Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

15531 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen onderhoudsvrije tuin met terras en overkapping, voor en achtertuin herinrichten en opnieuw aanleggen (circa 90 m2), tuin opnieuw laten aanleggen, aanleg voor- en achtertuin, terras betegelen, gezamenlijke binnentuin renoveren, tuin afgraven en afvoeren en opvullen met bestratingszand, renovatie tuin, gazon frezen egaliseren bemesten en inzaaien, grondwerk, riool en tuinaaleg, schets maken voor nieuwe tuin, zweeds rabat 5 schutting laten plaatsen, achtertuin aanleggen, garden renovation, complete tuin renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

vrijdag 25 september 2020

Trampoline ingraven en afvoer grond

Ik zou graag een trampoline van ongeveer 330x220 in laten graven en de grond afvoeren. De trampoline komt in de zijtuin en is omgeven door divers groen en daardoor wat lastiger bereikbaar.
vrijdag 25 september 2020

Bestraten van oprit

Wij willen graag onze oprit laten bestraten plus een klein stukje voortuin
vrijdag 25 september 2020

Tuinhek plaatsen

Graag hadden wij een offerte voor een nieuwe schutting. Deze zou 7,7 m lang zijn en deze willen we graag met betonnen palen vast in beton gegoten en betonnen onderrand gehad. De schutting delen met bovenop een afwerkingsrand. Graag plaatsen mee berekenen.
donderdag 24 september 2020

Gazon frezen egaliseren bemesten en inzaaien

Onze tuin van 750 m2 moet worden gefreesd, geegaliseerd, bemest en vervolgens opnieuw worden ingezaaid. Wellicht oude gazon eerst afvoeren
donderdag 24 september 2020

Achtertuin laten betegelen

Ik wil graag ongeveer 20 vierkante meter achtertuin laten betegelen. Er ligt momenteel gras. Dit moet verwijderd worden, maar de tuin moet wel op dezelfde hoogte blijven.
donderdag 24 september 2020

Terras betegelen

Wij willen graag een terras aanleggen van 120 m2. We weten nog niet wat we willen leggen, maar zitten te denken aan tegels. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 24 september 2020

Tuin deels bestraten

Ik wil graag mijn tuin veranderen, nu veel groen (bamboe, olifantsgras, gedeelte rotstuin) wat weg mag, en ik wil meer bestrating en verhoogde border. De tuin is ca. 30m2. Geen materialen aanwezig.
donderdag 24 september 2020

Jeu de boulebaan in gemeenschappelijke binnentuin

Jeu de boulebaan volgens specificaties njbb.
woensdag 23 september 2020

Grondwerk in tuin van nieuwbouwwoning

Wij willen het grondwerk laten doen voor onze tuin bij nieuwbouwhuis. Afgraven, afvoeren bestaande grond, grond bewerken en aanvullen met tuinaarde, geel zand en zand met puin (voor oprit). Zie foto.
woensdag 23 september 2020

Poort maken met schuttingdelen aan beide kanten

Poort monteren tussen schuttingdelen. Nog geen materiaal aanwezig.
woensdag 23 september 2020

Waterput in de tuin laten slaan

ik wil mijn tuin gaan sproeien met water uit een put. Woon in Deventer, mijn tuin wordt eind dit jaar aangelegd (nieuwbouw). De tuin heeft 500m2 oppervlakte Ik zoek een bedrijf dat een put voor me kan spuiten en me kan adviseren over de te gebruiken pomp Locatie: Vijfhoek, Deventer
woensdag 23 september 2020

Nieuwe taxushaag plaatsen

Taxushaag is verbrand, graag een vrijblijvende offerte (voor verzekering) mbt opruimen verbrande haag, aanleg nieuwe haag (ca 16 meter).
woensdag 23 september 2020

Dode taxus en kluit met wortel verwijderen 250 cm hoog

Graag een vrijblijvende offerte om een dode taxus met kluit en wortel (er komt een nieuwe plant op de zelfde plaats) te verwijderen uit de achtertuin, de brandgang is 130 cm breed en de poort is 180 cm breed, graag hoor ik van U,
woensdag 23 september 2020

Tuin helemaal opknappen

Grasmatten leggen, oud gras eruit, bandjes zetten en planten zetten op 10 bij 19 meter.
dinsdag 22 september 2020

Hoge schutting en laag hek plaatsen met solide deur en slot en deurtje voor lage hek

Wij willen achter een schutting plaatsen met betonnen palen en hiertussen geimpregneerde hekken en moet een deur in met zware RVS slot en lengte is 4,80 m. Voor willen we een houten lage hek plaatsen met deur deur die dichtvalt.Lengte is 5,80 cm. Hoor graag wat mogelijk is.
dinsdag 22 september 2020

Grondwerk, riool en tuinaaleg

Ik ga een nieuw schuur/tuinhuis (360x655) in mijn achtertuin plaatsen en ik zoek een partij die me kan helpen met volgende werkzaamheden: 1. slopen en afvoeren van 13 meter schutting, het gaat om 11 betonpalen 60cm diep met snelbeton gestort. Palen en 6 schermen (2m hoog) + poort (1m breed) kunnen eventueel hergebruikt worden. 2. tuingrond afgraven en afvoeren (40x360x655cm = ca 10 m3 veenzand) 3. t.b.v. betonvloer van schuur dient er 10cm laag van vulzand gestort te worden (10x360x655 = ca 2.4m3) 4. nieuwe riool aanleggen voor nieuwe schuur Optioneel: 5. water en elektra aanleggen voor nieuwe schuur 6. gemetselde muur (2x2m) slopen en afvoeren 7. als de schuurt eenmaal staat, rest van achtertuin bestraten met rode klinkers (ca 24m2) 8. voortuin bestraten met rode klinkers (ca 40m2) + nieuwe poort 9. nieuwe haag planten, ca 20m lang. De schuur wordt in 3e week van Februari neergezet. Tot die tijd dient grondwerk klaar te zijn. Ik verneem graag of u interesse hebt voor deze klus?!
dinsdag 22 september 2020

Nieuwe schutting en poort plaatsen

Ik heb 2 zijdes die ik graag wil voorzien van een schutting, aan 1 zijde graag een poort van 1 mtr breed. Opgemeten is 1 zijde 187+100cm (incl poort) Tweede zijde is 520cm Ik wil een dichte schutting. Liefst in totaal 2 meter hoog.
dinsdag 22 september 2020

Schutting plaatsen

- schutting 11,5 m lang 195 cm hoog, 180 cm breed - Douglas schuttingplanken 17x145 mm - combi betonpalen onderste laag
dinsdag 22 september 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil 2 waterputten laten boren van ongeveer 60 meter diep voor drinkwater
dinsdag 22 september 2020

Bron pulsen

ik heb een put die 10 meter diep is maar erg veel roest bevat. Graag wil ik deze vervangen, of herplaatsen en een nieuwe pulsen, deze is alleen voor tuinbestpoeing en vullen vijver en besproeien planten. Totale oppervlakte zal ongeveer 400 m2 zijn. Als de put het aan zou kunnen wil ik er 2 sproeiers op laten draaien.
dinsdag 22 september 2020

Bestrating aanleggen

We willen graag een gedeelte van de tuin bestraat hebben. Het gaat om circa 10 x 6 vierkante meter.
dinsdag 22 september 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting inclusief deur. Hij moet 3 a 4 meter worden met een houten deur Oude schutting ook graag afvoeren.
maandag 21 september 2020

Betongaas schutting met palen plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het onderstaande. Ongeveer 31 strekkende meter gaasschermen met hout voor hedera, 150cm hoog (7m links, 14m voor en 10m rechts). Liefst inclusief plaatsen hedera. Wat is de levertijd?
maandag 21 september 2020

Vijver renoveren

De losse stenen rondom de vijver weghalen en vervangen voor een klein muurtje . Daarnaast ook de vijver winter klaarmaken . Is naar schatting 9 m2
maandag 21 september 2020

Fundering voor tuinmuurtje (totaal 16m1)

Wij willen graag een muurtje rond om de tuin en hier is een fundering voor benodigd. Graag horen wij hier wat de kosten hier voor zijn.
maandag 21 september 2020

Buiten betonvloer aanleggen

Ik wil ongeveer 60-65 vierkante meter beton laten storten in mijn aan te leggen tuin.
maandag 21 september 2020

Ophogen kleine tuin en terras en aarde en wat beplanting

Kleine tuin (8,5 x 5), achterin staat schuur plus overkapping van 2 meter diep. Rest tuin Alleen maar tegels en wat zand met planken erop. Alles weghalen, tuindeel 5 cm ophogen, aflopend naar schuur toe. Terras aanleggen deels met oude en deels nieuw tegels. Aarde op de overige plekken en alvast wat planten in de grond (al aangeschaft), klimop langs schutting en wat andere beplanting plaatsen
maandag 21 september 2020

Vijvers uitbaggeren (totaal 80 m2)

ik wil 3 vijvers laten uitbaggeren. Vijvers liggen naast elkaar, totaal ongeveer 80 m2
zondag 20 september 2020

Nieuw gazon aanleggen

Nieuw gazon 9m2, verwijderen van oude gazon 9m2
zondag 20 september 2020

Aanleggen onderhoudsvrije tuin met terras en overkapping

Wij krijgen in maart de sleutel van ons nieuwe huis en zouden dan graag de tuin vernieuwen. Het oude straatwerk en alles wat in de tuin staat zal door ons worden verwijderd. De tuin is 5.40 breed en 12.2 meter lang. Er staat een schuur van 2 meter breed en 5 meter lang in de schuur. Naast de schuur is een ruimte vrij tussen de schuur van de buren, hier zouden we graag een overkapping maken waar we ook bij minder weer gezellig kunnen zitten.. liefst met een dak wat open kan bij mooi weer en dicht bij regen. Verder veel tegels maar wel wat groen in de vorm van stukje gras en planten. De tuin ligt op noordwest de zon komt vooral links in de tuin en savonds hebben we de zon bij het huis waar we eind van de middag begin van de avond lekker willen zitten als er zo’n is. Onder de overkapping die ongeveer 3.5 meter breed en 5 meter lang kan zijn moet aan de achterkant ruimte zijn om een scooter en motor te plaatsen.. de tuindeuren die kunnen worden opgeslagen en de schuttingen die er nu in staan zouden we er daarom gewoon in kunnen laten staan.
zondag 20 september 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin

Graag wil ik informeren naar de mogelijkheid om een grondwater voorziening te voorzien in rucphen (Brabant). We willen de put graag gebruiken voor het besproeien van de tuin (totaal ong 700 m2). Evt ook levering/ installatie aanzuigpomp.
zondag 20 september 2020

Trampoline ingraven

We zoeken een trampoline voor in de achtertuin en willen die laten ingraven. Hij zou ongeveer 300cm doorsnede moeten worden. Kun jij iets betekenen hierin? We wonen in Amsterdam en hebben een achterom waar ook geparkeerd kan worden.
zondag 20 september 2020

Waterput laten slaan voor tuin van circa 900 m2

Graag wil ik oor de winter een waterput laten slaan voor beregening van mijn tuin. Vrijstaande woning, tuinoppervkakte ca 30x30m en voortuin. Hier laat ik me graag over adviseren
zondag 20 september 2020

Keramische tegels leggen (52m2)

Wij willen graag in de achtertuin keramische tegels leggen (60x60x3). Tuin is 52 vierkante meter. Tevens aanleggen van 2 meter afvoergoot.
zaterdag 19 september 2020

Onderhoud van tuin in Huizen

We hebben een voor en achtertuin waar we de tijd voor het onderhoud niet voor hebben. We zoeken iemand die ons kan helpen om de tuin van voor naar achter weer mooi te maken. Onkruid eruit, misschien wat snoeien, gras mooi maken wat bijplanten waar nodig. De voortuin is ongeveer 13x 8 de achtertuin 10x7 en dan nog een zijtuin.
zaterdag 19 september 2020

Toppen van een berk

Wij willen graag onze berk laten toppen/snoeien.
zaterdag 19 september 2020

Tuin opnieuw laten aanleggen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze bestaande tuin kan renoveren. We hebben een idee wat we willen. Het gaat voornamelijk om een terras aanleggen, nieuw gras, bloembakken, nieuwe schutting. Daarnaast snoeien en weghalen van struiken/bomen.
zaterdag 19 september 2020

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Onze tuin is 10 meter lang. We willen aan beide kanten de coniferenhaag eruit hebben en hier schutting laten plaatsen. Graag ontvangen we een offerte.
zaterdag 19 september 2020

Waterput slaan voor particulier gebruik

Wil de pomp graag gebruiken om de wc door te spoelen en de tuin te besproeien.
zaterdag 19 september 2020

Betonnen schutting laten repareren

Mijn betonnen schutting is bij 1 plaat (1.80m breed, 1.88m hoog) helemaal ontzet en gescheurd door de planten (wortels) van mijn buren. Ik wil 1 nieuwe plaat laten plaatsen (lichtgrijs glad beton). Graag ontvang ik een offerte van materiaal inclusief plaatsen. Tevens een indicatie op welke termijn deze geplaatst kan worden.
vrijdag 18 september 2020

Snoeien Esdoorn

Graag wil ik een offerte aanvragen voot het snoeien van onze Esdoorn.
vrijdag 18 september 2020

Verwijderen van bamboe met wortel

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van woekerende bamboe met wortel kluit. En overleg van besparen terras. In Eindhoven, men kan door een poort in de tuin komen. Bamboe is 4 m. hoog en staat tegen een muur van 1.5m bij iets minder dan 1 m.
vrijdag 18 september 2020

Buxus verwijderen (een perk vol)

In de voortuin zijn dode buxus boompjes die ik graag wil laten verwijderen. Het is ongeveer 4,5m x 5m. In de bijlage heb ik een foto toegevoegd.
vrijdag 18 september 2020

Tuin leeghalen en afvoeren (afval/bestrating)

Vanwege een aanbouw (gepland in het voorjaar) moet mijn tuin vrij zijn van de beplanting en deel van de bestrating. Gerooid moet worden: appelboom (smal, maar 6 m hoog) kleinere perenboom. Hibiscus 2 x. Bestrating dat verwijderd moet worden: klinkers, afmeting 5x5 m. Afvoer via brandgang achterzijde huis.
vrijdag 18 september 2020

Pruimeboom

Ik heb 1 pruimenboom die gesnoeid moet worden.
vrijdag 18 september 2020

Gezamenlijke binnentuin renoveren

Wij hebben een grote gezamenlijke binnentuin waar 20 huizen op uitkomen via een trappetje. De tuin in verzakt waardoor de onderste tredes heel erg hoog zijn geworden. De tuin (40m x 20m) moet helemaal opgehoogd worden en daardoor moeten de borders (ca 22 borders à 4 x 1) opnieuw aangeplant worden. Ook hebben wij een tuinpad rond het grasveld (tuinpad = 180 vierkante meter / 1.40 m breed) dat bestraat moet worden. U moet denk ik echt komen kijken.
vrijdag 18 september 2020

Waterput slaan voor een tuin van 2500m2

Waterput voor besproeien tuin en beplanting in de zomer. Wonen in buitengebied. Tuin is kleine 2500 m. Goedd toegankelijk
vrijdag 18 september 2020

Tuin renoveren

Ik wil het terras uit laten breiden met nieuwe bestrating, en een vlonder uitbreiden van 3 naar 4,5 meter. Ik heb graag dat u even langs komt om de situatie te bekijken. De tuin is 5 x 10 meter.
vrijdag 18 september 2020

Second opninion over tuinontwerp

Graag willen wij een ontwerp voor ons tuin om deze te veranderen. We hebben al een hovenier en in principe liggen er ook al plannen en tekeningen, maar we twijfelen nu toch over het plan dat we hebben. We zijn dus op zoek naar een second opinion voor onze plannen. Donderdag starten de werkzaamheden in het leeghalen van de tuin. Voor die tijd zou ik graag de mening en op- of aanmerkingen ontvangen van een vakman. Het gaat dus enkel om de mening van een vakman over ons bestaande ontwerp en wat deze vakman ons wellicht aanraadt om te veranderen.
donderdag 17 september 2020

Tuinschutting plaatsen

Graag wil ik een schutting van 7 meter plaatsen van hardhout met betonnen palen. De onderkant moet bestaan uit 2 lagen betonnenplaten en daar boven hardhouten schutting. (Zie foto) Aan de achterkant gelijk naast de schuur heb ik een ruimte van 2,4m waar een hardhouten deur moet komen van 1 meter. Dan blijft er nog 1,40m over die ik opgevuld wil hebben met een vergelijkbare schutting. Er staat momenteel geen schutting. Tuin is zeer goed bereikbaar via achterom. Ik wil het werk graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Partners

Partners van Casius