Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

15012 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, opnieuw aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

vrijdag 19 juli 2019

Boom kappen en afval afvoeren

Wij willen deze boom kappen in de achtertuin en alles afvoeren, wortels er uit frezen. De t5uin is bereikbaar via de poort van ongeveer 1.20m.
donderdag 18 juli 2019

Achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2

+/- 130 m2 tuin oppervlakte: Grondwerk: voldoende uitgraven, drainage aanleggen, aansluiten op riool, goten aanleggen, nieuw zand anti onkruid en eventueel cement over gehele tuin oppervlakte Terras aanleggen Overkapping van Douglas hout en vlonder vloer: +/- 3x5 mrt, houtkachel met rookgas pijp door het dak naar buiten Schutting +/- 20 mtr vervangen en nieuw plaatsen Inrit bestraten Elektrisch poort (hoog) met gemetselde palen met verlichting Elektra aanleggen Verlichting: overkapping led spots, zijwanden verlichten, grondspots Schutting verlichting plaatsen Over gehele inrit grond verlichting plaatsen Terras sfeerverlichting plaatsen Stukje kunstgras (+/- 4 a 6 m2) met palmboom en klein knus zitbankje creëren Beplanting: +/- 2 extra palmbomen of exotische planten/bomen plaatsen Verder moet de tuin zoveel mogelijk onderhoudsvrij worden aangelegd!
donderdag 18 juli 2019

Leeghalen en deels opnieuw beplanten

Bestaande beplanting uit stadstuintje van 5 x 5 meter verwijderen, het gaat om 1 hazelaar en een aantal struiken. Daarnaast wil ik nieuwe beplanting laten plaastsen: bestaande uit: een beukelaar een kleinere schutting van 60cm hoog, 2 perenbloesems in de vorm verenlinders. Het is de bedoeling dat de hovenier hierin voorziet.
donderdag 18 juli 2019

Kunstgras plaatsen in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die kunstgras kan leggen in mijn achtertuin. Het moet een stuk van ongeveer 23 m2 worden. Het gaat om het verwijderen van het oude gras/aarde en het plaatsen van kunstgras. Het is mij niet bekend wat er gedaan moet worden met de ondergrond.
donderdag 18 juli 2019

Zijtuin afgraven en Dolomiet geel siergrit storten

De zijkant van het huis moet 10 cm afgegraven en afgevoerd worden. Inclusief stuiken en boompjes. De afmetingen zijn in totaal is 14m lang bij 2,5 m breed =35M . Dit daarna vol te storten met Dolomiet, geel siergrit. Dit kan ik zelf voor €160 per kuub vinden, als de hovenier een betere prijs heeft voor het grit hoor ik dat graag.
donderdag 18 juli 2019

Tuin snoeien en onderhouden

Alles groeit en bloeit maar ik loop achter een rollator en ik ben dus niet in staat om te snoeien en onkruid weg te halen. Daarom zoek ik iemand die dat wil/kan doen. De voortuin is 25 m2 en de achtertuin is 100 m2.
donderdag 18 juli 2019

Tuin afgraven, zwarte grond aanbrengen en graszoden leggen

Wij willen graag 17 m² van onze tuin van gras voorzien zodat onze dochter lekker buiten kan spelen. Nu liggen er tegels welke weg moeten, met daaronder wit zand. Ik heb begrepen dat dit weg moet om er vervolgens minimaal 15 cm zwarte grond te storten? Daarna moeten de graszoden gelegd worden. Op de meegestuurde foto gaat het om het middelste stuk bestrating.
donderdag 18 juli 2019

Achtertuin bestraten

45 m2 achtertuin bestraten met een paar borders en ca 18 m2 voortuin bestraten, liggen nu waaltjes en ik wil grotere tegels zodat het onderhouds vriendelijker is met zo min mogelijk onkruid.
donderdag 18 juli 2019

Waterbron slaan

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om een waterput te laten slaan voor beregening van mijn tuin van circa 20 are. Geeft u ook watergarantie?
donderdag 18 juli 2019

Afgraven en ophogen van achtertuin

Ik wil de tuin graag uitgegraven hebben, er liggen wat tegels in die we zelf eruit kunnen halen. Bestraten kan mijn man zelf maar het afgraven ophogen en afvoeren zouden we graag laten doen. We zijn benieuwd wat dit ongeveer zou gaan kosten. De tuin is 5,5 breed aan de ene kant 7 meter lang en aan de andere kant 9 meter, er staat een berging op van 2,5 bij 4 schat ik zo.
donderdag 18 juli 2019

Waterbron slaan

Waterput slaan voor het sproeien van onze tuin van 600 m2 Inclusief pomp. Volgens Waterschap Scheldestromen: Volgens onze informatie ligt de zoetzoutscheiding op de locatie circa 9,80 meter onder maaiveld. Het onttrekken van grondwater voor het besproeien van tuinen zijn in de regel dermate klein dat deze vrij zijn van registratie- en/of vergunningplicht.
donderdag 18 juli 2019

Afgraven afvoeren en ophogen

Wij willen onze voortuin deels opnieuw bestraten, kunstgras laten leggen en een trampoline inbouwen. Hiervoor zijn we op zoek naar een partij die 20 cm grond kan afgraven en afvoeren en ophogen met zand. 1 smalle border voor planten van 5,5/0,75 m (ruim 4 m2 tuinaarde en verder zand voor onder terras/kunstgras. De tuin is totaal ongeveer 45 m2.
woensdag 17 juli 2019

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk laten verwijderen. De boom zit ongeveer 1 meter boven de grond en de stronk moet worden verwijderd.
woensdag 17 juli 2019

Opnieuw aanleggen tuin

We willen graag onze tuin van 340 m2 opnieuw laten aanleggen, incl. bestrating, schuur (ca 3,5 x 5 van hardhout, met platdak) en haag. We hebben wat hoogteverschillen, lopende van enkele cm’s tot 40 cm.
woensdag 17 juli 2019

Tuin afgraven

De voortuin ligt vol bergen zand vanuit de achtertuin. Ik wil het graag geegaliseerd hebben. De tuin is ongeveer 40 m2, de hekken moeten er uit dus het is goed bereikbaar.
woensdag 17 juli 2019

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil onze tuin graag via het grondwater gaan beregenen. Is er een mogelijkheid om een puntstuk te slaan? De tuin kan slechts worden bereikt via een poort met een breedte van ongeveer 105 cm. Graag ontvang ik een offerte om een puntstuk te slaan en zo mogelijk ook een offerte voor de rest van de installatie opdat ik een werkende waterpomp heb en weet wat het totaalplaatje is qua kosten.
woensdag 17 juli 2019

Composiet schutting plaatsen

Lengte +/- 11 meter Poort 2 x deur 2 x Graag offerte inmeten, materiaal en plaatsen.
woensdag 17 juli 2019

Bestrating leggen na ophogen achtertuin

Er moet grond afgevoerd en zand opgehoogd 15 a 20 cm. En wil grote, gele tegels van ongeveer 60 x 40 of wild verband mag ook. De afmeting van de tuin is, 7 x 6 en wil nog een borderrandje van 50 eromheen. De klus moet vanuit mijn huis en kan er geen kraan komen, met kruiwagens door mijn huis moet de grond en zand en stenen af- en aangevoerd worden. Graag een offerte.
woensdag 17 juli 2019

Boomstronk verwijderen

Ik wil een kleine boomstronk laten verwijderden met frees. (Zie foto) Is maar 6 cm diameter.
woensdag 17 juli 2019

Verwijderen oude tuinhuis en plaatsen nieuw tuinhuis met overkapping

Ik wil ons tuinschuurtje van hout laten afbreken en hoek met hulststruiken vrij maken voor een te maken tuinhuis met overkapping (geen plat dak) graag overleg met mogelijkheden voor het leveren van een nieuw tuinhuis. Afvoeren van het oude materiaal kan via een doorgang van ruim een meter breed via een achteruitgang.
woensdag 17 juli 2019

Een houten tuinvlonder leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die in onze achtertuin een houten vlonder kan plaatsen. De vlonder moet ongeveer 9,5 m2 groot worden. Onder de vlonder dient worteldoek geplaatst te worden. Qua houtsoort hebben we nog geen keuze gemaakt. De tuin is goed bereikbaar. De vlonder moet op gras/aarde geplaatst worden.
woensdag 17 juli 2019

grind aanbrengen op perceel en perken invullen met beplanting

Ik zoek een hovenier die mijn gehele tuin kan renoveren. We willen om het huis grind aangebracht hebben (in grindmatten + worteldoek). Dus niet alleen de oprijlaan maar ook voor, naast en achter het huis en onder de carport. Er zullen alleen voor en achter het huis een paar perken/bakken uitgespaard worden om bomen/planten te plaatsen. Totale oppervlak is ongeveer 350 m2. Naast het leggen van grind wil ik ook graag dat de hovenier meedenkt over de invulling van de verschillende perken in de tuin.
woensdag 17 juli 2019

Een gehele achtertuin betegelen

Ik zoek een stratenmaker die mijn gehele achtertuin kan bestraten. Het gaat om 140 m2. Momenteel is de tuin al grotendeels bestraat. De bestaande bestrating moet verwijderd worden en vervolgens moeten er nieuwe beton tegels van 60 bij 60 cm geplaatst worden in de tuin. Eventueel moet de tuin worden opgehoogd en geëgaliseerd worden. Her en der staan kleine boompjes die verwijderd kunnen worden.
woensdag 17 juli 2019

Kunststof schutting leveren en plaatsen

Een nieuwe kunststof schutting leveren en plaatsen (10 meter). Onze tuin is ongeveer 10 eter lang en 5 meter breed.
woensdag 17 juli 2019

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten slaan en een pomp laten plaatsen om de tuin met grondwater te besproeien, tuin is 14x14m. Toegang via tuinpoort. Ik weet niet hoe diep het grondwater hier is. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal kosten.
dinsdag 16 juli 2019

Complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin

Ik zoek een vakman die de complete herinrichting van onze voor- zij- en achtertuin voor zijn rekening neemt. In bijgevoegd ontwerp kunt u onze wensen terugvinden en de afmetingen. Ik heb nog een bijlage over beplanting, die kan ik altijd mailen. Kort gezegd gaat het o.a. om het realiseren van: -terras -hoge haag of begroeid hekwerk -oprit -(loop)pad -poort -berging -houthok -fietsenstalling -corten stalen plantenbakken
dinsdag 16 juli 2019

Snoei en onderhoud van de voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan onderhouden. Het gaat om een tuin van 6 bij 20 meter. Het gaat om het snoeien van struiken, kleine dennen, een appelboom en nog wat werkzaamheden wat uitgevoerd moet worden. Ook aan de voorzijde van de woning moet snoeiwerk gedaan worden.
dinsdag 16 juli 2019

Een boom kappen en stronk verwijderen

Ik zoek een hovenier die een bom uit mijn achtertuin kan verwijderen. De boom is ongeveer 7 meter hoog en staat in de hoek van de tuin tegen de schutting aan. Waarschijnlijk dient de boom weggefreesd te worden.
dinsdag 16 juli 2019

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan voor beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 2000 m2 en makkelijk bereikbaar met gereedschap.
dinsdag 16 juli 2019

Elk kwartaal onderhoud aan het terrein van een appartementencomplex

We zoeken als appartementencomplex een hovenier die 3 tot 4 maal per jaar onderhoud kan uitvoeren bij ons terrein. Daarnaast moet er nog voor ongeveer 40 m2 worteldoek en grind geplaatst worden. Het hele terrein is een paar honderd m2. Ik bespreek graag met de hovenier wat de verschillende mogelijkheden zijn.
dinsdag 16 juli 2019

Grauwe populier rooien (15-20 meter)

Graag zouden wij de zieke populier in onze voor tuin willen laten verwijderen. LET OP! de boom kan niet vallen en moet dus gedemonteerd worden. Dit betreft een flinke jongen ik denk +- 1 meter doorsnee en ik gok 15 a 20 meter hoog, met flinke takken. De boom staat aan de openbare weg met licht dagelijks verkeer. Aan de andere kant van de weg zit een weiland (tegenover het huis).
dinsdag 16 juli 2019

Boom kappen

Ik wil graag een prijs indicatie voor het kappen van een walnotenboom van 10 meter. Ik hoor graag van u.
dinsdag 16 juli 2019

Plaatsen van een houten schutting

Ik zoek een hovenier die een schutting kan plaatsen tussen mijn tuin en die van de bure. dit zijn 4 hardhouten schuttingen, 9 palen en 4 gaasmatten tussen de palen over een lengte van 12,75 meter en achter over een breedte van 4,80 meter 2 hardhouten schuttingen, een poort [deur] en 3 palen. Het materiaal is dan hoogstwaarschijnlijk reeds aanwezig.
dinsdag 16 juli 2019

Een gehele achtertuin moderniseren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren door middel van 2 à 3 plantenbakken. Het creëren van beton muurstenen(blokken b.v. 60x15x15) Een terras voor mijn schuifpui aanleggen met tuintegels 60 bij 40. (oppervlak 3 bij 5 meter) Een stuk kunstgras leggen incl. worteldoek en stabilisatordoek. Oppervlak 3 bij 4 meter. omringd met opsluitbanden. Een looppad naar de schuur aanleggen met stenen of tuintegels. 1 bij 8 meter. Langs 1 zijde van de bestaande schutting opsluitbanden of beton muurstenen plaatsen. Lengte 10 meter. wellicht een gedeelte ophogen om een goede waterafloop naar de brandgang te behouden. Totale oppervlakte van de tuin is 5 bij 10 meter.
dinsdag 16 juli 2019

Gras maaien, heggen korten, struiken

De gras in ons tuin is beetje door de mollen verpest. De aarde is de ene gebied hoog en de andere gebied laag. Dit wil ik graag op laten knappen. De tuin is 100 m2.
dinsdag 16 juli 2019

Voortuin aanleggen

Woon hier 2 maanden en voortuin moet nog gedaan worden. Nu lelijk tegelparadijs van 3,8 x 4,3. Wil combi van zitten (max 2 pers) en groen met bloemen. Wil graag hergebruik van de tegels ( rode zijn best mooi en met een mooi herleggen vind ik het zonde om nieuw te kopen). Benieuwd wat tuin aanleggen kost. Voortuin is 3,8 x 4,3. Tegels liggen er schots en scheef (helft grijs helft rood, 30 x 30) en geen ruimte voor planten. Zelfde tegels herleggen (rood en grijs om en om recht) en ruimte voor planten maken. Strook van 4 tegels breed over de volle breedte. Bij voorkeur op korte termijn.
maandag 15 juli 2019

Boomstronk van een berk verwijderen

In onze voortuin moet een oude boomstronk van een berk worden weggehaald.
maandag 15 juli 2019

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Ons grondstuk is 1 ha, met het huis in het midden. Grasveld: circa 2500 m2. Achtertuin moet te besproeien zijn, maar bij voorkeur ook de mogelijkheid om een deel van de voorkant te sproeien. Het terrein is gemakkelijk bereikbaar.
maandag 15 juli 2019

Het betegelen van een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die ongeveer 50 m2 aan betontegels kan plaatsen in de achtertuin. Hier ligt al zand, maar dat dient alleen nog geëgaliseerd te worden. De opsluitbanden en tegels (60 bij 60 cm) zijn reeds aanwezig. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 15 juli 2019

Oude tuin leeghalen en nieuwe tuin aanleggen

Onze oude tuin graag leeghalen en alles afvoeren. Daarna nieuwe tuin aanleggen. Grootste gedeelte moet betegeld worden. De tuin is 60 m2. Bijgevoegd kunt u een ontwerp vinden van de nieuwe tuin. Meer details en wensen willen wij graag telefonisch of persoonlijk kenbaar maken.
maandag 15 juli 2019

Voortuin renoveren en herinrichten

We want to renovate our front garden (voortuin, 16 m2) with a modern design but low maintainence. At the moment (as you see in pictures) it is not so modern. We would like advice on design + renovation of the voortuin. Can you be so kind to provide a quote?
maandag 15 juli 2019

Waterbron in de tuin slaan voor handpomp

We willen in de tuin een waterpomp hebben voor water geven / voor kinderen om mee te spelen. Het gaat om kleigrond (Culemborg in de wijk Eva-lanxmeer). Graag hoor ik wat de kosten zijn.
maandag 15 juli 2019

Tuin egaliseren en kunstgras leggen

Wat zal het totaal bedrag zijn om mijn tuin te egaliseren en daarna kunstgras te leggen. Mijn tuin is 4 bij 4.5 ong.
maandag 15 juli 2019

Grond afvoeren en ophogen met zand

graag een offerte voor het grond afvoeren en ophogen met zand ( 15 tot 20 cm). Dit moet via mijn woonkamer gebeuren, er is geen achteruitgang. Ik wil graag een offerte voor alleen het afvoeren en ophogen. En eventueel ook het leggen van bestrating van ongeveer 5 x 6 meter.
maandag 15 juli 2019

Vijverfolie vervangen

In 2009 is in mijn voortuin een kleine vijver aangelegd: HxBxL 60x120x198. Deze vijver loopt nu steeds leeg en ik denk dat de folie poreus geworden is en vervangen moet worden. Graag heb ik hiervoor een prijsopgave.
maandag 15 juli 2019

Zand afgraven en ophogen met bemeste tuinaarde

In onze tuin moet in totaal ongeveer 40 m2 30 cm zand afgegraven worden, zowel voor als achter het huis, en opgevuld worden met bemeste tuinaarde. Op 1 plek moet er iets dieper (50 cm) worden uitgegraven (ongeveer 1 m2) vanwege het planten van een boom. We wonen in een buitenwijk van Rotterdam, de tuin is via een achterom te bereiken.
maandag 15 juli 2019

Populieren stronk frezen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het frezen van een stronk van een populier. De boom heeft een diameter van circa 90 cm en wij willen het liefst 10-15 cm onder maaiveld weg laten halen zodat we kunstgras kunnen plaatsen.
maandag 15 juli 2019

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. In de tuin ligt momenteel alleen zwart zand. Dit moet worden afgegraven, opgevuld en bestraat met stoeptegels. De meeste benodigde tegels zijn al aanwezig. Daarnaast moet er een centraal een stukje gras aangelegd worden. De tuin is ongeveer 125 m2 en het gras gedeelte moet ongeveer 50 m2 worden (recht toe recht aan dus geen rare bochten.) De achtertuin is momenteel nog per achterom bereikbaar.
maandag 15 juli 2019

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron laten slaan. Ik weet niet hoe diep het moet worden. Mijn tuin is 500 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ontvang graag een prijs indicatie.
zondag 14 juli 2019

Puntstuk slaan in tuin

Wij willen graag een puntstuk geslagen hebben in onze redelijke grote tuin ( 750 m2 ) Locatie is goed bereikbaar voor de vakman, eventuele pomp of andere spullen in overleg.

Partners

Partners van Casius