Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

14453 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwe tuin aanleggen, tuin op een perceel aanleggen, bomen van perceel verwijderen en egaliseren, beschoeiing of damwand laten plaatsen, tuin afgraven en aanleggen, bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen, schuttingen met de buren laten plaatsen, tuin ontwerp en renovatie, tuinontwerp en aanleg met tuinhuis, bestaande tuin renoveren tot nieuwe tuin, tuinontwerp en -renovatie, beschoeiing en terrasvlonder aanleggen, complete tuinaanleg, stadstuin bij nieuwbouwwoning aanleggen, ophogen en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

dinsdag 24 april 2018

Parkeerplaats , oprit en terras laten afgraven en vullen met zand of puin

Parkeerplaats van 6 x 2,5 , terras van 8x4 en een oprit van circa 70m2
dinsdag 24 april 2018

Tuin afgraven en zand leveren

Voortuintje afgraven en ophogen met zand t.b.v. bestrating en kunstgras Afmetingen tuin 7,5 x 4,5 meter Met auto te bereiken.
dinsdag 24 april 2018

Voortuin aanleggen

Graag willen we onze voortuin (20 m2) laten aanleggen. We zorgen ervoor dat de voortuin leeg is. Wat we graag willen is gemetselde borders als omheining van de tuin (op de plek van de buxus links en en de voorkant van de tuin, zie foto). De rest van de tuin bestraten met grote tegels. Indien mogelijk zouden we de klus op korte termijn willen laten uitvoeren. Ik hoor graag van u. Dank alvast!
dinsdag 24 april 2018

Kunstgras plaatsen

Graag laten wij circa 13m2 kunstgras plaatsen, wij kunnen zlef het zand leveren. Dus betreft ook aantrillen en opsluitranden en doek plaatsen.
dinsdag 24 april 2018

Tuin bestraten en kunstgras leggen

Onder de veranda aanleggen van Flagstone met cement. Dit loopt door buiten de veranda(pad) Pad naar veranda met flagstone in cement, naar het grind richting ander terras(zie bijlage) Alle beschrijving zie bijlage Graag de kosten van alle bovenstaande aanleggen, aankoop kunstgras , aankoop flagstone en toebehoren.
maandag 23 april 2018

Boomstronken verwijderen

Mensen van hovenier gigant kunt u mij een prijsopgave doen voor het verwijderen van 3 boomstronken ( zie foto's ) 2 boomstronken met een diameter van plusminus 40 cm. Deze zijn goed bereikbaar. Voor tuin. Niet te diep uit vrezen ivm kabels. 1 boomstronk doorsnede van plusminus 100cm bij 50 cm hoogte 60 cm staat in achter tuin zit een schutting tussen 2 meter hoog en staat op 3 meter van de weg ( als het nodig is kan ik de schutting ook verwijderen maar dit doe ik liever niet ) Graag een prijs opgave per boomstronk. Alvast bedankt voor uw antwoord mvg
maandag 23 april 2018

Kunstgras aanleggen

We willen graag kunstgras in onze achtertuin aanleggen of beter gezegd aan laten leggen. Het stuk waar de kunstgras dient te komen liggen is 5 meter lang en 2 meter breed. Er liggen nu tegels die ik er eventueel zelf uit kan halen en wegbrengen. Kunstgras hoeft geen hele dure te zijn. Kun je een offerte maken voor het leggen van de kunstgras? Kun je ook een indicatie geven wat het kost inclusief kunstgras en materiaal om het netjes te kunnen leggen? Ik hoor het graag van je. Met vriendelijke groet,
maandag 23 april 2018

Schutting in twee delen plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen: 1 deel van 8 meter lengte 180 cm hoog en 1 deel van 6 meter lengte, 200 cm hoog. Beide schuttingen van type "Exclusive Recht" dus product nummers 324595 en 505786. Daar moeten dan nog tuinpalen bij. Worden dat dan palen van 290 cm (224251? ) voor de 200 cm tuinschermen en van 270 cm (224243? ) voor 180 cm? Graag advies hierover. De 2 delen van de schutting grenzen aan mijn buren (180 cm hoog) en achterburen (200 cm hoog). Bij beide delen is aan 1 uiteinde bevestiging aan een muur mogelijk, het andere eind in de hoek van de tuin staat vrij maar kan mogelijk aan elkaar worden bevestigd voor extra stevigheid. Deze klus is in de achtertuin. Die is toegankelijk via de oprit een poort van 90 cm breed. Zie ook het schetsje. De bestaande schutting is verrot en zal ik samen met de achterbuurman verwijderen. Graag een aparte offerte voor beide delen (8 m x 180 cm en 6 m x 200 cm) in verband met het delen van de kosten met de (achter-)buren.
maandag 23 april 2018

Voortuin leeghalen en afvoeren

We hebben beuken heg, kiezelstenen en siergras in onze voortuin, maar hier willen we allemaal vanaf. Alleen voetpad naar voordeur en voor het huis mag blijven. Bijgevoegd zijn foto's van hoe het er nu uit ziet. Oude materialen moeten ook afgevoerd worden. De tuin is ongeveer 4.5 x 4 meter.
maandag 23 april 2018

Tuin met bestrating laten renoveren

Tuin deels weer egaliseren (ingezakt stuk) en opnieuw bestraten. Oude beplanting vervangen door nieuwe. Aan 1 kant nieuwe schutting plaatsen ca 5m. Oppervlakte tuin ca 30 m2.
maandag 23 april 2018

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tuin graag egaliseren om vervolgens een mooie terras met siertegels aan te leggen.
maandag 23 april 2018

Vijver leveren en aanbrengen

Het leveren en aanbrengen van een gemengde vijver afmeting 5 x 2.50 x 1 meter compleet met pomp/filter et cetera. Het graven en verwijderen van de grond apart vermelden in de offerte.
maandag 23 april 2018

Boomstronk verwijderen

Recent is een deel van de tuin qua begroeiing verwijderd. Er staan echter nog diverse kleine wortelresten ( diverse diameters , foto's als bijlagen beschikbaar ). Opgemerkt dient te worden dat er geen achterom is. Men zal dus met de machine door het huis naar de achtertuin moeten ( smalste deurbreedte is 80 cm ). De bedoeling is dat er bestrating komt dus 20 cm diep is voldoende. Graag ontvang ik van u een offerte,
maandag 23 april 2018

Stadstuin bij nieuwbouwwoning aanleggen

Er dient een stadstuin bij een nieuwbouwwoning aangelegd te worden. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 24 m2. Er dient bestraat te worden, eventueel lichtpunten aangelegd en een verhoogde border geplaatst. De tuin is te bereiken via een achterom. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
maandag 23 april 2018

Kunstgras in de achtertuin laten leggen

Graag ontvang ik advies over het plaatsen van kunstgras in de achtertuin. Op dit moment liggen er tegels, deze kunnen door de vakman of mijzelf verwijderd worden. Hierna zal de ondergrond aangepakt moeten worden en het gras geplaatst. Het gaat om ongeveer 15 tot 20 m2.
maandag 23 april 2018

Schutting vervangen en verzakkingen ophogen

Het betreft het vervangen van 8 houten schuttingsdelen van 1.80 meter breed en 80 cm hoog inclusief 9 palen en een poortdeurtje. Verder is de regengoot van 6 meter lengte verzakt. Dit dient te worden vastgezet. De oude delen dienen te worden afgevoerd door de vakman.
maandag 23 april 2018

Tuin laten egaliseren

Voor het plaatsen van de houten vlonder moet onze achtertuin van 20 m2 worden geëgaliseerd. De tuin is toegankelijk via een 1 meter brede poort, gelegen aan de straat kant. Het gras dat er nu ligt is reeds afgegraven. Offertes graag inclusief benodigde materialen en gereedschap.
maandag 23 april 2018

Tuinhek inclusief palen plaatsen

Ik wil een schutting/hek van 12,60 meter laten plaatsen. Het gaat om totaal 7 schuttingen waarvoor 6 Douglas palen van 240 cm lang voor nodig zijn.
maandag 23 april 2018

Stronken en wortels verwijderen

De coniferen haag verwijderd. De stronken en wortels moeten verwijderd worden. Aantal 8 stuks afmetingen tussen 13 en 18 cm. Tevens staat er nog een stam met wortels van een boom deze heeft als afmeting 30 cm. Graag had ik een offerte voor alleen de stam en wortels verwijderen van de boom en tevens een offerte om alles te laten verwijderen. Graag zou ik ook weten op welke termijn dit uitgevoerd zou kunnen worden.
maandag 23 april 2018

Heg en stenen verwijderen

In de voortuin staat er een heg van klimop van 1 meter hoog en 12 meter lang. Hieronder liggen stenen die op elkaar gelegd zijn. De heg en de stenen dienen volledig te worden verwijderd. Tevens zal er een deel van de grond afgegraven moeten worden zodat de gehele voortuin weer gelijk is.
maandag 23 april 2018

Achtertuin renoveren

De achtertuin die zeer goed te bereiken is moeten worden opgehoogd. De tegels moeten worden verwijderd, dan opgehoogd en opnieuw geplaatst. Het gaat om 3 delen van 4.80 bij 1.80 meter, 1.80 bij 5 meter en 2.50 bij 1 meter. Er liggen overal tegels van 60 bij 60 cm. Verder zijn er 2 delen gras van 6.50 bij 2 meter wat opgehoogd moet worden en opnieuw aangelegd. Daarnaast moet er in 1 van die delen gras een trampoline van 2.15 bij 1.60 meter ingegraven worden.
zondag 22 april 2018

Voortuin aanleggen

Graag willen we onze voortuin laten aanleggen. Ik heb een foto toegevoegd van de tuin. Op de plek van de buxus links en aan de voorkant (met hoek) willen we graag een bieder gemetseld hebben. Rest van de tuin bestraten met grote tegels. We zorgen zelf dat de tuin leeggehaald wordt. We zoeken iemand die de klus op korte termijn zou kunnen uitvoeren. De voortuin is 20m2. Op de 2e foto zie je een voorbeeld van een soort border die we gemetseld willen hebben (wij willen hem alleen smaller). Ik hoop van u te horen.
zondag 22 april 2018

Tuinrenovatie

Renovatie / aanleg achtertuin. Ongeveer 11 m x 5 m (stenen berging achterin de tuin van 2,5 x 2 m blijft onveranderd). Huidige tuin moet leeggehaald (oude bestrating eruit en verwijderen van 2 borders en vijver) inclusief afvoer oude bestrating en grond. Volledige tuin bestraten (deels basis betonbestrating, deels tegels) inclusief ophogen waar borders en vijver zaten. Volledige tuin is inclusief bestraten in nieuw aangelegde serre, inclusief ophoging (van ongeveer 6 cm).
zondag 22 april 2018

Kunstgrasveld aanleggen

In de achtertuin met een achterom wil ik graag kunstgras laten plaatsen. De ondergrond is van zand en de oppervlakte 24 m2.
zondag 22 april 2018

Schutting laten plaatsen

Voordat ik de bestelling plaats wil ik graag een offerte De schutting moet 4. 70 m worden (dus ik denk 3 van 1. 80 m) Komen daar nog kosten bij voor palen moeren spijkers etc etc Halen jullie ook de oude schutting weg Komen jullie eerst kijken voordat ik voor verrassingen kom te staan
zondag 22 april 2018

Grond afgraven en afvoeren

Ik wil graag een deel van 3 bij 6 meter laten uitgraven in de achtertuin. Er zal ongeveer 25 cm afgegraven en afgevoerd moeten worden. De tuin is via een steeg te bereiken. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het laten storten van drain zand.
zondag 22 april 2018

Voortuin en achtertuin aanpakken

Wij zoeken iemand die de bestrating vlak/ egaal kan maken. Wij zoeken iemand die met ons mee kan denken over het ontwerp van onze voortuin. Na overleg willen wij graag een totaalprijs, u kunt ook een indicatie aangeven naar aanleiding van de foto's. De voortuin is 15-20 en de achtertuin is 30 m2. Doel 1: drie kliko's naast elkaar Doel 2: ruimte om te zitten creëren Doel 3: licht creëren Doel 4: de bordes in de achtertuin weghalen Doel 5: schutting plaatsen in de achtertuin.
zondag 22 april 2018

Tuinschermen laten plaatsen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het plaatsen van een schutting. Het gaat om 6 a 7 tuin schermen einde van mei. Materialen schaffen wij zelf aan en er is ook geen voorwerk nodig. Alleen offerte voor plaatsen van de schutting.
zondag 22 april 2018

Stadstuintje herinrichten

Zie hierboven stadstuintje is 7 x 7 meter Tuin leeghalen egaliseren stronk weghalen en opnieuw inrichten en kleine afscheiding plaatsen
zondag 22 april 2018

Hout-/betonschutting neerzetten

Wij willen een nieuwe schutting. De maten zijn: 10,80 bij 1,80 meter. We willen de schutting 2 meter hoog hebben. Aangezien het budget van ons en de buren niet hoog is hopen wij op een mooie offerte die bij ons zal passen. Ik heb een achteringang.
zondag 22 april 2018

Algehele tuinrenovatie

Onze tuin wil ik graag laten egaliseren om vervolgens gedeeltelijk te beplanten en bestraten. De oppervlakte van de achtertuin is ongeveer 50 m2.
zondag 22 april 2018

Tuin achter de woning aanleggen

De achtertuin is 69 m2 groot. Er zal een deel afgegraven moeten worden, klei grond, en afgevoerd. Hierna zal er een zandbed aangelegd moeten worden en tuinaarde gestort. Er zal ongeveer 35 m2 betegeld moeten worden en de overige 35 m2 moet klaar gemaakt worden voor beplanting. Het plaatsen van de planten ga ik zelf doen. De tuin is via een portiek te bereiken.
zondag 22 april 2018

Volledige tuin renoveren

Onze tuin is toe aan make over. Tegels er uit zitten 3 vlonders in . Wij zijn geen tuiniers dus niet te veel beplanting. Hebben lounge set en die moet er in blijven plus iets waar koelkast in past. Staat nu huisje maar bodem is verrot. Aangezien wij weinig tijd hebben willen we het grootste deel uitbesteden.
zondag 22 april 2018

Trampoline ingraven en zand afvoeren

Wij gaan verhuizen en nemen de ingegraven trampoline mee (425 x 250 cm), maar bij het nieuwe huis moet het zand uitgegraven worden, het zand moet afgevoerd worden naar het oude huis om daar het oude gat te dichten, de 2 huizen liggen 10 min van elkaar vandaag (nieuw Bussum, oud Naarden), deze opdracht moet uitgevoerd worden tussen 1 en 14 juni.
zondag 22 april 2018

Kunstgras leggen

Totaal kosten plaatje, compleet leggen van kunstgras. Afmeting stuk is : 3.55 breed x 4.55 lang.
zondag 22 april 2018

Tuin egaliseren en sierkiezels aanleggen

Ik wil wat klussen uit laten voeren in mijn tuin. Het gaat om het verwijderen van planten, egaliseren, het plaatsen van worteldoek en siergrind en het afvoeren van afval (planten en wortels). De tuin is 4 x 5 meter. Tuin ligt aan straatzijde weg.
zondag 22 april 2018

Dode boom kappen en verwijderen

In de tuin staat een boom die helaas niet meer leeft. Ik wil deze graag laten kappen. Ik heb tot nu nog geen vergunning aangevraagd
zondag 22 april 2018

Boom snoeien

Ik wil een Japanse sierkers terug snoeien. Deze is ongeveer 4 meter hoog. Het puin mag door de vakman worden afgevoerd.
zondag 22 april 2018

Tuin groen maken

Wij willen onze hoektuin van 91 m2 aanpakken. De tegels zullen wij zelf verwijderen en daarna dient de gehele tuin gelijk getrokken te worden. Er zal 30 m2 terras geplaatst te worden, border gecreëerd en gras aangelegd. De beplanting zullen wij zelf gaan verzorgen. De tuin is via een achterom te bereiken.
zondag 22 april 2018

Tuin egaliseren

Tuin egaliseren voor graszoden aanleg 75 m2 achtertuin
zondag 22 april 2018

Boomstronken met wortels frezen

In de achtertuin, toegang via garage en tuindeur, 80 cm, zijn reeds uitgegraven boomstronken met wortels aanwezig. Deze wil ik graag laten weg frezen. Het afvoeren is niet nodig.
zaterdag 21 april 2018

Vijver schoonmaken

Vijver van 3 x 1 m. De bodem is zeker 15 jaar niet schoongemaakt. Zit vol vis en kikkers, maar het water stinkt en de bodem ligt vol spul. Graag bodem schoonmaken en waterplanten verversen. Ben wel bang dat folie kapot getrokken wordt, als je de planten eruit haalt.
zaterdag 21 april 2018

Tuin leeghalen en eventueel opbouwen

Vijver verwijderen. Planten, terras, gras verwijderen en eventueel nieuwe plaatsen.
zaterdag 21 april 2018

Tuin opknappen

Ik zou graag de inrit en de voor- en achtertuin willen laten opknappen. De oude tegels en het zand dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er nieuw zand gestort te worden en geëgaliseerd. Voor de bestrating, 85 m2, wil ik overal 50 bij 50 cm tegels gebruiken en er zal een een deel van 5 bij 5 meter kunstgras moeten worden
zaterdag 21 april 2018

Vijver verwijderen

Verwijderen van de vijver 8 m2. Eventueel verwijderen omliggende planten, terras, gras. Tuin is circa 40 m2.
zaterdag 21 april 2018

Afgraven en afvoeren van tuingrond

Onze voortuin van ongeveer 35 m2 moet tussen de 15 en 20 cm afgegraven worden. Verder ligt er ongeveer nog 4 kuub grond van een ander gedeelte van de tuin op. Kunt u hier een offerte voor mailen?
zaterdag 21 april 2018

Tuin afgraven

Een deel van de tuin is verhoogd, deze zouden wij graag op gelijke hoogte met het voorste gedeelte van de tuin willen hebben. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 22 m2 en de hoogte is 60 cm. Er is een achterom maar deze is niet heel ruim. Graag ontvangen wij een offerte voor het afgraven en afvoeren van de grond.
zaterdag 21 april 2018

Tuin renoveren

Mijn vraag is mijn planten uit halen en op nieuw bestraten. En het tuin huisje verplaatsen. Mijn tuin is 5 x 3.70 meter.
zaterdag 21 april 2018

Tuin aanleggen

Onze tuin graag leeghalen. Daarna de tuin egaliseren en deels bestraten met daarbij een stukje gras. Schuttingen plaatsen.
zaterdag 21 april 2018

Hillhout Elan schutting laten plaatsen

Met 4 (nieuwbouw) tussenwoningen willen wij graag een schutting laten plaatsen. Van het merk hillhout, type Elan Excellent (donkere soort) of Bankirai. Het gaat om circa 25-33 schermen of omgerekend 48 meter (ik zal dit nog nameten). Graag ontvang ik van u de offerte met daarin vermeld wat de kosten zijn voor het plaatsen van de schutting inclusief betonpalen en plaat (en overige materialen). Graag hoor ik van u ook of u de schutting levert of dat wij deze zelf bestellen. Tuinen hebben een achterom en zijn goed toegankelijk.

Partners

Partners van Casius