Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

13140 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: paardenzwembad aanleggen, schuttingen plaatsen in een nieuwbouwwijk, collectief tuinen afgraven en opvullen met zand, tuin renovatie, gehele renovatie van een verwilderde tuin, complete tuinaanleg, tuinaanleg bij een nieuwbouwhuis volgens ontwerp, walbeschoeiïng en vlonder aanleggen, beschoeiing, damwand en vlonder aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, complete tuin aanleggen, jeu de Boulesbaan aanleggen, tuin uitruimen en opnieuw aanleggen, houten vlonder in twee achtertuinen, walsbeschoeiing vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

vrijdag 28 april 2017

Tuin bestraten

Bestaande tuin bestraten 40 vierk meter achtertuin rijtjeshuis.. Er liggen n momenteel oude tegels van 60x40cm .
vrijdag 28 april 2017

Schutting plaatsen

Schutting en palen plaatsen over een lengte van 7, 12 meter. Schutting en palen en deur plaatsen over een lengte van 3, 63 meter. Beide van composiet in antraciet kleur Gr Joop
vrijdag 28 april 2017

Achtertuin

Tuin opnieuw bestraten en aan weerzijde een stukje tuin
vrijdag 28 april 2017

Schutting plaatsen

Schutting en palen leveren en plaatsen over een lengte van 7,12 meter. Schutting en palen en deur plaatsen over een lengte van 3,63 meter. Beide van composiet in antraciet kleur. Gr. Joop
vrijdag 28 april 2017

Schutting plaatsen

Schutting en palen plaatsen over een lengte van 7,12 meter. Schutting en palen en deur plaatsen over een lengte van 3,63 meter. Beide van composiet in antraciet kleur. Gr, Joop
vrijdag 28 april 2017

Schuttingen plaatsen 3 huizen

Gaat om hout- beton schutting 6,6 m 5,6 m Inc poort 5,3 m Inc poort 7,35 m 7,35 m 180x180 Poort met stalen frame Voorzien van cilinder slot en sleutels RVS hang sluitwerk 21 planks ( geen doorkijk) RVS montage materiaal Afdekkap op schutting Bezorgen en montage Palen beton grijs en beton plaat Garantie? Graag wil ik totaal prijs voor 3 huizen We hebben nog 2 offertes maar u geeft de goedkoopste te zijn ik ben benieuwd. Graag hoor ik van u, Gr Ruud
vrijdag 28 april 2017

Hoge kwaliteit hardhouten schutting plaatsen

Op Erfscheiding zeer duurzame schutting plaatsen met gleufpalen diep verankerd van 7. 30m lang en 2m hoog in de Leidsebuurt Haarlem. Eventueel in combinatie met zinken wandelementen. Eind mei of juli 2917
vrijdag 28 april 2017

Tuin van rijwoning mooi maken

We have rijtjeshuis in Amstelveen and we want to make beautiful with new pavement and planting trees....
vrijdag 28 april 2017

Blokhut van GAMMA type Munt plaatsen

Gaarne kosten opgave van plaatsen en monteren gamma tuinhuisje type munt 180 + 180. Alvast hartelijk
vrijdag 28 april 2017

Kunststof schutting met schuifdeur plaatsen

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de levering en plaatsing van een kunststof schutting van 9 x 1,8 meter. In die schutting zit een hoek en een schuifdeur. Ik ontvang daarbij graag ook wat informatie over de mogelijke materialen.
vrijdag 28 april 2017

Achtertuin volledig renoveren

Ik wil mijn achtertuin van 10 meter lang en 5,6 meter breed graag laten renoveren. De tuin moet worden leeggehaald en daarbij moeten oude tegels, stenen, groen en grind/puin worden afgevoerd. Er moet een goede stevige ondergrond worden gelegd met daarop 29 m² keramische tegels van 61 x 61 cm. Daarbij moeten 24 opsluitbanden worden geplaatst en het moet antraciet worden afgevoegd. Er moet zand worden aangeleverd en drukverdelend onderdoek. Daarop wil ik 9,6 m² kunstgras laten leggen. Er moeten daarbij 13 opsluitbanden worden gelegd. Verder wil ik tegen mijn bestaande houten schutting 9 gaaspanelen van 180 x 180 cm laten plaatsen, waarop 9 wilgenmatten moeten worden aangebracht. Als laatste klus wil ik een goede afwatering, die eventueel opnieuw kan worden aangesloten op het riool. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en arbeidskosten. Er is toegang tot de tuin via een poort en achterom.
vrijdag 28 april 2017

Schutting nieuw leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een composiet schutting Voor onze achtertuin. Tuin lengte 7,20 kleur Antraciet incl plaatsen
vrijdag 28 april 2017

Zwart zand vervangen door straatzand

Tuin uitgraven en evt straatzand erin 200 vierkantemeter
vrijdag 28 april 2017

Beschoeiing, damwand en vlonder aanleggen

Ik wil mijn achtertuin renoveren. De achtertuin aan het water is 8.10 meter breed. De volgende werkzaamheden willen we laten uitvoeren: Plaatsen beschoeiing aan de waterzijde van 80 cm hoog boven een bestaande beschoeiing van 30 cm. Lengte beschoeiing is 1.5 (om de hoek) 4.5 meter langs het water. Plaatsen vlonder van 3.50 x 3.50 meter 30 cm over het water. Trap naar vlonder. Damwand rondom de vlonder conform schets. Verplaatsen van de grond. Afvoeren van de stenen.
vrijdag 28 april 2017

Schuttingdelen plaatsen

Tussen mijn woning en de schuur staat een rechte schutting van 310 cm breed en 180 cm hoog. Ik wil die graag laten vervangen door een houten schutting met houten palen. De schuttingdelen wil ik met horizontale delen, die om-en-om geplaatst zijn. Het materiaal hoeft geen hardhout te zijn, een goede geïmpregneerde houtsoort is voldoende. Bij mijn buren in de tuin is een identieke situatie. Ook zij willen hun schutting laten vervangen. Wij zullen zelf de oude schuttingen verwijderen en afvoeren. Wij ontvangen graag uw offerte voor de levering en montage.
vrijdag 28 april 2017

Schutting met poortdeur vervangen

Ik heb een oude houten schutting met poortdeur van ongeveer 5 meter breed die ik wil laten vervangen. Ik wil dezelfde uitvoering als ik nu al heb, met verticale houten delen. De bestaande schutting moet worden verwijderd en afgevoerd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte voor zowel 180 als 200 cm hoogte.
vrijdag 28 april 2017

Verwijderen van een boomstronk

Er is in mijn achtertuin een boom gekapt maar de stronk zit er nog. Ik kan u de maat van de stronk niet geven. Ik wil deze graag laten verwijderen en ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.
vrijdag 28 april 2017

Bron laten slaan in tuin

In onze tuin moeten wij een bron laten slaan van ongeveer 9-11 meter diep. Graag offerte inclusief pomp en armaturen zoals kraan en dergelijke.
vrijdag 28 april 2017

Oud gras vervangen door kunstgras

Oud gazon verwijderen en nieuw kunstgrasveldje aanleggen ca. 40 m2
vrijdag 28 april 2017

Rechte schutting plaatsen

Ik wil graag 21.30 meter rechte schutting plaatsen. Exacte type hout nog niet bekend, maar degelijk dus goede prijs kwaliteit verhouding, 21 planks (liefst meerdere opties geven). Betonpalen en onder betonplaten in antraciet. Graag een offerte prijs materiaal en zetten. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Er hoeft ook geen poort geplaatst te worden.
donderdag 27 april 2017

Schutting plaatsen van schermen en poorten

Ik wil graag schutting laten plaatsen. - aan de een kant 8 schermen en 2 poorten - aan de andere kant 6 schermen De schermen zijn van hardhout. Ook houten palen. De bestaande schutting moet weg. Optioneel het verwijderen en afvoeren van de schutting mee aanbieden. Ik hoor graag wat het moet kosten en wanneer de eerste mogelijke optie is.
donderdag 27 april 2017

Tuin egaliseren en bestraten

Gaat om een tuin van 55 m², naast de poort gelegen. Worden tegels van 60x60
donderdag 27 april 2017

Tuin opnieuw indelen

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 5 meter breed en 9 meter lang wat laten opknappen en daarbij de indeling laten veranderen. Aan beide zijden staat al een goede schutting. Ik heb grindtegels liggen en wil die graag vervangen. Ik maak graag een afspraak, zodat de tuin hier kan worden beoordeeld. Ik sta open voor uw advies en prijsopgave. Mijn wens is een prettige tuin met weinig onderhoud. Ik heb reuma en moet de tuin gemakkelijk kunnen onderhouden. Ik heb geen haast met de klus.
donderdag 27 april 2017

Voortuinen opknappen en straatwerk op twee percelen

Het aanbrengen van pallisade blokken 15x15x60 cm, leggen van tegels 60x60x4,7 cm, 38 m2 in totaal. De percelen hebben elk een oppervlakte van 430x550 cm =23,65 m2. Bestrating perceel 1 =17 m2. (rest wordt border. ) Bestrating perceel 2 =20,5 m2. (rest wordt border.)
donderdag 27 april 2017

Bomen uit de voortuin verwijderen en bestrating vernieuwen

Wij hebben 2 flinke bomen in de voortuin van 6 à 7 meter hoog en willen die graag laten kappen. De bomen zijn moeilijk te bereiken met een hoogwerker. 1 boom duwt de bestrating omhoog en de ander duwt het schuurtje weg. Bij de boom die het schuurtje knel zet kunnen de wortels niet verwijderd worden, bij de andere boom wel. We laten daarna het terras graag opnieuw bestraten met de bestaande stenen en een stukje van 4 x 2 meter aanleggen met nieuwe stenen. Ik wil even een afspraak maken om de klus hier te komen beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
donderdag 27 april 2017

Bestrating tuin en schutting

Onze achtertuin in Utrecht zouden wij graag opnieuw bestraat willen hebben. Aangezien er veel onkruid tussen de bestrating omhoog komt zouden wij graag een worteldoek onder de bestrating willen hebben. De totale bestrating die er nu ligt is 21 m2, er dient ook nog 3m2 additionele bestrating te worden aangelegd. De stenen kunnen worden hergebruikt. Tevens zouden wij graag de bestaande schutting met onze achterburen willen laten vervangen.
donderdag 27 april 2017

Schutting plaatsen

Er dient 14 meter schutting geplaatst te worden exacte invulling over materiaal nog niet bekend. Betonpalen en onder betonplaten wel. Graag een complete prijs materiaal offerte.
donderdag 27 april 2017

Tuin renovatie

Op een paar bomen na moet de hele tuin (groen en terras) worden leeggehaald. De boomwortels moeten worden weg gefreesd. Het hoogteverschil tussen de voor- en achterkant van de tuin is 50-100 cm. Het loopt nu geleidelijk aan van hoog naar laag. Er moet een nieuwe tuin worden ontworpen en aangelegd. De tuin grenst aan een singel. De huizen die 40 meter verder staan moeten (zomer en winter) aan het zicht worden onttrokken, maar de singel moet wel gedeeltelijk zichtbaar blijven. De enige toegang naar de achtertuin gaat via een doorgang vanaf de openbare weg tussen twee muren (eigen woning en woning buren). De breedte is 100 cm. Dit geeft beperkingen aan het in te zetten materieel.
donderdag 27 april 2017

Gehele renovatie van een verwilderde tuin

Wij krijgen op 1 mei de sleutel van de door ons gekochte bungalow op 654 m² grond. Er is daar een verwilderde achtertuin van ongeveer 300 m². We hebben enkele wensen en ideeën voor de aanpak en willen daarvoor uw offerte ontvangen. Het gaat om: 1) Rechts achter en midden:plaatsen van winterharde hoge struiken, bomen, coniferen o.i.d. die het zicht op de woningen aan de overzijde ontnemen, maar wel met zicht op het water. 2) In het midden en links achter een vlonderterras, gedeeltelijk boven het water. 3) Tegen de voorgevel over de hele breedte een terras van 8 meter x 5 tot 9 meter diep. 4) Een vaste BBQ-plaats op het terras. 5) belangrijk is dat de aangelegde tuin weinig onderhoud nodig zal hebben. 6) rechts een deels verscholen paadje naar de achterzijde. 7) 1 of meerdere heuveltjes. 8) een Japanse Esdoorn en een druif op een pergola plaatsen. 9) Op enkele bomen na moet de hele tuin worden leeggehaald en wortels worden weg gefreesd. 10) er is een hoogteverschil, de tuin loopt 50 tot 100 cm af. 11) er is een 100 cm brede toegang tussen twee muren door. Dat geeft beperkingen aan het in te zetten materieel. Er staan foto's en plattegronden van de woning met de tuin op Funda. Wij stellen een bezoek op prijs.
donderdag 27 april 2017

Haag van coniferen aanplanten

Afgelopen week is een deel van onze coniferen haag afgebrand, we weten nog niet zeker of we weer een nieuwe haag laten aanplanten of dat we er wat anders mee gaan doen. Echter zijn we nieuwsgierig naar wat de kosten zijn om dit te laten doen en daarom zouden we graag een offerte willen hebben. Het deel dat opnieuw moet worden aangeplant is een stuk van 3 meter met een hoogte van 2,20 meter en een stuk van 6 meter met een hoogte van 2,50 meter. Het gaat hierbij om de Californische cypres.
donderdag 27 april 2017

Deel van de tuin afgraven

Wij hebben in onze achtertuin twee perken van in totaal 10 m² die wij ongeveer 15 cm diep willen laten afgraven omdat we erg veel overlast hebben van onkruid, varens en bamboe op die plek. Er is toegang tot de tuin via een poort. Het afval moet ook worden afgevoerd. Er hoeft geen nieuwe aarde geplaatst te worden. Wij ontvangen graag uw offerte.
donderdag 27 april 2017

Voor- en achtertuin opnieuw aanleggen

Wij willen onze voor en achtertuin opnieuw laten aanleggen, wij zijn zelf al een beetje bezig maar hebben professionele hulp nodig. Het gaat om beplanting! Een schutting met poort en kleine overkapping, een klein deel bestrating en nog een deel leeg halen van de tuin. We hebben zelf een goed idee wat we willen met de tuin.
donderdag 27 april 2017

Tuin ontwerpen en aanleggen

De tuin loopt erg af. Deze moet worden opgehoogd. De omliggende tuin ligt 0.50 meter lager. Aanleg van bestrating en verhoogde plantenbak. Graag advies in ontwerp voor tuin en balkon. Betreft een huurwoning. Afmeting tuin is 8 meter breed en 5 meter diep
donderdag 27 april 2017

Egaliseren en aanleggen tuin en oprit

We hebben nieuwbouwhuis gekocht dat eind mei wordt opgeleverd. Voor het eerste jaar willen we een simpele tuin met voornamelijk veel gras. De opdracht omvat: Voortuin (ongeveer 5x10 m) - egaliseren - oprit aanleggen (antraciet klinkers) - graszoden leggen Achtertuin (ongeveer 15x10 m) - egaliseren - klein terras aanleggen (tegels zijn beschikbaar) - graszoden leggen - omheining conform foto links - omheining richting straat met gaaspanelen (foto rechts) Startdatum opdracht bij voorkeur begin juni.
woensdag 26 april 2017

Heg verwijderen

Ik zou graag onze hedrahaag die verweven is in betongaas willen laten verwijderen. De heg is inclusief deur 8 meter lang en 2 meter hoog. Op deze plek komt een houten schutting.
woensdag 26 april 2017

Draaipoort met looppoort

Het betreft een houten draaipoort afstand tussen betonnen kolommen is 3 meter hoogte minimaal 1,8m. Poort moet open gewerkt zijn in Raam. Looppoort is gelijk aan Draaipoort betreft design alleen 1 meter breed.
woensdag 26 april 2017

Schuttingdelen met palen plaatsen

Het plaatsen van zes schuttingdelen inclusief palen. Langs een metalen hek. De schuttingdelen zijn 180 x 180 cm. Gewoon van hout, zowel de schuttingdelen als de palen. Ik haal ze volgende week bij Praxis op, ze zijn al besteld. Wat rekent u om de schutting te plaatsen?
woensdag 26 april 2017

Waterbron of waterput laten slaan

We hebben een tuin van ongeveer 6,500m2 met een natuurvijver, in de tuin willen we op een logische plek een waterbron laten slaan/boren. We hebben een bron onder het huis van 9 meter diep, ik weet echter niet of hier water in staat. Graag zou ik willen weten wat dit ongeveer zou gaan kosten.
woensdag 26 april 2017

Dakshingles tuinhuisje vervangen en voortuin aanpassen

Dakshingles vervangen van Nevli 5-hoekig houten tuinhuisje afmetingen 200 x 200 cm inclusief levering materiaal en afvoer oude materiaal. Egaliseren van de voortuin en oprit met bestaande grindtegels 60 x 40 cm. De voortuin is ongeveer 440 cm breed x 430 cm lang. In de tuin een border aanbrengen van 430 cm lang en ongeveer 20 cm breed. Aanvullende grindtegels en overig materiaal door hovenier te leveren.
woensdag 26 april 2017

Afscheiding aan straatkant maken

Oude afscheiding verwijderen en het muurtje en dan een afscheiding van 9,5 meter combinatie van hout en beton. Daarbij een poort erin verwerken van 1 meter. We horen graag van u
woensdag 26 april 2017

Oude els snoeien

Wij hebben een oude els van 100 jaar in de tuin die gesnoeid moet worden. Met name aan de onderkant. Hangende takken waar ik niet goed bij kan. De boom is ongeveer 15 meter en is goed bereikbaar.
woensdag 26 april 2017

Tuin afgraven en zand storten

Onze achtertuin, kaal opgeleverd, dient ongeveer 20 cm afgegraven te worden en het puin afgevoerd. Hierna zal er zand gestort moeten worden voor het aanleggen van een terras. De tuin is 36 m2 groot en goed bereikbaar.
woensdag 26 april 2017

Overkapping met lichtstraat maken op terras

Ik wil graag offerte voor een houten terrasoverkapping achter aan mijn huis met dichte onderkant voorzien van LEDverlichting en een lichtstraat. Breedte is 7 meter en 4 meter diep. 1 kant open en andere kant komt dan aan garage.
woensdag 26 april 2017

Tientallen boomstronken verwijderen

Hierbij vraag ik bij u een offerte aan voor het verwijderen van een aantal boomstronken. Het zijn er in totaal 24 met diameter lengte tussen de 5 cm en 1 meter. Het betreft een gesloten achtertuin met enkel een doorgang van maximaal 83 cm.
woensdag 26 april 2017

Grasmat vervangen in de tuin

Wij zouden graag onze bestaande grasmat laten vervangen (grootte ongeveer 44 m²). Graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren bestaande gras, ophogen en egaliseren ondergrond en aanleggen van nieuwe grasmat (goede kwaliteit speelgras).
woensdag 26 april 2017

Schutting in U vorm plaatsen

Goede morgen, graag zouden wij een prijsopgave willen ontvangen van een hardhoutenschutting van in totaal 22 meter in een U vorm. Hier willen wij dan 21 planks schermen van met eventueel nog bovenrand(optimale privacy) met antraciet betonnen palen er tussen met diamantkop en een betonnen onderrand.
dinsdag 25 april 2017

Complete tuin aanleggen

Gras aanleggen, bestraten, oprijpad aanpassen, bomen planten.
dinsdag 25 april 2017

Terras opnieuw bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw betegelen van onze tuin van ca 35m2. De huidige bestrating bestaat uit betontegels van 50x50cm. Deze willen we hergebruiken maar combineren met kinderkop kasseien van ongeveer 10x10cm. Onder de bestaande tegels ligt een laag stoeptegels. Deze laag kan wat ons betreft blijven liggen, behalve op de plek waar de borders komen. De kasseien en het zand/split hebben we nog niet besteld en kunnen we zelf bestellen maar kan eventueel ook door u geleverd worden. Er is een ontwerp van de tuin aanwezig (zie bijlage).
dinsdag 25 april 2017

Verhoogd terras aan laten leggen

Het gaat om het aanleggen van 24 m2, 6 x 4 meter, terras wat ongeveer 40 cm verhoogd moet worden. We willen graag een tegel van 60 x 60 cm in een licht grijze tint. Aan het eind van het terras moeten er 2 treden komen die moeten oversteken zodat deze deels zwevend lijken.
dinsdag 25 april 2017

Tuinhekje plaatsen

Houten tuinhekje in de voortuin. Afmeting 60 cm hoog en 2.20 cm breed.

Partners

Partners van Casius