Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

15289 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin renoveren, nieuwbouwtuin inrichten, volledige renovatie van achtertuin, kindvriendelijke nieuwbouwtuin, waterput slaan in de tuin, tuinhuisje plaatsen met overkapping in een achtertuin, nieuwe bestrating leggen in twee tuinen, nieuwe tuin, schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen, een waterput boren in de achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen, schuttingen leveren en plaatsen voor 5 woningen, terras aanleggen, plaatsen damwand en opvullen talud, schutting plaatsen voor 7 huizen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

dinsdag 31 maart 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren

ik wil mijn coniferenhaag laten verwijderen en afvoeren 7.50 haag hoogte 2 meter.achtertuin.
dinsdag 31 maart 2020

nieuwe schutting plaatsen

Er moet een nieuwe schutting geplaatst worden op de erfscheiding. Er staat nu een 65 jaar oude betonnen schutting die wordt binnenkort door de buren verwijderd. Afmetingen nieuwe schutting: lengte 7 m, hoogte 2 m. (volkomen rechte schutting). Tijd: laatste week van juli Onze buren willen er niet te veel geld aan uitgeven, daarom verzoek ik u in uw offerte uit te gaan van de goedkoopste schutting(en) inclusief plaatsing
maandag 30 maart 2020

Tuin afgraven, zwarte aarde aanbrengen en verwijderen zwarte kiezelstenen

Wij zitten in een huurwoning en de tuin is door de vorige eigenaar aangelegd. De tuin is 22 meter diep en 11 meter breed. In het linker gedeelte ligt 50m2 zwarte kiezel op een worteldoek. Dit ligt aanmerkelijk lager dan het rechter gedeelte. Daarop lag kunstgras op een bed van 20 cm klapzand.
maandag 30 maart 2020

Tuinrenovatie

Betreffende: -circa 750 cm hek plaatsen, zelfde als de rest zoals al geplaatst is (beton met hout)(dikke zwarte lijn op de schets) -In deze 750 cm ook een deur met slot. -Zand in dit gedeelte ook ophogen tot aan de juiste hoogte, bestraten hoeft niet want dat doe ik zelf. Hoogteverschil bij de tuindeur is circa 20-25cm wat gloeiend afloopt vanaf het begin waar de schets/achterkant tuin begint. -2 schutborden (betonplaten tussen de palen) op elkaar aan de zijde van de brandpoort ivm groot hoogteverschil tussen de tuin en de brandpoort. -Betonpalen liefst niet ingekort maar op totale lengte in de grond ivm grote hoogteverschil. -Leeghalen achterkant zal ik zelf doen. Mocht dit uiteindelijk niet allemaal lukken, dan is dit natuurlijk gewoon meerprijs.
maandag 30 maart 2020

tuinhuisje plaatsen met overkapping in een achtertuin

Ik zoek een vakman die een houten tuinhuisje met overkapping daaraan kan realiseren in mijn achtertuin. Het huisje moet ongeveer 300 bij 300 cm groot worden. De grond waar het huisje komt te staan moet wel eerst voorbereid worden. Overige gegevens bespreek ik graag met de hovenier.
maandag 30 maart 2020

Een kleine 2 kuub grind laten afvoeren

In de voortuin ligt een berg grind (zie foto) welke afgevoerd moet worden. Ik denk dat het 1,5 a 2 kuub is. Er kan direct naast de berg grind geparkeerd worden & ik kan meehelpen met scheppen.
maandag 30 maart 2020

Een tuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die onze achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 60 m2. De bestaande tegels verwijderen we zelf. De tuin dient waarschijnlijk een beetje te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. De nieuwe tegels zijn nog niet aanwezig. De tuin is bereikbaar per achterom.
maandag 30 maart 2020

Nieuwe bestrating leggen in twee tuinen

Ik zoek een stratenmaker die twee tuinen kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om twee tuinen van elk 45 m2 die momenteel al bestraat zijn. Het gaat eventueel om de oude bestrating verwijderen; de tuinen gem. 5 cm ophogen en egaliseren. Daarna moeten de tuinen bestraat worden. Er zijn hier nog geen tegels voor aanwezig.
maandag 30 maart 2020

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Waterbron in de tuin slaan. De plek is ongeveer 50m2 van de straat af, ik denk dat het grondwater ongeveer 3 meter diep zit.
maandag 30 maart 2020

Schutting realiseren in een nieuwbouwtuin

Met een aantal buren willen wij schuttingen bestellen en leveren. Het gaat om een tweetal scheidingen, van ongeveer 20 meter per stuk. Het gaat om een een nieuwbouwproject, dus graag willen wij schuttingen die een goede fundering terecht komt. Het is wel een situatie die een beetje schuin afloopt naar het water dus het lijkt mij slim als u een keer langskomt om de situatie in te schatten
maandag 30 maart 2020

Vervangen schutting

Graag wil ik de schutting van mijn achtertuin laten vervangen. Naar mijn schatting gaat het om ongeveer 30m2. Het hout is verrot en wil de schutting vervangen naar een stevige composiet schutting. Is het mogelijk, gezien de huidige regelgeving, dat iemand langs komt om, op gepaste afstand, de juiste afmeting op te nemen en hierna een offerte te maken? Ik zie uw antwoord graag tegemoet.
maandag 30 maart 2020

Tuin aanleggen

Wij hebben een tuin van 20m2, die wij graag willen betegelen met grijze grote betonnen tegels. Het is een nieuwbouw huis. Wat zijn hiervoor de kosten? Inclusief tegels en laten leggen. We willen het niet te duur maken. En een kleine rand openlaten voor planten.
maandag 30 maart 2020

Boom snoeien

Wij willen graag de hoge (loof)boom in onze achtertuin laten snoeien, die nu nog niet in bloei staat. Ik denk dat de boom ongeveer 6 meter hoog is. De boom is goed bereikbaar. De exacte naam weet ik niet. De boom staat in de tuin van de eerste verdieping, volgens mij is er geen vergunning voor nodig. Het hoeft alleen maar tot 20% terug gekapt te worden.
maandag 30 maart 2020

Balkon tegels

Wij hebben een balkon van ongeveer 9 m2, graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn om nieuwe tegels te laten leggen, en wat voor tegels jullie precies verkopen.
zondag 29 maart 2020

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen in de tuin. 12 x 11 x 11 m2. De schutting regel ik zelf, het gaat dus echt om het plaatsen van de schutting.
zondag 29 maart 2020

Schutting plaatsen

Beste, Binnenkort wordt ons nieuwbouwhuis in Hazerswoude-Dorp opgeleverd. Zijn jullie bereid om daar 1 of 2 schuttingen te plaatsen? We zijn op zoek naar 1 of 2 schuttingen (afhankelijk van buren) van ieder +- 9M lang, zonder hoeken of poorten. De schutting zoals in de bijlage bevalt ons erg goed. We zijn op zoek naar een houtsoort die erg lang meegaat, zodat we onderhoud en vervanging zo lang mogelijk kunnen uitstellen. Ik zou graag een prijsindicatie krijgen voor - een schutting zoals op de afbeelding, - 9m lang - antraciet gekleurde betonnen palen - hout dat het langste meegaat. - horizontale planken. - De ietwat roodbruine uitstraling van het hout op de afbeelding willen we graag behouden. - inclusief plaatsen We laten ons graag adviseren in de te gebruiken materialen. Graag hoor ik ook hoeveel het kost om twee schuttingen te plaatsen met dezelfde kenmerken, zodat we weten waar we aan toe zijn mochten we twee schuttingen nodig hebben. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Sven Julicher
zondag 29 maart 2020

Houten schutting vernieuwen

Ik wil mijn tuinschutting vernieuwen Lengte 10 meter
zondag 29 maart 2020

Beton-hout tuinhek laten plaatsen

Wij willen graag een nieuw beton-hout tuinhek laten plaatsen. De maat van muur tot muur is 6350mm. Wij willen een andere indeling als op de foto nl. Eerst 2 schotten van 1800 dan een poort van 1000 waarna het restant ook een schot wordt. De hoogte van het hek willen we 1800 mm en de beton rand aan de onderzijde ca 30 cm.Graag het beton in antraciet en het hout Douglas.
zondag 29 maart 2020

Vervangen omgewaaide schutting achtertuin

De schutting in de achtertuin is deels omgewaaid en de resterende palen zijn wankel. Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de huidige schutting, inclusief het afvoeren van de oude palen/panelen. Afmetingen: 7.15 meter x 1.8 meter Vervangen door een schutting met betonpalen.
zondag 29 maart 2020

Waterput boren incl. Pomp

Ik wil graag een waterput laten boren .incl pomp. De kavel is 1700 m2 , is goed bereikbaar voor machines.
zondag 29 maart 2020

Schutting vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een oude schutting en het plaatsen van een nieuwe ( hout ). Lengte tuin 10 m en 75 cm. De breedte van de ingang is 1 m en 95 cm , moet ook een nieuwe poort in ( 90 cm breed ). Hoogte van de schutting moet standaart 1 m 80 cm zijn.
zondag 29 maart 2020

Plaatsen Zweedse schutting

Voor een nieuwbouw woning willen wij en de buren samen een Zweedse rabat schutting laten plaatsen (houtkleur). Zie foto als voorbeeld. Schutting is 450 cm breed en moet ongeveer 180 cm hoog zijn. Alle materialen moeten worden geleverd. We willen graag geïmpregneerd hout ivm de duurzaamheid. Hartelijk dank voor de offerte.
zondag 29 maart 2020

Verwijderen vijver

Ik wil graag de vijver verwijderen. Het is 2,5 x 5 meter en 1,5 meter diep. Voor mij is dat tot nu toe afvoeren folie/rubber, vissen (en ev. een den). Herplaatsen randen van U-profiel en aanvullen gat. En alvast grint/split aanleveren voor de latere afwerking.
zondag 29 maart 2020

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin (+- 110 m2) een grondwaterput laten slaan. Wat gaat dit ongeveer kosten? Aanleg inclusief materialen: leidingen, waterpomp etc.
zondag 29 maart 2020

Terras aanleggen

Wij willen onze betonnen tegels die op zand gelegd zijn vervangen voor keramische tegels. Daarnaast willen wij ook een overkapping plaatsen. De keramische stenen mogen niet in cement gelegd worden en ook niet gevoegd worden vanwege een VVE reglement. We dienen hierdoor een keramische tegel uit te kiezen die hiervoor geschikt is. Het is het dak van de onderburen waardoor we rekening moeten houden met de gestelde eisen. Mocht er in de toekomst een lekkage zich voordoen, dan moet de reparateur er gemakkelijk bij kunnen. De te plaatsen overkapping dient vrijstaand te worden geplaatst en rondom van glas worden gemaakt indien dit mogelijk is. Middels de overkapping willen we enerzijds de wind tegenhouden en anderzijds een buiten ruimte creëren waarvan we het hele jaar van kunnen genieten. Ook dient het dak van glas te zijn. Belangrijk is dat de betonblokken waarin de staanders gemonteerd / geschroefd worden niet hoger dan 15 cm mogen zijn. Ze kunnen voor de stevigheid wel breder zijn en aan elkaar bevestigd worden zodat er als het waren een gehele constructie wordt gecreëerd om de te plaatsen keramische tegels. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 135 m2. Er zit ook een stuk groen in de tuin die we willen afzetten met een nieuwe afscheiding. Nu ligt er ook een betonnen afscheiding, maar die mag ook vervangen worden voor andere materialen, afhankelijk van uw advies. Ik schat dat de afscheiding zo’n 15 strengende meter zal zijn. Verneem graag zsm ivm het vergelijken van offertes. We willen overigens de klus eind april, begin mei laten uitvoeren.
zondag 29 maart 2020

Offerte voor grondwaterput

Bij onze nieuwe woning overwegen we een put te laten boren voor grondwater om de tuin te onderhouden. (4000 vierkante meter) Wat zijn de kosten voor boring, pomp en aansluiting? Graag een offerte.
zaterdag 28 maart 2020

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Wij komen te wonen in een nieuwbouwwijk waar een groot deel van de huizen een talud hebben naar een slootkant (2,5m hoogteverschil, verloop over 5m). Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een damwand over de volle breedte van de tuin (12,5m). Alvast bedankt!
zaterdag 28 maart 2020

onderhoudsvrije tuin aanleggen

We willen een bestaande tuin opnieuw laten betegelen waarbij ook een voormalig flora gedeelte bijkomt en een tweede gedeelte sterk wordt gereduceerd. tuin 32 m². Nieuwe tegels, huidige situatie uithalen en stuk van de tuin is verhoogd, er is een pad in het midden. planten en stenen grootste gedeelte mag eruit. Het zou fijn zijn als een vakman even langs kan komen om de situatie te bekijken en eventueel een schets kan maken voor een nieuwe kindvriendelijke tuin
zaterdag 28 maart 2020

Renoveren van de tuin

De grond doen, zoals zand of aarde, tegels waar je niet op uitglijd als het nat is, planten, bak voor kruiden en een tuinhuisje en als laatst een lounge set!
zaterdag 28 maart 2020

Schutting plaatsen

Het plaatsen van nieuwe betonschutting die al aanwezig is. Totale lengte 18 mtr. De huidige situatie is te zien op de foto, als er iets weggehaald moet worden dan graag weghalen en afvoeren wat mogelijk is.
zaterdag 28 maart 2020

Beton schutting weer netjes rechtzetten

Ik zoek een hovenier die een betonnen schutting weer netjes recht kan zetten. Na verloop van tijd wat verzakt en gaan hangen. En waarschijnlijk de meeste draadeinden boven op de paal vervangen en rvs strippen er op in plaats van hout. Daarnaast eventueel paar beton platen omdraaien in verband met het motief. Het betreft ongeveer 53 strekkende meter.
zaterdag 28 maart 2020

Vlonder aan steiger maken

Ik wil een terras op het water aan de steiger laten plaatsen. 270 cm breed en 400 cm lang. Inclusief een Ingebouwde hoekbank van 270 cm aan een kant en 400 cm aan de andere kant.
zaterdag 28 maart 2020

Schutting met stormschade herstellen

Onze schutting is omgewaaid, hierbij zijn de palen en het raamwerk afgebroken. De schutting is een damwand profiel dat ondersteund wordt door de genoemde palen en raamwerk. Er moet een dikke 10m hersteld worden. Het zal zo'n 10-15 palen betreffen die vervangen moeten worden. Zie fotos voor meer info.
zaterdag 28 maart 2020

Schutting plaatsen

schutting plaatsen van betonpalen, 2 meter hoog met hout delen en beton onderplaten 15 m2. Het gaat puur om het plaatsen.
zaterdag 28 maart 2020

Schutting plaatsen

Graag wil ik een schutting plaatsen in mijn achtertuin en kunstgras .waar er nu onkruid is. Ik heb zelf geen materiaal. Graag zou ik willen dat alles in de offerte word meegenomen, zoals het verwijderen en afvoeren van de huidige situatie en de spullen die moeten komen, zoals kunstgras en de schutting
zaterdag 28 maart 2020

Tuin renoveren

Voor en achtertuin van totaal +/- 62 m2. Nieuwe aanleg van de tuin, denk aan: Tegels - flonders - bloembakken en schutting aanpassen. Nog meer dingen die we willen veranderen, maar we zouden het fijner vinden als de vakman even langs komt, we laten ons zelf graag inspireren.
vrijdag 27 maart 2020

Schutting opnieuw laten plaatsen

Schutting is door de storm uit de grond gekomen. De schutting willen wij graag opnieuw laten plaatsen, 1 stuk van de schutting is helemaal kapot, het vervangende stuk heb ik in huis. Graag zou ik een vakman willen hebben die dit voor mij zou kunnen doen.
vrijdag 27 maart 2020

Nieuwe tuin

Graag een onderhoudsvriendelijke tuin met een trampoline voor kinderen. Graag een mogelijkheid tot overleg wat de mogelijkheden zijn. 50 m2 ongeveer, terras gedeelte zouden wij graag er in willen hebben, er staan een aantal bomen deze willen we behouden. Een heg mag weg gehaald worden, nieuwe schutting moet komen. Tegels liggen erin 50x50 die mogen eruit en er ligt een stuk gras wat ook weg gehaald en afgevoerd mag worden. Het is best wat, graag zou ik het fijn vinden als er een vakman even langs komt om de situatie kan komen bekijken en eventueel een schets kan maken.
vrijdag 27 maart 2020

Onderhoudsvrije stadstuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe stadstuin aan laten leggen (5.60x5.40m), met hierin een groot terras, een nieuwe achter schutting van 5,60 m, en wat bomen en planten.
vrijdag 27 maart 2020

Kindvriendelijke nieuwbouwtuin

Wij gaan begin zomer verhuizen naar een nieuwbouwhuis. Daar ligt dan alleen aarde in de tuin. Wat we willen een eerste een goede ondergrond, schutting en daarna eventueel bestrating en planten. Graag zouden we weten wat jullie hiervoor rekenen? Gaat om 40 m2.
vrijdag 27 maart 2020

Oprit bestraten

De oprit bestraten met tegels, zodat er twee auto's op kunnen. We zullen ervoor zorgen dat de tuin 'leeg' is, geen tegels/planten. We willen goedkope, simpele, antraciete tegels. Aan beide zijkanten opsluitbanden en aan het huis nog twee keer een L-vorm aan opsluitbanden voor bomen die er staan (1x1m). Hiervoor is eerder berekend: >+/-34 m2 tegels >+/-17 m opsluitbanden. Graag verneem ik wat jullie voor prijs zouden kunnen geven en op welke termijn het zou kunnen plaatsvinden.
vrijdag 27 maart 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een grenen schutting van 35 meter laten plaatsen. Inclusief betonnen palen. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 27 maart 2020

Het plaatsen van een houten schutting (Douglas en Bankirai)

Ik ben op zoek naar een schutting en montage voor mijn nieuwbouwwoning (betreft een hoekwoning). Eventueel wil ik de schutting delen met mijn buren, echter zitten we nog niet op 1 lijn. De lange linkerzijde betreft 28 m en de rechter zijde 9,5 meter. Graag wil ik een horizontale schutting met een hoogte van 2 meter: houtsoort of hardhout (bijvoorbeeld Bankirai) met hardhouten palen. Liever geen betonpalen ivm kans op verzakken (advies van mijn hovenier) Kunt u voor beide varianten een offerte aanbieden? Indien u impressies heeft van beide opties dan verneem ik dat graag. Ook heb ik nog 2 poorten nodig.
vrijdag 27 maart 2020

Waterput slaan of boren

Het slaan van een waterput voor beregening +/- 300 M2 gras en +/- 100M2 groenvoorziening. Nog niet bekend bekend of er een vergunning nodig is, daar ben ik mee bezig en verwacht binnenkort antwoord. Ik zorg voor de stroomvoorziening.
donderdag 26 maart 2020

Nieuw gras en terras verplaatsen

Wij willen graag een stukje terras van 5m2 verplaatsen. En oude 'gras' eruit en nieuwe gras er in laten leggen (24m2).
donderdag 26 maart 2020

Remove some pine trees and stomps in the frontyard

Hi, i have several pine trees in the front yard that need to be removed and taken away. thank you!
donderdag 26 maart 2020

Onderhoud en reparatie vijver

Onze vijver met zeil van 2 x 10 meter heeft onderhoud nodig en een reparatie. De diepte is een dikke meter. Met vissen. De vijver loopt niet snel leeg maar ik denk dat het een reiger is geweest die ergens een gaatje gemaakt heeft. Ik ben flexibel in timing. Graag zien wij offertes tegemoet en een indicatie van wanneer dit mogelijk is.
donderdag 26 maart 2020

Tuinschutting vervangen/repareren

De huidige schutting is ongeveer 8 m lang. Deze hangt door de storm scheef. Daar aangesloten hebben wij ook een houten deurschutting van ongeveer 3 m. Graag willen wij het laten herstellen (offerte) daarvan en zo niet laten vervangen inclusief verwijderen van de de huidige schutting (offerte)
donderdag 26 maart 2020

Het vervangen van een schutting

Ik zoek een hovenier die circa 12 meter aan schutting kan vervangen. De bestaande schutting dient verwijderd en afgevoerd te worden. Er moet rekening gehouden worden met de vijver. De nieuwe schutting moet 180 cm hoog zijn.
donderdag 26 maart 2020

Schutting zonder poort plaatsen

Ik wil graag een grenen schutting laten aanleggen van ongeveer 7 meter lang vanaf de muur aan de rechte kant (zie foto).

Partners

Partners van Casius