Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

14979 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, aanleg nieuwbouw tuin, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten, nieuwe schutting van 28 meter zetten, vernieuwen oude tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

maandag 20 mei 2019

Het opnieuw inrichten van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van ongeveer 25 m2 wat momenteel bezaaid is met gras. Ik zie graag een klein terras (9m2), een verhoogd border/plantenbak, een pergola en een hekwerk rondom te tuin. De tuin is bereikbaar per achterom. De tuin moet gedeeltelijk afgegraven worden.
maandag 20 mei 2019

Coniferen verwijderen en beton schutting leveren en plaatse

Aan een kant in de tuin staan coniferen welke verwijderd moeten worden en hiervoor in de plaats moet over een lengte van 22 mtr. een schutting worden geplaatst. de materialen zullen door het bedrijf geleverd moeten worden zoals schuttingen en overig materieel, voorkeur gaat voor dubbele beton schutting delen met een steen motief en in de kleur bruin motief moet aan twee kanten zichtbaar zijn, aangezien dit een gedeeld project is met de buren. de tuin is alleen toegankelijk via een brandgang, geen toegang met auto of andere voertuigen mogelijk, tevens ligt de tuin op een heling. toegevoegd aan dit bericht twee foto's van de situatie hoe deze nu is.
maandag 20 mei 2019

Boomstronk verwijderen en andere werkzaamheden

In de voortuin(dus goed bereikbaar) willen wij een strook van ongeveer 14 m2 tuin weg laten halen. Dit is een stukje tuin omringt door bielzen. In deze strook moet een boomstronk met een diameter van 38 cm verwijderd worden. Ook een kleine boomstronk moet verwijderd worden, deze is tussen de 10 en 15 cm. De stronk mag of met wortel en al verwijderd worden of met behulp van een stobbenfrees worden verwijderd. Het is de bedoeling dat op deze plek bestrating komt, graag krijg ik advies betreffend de beste optie. Er moet groen weggehaald worden. Het groen, de bielzen en een paar kub zwarte grond moet afgevoerd worden. Graag een indicatie van de totale kosten.
maandag 20 mei 2019

Waterbron slaan in de tuin

In onze tuin wil graag een waterbron slaan voor het beregenen van de tuin. De totale oppervlak circa 750 m2. Er zijn een drietal meetpunten die aangeven dat het water op circa 12 meter diep zit.
maandag 20 mei 2019

Kunstgras leggen

Op een stukje van 5 x 4 meter kunstgras leggen met aan 2 kanten een afwerkrand er hebben tegels geleden, dus er is een zandbed
maandag 20 mei 2019

Waterbron voor tuinberegening laten slaan

Ik wil een waterbron voor tuinbereniging laten slaan. Inclusief pomp. De tuin is zo'n 150 m2
maandag 20 mei 2019

Boomstronk frezen

In de voortuin staat een boomstronk die ik graag wil laten wegfrezen zodat ik er laten tegels overheen kan gaan leggen. De stronk is goed te bereiken.
maandag 20 mei 2019

Aanleggen kunstgras

Graag een offerte voor de aanleg van 23 m2 kunstgras (zie foto) inclusief beschrijving van de werkzaamheden: uitvlakken en aantrillen zandbed, aanbrengen stabilisatiedoek, aanbrengen kunstgras en verlijmen naden, vastzetten met haken, opborstelen (instrooien met zand niet nodig).
maandag 20 mei 2019

Boomwortel wegfrezen verwijderen

Doordat de boomwortel in de weg ligt kunnen we de palen van de schutting niet in de grond krijgen. De wortel moet daar uit de grond, weggehaald worden. Indien mogelijk zouden wij dit op korte termijn willen laten uitvoeren zodat wij de schutting kunnen plaatsen.
zondag 19 mei 2019

Boomstronken en stronkjes verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee boomstronken en ca. 10 kleine stronkjes kan verwijderen uit mijn tuin.
zondag 19 mei 2019

Boomstronken verwijderen

Een voormalige Taxus boom en struik. Doorsnede 15 en 25 cm. In een border tussen teras en schutting. Entree tuin 80 cm breed. Ik wil kleine boompjes terug plaatsen.
zondag 19 mei 2019

Tuinrenovatie

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn schutting - afmeting 7 bij 7 meter - kan verstevigen, circa 50 m² kunstgras kan aanleggen en een poort kan plaatsen. Schutting is van hout en begint te buigen.
zondag 19 mei 2019

Nieuwbouw tuin aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een tuin kan aanleggen bij een nieuwbouw woning. Totaaloppervlak is 43 m², hiervan dient de helft bestraat te worden, de andere helft bedekt met gras. Tuinontwerp is reeds aanwezig.
zondag 19 mei 2019

Boomstam inclusief wortels verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een boomstronk inclusief wortels uit mijn achtertuin kan verwijderen. Deze dient vervolgens afgevoerd te worden.
zondag 19 mei 2019

Oprit uitbreiden

Ik ben op zoek naar een hovenier die ca. 10 m² tuin, naast de huidige oprit, inclusief beplanting kan afgraven, egaliseren en voorzien van klinkers of een bak grind. Dit ten behoeve van het later plaatsen van een laadstation voor een auto.
zondag 19 mei 2019

Kunstgras leggen

Ik heb een klein stukkie gras volledig omgespit (oude zoden eruit). Wat zou het kosten om hier kunstgras in te leggen of is het misschien te klein? Opp: 5x4 meter.
zondag 19 mei 2019

Composiet schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een composiet schutting, lengte 13 meter, kan plaatsen. De huidige schutting dient verwijderd te worden. Bovendien dient er eventueel funderingswerk verricht te worden.
zondag 19 mei 2019

Tuin afgraven en bijvullen

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn voor- en achtertuin, totaaloppervlak 80 m², kan afgraven en vervolgens met voornamelijk zand kan bijvullen. Momenteel bestaan de tuinen uit zand. Bovendien dient er rekening gehouden te worden met eventuele latere bestrating van de tuin.
zondag 19 mei 2019

Tuin uitgraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die de tuin van mij en mijn buren ca. 20 cm kan afgraven. Het betreft twee nieuwbouwwoningen met een totaal tuinoppervlak van 160 m². Afgegraven grond dient afgevoerd te worden.
zondag 19 mei 2019

Terras aanleggen met houten vlonders

Een terras van houten vlonders aanleggen ca 10 x 4 meter. Betreft nu grasvlakte.
vrijdag 17 mei 2019

Boom verwijderen uit achtertuin

Boom (Amerikaanse vogelkers) verwijderen incl boomstronk. Diameter boom 25 cm hoogte 7meter
vrijdag 17 mei 2019

Boomstronk frezen

Er dient 1 boomstronk verwijderd te worden. De stronk steekt ongeveer 20 a 30 cm boven het maaiveld uit en staat vrij.
vrijdag 17 mei 2019

Coniferen verwijderen en afvoeren

er zou ongeveer 30 meter conifeer verwijderd moeten worden (struiken zijn. ong. 1.80 m hoog en nieuwe voor teruggezet moet worden. Kunt u mij een indicatie geven wat dit gaat kosten! Misschien is er ook een vergelijk te doen met eventueel laurierstruiken... en alles dan weer op 1.80 m. hoog.
vrijdag 17 mei 2019

Tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen

Half juli worden 6 eengezinswoningen opgeleverd. Hier zal de grond afgegraven moeten worden en zand of bosgrond terug gestort. Aan den buiten zijde zullen er wel al schuttingen staan, tussen de tuinen waarschijnlijk nog niet. De lengte van de tuinen zal ongeveer 7 a 8 meter zijn en de breedte rond 5 meter.
vrijdag 17 mei 2019

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Waterbron laten slaan / pulsen voor besproeien van de tuin. Beregening met losse slangen en ook prijsopgaaf van pomp en alle aansluitingen. Sproeier zou een bereik moeten hebben van circa 10-20 meter. Bron zal ca. 12. - 15 meter diep moeen.
vrijdag 17 mei 2019

Rooien en afvoeren 6 coniferen incl wortels

6 coniferen stamdikte minder dan 45 cm verwijderen incl wortels. Goed bereikbaar. Afvoeren via gang naast huis 90 cm breed.
donderdag 16 mei 2019

Bamboe verwijderen en schade herstellen

Aan de slootkant van mijn huis staat een rij bamboe van ongeveer 20 meter lang die ik wil laten verwijderen. Tegen het huis aan (4-5 meter van de sloot) komen bamboe wortels naar boven die ik ook wil verwijderen.
donderdag 16 mei 2019

Boom rooien

Ik ben op zoek naar iemand die een boom voor mij kan rooien. Ik weet niet precies hoe hoog het is. Ik heb een foto meegestuurd, hopelijk krijgt u daardoor een beter beeld. De wortel moet ook verwijderd worden. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 16 mei 2019

De tuin opknappen

Ik wil de tegels afvoeren, de tuin afgraven, zand afvoeren en ophogen met 15 cm. De tuin betegelen. de tuin is 50 m2.
donderdag 16 mei 2019

Tuin egaliseren en bestraten

Ik heb een kleine tuin van 15 m2 met een eenvoudige bestrating (minimalisme). De muren graag voorzien van groen. En boven de zitplaatsen wil ik een elegant waterdicht doek (oprolbaar).
donderdag 16 mei 2019

Grondwaterberegeningspomp herstellen

Ik heb een grondwaterberegeningspomp: DAB Jet 100 M, die sinds dit seizoen met starten het grondwater niet goed omhoog kan krijgen. Heel vaak opnieuw starten en steeds weer bijvullen. De tuin is 800 m2. De leidingen met hun verbindingen lijken mij iets voor de vakman. Wat zijn de mogelijkheden voor herstel? Graag uw reactie. Bij voorbaat dank.
donderdag 16 mei 2019

Tuinpoort vervangen

Ik wil mijn tuinpoort laten vervangen en het stukje schutting dat daar mee verbonden staat. Dit wil ik samen met de buren doen, dus twee poorten en het stukje schutting tussen de poorten. Per huis is het stukje schutting + tuinpoort ongeveer 2 meter.
donderdag 16 mei 2019

Tuin renovatie

Graag tegels verwijderen en afvoeren, e.v.t. ophogen, borderranden plaatsen en kunstgras leggen. Het gaat om de voortuin die is ongeveer 10 m2.
donderdag 16 mei 2019

Tuin ophogen

Ik wil mijn tuin van ong. 25 m2 graag ophogen met 5 cm. Het zand dat er nu in ligt is stortzand en behoorlijk vervuild, vandaar. Ik wil er straks gras en planten in zetten. Wellicht moet dus eerst ook nog grond worden afgegraven. Ik hoor graag van u. Bijgevoegd een foto van mijn L-vormige tuin.
donderdag 16 mei 2019

Tuin verhogen, egaliseren en bestraten

Onze tuin excl. Carport = 4 meter breed en 8 meter diep. De tuin is wat gezakt en moet opgehoogd worden (ik gok 10 cm hoger). Graag zien we de helft van de tuin vanaf het huis met mooie grote tegels. De andere helft van de tuin tot de carport kunstgras (kindvriendelijk) met een tegelpad naar de poort. (zie foto voor duidelijkheid)
donderdag 16 mei 2019

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Ik heb een bron in de tuin maar er komt niet veel water uit als ik de pomp erop zet. Deze is 5 meter diep. Wat is de kans dat hij het weer gaat doen en wat kost eventueel het slaan van een nieuwe. De tuin is 1000 m2.
donderdag 16 mei 2019

Waterput boren of pulzen

Ik heb een waterpunt waar niks meer uit komt. Deze zit bij mij in de kelder. Wat zou het kosten om een nieuwe aan te leggen? Het moet niet dieper dan 10 meter worden. De kelder is 100 m2.
donderdag 16 mei 2019

Aanleggen nieuwe tuin + hekwerk

Tuin ophogen. Nieuw hekwerk naar voren plaatsen. Combinatie van 1 vlonder, tegels, gras en borders aanleggen, circa 90-100 m2. Tuin leeg halen, beplanting, verlichting doen wij in eigen beheer. Wij zijn opzoek naar een mogelijkheid een tuin te realiseren binnen budget. Uw website schetst deze mogelijkheid. Wij zijn bereid snel te handelen en kijken uit naar uw voorstel.
donderdag 16 mei 2019

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk laten verwijderen, inclusief de wortels, maar we hebben geen ingang via garage dus moet het door de berging deur. Doorsnede is ongeveer 30x60 cm.
donderdag 16 mei 2019

Verwaarloosde voortuin opknappen

Ik wil mijn verwaarloosde voortuin laten aanpakken. Het zijn 2 delen van ongeveer 2 meter breed en maximaal 5 meter lang, met een pad van klinkers er tussen. Het onkruid tussen de klinkers moet verwijderd worden en een oplossing bedenken voor de toekomst. Een klein deel is verzakt, dat mag opgehoogd worden. De tuin is deels flink overwoekerd door klimop dat ook voorgoed weg moet, zo ook de wortels van een conifeer, en een dode struik. Een heg mag flink worden bij gesnoeid. Alles afvoeren in overleg.
donderdag 16 mei 2019

Tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren

Wij willen onze tuin laten doen. Bestaande uit afgraven en weer vullen met wit zand en er moet een hoogte verschil in komen omdat het einde van de tuin een cm of 10 hoger ligt dan het pad achter de tuin en willen dit gelijk trekken. Ook willen we alles bestraat hebben en 2 verhoogde borders van antraciete blokken een van 60 bij 2 meter en eentje van ongeveer 4 meter lang waar tussen een paar planken komen om een bankje te creëren. Ook willen we een nieuwe schutting van grenen hout en antraciet beton. Ook willen we een kleine simpele overkapping achter in de tuin van 300 x 300. Dit alles is voor een tuin van 5 meter breed en 12 meter diep. Indien mogelijk willen we zelf voor de tegels blokken en overkapping zorgen omdat we al gezien hebben we we graag willen. Lastig om alles uit te leggen wat we willen maar willen graag weten wat we ongeveer kwijt zijn omdat we ook met een budget te maken hebben.
donderdag 16 mei 2019

Huidige beschoeiïng van tuin naar waterkant ophogen

Onze tuin (+/-5,5 meter breed) loopt naar het water toe schuin af (+/- 90 cm). We willen de beschoeiing graag omhoog trekken zodat we de volledige diepte van de tuin kunnen gebruiken. Graag zou ik willen weten wat het ongeveer kost om dit uit te voeren. Zie aub ter verduidelijking de bijgesloten foto. De huidige situatie is zoals de tuin rechts op de foto.
donderdag 16 mei 2019

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn tuin renoveren. Ik wil gras voor de helft aan de voorkant en de helft tegels. Achterkant zelfde indeling alleen opvullen en nieuw gras. De afmetingen weet ik nu niet. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 16 mei 2019

Renovatie tuin

De tuin moet volledig worden gerenoveerd. Denk hierbij aan bestraten met keramische tegels, verlichting, borders, fietsenstalling overkapping, schuttingen en eventueel een overkapping (veranda). Tevens moet de voortuin worden gedaan. Deze moet ook bestraat worden en planten borders worden gemaakt. De achtertuin is 9 bij 6 meter en de voortuin is 3 bij 3,5 meter.
woensdag 15 mei 2019

Waterput laten slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor het beregenen van een tuin van 300 m2. Graag een offerte.
woensdag 15 mei 2019

Waterput slaan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van 1 tot 3 waterputten in mijn tuin ten behoeve van de beregening. Graag inclusief alle kosten van 0 tot werkend. Onze tuin is goed bereikbaar. De tuin is zo'n 17.500 m2 groot.
woensdag 15 mei 2019

Tuin egaliseren

Ik wil graag mijn achtertuin laten egaliseren. De tuin is in totaal 50 x 27 meter groot en goed bereikbaar.
woensdag 15 mei 2019

Uitgraven en afvoeren

Wij willen graag een gedeelte van 9 meter lang, 2.5 meter breed en 1.50 meter diep laten uitgraven. De grond hiervan zal afgevoerd moeten worden. Hoeveel gaat dat ons kosten?
woensdag 15 mei 2019

Hedera schutting aanleggen

Ik wil 2 x 27 en 1 x 12 meter Hedera schutting laten plaatsen. Graag van hardhout met een paal horizontaal over de hele schutting voor de stevigheid. Palen van 3 meter waarvan 1 meter in de grond
woensdag 15 mei 2019

Tuin afgraven

Ik wil mijn tuin van 50 m2 uit laten graven en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius