Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

13404 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: natuurvijver aanleggen, tuinen uitgraven en schuttingen plaatsen, tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning, tuin opnieuw aanleggen, beschoeiïng aan de waterkant plaatsen, gehele tuin ontwerpen en aanleggen, gepotdekselde schutting plaatsen, tuin aanleggen volgens tuinontwerp, schuttingen bij nieuwbouwwoningen plaatsen, tuinaanleg conform een eigen ontwerp, tuin aanleggen en Bankirai schutting laten plaatsen, tuin aanleggen bij nieuwbouw woning, tuin renoveren, tuinrenovatie, schuttingen bij meerdere woningen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

zaterdag 24 juni 2017

Tuin uitgraven

Uitgraven van 15 cm diep in 45 m2 voortuin en 55 m2 achtertuin in een nieuwbouw project. Bouwgrond afvoeren (15m3) en bijvullen met straatzand.
zaterdag 24 juni 2017

Verwijderen onkruid

In deze tijd groeit er enorm veel onkruid in de voor- en achtertuin. Gezien mijn leeftijd ben ik niet meer in staat het groen te onderhouden en onkruid te verwijderen. De voortuin is ca 15 m2 deels bestraat en verder voorzien van kiezels (op dik zeil). De achtertuin is ca 35 m2 en volledig bestraat met een border voorzien van kiezels. Het is in principe geen grote klus maar voor mij niet mer doenbaar.
zaterdag 24 juni 2017

Beton/hout schutting

Graag vragen we offertes aan voor schuttingen voor meerdere tuinen, beton palen in diamant antraciet. Naar uw email adres hebben wij schetsen gestuurd van de situaties. We zien de offertes graag tegemoet. Graag per lijn een prijsopgave.
zaterdag 24 juni 2017

Achterstalligg onderhout en aanpassingen

Gras opknappen ( verticuleren en inzaaien) Borders onkruidvrij makem Onderhoudsabonnement eventueel Grasoppelvlak gras ongeveer 110 m2 border rechts 17 meterlang max 1 1/2 m breed Grotendeels opschonen en wat bodembedekkers bijplanten Borderlinks minder werk vol bodembedekkers. Voor onderhoudsabonnement rondom tuin hagen snoeien struiken snoeien . Bomen snoeien hagen eenzijdig 25 m ongeveer . Tweezijdig 12 meter.
zaterdag 24 juni 2017

Schutting plaatsen

Schutting incl panelen en plaatsen . Ca 12 meter. Incl poort.
vrijdag 23 juni 2017

Wortels van boom verwijderen

De boom is al gekapt, maar er staat nog wel een stukje stam en de wortels lopen onder de tegels door. De wortels moeten verwijderd worden omdat er een schuur gebouwd gaat worden. De tuin is goed bereikbaar.
vrijdag 23 juni 2017

Tuin leeghalen, wortels bramenstruik verwijderen, ophogen

De tuin staat vol met braam, riet, brandnetel, etc. We willen dit leeg laten halen, de wortels zoveel mogelijk verwijderen en dan drainage aanleggen, en met schone grond de tuin ongeveer 20 cm ophogen en uitvlakken, met een licht verloop naar de sloot toe. De tuin is ongeveer 450 m2 groot.
vrijdag 23 juni 2017

Boomstronk verwijderen

Conifeerstronk (omtrek 50 cm) moet worden gestobbenfreesd. Ik heb zelf niet zo'n apparaat, en huren is duur.
vrijdag 23 juni 2017

Tuingrond afvoeren

Het betreft de afvoer van tuingrond ~95 m3, 17,5m x 12,5m x 0,45m) Kunnen jullie mij een kostenindicatie geven? Graag met specificatie naar afgraven en afvoer. Hartelijk dank.
vrijdag 23 juni 2017

Tuin leeghalen, afgraven en egaliseren

Graag zou ik willen mijn tuin is 8x4 hem 5cm uitgraven en afvoeren
vrijdag 23 juni 2017

Voortuin leeghalen, afgraven en egaliseren

De tuin 5 cm uitgraven. De is een deel van 8 x 4 meter. Ook drie bielzen en een boomstronk verwijderen en afvoeren. Daarna egaliseren. In de voortuin die goed bereikbaar is. Wat zou het gaan kosten en wanneer kan het uitgevoerd worden?
vrijdag 23 juni 2017

Tuinaanleg conform een eigen ontwerp

Onze tuin is nu alleen gevuld met zand. We willen graag deze laten aanleggen conform eigen ontwerp (zie tekening). Graag willen we weten wat uw prijs is voor deze.
vrijdag 23 juni 2017

Schuttingdelen plaatsen tussen betonnen palen

Ik wil graag schuttingdelen laten plaatsen tussen de betonnen palen die er nu al zijn. De palen verschillen van afstand, de grootste afstand is 2 meter. Hoogte is 180 cm. Er zal 1 paal recht geplaatst moeten worden en 1 paal bijgeplaatst. De schutting delen dienen bevestigd te worden aan de palen en op 1 plaats aan de muur. Nodig zijn schuttingdelen van 2 meter breed. Deze zullen in de breedte op maat gezaagd moeten worden. De hoogte zou 20 cm kunnen worden ingegraven. Of een andere constructie worden bedacht. Ik zie uw offerte graag tegemoet.
vrijdag 23 juni 2017

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag alleen een boomstronk laten verwijderen, eventueel ook stronken van grote struiken. De boom zullen wij zelf kappen. Het betreft een middelgrote boom, denk ik. De omtrek van de stam is ongeveer 90 cm. Graag willen we het door middel van een stobbefrees laten doen. Graag zou ik een totaal prijs willen krijgen.
vrijdag 23 juni 2017

Waterbron voor tuinberegening maken

Wel willen een beregeningsbron voor de tuin (3000m2) aan laten leggen
vrijdag 23 juni 2017

Puntstuk voor een waterpomp laten slaan

In achtertuin een puntstuk laten slaan voor waterpomp. Dus puur puntstuk slaan. Hoeft niet ondergronds weggewerkt te worden o.i.d. Waterpomp hebben we, alleen door verhuizing geen puntstuk meer huidige tuin. Achtertuin is niet met auto te bereiken. Vanaf oprit is het ongeveer 11 meter. Graag via mai reactie.
donderdag 22 juni 2017

Plaatsing van de schutting

Het gaat om het plaatsen van een schutting om de voortuin. Er moeten eventueel wat tegels verplaatst worden. De schutting moet stevig zijn voor twee honden en graag minimaal 1 poort. Zo goedkoop mogelijk.
donderdag 22 juni 2017

Tuin afgraven en met wit zand vullen

Wij willen graag 37,5 m2 tuin (nieuwbouw) afgraven, ongeveer 15/20 cm en vullen met wit zand. Er staat op dit moment verder niets in de tuin. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Je kunt achter de tuin komen met een vrachtwagen. De schutting kan eventueel losgehaald worden en netjes teruggeplaatst.
donderdag 22 juni 2017

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Het betreft een tuinaanleg voor een nieuwbouwwoning in Waddinxveen. De tuin is ongeveer 250 m2. Wij willen graag: gras, twee terrassen, beplanting en split/grind voor de parkeerplekken. Beide terrassen zullen ongeveer 7 bij 2.5 meter moeten worden. Met gras rondom te woning en her en der plekken voor beplanting. Het oppervlakte voor het gras is ongeveer 90 m2. Daarnaast willen wij graag twee parkeerplaatsen ongeveer 3 bij 6 meter van split/grind. Er zijn nog geen tekeningen, maar ik heb wel schets/idee. De tuin is van buitenom goed te bereiken. De zijtuin is c.a. 4 meter breed, dus ook met groter materieel kunt u makkelijk in de achtertuin komen. Graag bespreek ik de mogelijkheden. De start van de aanleg ligt ergens begin 2018.
donderdag 22 juni 2017

Tuin aanleggen en Bankirai schutting laten plaatsen

We willen graag 1 schutting laten plaatsen van ongeveer 2 meter hoog en 5,8 meter lang, van horizontale Bankirai latten aan beide kanten, dus aan zowel onze kant als die van de buren. Graag willen de totale kosten weten, dus zowel houtkosten als plaatsingskosten. En onze tuin is nu alleen gevuld met zand. We willen graag deze laten aanleggen conform eigen ontwerp (zie tekening). Tevens heb ik een lijst voor de materialen die we graag willen hebben. Kunt u laten weten wat uw prijs is voor deze opdracht?
donderdag 22 juni 2017

Schutting om toekomstige huurwoning plaatsen

Ik wil graag een schutting om mijn toekomstige huurwoning laten plaatsen. Het betreft een hoekwoning. Graag een schutting met een lange zijde van 9.70 meter en een korte zijde van 5.50 meter. Daarbij en poort van minimaal 90 cm op 2/3 van de lange zijde. Eventueel mogelijkheid voor beton/hout combinatie.
donderdag 22 juni 2017

Waterput en waterbron in de tuin maken

Ik heb een tuin van 600 m2 in Moerdijk. Wat zijn de kosten om een waterbron in de tuin te laten maken? En wat zijn de benodigdheden? De tuin is goed bereikbaar voor de werkzaamheden. Ik weet niet hoe diep het water hier staat.
donderdag 22 juni 2017

Nieuwe schutting van hardhout plaatsen

Plaatsing van 7 hardhout schuttingen van 180x180 met 8 hardhouten palen van 305/6,5/6,5cm en tevens verwijderen van oude palen die gedeeltelijk nog in de grond staan.
donderdag 22 juni 2017

Tuintegels en schutting aanbrengen

Ik heb een voortuin 10 m2 en een achtertuin van 45 m2 waar tegels eruit moeten. Daarna moeten er nieuwe tegels en gras in gelegd worden. Tevens moet de tuin opgehoogd worden om hoger te zitten. En een schutting bij de voortuin en achtertuin zetten. Voor de achtertuin is het in totaal 20 meter schutting en de voortuin 10 meter schutting die eruit gehaald moet worden. Dan heb ik ook nog 4 bomen die eruit moeten, met wortels en al. - Voortuin: 180 centimeter en 480 centimeter, 180 centimeter en 90 centimeter. - Achtertuin: 450 centimeter, 260 centimeter en 940 centimeter. Graag wil ik een offerte hiervoor.
donderdag 22 juni 2017

Tuin aanleggen en oude verwijderen

Wij willen onze achtertuin en voortuin opnieuw laten aanleggen. We hebben een globaal ontwerp. De boom in de tuin moet verwijderd worden. Graag ontvang ik een offerte op maat
donderdag 22 juni 2017

Tuin opknappen en betegelen

Wil graag de tuin onkruid weg hebben en tegels laten zetten.
donderdag 22 juni 2017

Tuin afgraven en tuinaarde en zand toevoegen

Ik wil mijn tuin naast het huis en de voortuin laten afgraven (dit ook laten afvoeren) en zand aanvoeren om te laten bestraten zodat er naast het huis auto's kunnen staan. De totale oppervlakte is 60 m2. Ik zou graag 2 offertes willen zien: 1 met leveren zand en 1 zonder leveren zand.
donderdag 22 juni 2017

Tuin laten afgraven en ophogen

Ik heb een tuin van ongeveer 70 vierkante meter. Deze wil ik graag af laten graven 15 cm en weer op laten hogen met geel zand. Afgegraven aarde mag ook afgevoerd worden. tuin is bereikbaar via een poort met een breedte van 85 cm.
donderdag 22 juni 2017

Horizontale bankirai schutting plaatsen

Samen met de buren willen wij een nieuwe schutting plaatsen. De schutting moet 9,04 meter lang worden en de hoogte ongeveer 1,80 of maximaal 2 meter. En geen poort. Een rechte lijn ook geen hoeken. Dubbelzijdig. En graag zou ik willen weten wanneer jullie eerst volgende datum is dat deze schutting geplaatst kan worden. Dit doordat er is ingebroken in onze garage in mei en wij de boel veilig willen stellen. Is het mogelijk betonnen palen de grond in te slaan of dat de onderkant van de palen van beton zal zijn. De reden hiervoor is omdat de schutting die ik wil van hout is.
donderdag 22 juni 2017

Tuintegels en gras aan laten leggen

Tuin egaliseren en daarna 2/3e gras, 1/3e mooie strakke tegels leggen.
donderdag 22 juni 2017

Waterbron of waterput laten slaan

Graag zou ik een waterbron compleet met pomp in mijn tuin hebben, waar ik de tuin mee kan besproeien. De tuin is ongeveer 1500 m2 en in de toekomst is het plan om een zwemvijver aan te leggen. Van buurtbewoners hoor ik dat zij waterbronnen hebben die 19 meter diep zit. Zij hebben dan wel een ontijzersinstallatie ertussen. Ik zou het fijn vinden als ik advies kan krijgen en met welke prijs ik rekening moet houden voor een compleet werkend systeem. Locatie is goed te bereiken.
donderdag 22 juni 2017

Houten looppoort plaatsen

Looppoort Breedte tussen palen 95 cm Hoogte 160 cm Cilinderslot nodig Zowel voor voorbeeld als kleur zie foto 1 paal voorzien, andere kant kan bevestigd worden aan de gevel Hoogte boven de grond 180 cm Geen plaatsing of levering nodig Opgegeven postcode is uiteraard niet juist, aangezien ik van België ben Ik heb eventueel ook een btwnummer (BE0479294420)
donderdag 22 juni 2017

Schutting plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een schutting van 11.50 meter lang en 1.80 meter hoog. Het gaat om betonnen palen en onderplaten en houten schuttingsdelen. De oude schutting zal ik zelf verwijderen.
donderdag 22 juni 2017

Aanbouw uitgraven en tuin egaliseren

Er moet een fundering aangegraven worden van een aanbouw en er moet een sleuf gemaakt worden om buizen in aan het kunnen leggen. Geel zand terug storten. Afvoer in tuin uitgraven en egaliseren (hoogte verschillen van 50 cm). Lengte x breedte is 10 x 2 meter. Tuin is benaderbaar door garage of via poort. Garage doorgang 160 x 200. Poort 90 x 200 cm.
donderdag 22 juni 2017

Coniferenhaag plaatsen

Het gaat om 45 meter lengte, coniferen zijn 2 tot 2.25 meter hoog. De locatie is aan de straatkant dus makkelijk bereikbaar. Inclusief bestaande coniferen verwijderen en afvoeren.
donderdag 22 juni 2017

Beschoeiïng aan de waterkant plaatsen

De houten beschoeiing moet vernieuwd worden. Het is een hoekhuis, met tuin aan twee zijden. De totale lengte van de kade is 30 m. Het is denk ik max. 50 cm hoog. Er is een achterom. Alleen is er een doorrijhoogte van 2. 1 m om daar te komen. Ik zou graag zo snel mogelijk een indicatieprijs willen ontvangen.
donderdag 22 juni 2017

Tuin afgraven en tuinaarde en geel zand toevoegen

Ik wil het zand in mijn tuin laten afgraven en afvoeren en dat vervangen door goede tuinaarde en een deel geel zand voor eventuele aanleg tegels. Het betreft de tuin aan de achterkant en zijkant van het huis. Tuin is makkelijk toegankelijk voor (grotere) machines. Het totaal oppervlak af te graven is 150 m2 en rond de 30 cm diep af te graven. Er moet 30 m2 (is een aaneengesloten vrijwel vierkant gebied) met geel zand worden opgevuld en resterende 120 m2 met tuinaarde. Dit ook met rond de 30 cm diepte.
donderdag 22 juni 2017

Tuin egaliseren en afwerken

In de voortuin heb ik nu veel beplanting en gras. De wens is om minder beplanting te hebben, meer gras en een looppad. De tuin is ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ook wil ik weten wat de kosten zijn voor jaarlijks onderhoud van de tuin.
donderdag 22 juni 2017

Schutting laten plaatsen

Het betreft het plaatsen van een schutting. Het is een recht stuk van 12 meter lang. Hij moet aan de ene kant vast aan een muur en aan de andere kant vast aan de bestaande schutting. Het liefst zo goedkoop mogelijk.
donderdag 22 juni 2017

Grond uit de tuin afvoeren

Bij de aanleg van mijn tuin is ongeveer 6- 10 m3 grond / klei vrijgekomen. Deze ligt al op een hoop opgeslagen langs de openbare weg dus goed bereikbaar. Deze wil ik graag z.s.m. afgevoerd hebben.
donderdag 22 juni 2017

Waterput slaan

Waterput slaan in tuin
donderdag 22 juni 2017

Grond egaliseren en kunstgras plaatsen

Graag wil ik in mijn achter tuin een oppervlakte van 24 m2 laten egaliseren in verband met plaatsen kunstgras. Dit was eerder een vijver en deze is afgeslepen en opgevuld met ophoogzand. Graag zou ik deze willen laten egaliseren/afrijden zodat we het kunstgras eventueel zelf kunnen plaatsen. Graag een aparte offerte erbij voor het leveren en plaatsen van kunstgras.
donderdag 22 juni 2017

Tuin(tje) uitgraven en ophogen

Tuin uitgraven bij nieuwbouw huis. Aanvullen met zand en aantrillen. Tuin 30 m2 Evt extra tegels leggen? Budget tegels. Betontegel 40x60 of 60x60
donderdag 22 juni 2017

Gehele tuin ontwerpen en aanleggen

Wij zouden graag onze tuin willen ontwerpen en aanleggen. Het gaat hier om een nieuwbouw hoek-woning. De tuin is gelegen op noord-oost. De grote van de tuin is circa 12 x 9 meter. Wij willen een tuin met de volgende wensen: - Gazon van ongeveer 4 x 6 meter; - Grotendeels betegeld, terras; - Verhoogde bloembakken; - Betegeld pad; - Sierboom midden in de tuin; - Drainage systeem, tuin loop schuin af; - Stroom kabel naar achterkant van de tuin ten behoeve van stroompunt voor de veranda; - Veranda; - Kleine fontein. Graag ontvangen wij van u een offerte. Wij willen de tuin eerst ontworpen hebben waarna de uitvoering besproken kan worden.
donderdag 22 juni 2017

Tuin opknappen bij een volkstuinencomplex

Het gaat om een tuin van circa 25 m2 grond op volkstuinencomplex goed bereikbaar, geen schutting en langs een pad breed genoeg voor een auto. Ik heb een aantal grote struiken (6) - struiken zijn wel echt dermate stevig dat ik geen heil zie in zelf met de hand uitgraven - en een aantal kleine stronken van 25 cm breed (7). Zware klei grond. Ik wil de tuin opgestort hebben met een paar kuub goede tuinaarde, gefreest en geëgaliseerd. En ik wil de struiken inclusief wortels verwijdert hebben. En de stroken vergenoeg uit de weg zodat ik er iets boven kan planten. Ik zoek een hele globale indicatie van de kosten die u zou rekenen. Liefst reactie via mail want ik ben overdag slecht telefonisch bereikbaar.
donderdag 22 juni 2017

Zwarte aarde laten afvoeren

Wij willen van ongeveer 1m3 zwart zand af, graag horen wij wat dat zou kosten bij jullie?
woensdag 21 juni 2017

Dubbele poort plaatsen in de tuin

Wij zouden graag een dubbele poort (van oprit naar toegang tuin) van 3 meter (samen) met daaraan vast een loopdeur van 1 m willen plaatsen. Graag iemand langs laten komen om ons hierover te adviseren. Er hoeft verder geen voorwerk gedaan te worden. Ik zou graag een offerte willen voor alleen de montage en een offerte voor montage + leveren.
woensdag 21 juni 2017

Tuin uitgraven voor een inground trampoline

Ik wil graag een inground trampoline van 3 meter plaatsen voor de kids. Hiervoor moet een gat gegraven worden van 70 cm diep, op het diepste punt. De grond dient ook afgevoerd te worden. Grote machines kunnen niet in de tuin komen. Het moet via de garage, met aan de achterkant een deur van 90 cm breed. De trampoline is nog niet in bezit.
woensdag 21 juni 2017

Vijver verwijderen en dichtmaken

Ik heb een betonnen vijver in de voortuin. Deze moet van woningbouw verwijderd worden. Wat zijn de kosten hiervan? In vijver zit een grote lelie en zwemmen ongeveer 25 goudvissen. De verhoging die erachter ligt is volgens mij het zand wat eruit kwam.
woensdag 21 juni 2017

Trampoline ingraven

Graag zouden wij een trampoline, berg inground 330, willen laten ingraven in onze achtertuin. De grond is hard door vele wortels dus waarschijnlijk zal er een kleine graafmachine aan te pas moeten komen. De grond hoeft niet afgevoerd te worden, er zal wel een worteldoek onder de trampoline geplaatst moeten worden. De doorgang naar de tuin is aan de achterzijde 100 cm, aan de voorzijde 120. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Partners

Partners van Casius