderen. Zijn ongeveer 10 tot 12 meter hoog. 1 dennenboom en 1 conifeer.
vrijdag 18 augustus 2017

Klussen in de tuin

Er moet een muur van ongeveer 8 meter lang weggehaald worden, die ter afscheidingen tussen mij en de buurman staat. Deze moet opnieuw geplaatst worden of er moet een soort schutting voor komen. Daarop moet een dak geplaatst worden vanaf de woning. Dit is zo'n 3 meter, schuin aflopen. Qua dakbedekking zijn wij er nog niet uit. Ook de opties lopen we graag op locatie even door. Waarschijnlijk moet er dan ook een dakgoot komen. Uitvoering in overleg. Graag horen wij van u!
vrijdag 18 augustus 2017

Tuin afgraven en zand storten

Ik wil graag mijn voortuin laten afgraven en deels met wit zand en deels met tuinaarde vol laten storten. Mijn tuin is 2,50 meter diep en 5,60 meter breed. Het gaat om ongeveer de helft wit zand en helft tuinaarde. Er ligt nu kleigrond in de tuin. Wij zorgen zelf dat de tuin voldoende leeg is. De voortuin is aan de straatkant, met daarvoor een stoep en dan een strook gras.
vrijdag 18 augustus 2017

Vijver renoveren

Wij willen onze vijver laten renoveren, bij ons bedrijf in Klaaswaal. Het is een grote vijver met natuurlijke uitstraling. Er staan 2 fonteinen in de vijver maar door een geklapte leiding in de vijver werken deze niet meer. Het water is (denk ik) hierdoor van slechte kwaliteit. Hij moet denk ik echt uitgebaggerd worden. Er zitten nog vissen in de vijver. Vanaf de wegkant hebben we nog een stuk tuin met gras waarbij je wellicht makkelijker bij de vijver kan komen. Ik heb wat foto's toegevoegd. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het renoveren van de vijver en eventueel onderhoud.
vrijdag 18 augustus 2017

Tuin afgraven

Afgraven afvoer en zand leggen Tuin is 50 m2
donderdag 17 augustus 2017

Boom en wortels verwijderen

Verwijderen van boom inclusief wortels uit de voortuin. Stamhoogte 160 cm. Takken boom reiken tot de dakgoot 1 e verdieping.
donderdag 17 augustus 2017

Tuin bestraten

Ik heb enige weken geleden een offerte gehad van iemand een hovenier of bestrater uit Someren . Helaas is alles verloren gegaan en heb ik geen gegevens meer van degene Ik zou graag weer in contact komen met U U heeft mij ook meerdere keren gebeld over dat u iemand wist die tegels had om de kosten te drukken zeg maar dat we die dan zelf gingen halen Voor mijn dochter
donderdag 17 augustus 2017

Boom omzagen

Het omzagen van een grote beuk, die bijna tegen de dakgoot van de garage leunt. De stronk moet weggehaald worden daarna en het puin moet afgevoerd worden.
donderdag 17 augustus 2017

Composite schutting incl port levers en plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen inclusief poort en palen van composiet. De schutting moet bij elkaar 16 meter zijn met 2 hoeken erin.
donderdag 17 augustus 2017

Tuin afgraven

Ik wil de tuin 20 cm diep laten afgraven en er zand in laten storten. De tuin zelf is 35 m2.
donderdag 17 augustus 2017

Beuken snoeien

Ontdoen van twee beuken van 30 jaar oud van de takken die even boven goothoogte (circa 5 meter ) zitten. De vakman hoeft niet puin niet af te voeren, maar dat het wel kleingemaakt wordt.
donderdag 17 augustus 2017

Tuinonderhoud laten uitvoeren

Gras onderhoud, snoeien, onkruid woeden, afvoer tuinafval
donderdag 17 augustus 2017

Schutting laten plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen. Een schutting met horizontale planken. Vijf schuttingdelen waarvan twee aangepast moeten worden en een poort plaatsen. De nieuwe schutting heb ik nog niet aangeschaft. De oude schutting halen we zelf weg.

Partners

Partners van Casius