Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

14719 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

donderdag 21 juni 2018

Tuin uitgraven en misschien ophogen met zand

Ongeveer 45m2 tuin uitgraven 20cm en ophogen met zand (nieuwbouwwoning)
woensdag 20 juni 2018

Aantrillen, afreien en bestraten

Voor- en achtertuin zijn reeds opgehoogd met een zandbed. Dit zandbed moet nog aangetrild en onder afschot afgereid worden. Straatwerk als volgt
woensdag 20 juni 2018

Ophogen tuin

Ophogen tuin en uitbreiding van sierbestrating. Afmeting tuin 40 m2
woensdag 20 juni 2018

Tuin bij nieuwbouw afgraven en zand storten

Voor een nieuwbouwwoning de tuin 20 cm afgraven (tevens afvoeren) en zand storten. Het gaat om 40 m2 tuin.
woensdag 20 juni 2018

Boom rooien

Heer of mevrouw, graag zou ik een grote boom in onze achtertuin willen verwijderen. Het gaat om een treurwilg van circa 12 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte. Met vriendelijke groeten, Youri Talan
woensdag 20 juni 2018

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin leeg laten maken. De tuin is ± 5* 9m incl. Schuur van 2*3m. De tuin bestaat voor ongeveer 80% uit betontegels. De overig 20% is struiken en boompjes. Alles dient ook te worden afgevoerd Ook moet de tuin voor de 20% ong. 10cm. Worden afgegraven worden en de gehele tuin voorzien van zand.
woensdag 20 juni 2018

Huidige beschoeiing verhogen

Ik wil graag de bestaande beschoeiing van de zijtuin laten verhogen komend najaar. Totale lengte 23 meter, verhogen met circa 78 centimeter zodat het goed aansluit op de beschoeiing aan de achterzijde van de tuin. De ruimte achter de nieuwe beschoeiing graag opvullen met grond zodat de gehele tuin op gelijke hoogte is. Bij voorkeur in oktober / november. Materialen mogen door de vakman aangeleverd worden. Tuin is bereikbaar (zie afbeelding).
woensdag 20 juni 2018

Tuin leeghalen en afgraven

Mijn tuin (circa 60 M2) moet via een kraantje worden uitgegraven (geschat 60/80 cm) in verband met aanwezige heermoes. Locatie is Spijkenisse/Maaswijk en makkelijk bereikbaar aangezien het een hoekhuis is. Verneem gaarne een vrijblijvende offerte hiervoor en kan de klus vanaf heden worden gedaan.
woensdag 20 juni 2018

Jeu de Boules baan aanleggen

Mijn buurvrouw ontvangt 2 x in de week ouderen en invaliden om zorg en afleiding te regelen. Graag wil ik haar een Jeu de Boules baan aanbieden. De ondergrond is nu gras. De lengte van de baan moet 9 meter zijn en 2 meter breed. Goed toegankelijk allemaal. Kunt u mij een offerte toesturen?
woensdag 20 juni 2018

Wortel verwijderen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om de boomstronk te verwijderen.
woensdag 20 juni 2018

Kunstgras laten leggen

Wij zijn ons aan het oriënteren om kunstgras neer te leggen. Graag zouden we willen weten wat het gaat kosten inclusief leggen, oude gazon verwijderen en helemaal straks gelegd. Het gaat om ongeveer 40m2
woensdag 20 juni 2018

Kunstgras leggen

Wij hebben reeds kunstgras, drukverdeeldoek, instrooizand en kunstgrashaken(bij een ander bedrijf) aangeschaft en wilde dit zelf gaan leggen. Helaas gaat dit ons zelf toch niet lukken en wilde vragen of jullie dit ook doen ook al is het niet jullie kunstgras en zo ja, wat het dan zou kosten? Het gaat om een stuk van ongeveer 22 vierkante meter. Graag uw reactie. Alvast vriendelijk bedankt
woensdag 20 juni 2018

Bamboe verwijderen

Op de grens met onze buren ligt een smalle strook tuin met wat struiken en een grote hoge bamboe (phylostachus). Deze geeft overlast: lekkage bij de buren en bij ons een garagedeur die niet meer open gaat doordat de bestrating omhoog komt. Tot onze spijt zal de bamboe verwijderd moeten worden, het gaat om 16 meter bij 1.50 meter. Graag horen wij wat zoiets gaat kosten.
woensdag 20 juni 2018

Twee nieuwbouw tuinen aanleggen

Totaal circa 10m3 afgraven en afvoeren (15cm), circa 10m3 zand storten en ongeveer 40m2 bestraten verdeeld over 2 woningen (22a en 22b) met aangrenzende tuin maar met schuttingen en poorten. Planten borders vullen met tuinaarde circa 4m3. Los zand kan worden gestort in parkeerplaats achter a 8m tot tuinpoort. Tuinpoorten zijn 1 meter breed, aangrenzende steeg is circa 1. 5m breed. Graag offerte voor de totale werkzaamheden en indicatie voor startwerkzaamheden inclusief btw. Alvast bedankt,
woensdag 20 juni 2018

Voortuin afgraven en puin afvoeren

Wij zijn ons aan het oriënteren wat de kosten zijn om de voortuin af te laten graven en het puin af te laten voeren. Gaat om 4 kub. Zijn ook benieuwd wat de kosten zijn voor worteldoek aanbrengen en granulaat en zand aanvoeren. We zouden het graag in 2 delen willen weten qua kosten. Alvast bedankt voor uw reactie,
woensdag 20 juni 2018

Uitgraven en vullen met ophoogzand

Ik heb een tuin van 3.50 bij 2.50 meter die ik wil uitgraven met 10 cm en vervolgens weer aanvullen met ophoogzand. Ik heb een achterom.
dinsdag 19 juni 2018

Vlonder aanleggen met worteldoek

Ik heb een kleine stadstuin van 25 vierkante meter en wil graag daar houten vlonders laten plaatsen. Wat zijn de kosten voor materiaal en aanleg van de tuin? Voorkeur gaat uit naar niet al te dure planken. Er liggen nu Waaltjes in en het is niet helemaal waterpas. Het gaat om de achtertuin en ik heb geen achterom.
dinsdag 19 juni 2018

Fence renovation

Remove natural fence and place wood fence with 20 meters
dinsdag 19 juni 2018

Kunstgras in achtertuin leggen

Het huidige ‘gras’ in onze achtertuin afgraven/afvoeren, ondergrond egaliseren (over de lengte circa 10 cm verzakt) en kunstgras aanleggen (~14 m2). Het grasveld is verdeeld over twee stukken, een van 10 m2 en een van 4 m2 (zie foto’s). NB: achtertuin heeft geen achterom en doorgang door huis is circa. 87 cm breed.
dinsdag 19 juni 2018

Vijver aanleggen

Ik wil graag een rechte vijver van ongeveer 1 bij 4 bij 1 meter laten aanleggen. Ik heb een achterom.
dinsdag 19 juni 2018

Conifeer om laten hakken

Omhakken van een conifeer die voor het huis staat. Hoogte plm 16 meter. (Een paar meter boven de nok van het huis. ) Diameter plm. 40 cm. Tevens verwijderen wortels.
dinsdag 19 juni 2018

Kunstgras in de tuin aanbrengen

Ik wil graag kunstgras laten leggen in de tuin. Het gaat om een stuk van 2 x 4 meter. Kunt u aangeven wat de meerprijs wordt wanneer het materiaal door de vakman wordt aangeleverd. Geen voorwerk.
dinsdag 19 juni 2018

Volledige tuinaanleg

Ik wil tegels, borders en kunstgras laten aanleggen in onze tuin van 50 m2. Via de schuur kan de tuin bereikt worden.
dinsdag 19 juni 2018

Nieuwe schutting laten plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting plaatsen. Het eerste deel staat tussen ons en de buren (4 schermen van 1. 80m excl. Palen) en het tweede deel staat aan de achterkant van onze tuin (3 schermen en een poort). Zelf zaten wij te denken aan Hilhout jumboscherm 20 planken en van hetzelfde soort de poort. Is dit door jullie ook te leveren? Of kunnen wij het dan zelf bestellen dat jullie het plaatsen? Zou u de offerte kunnen uitsplitsen in het 1e deel (tussen ons en de buren) en het 2e deel? We zien graag de offerte tegemoet.
dinsdag 19 juni 2018

Tuin aanleggen

Ik zoek een partij die onze achtertuin kan renoveren. Er moet een houten vlonder komen van 5 meter breed en 2.40 meter diep. De rest van de tuin moet vervolgens bestraat worden. Het gaat hierbij om ongeveer 31 m2. Ook moet de tuin wellicht nog deels verlaagd worden. De tuin en woning zijn goed bereikbaar.
dinsdag 19 juni 2018

Tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen

Ik zoek een partij die mijn gehele tuin kan renoveren. Het gaat onder andere om het plaatsen van een overkapping achter in de tuin. Daarnaast willen we iets met de schuur doen en de tuin opnieuw indelen. De achtertuin en woning zijn goed bereikbaar.
dinsdag 19 juni 2018

Tuin egaliseren en boom kappen

Boom kappen en tuin egaliseren
dinsdag 19 juni 2018

Schuttingen plaatsen

Plaatsen van 22,5 meter schutting inclusief poort van 110 breed met 2 hoeken. Eventueel aan te leggen gelijk met onze buren, dan komt er nog 6 meter bij inclusief poort.
dinsdag 19 juni 2018

Wilgenmatten aanbrengen tegen de schutting

We hebben een schutting in onze achtertuin die van ijzer gemaakt is,waardoor mensen van buiten alles kunnen zien. Deze schutting willen we niet weghalen. We willen hierop alleen de wilgenmat vastbinden. De schutting is 11 meter. Hoeveel gaat dit kosten met al het materiaal die jullie nodig zal hebben om de wilgenmat te bevestigen aan de schutting.
dinsdag 19 juni 2018

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

In de tuin een rij coniferen van ongeveer 3 meter hoog verwijderen inclusief een houten poort afvoeren. Daarvoor in de plaats een schutting plaatsen met deur. Totale breedte 8,5 meter. Graag compleet uitvoeren en een aanbod welke schuttingen geleverd kunnen worden. We willen wel een betonnen onderrand.
dinsdag 19 juni 2018

Bomen laten rooien

Het betreft 3 bomen van naar schatting 15-20 meter hoog. Via tuin goed bereikbaar. Graag een indicatie van de kosten via de mail. Bij voorbaat
maandag 18 juni 2018

Achtertuin aanleggen

Het betreft de aanleg van de achtertuin voor onze nieuwbouwwoning. De tuin is circa 76 m2. Waarbij de tuin 9,5 meter diep is en 8 meter breed. We willen deels (circa 2/3) betegeling, deels (circa 1/3) (kunst)gras en langs de schutting enkele beplanting. Rechts achterin de tuin staan een grote boom, welke we wat zouden willen besnoeien. Graag een complete offerte, inclusief materialen en manuren. Geen voorwerk nodig.
maandag 18 juni 2018

Schutting van losse planken plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen met losse planken op maat gemaakt en om en om. De ene zijde is 770 bij 125 cm en de andere zijde is 500 bij 160 cm.
maandag 18 juni 2018

Trampoline in het gazon ingraven

Trampoline (half) ingraven in de tuin (gras). De trampoline heeft een doorsnede van ongeveer 3,5 meter.
maandag 18 juni 2018

Schutting plaatsen tussen meerdere tuinen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen tussen meerdere tuinen, van ongeveer 5 x 9 meter. Ik heb geen achterom.
maandag 18 juni 2018

Schutting, palen en poort plaatsen

Plaatsen van schutting en poort: * Kant 1 bestaat uit 1 recht stuk en 5 schuttingdelen; * Kant 2 bestaat uit 1 stuk met een hoek en poort. Dit zijn 7 schuttingdelen en 1 poort. De schuttingdelen zijn 180 bij 180 cm en de poort 90/100 bij 180 cm. Ik wil ook een slot met cilinder hebben in de poortdeur. Deze moet van buitenaf dichtgemaakt kunnen worden.
maandag 18 juni 2018

Verwilderde tuin leeghalen

Graag wil ik offerte ontvangen voor het leeghalen en afvoeren van onze voortuin welke 6 bij 6.5 meter is. Momenteel ligt er gras in en staan er 4 grote Coniferen. Het ligt in de bedoeling dat deze opnieuw ingericht gaat worden waarvoor wij wel ideeën hebben.
maandag 18 juni 2018

Schutting en tuindeur plaatsen

Ik zou graag een schutting met deur (van de Praxis) willen plaatsen in mijn tuin. Ik ben benieuwd naar de montage kosten. Het gaat om twaalf panelen die in een hoek moeten worden gezet (het betreft een hoekwoning).
maandag 18 juni 2018

Boomstronk(en) verwijderen

We hebben twee boomstronken die we graag verwijderd willen hebben. Stronk 1 is grofweg 100 x 80 cm, stronk 2 is 40 x 35 cm. Zie foto.
maandag 18 juni 2018

Thujas coniferen snoeien

Ik wil graag mijn Thuja coniferen laten snoeien, mooi recht en strak. ik heb 9 thuja's op een rij van zo'n 2.5 meter hoog. Hiervoor zal de vakman een trappetje/ladder moeten meenemen. Optioneel is afvoeren van de materialen, dit ligt aan de meerprijs.
maandag 18 juni 2018

Tuin afgraven en schutting plaatsen

Ik ben naar een hovenier op zoek die op korte termijn schuttingen (2 x 7 meter lengte) in onze achtertuin kan plaatsen. Het gaat om hardhouten schuttingen en schuttingen met gaaspanelen en houten palen. De tuinen zijn 7 meter diep en vrij te betreden aangezien er nog niets staat. De grond ligt er nog vanuit de bouw en ik vraag mij af of afgraven en storten 'schone' aarde/zand nodig is om een tuin aan te kunnen leggen. Kan je mij hier wat meer over vertellen? De eerste opzet is om schutting van ons en ook die van beider buren door één hovenier te laten plaatsen.
zondag 17 juni 2018

Vlonder maken met trappetje naar tuin

Wij hebben een nieuwbouwwoning aan het water waar we een vlonder willen laten plaatsen. De vlonder moet 2,5 meter diep zijn en 9,5 meter breed en komt aan het eind van de tuin aan, dus niet boven het water, op een verlaagd stuk en dan willen we een trappetje omhoog waar weer een terrasvlonder komt van 4 meter diep en 6.5 meter lang. Ik zoek een partij die dit voor mij kan maken.
zondag 17 juni 2018

Voortuin afgraven en opvullen

Afgraven voortuin 15 cm diep (70 m2) en opvullen met wit zand en tuinaarde voor borders. Zit nogal haast achter deze klus dus graag zsm indien mogelijk. Tuin is goed te bereiken met graafmachine (aan doorgaande weg, vrijstaande woning). Grond bevat puin.
zondag 17 juni 2018

Coniferen rooien

Graag een rij coniferen van ongeveer 8 meter hoog verwijderen en afvoeren. Een bezoek zou fijn zijn om de mogelijkheden te bespreken. De werkzaamheden staan bij ons gepland voor september/oktober
zondag 17 juni 2018

Plaatsen van houten schuttingen

Graag wil ik houten schuttingen laten plaatsen van ongeveer 14 meter. Ik heb ook een achterom.
zondag 17 juni 2018

Drainage aanleggen in achtertuin

Onze achtertuin (zal leeg worden aangeleverd) is erg nat (veengrond) en dient voorzien te worden van drainage en eventuele afvoergoten. Er is reeds een drainage aanwezig, aangesloten op afvoer voor het huis, echter functioneert deze niet meer.
zondag 17 juni 2018

Tuin leeg halen en aanleggen

De tuin leeghalen, struiken uitgraven en vlakken met zand. Vervolgens in het midden van de tuin een tegelpad aanleggen met tegels 60 x 40 cm. Links en rechts van het pad opvullen met 'split stenen'. Achterin de tuin moet er ook een vlak van zo'n 30 m2 gelegd worden met dezelfde tegels. De tuin heeft een gehele afmeting van 28 x 5 meter. Graag zou ik ook willen weten wanneer u zou kunnen starten.
zondag 17 juni 2018

Schuttingen plaatsen

Begin juli 2018 wil ik in de achtertuin 10 schutting-delen laten plaatsen van 180 bij 180 cm, met palen ertussen, paalpunt-houders en planken aan de voet van de schutting-delen. Van de oude schutting dient er nog een half scherm te worden verwijderd. Er dient een aantal wortels van een klimop te worden verwijderd en de oude paalpunt-houders dienen eruit te worden gegraven, aangezien deze aan vervanging toe zijn. Ik heb een achterom.
zondag 17 juni 2018

Boomstronk verwijderen

Ik zoek een partij die een boomstronk uit mijn tuin kan verwijderen. De stam heeft een doorsnede van 55 cm. De achtertuin is bereikbaar door de woning heen.
zondag 17 juni 2018

Kappen van een boom

De boom in onze achtertuin staat scheef en moet gekapt worden, stronk mag blijven staan. De boom staat naast het huis en is bereikbaar via poort of via het water. De stronk is zo'n 40 cm in omtrek. Optioneel is afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Partners

Partners van Casius