Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

13928 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinaanleg bij een nieuw huis, schuttingen plaatsen bij 9 nieuwbouwwoningen, verontreinigde grond saneren, verhogen van beschoeiing en talud, complete renovatie van dakterras, tuinaanleg aan de voorkant en achterkant, tuin aanleggen, visvijver aanleggen, tuin en voortuin bestraten, stuk kunstgras leggen en overkapping plaatsen, nieuwe tuin aanleggen, drainage aanleggen in weiland, nieuwe tuin aanleggen, tuin herbestraten met nieuwe tegels, tuin ontwerpen en aanleggen, inrit bestraten, achtertuin bestraten en beplanten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

vrijdag 15 december 2017

Schutting van hout met beton plaatsen

Schutting van 11,80 meter. Betonnen onderplaat en betonnen platen. Kleur van beton bij voorkeur antraciet. Verder houten schuttingpanelen met bovenlat. We zien uw offertes en/of vragen graag per mail verschijnen. Bij voorbaat
vrijdag 15 december 2017

Schutting plaatsen met onderplaat en paal van beton

Schutting van 11,80 meter. Betonnen onderplaat en betonnen platen. Kleur van beton bij voorkeur antraciet. Verder houten schuttingpanelen met bovenlat. Als voorbeeld noemen wij: %3A%2F%2Falexsysteembouw. Nl%2F&psig=AOvVaw33YJ0uJVjC6qrUiDVKtWsp&ust=Is er een optie en wat zouden de kosten zijn om de huidige schutting te laten verwijderen? We zien uw offertes en/of vragen graag per mail verschijnen. Bij voorbaat
vrijdag 15 december 2017

Berk snoeien

Berk snoeien. In de achtertuin staat een Berk van ongeveer 10 a 15 meter hoog. Ik wil deze laten snoeien. Hij is nu te groot. Deze Berk staat in de achtertuin en is alleen door het huis te bereiken. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.
vrijdag 15 december 2017

Schuttingdelen van composiet plaatsen

Ik wil 10 composieten schuttingen geleverd en geplaatst hebben voor mijn tuin. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm. De tuin is helemaal toegankelijk, dus er is een achterom. De schutting komt op een stukje op het terras en nog een ander stukje, het is een rechte schutting die geplaatst moet worden.
vrijdag 15 december 2017

Snoeien van de coniferenhaag

Ik wil onze haag elk voorjaar en najaar laten snoeien. Ik wil daarom een afspraak maken met een vakman dat hij steeds langskomt voor de klus. De haag is ongeveer 60 meter bij 2,5 meter.
donderdag 14 december 2017

Doorgezakte pergola met begroeiing verwijderen

Als afscheiding met de buurman hebben wij in de voortuin een heg en pergola die begroeid is. De pergola is nu doorgezakt en wij willen deze zo snel mogelijk, voordat deze helemaal omvalt verwijderen en ook graag materiaal afvoeren. De heg op de grond mag eventueel blijven. De lengte is ongeveer 4 meter, hoogte 3 meter.
donderdag 14 december 2017

Composiet schuttingdelen plaatsen en leveren

Het plaatsen en leveren van 10 composiet schuttingdelen
donderdag 14 december 2017

Schuttingen plaatsen bij 9 nieuwbouwwoningen

Ons bedrijf voert een bouwproject uit met 9 woningen. De opdrachtgever wil dat we bij de oplevering ook de schuttingen tussen de tuinen en de openbare weg verzorgen. We willen een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van ongeveer 60 meter houtcomposiet schuttingen van 180 cm hoog. Er is hier slappe grond, er zullen extra lange palen nodig zijn. De woningen worden in 2 delen opgeleverd, de eerste woningen vanaf april, de rest na de bouwvak. De tuinen zijn bij de oplevering al afgegraven en we willen dan direct de schuttingen laten plaatsen. We kunnen u een voorbeeld van de gewenste uitvoering toesturen. Graag uw gedetailleerde reactie.
woensdag 13 december 2017

Hardhouten tuindeur vervangen

Ik wil een nieuwe hardhouten tuindeur laten plaatsen in een bestaand stalen kozijn met hergebruik van de bestaande scharnieren, het slot en de deurkruk. De huidige deur is bij Praxis gekocht en pas twee jaar oud. Helaas is de deur nu al verrot. Ik wil daarom graag een afspraak maken met een vakman om de deur hier in te meten en mij dan ook te adviseren over een geschikte deur. Ik ontvang graag uw offerte.
woensdag 13 december 2017

Aanleggen van een terras

Wij hebben een overkapping waar we graag een terras onder willen hebben. De oppervlakte is: 3 meter bij 3.60 meter. De grond moet worden geëgaliseerd en daarna moeten daarop tegels worden gelegd. De tegels zijn ongeveer 30 centimeter bij 40 centimeter. De klant schaft zelf de tegels aan.
woensdag 13 december 2017

Plaatsen van een hardhouten schuttingsdeur

Ik wil graag een hardhouten schuttingdeur met een driepunts sluiting laten plaatsen. De afmeting van de deur is 211,5 centimeter bij 87,7 centimeter inclusief het hang- en sluitwerk.
woensdag 13 december 2017

Tuin afgraven, betegelen en hekwerk plaatsen

Ik wil graag tegels in de voortuin moet afgegraven worden en een hek erom heen ongeveer 6 bij 5 meter
woensdag 13 december 2017

Drie schuttingdelen plaatsen

Oude schutting verwijderd. Plaatsen van 3 nieuwe grenen houten schuttingdelen
dinsdag 12 december 2017

Tuin egaliseren en opknappen

Huidige tuin opknappen door aanwezige sierstenen en zeil te verwijderen. Vervolgens de tuin egaliseren en het zeil en de sierstenen weer terug zetten. De kleine stoeprand om de tuin heen moet ook vernieuwd worden, deze zijn kapot en zijn toe aan vernieuwing. Zie bijlage.
dinsdag 12 december 2017

Tuin onderhouden

Ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het onderhouden van de achtertuin. Dit zou 2 keer per jaar moeten gebeuren. De tuin is 15 bij 20 meter groot en bestaat uit een grote vijver van 4 bij 5 meter, 2 grote terrassen van hout en tegels en verder beplanting.
dinsdag 12 december 2017

Twee bomen omzagen en afvoeren

In onze achtertuin staan 2 oude en bijna kale coniferen die door de sneeuw topzwaar zijn geworden. Eén boom staat nu schuin en dreigt tegen de woning van de achterburen te vallen. We willen beide bomen op korte termijn laten omzagen en afvoeren. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.
maandag 11 december 2017

Afvoeren van grond

Afgraven tuin voor uitbreiding straatwerk. Er moet ongeveer 30 cm afgegraven worden over een flinke oppervlakte waarbij er zo'n 10 m3 grond vrijkomt. Graag een prijs inclusief afgraven en afvoeren. Optioneel 10 m3 zand aanvullen. Het straatwerk ga ik zelf doen. Voor de kerst, als dat nog kan. Anders graag in januari.
maandag 11 december 2017

Tuinaanleg aan de voorkant en achterkant

De tuinen aanleggen met herbruikbare en nieuw materiaal voorzijde woning 5 x 4 meter en achterzijde woning 10 x 4 meter. De tegels (beide tuinen) die er nu liggen eruit halen. Hergebruik tegels en grind. Nieuw: graszodes zowel voor- als achterzijde. Borders + beplanting voor- en achterzijde. Een tuinhuis met vloer aan de achterzijde. Materialen in overleg. Uitvoering in april 2018.
maandag 11 december 2017

Tuin opnieuw aanleggen

Ik ben net verhuisd naar een rijtjeshuis waarvan de tuin verwaarloosd is en niet mijn smaak. De tegels wil ik er uit en deels vervangen met nieuwe tegels en deels met gras. Graag ontvang ik een offerte voor een ontwerp en voor de aanleg. Het gaat om een kleine tuin, ik denk 48 m2.
zaterdag 9 december 2017

Kunstgras aanleggen

Ik wil graag offertes aanvragen voor het laten leggen van kunstgras. De oppervlakte is 20 vierkante meter. Ik wil graag zo natuurlijk mogelijk kunstgras en wat goed bespeelbaar is voor kinderen.
vrijdag 8 december 2017

Esdoorn kappen

Een ongeveer 15 meter hoge esdoorn kappen in de achtertuin. Niet bereikbaar met hoogwerker dus dat wordt klimmen. Het hout hoeft niet afgevoerd te worden. De stronk mag net boven de grond afgezaagd te worden.
vrijdag 8 december 2017

Inloop van water in schuur verhelpen

Bij langdurige regenval loopt de vloer van de schuur (circa 8 m2) sinds ongeveer een half jaar/jaar helemaal onder water (een paar cm hoog). Het is een vloer van beton of cement (dikte onbekend). Het water komt niet onder de drempel door, maar lijkt uit de fundering te komen en de plassen vormen zich vanuit de achterzijde van de schuur. Er is een nieuwbouwproject pal achter de schuur; de rooilijn van de nieuwe bebouwing is circa 2 meter naar de straat verplaatst, bestaand plantsoen is verwijderd en alles is bestraat of bebouwd. Het lijkt grondwater te zijn dat niet weg kan. De aannemer van de nieuwbouw heeft een rij stenen die tegen de achterzijde van de schuur lag verwijderd, maar dit heeft niet geholpen.
vrijdag 8 december 2017

Verontreinigde grond saneren

Ongeveer 140 m3 verontreinigde grond saneren. Zware metalen/ koper/ zink/ nikkel. Bouwrapport heeft aangegeven dat er meer dan 170 m2 grond ligt. Het bevindt zich tot 80 cm onder het maaiveld. Boringen uitgevoerd en een KIB rapport aanwezig. De lokatie is goed bereikbaar.
vrijdag 8 december 2017

Tuinhekken plaatsen

Ik wil dat er een schutting wordt geplaatst met 2 betonnen stutten op de hoeken. Verder moet er een tuindeur aan de straatkant komen. Het zijn schuttingen met verticale planken. Het gaat om 10 meter straatkant, 5,5 meter kopse kant en 3 meter aan de tuinzijde met de buren. De schutting dient 1,80 meter hoog te worden. Ik wil dat de schutting van hout is.
vrijdag 8 december 2017

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil mijn voortuin, achtertuin en zijtuin waar nu allemaal gras is, laten bestraten met de goedkoopste tegels. Het is ongeveer 100 vierkante meter. Het bestaat nu uit gras dus dat moet afgegraven worden en zand moet erop gestort worden. Ook moet het puin worden afgevoerd. Ik heb zelf ook een aantal tegels en die mogen in de zijtuin.
donderdag 7 december 2017

Kastanjeboom verwijderen inclusief de stronk

In mijn voortuin staat een 20 jaar oude kastanjeboom van ongeveer 7 meter hoog. Ik wil die boom laten kappen en de stronk ook laten verwijderen. Al het afvalhout moet worden afgevoerd. Er is geen kapvergunning nodig. Ik wil dit graag na de winter laten verzorgen, voordat de boom gaat uitlopen. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 7 december 2017

Composiet tuinschutting plaatsen

Ik wil een composiet schutting met aluminium over een lengte van 18 meter. Schermen van 180 x 180 cm met palen van 300 cm onderbroken door 3 trellis schermen van 90 cm breed. En 3 keer een tuindeur van 140 cm breed bij 180 cm hoog. Graag een offerte hiervoor inclusief plaatsen. Wij zijn benieuwd naar jullie reactie.
donderdag 7 december 2017

Tuin afgraven en opvullen

De tuin bij een nieuwbouwwoning dient 20 cm afgegraven te worden, daarna graag opvullen met zand. Afgegraven grond afvoeren. Tuin is ongeveer 80 m2 (8 x 9,85) meter en nog niet bestraat of anderzins bewerkt.
donderdag 7 december 2017

Schutting van composiet leveren en plaatsen

Bij onze nieuwbouwwoning willen we een composiet schutting laten plaatsen van 520 cm lang en 200 cm hoog. Er hoeft geen poortdeur in. We wonen er al, de tuin is nog helemaal leeg. We ontvangen graag uw offerte.
donderdag 7 december 2017

Afvoer grond vanwege aanleg kelder

Ik heb een bouwkavel en wil daar rond half januari graag 50 m³ grond laten afvoeren die vrij komt bij de aanleg van een kelder. Ik ontvang graag uw offerte.
woensdag 6 december 2017

Vijver uit achtertuin verwijderen

Ik overweeg om de vijver in mijn achtertuin te laten verwijderen. Oppervlakte circa 10 m2 en 1.5 meter diep (op diepste punt). Het betreft een folie vijver. Het moet opgevuld worden met grond en er moet bestrating op.
woensdag 6 december 2017

Boomstronken verwijderen

Hier in de tuin staan 3 boomstronken in de weg. Kan u mij laten weten hoeveel mij dit gaat kosten om deze te verwijderen?
woensdag 6 december 2017

Bomen snoeien en takken afvoeren

Ik wil graag 3 bomen laten snoeien tot aan de knot en de takken afvoeren. Het gaat om bomen van ongeveer 6 meter hoogte.
woensdag 6 december 2017

Nieuwe tuin aanleggen

Onderstaande wil ik op korte termijn aan mijn tuin laten doen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte: Verwijderen en afvoeren oude bestrating, schuur en schutting Leveren zand 1,5 m3 Leveren en plaatsen bestrating MBI Quatrottops pampelona 60×60×4 (of soort gelijk) 27 m2 Leveren en plaatsen opsluitbanden 5×15×100 grijs 17 stuks. Leveren en plaatsen schuurtje van 2 bij 1 ongeveer inclusief funderingsbalken & afvoergoot regenwater Leveren en plaatsen elektra, incl. Kabels, stopcontacten Verwijderen betonnen plaat. Incl. Afvoeren Leveren & plaatsen schutting aan linker kant Snoeien conifeer
woensdag 6 december 2017

Schuttingen plaatsen bij blok rijtjeswoningen

Wij wonen in een nieuwbouwwoning en willen samen met onze buren een schutting laten plaatsen. Wij willen een zwarte schutting (180 x 180 cm) met zwarte palen en zwarte bandjes eronder. Het betreft twee keer een schutting van 4,5 meter lang en één schutting van 8,10 meter lang. Graag horen wij hoeveel ons dit gaat kosten als we alles door jullie laten plaatsen. Graag ontvang ik per mail een reactie.
woensdag 6 december 2017

Hardhouten schutting installeren

Ik wil een schutting van hardhout laten plaatsen. Het gaat om 5 schermen van 180 x 180 cm, 6 hardhouten palen van 275 x 7 x 7 cm, RVS bevestigingsmateriaal, hardhouten afdeklatten, inclusief plaatsing, bezorging en BTW.
woensdag 6 december 2017

Bouwgrond afvoeren

Graag ontvang ik van u een prijs voor het afvoeren van bouwgrond ongeveer 80m3
dinsdag 5 december 2017

Graafwerk voor een vijver

Ik woon in Nieuwegein noord en wil een vijver laten uitgraven en grond laten afvoeren vijver moet + 3 bij 2. 5 zijn diepte 1. 20 wat kost dat bij jullie???
dinsdag 5 december 2017

Vijver uitgraven

Ik wil een vijver laten uitgraven en grond laten afvoeren in mijn tuin. De tuin is toegankelijk en de vijver moet ongeveer 3 bij 2,5 meter worden en 1,20 meter diep.
dinsdag 5 december 2017

Schutting monteren

Wij hebben onze tuin opnieuw laten aanleggen en deze moet alleen nog van een schutting worden voorzien van 15 meter. We willen hier niet te veel geld aan uit geven maar het moet wel degelijk zijn. Graag vernemen we de mogelijkheden.
dinsdag 5 december 2017

Schutting plaatsen

Ik wil dat er een schutting wordt geplaatst met 2 betonnen stutten op de hoeken. Verder moet er een tuindeur aan de straatkant komen. Het zijn schuttingen met verticale planken. 10 meter straatkant. 5,5 meter kopse kant. 3 meter tuinzijde buren. De schutting dient 1,80 meter hoog te worden. Ik wil dat de schutting van hout is.
dinsdag 5 december 2017

Tuin afgraven, ophogen met zand en aantrillen

Ik wil voor mijn nieuwbouwwoning de tuin bewerken. De tuin is tussen de 30 en 40 m2 groot. Deze moet met 20 cm worden afgegraven, opgehoogd worden met zand en vervolgens aan getrild worden. De buren willen eventueel ook meedoen. Dus dat kan in principe allemaal tegelijkertijd. Het gaat om minimaal 4 huizen en maximaal 7. De tuin is makkelijk te bereiken. Sommige tuinen zijn groter, omdat mijn tuin een uitbouw heeft en sommigen dat niet hebben.
dinsdag 5 december 2017

Composiet tuindeur plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor een composiet tuindeur. De maat is 1 meter breed bij 2 meter hoog. In de kleur créme wit, ral 9001. Ook ben ik benieuwd naar uw standaard maten en prijzen. Gebruikt u composiet in combinatie met aluminium, dus een aluminium mes? Kunnen de panelen ook verticaal of alleen horizontaal? Zit er een deurkozijn bij en is deze met een deur aanslag? Van welk materiaal is het kozijn en het kader van de deur? Wat voor scharnieren zitten er aan de deur? Kan de deur links of rechts draaiend en naar binnen draaiend gemaakt worden? Graag zie ik uw reactie tegemoet.
dinsdag 5 december 2017

Beukenhaag inkorten

Beukenhaag bovenzijde ongeveer 40 cm eraf. Binnenkant is niet overal even breed, total 120 m. Afvoeren / Opruimen doe ik zelf. Het gaat 2 x 50 meter haag en 1 x 20 meter haag. Hij is nu ongeveer 2.20 meter hoog en ik wil dit rond de 1.80 meter hebben.
dinsdag 5 december 2017

Plaatsen schutting

Een nieuwe schutting van hout plaatsen in de tuin. Lengte van de schutting is nu nog onduidelijk in verband met een stuk grond waarvan ik niet zeker weet of dit van mij is. Er is aan één zijde nog een hek dat verwijderd moet worden. Tuin is bereikbaar.
dinsdag 5 december 2017

Schutting achter tussenwoning plaatsen

Wij wonen in een tussenwoning waarvan we wel via de achterkant de tuin in kunnen via een pad. De achterkant van onze tuin willen we graag een goede degelijke houten schutting hebben met 1 deur die we goed kunnen afsluiten. Het moet een schutting zijn vn 2 meter hoog en een lengte van ongeveer 350cm. De schutting moet vlak zijn maar wel met betonnen palen er tussen om de stevigheid te kunnen garanderen. Naast dat het een mooie schutting moet zijn moet het ook niet te makkelijk zijn voor een eventuele ongenodigde gast om binnen te breken. We zien uw offerte graag tegemoet. Met vriendelijke groet,
maandag 4 december 2017

Tuin afgraven en zandbed aanleggen voor nieuwe schuur

We zouden graag een groot deel van onze tuin laten 15 cm afgraven en afvoeren en ophogen deels met aarde en deels met een zandbed van 3 x 5 meter ten behoeve van een nieuwe schuur. De tuin is circa 55 m2 groot. De tuin is goed bereikbaar via een steeg achter de tuin. Op 6 februari komt een nieuwe schuur. Voor die tijd moet bovenstaand werk uitgevoerd zijn. Graag eerst een indicatieve prijs.
maandag 4 december 2017

Tuinhek met deur plaatsen en terras ophogen en betegelen

Graag zou ik 2 offertes ontvangen: De belangrijkste offerte is voor een hek met deur in de achtertuin: breedte van het hek is 2,39 meter, inclusief een deur hoogte ongeveer 1,95 meter. De 2e offerte eventueel: voor het ophogen, betegelen (25 cm ?) en helemaal dichtmaken van het terras, totale oppervlakte ongeveer 35 m2.
maandag 4 december 2017

Tuin aanleggen

Bestraten zijpad 30 vierkante meter, oprit 27 vierkante meter, terras 42 vierkante meter, kunstgras 70 vierkante meter, terras 24 vierkante meter. Voortuin grind 14 vierkante meter. Het geheel moet nog worden opgehoogd met ophoogzand, gaat om nieuwbouw
maandag 4 december 2017

Tuinhuis Clematis monteren

Ik wil graag een tuinhuis gaan kopen en het in onze tuin laten monteren. De ondergrond bestaat uit tuintegels. Het betreft het tuinhuis Clematis met overkapping, met de maat 427 x 300 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius