Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in uw regio.

15194 klanten bevelen een bij Casius aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw, 8 Tuinen afgraven, ophogen en egaliseren, tuin nieuwbouwwoning, achtertuin aanleggen, tuin leeghalen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier:

dinsdag 21 januari 2020

Palen van schutting vervangen

Ik heb een schutting waarvan 2 palen gebroken zijn. Het zijn houten palen van ongeveer 2 meter, deze moeten vervangen worden. Vervolgens moet de schutting weer rechtop worden gezet. the fence needs to be fixed - put upright, some of the supporting beams are broken at the bottom
maandag 20 januari 2020

Tuin aanleggen van 7 bij 9

Wij moeten ons tuintje van 7 x 9 meter nog aanleggen en wij willen dat met 3x3 terrras en looppad langs de caravan van 100 of 120 cm breed en een looppad van schelpen en stapstenen een stuk kunstgras van 2 x 4 meter, dan nog een tuinhuisje erop van ongeveer 2 x 250cm. geen zware machines op camping, kleine wel.
maandag 20 januari 2020

Herbestrating van tegels ong 20 m2

Mijn tegels in de tuin zijn aan het zakken, deze wil ik fixen. Het gaat om ongeveer 20 m2.
maandag 20 januari 2020

Boom weghalen

In de achtertuin staat een beuk naast de garage die te groot wordt en weg moet worden gehaald, de omtrek is 210 cm.
zondag 19 januari 2020

Tuin renoveren van 210 m2

ik wil mijn voor en achtertuin laten renoveren, het gaat totaal om ongeveer 210 m2. situatie nu is dat er een vol gegroeide tuin achter is, met enkele tegels, wij willen een aantal planten weghalen en een aantal behouden, ook willen wij de tegels opnieuw laten betegelen. Ook willen we een tuinhuisje erop in vorm van lounge hoek met ernaast een stukje kunstgras. voortuin is betegeld met bomen, deze zal opnieuw betegeld moeten worden.
zondag 19 januari 2020

Tuin leeghalen

Ik wil graag dat de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd: - verwijderen houten schutting, - compleet leeghalen tuin, - aanbrengen schone grond, - aanbrengen bestrating, - afvoeren afval. Afmeting tuin: +/- 50m2. Bijzonderheden: geen permanente toegang achterom, maar wel realiseerbaar door verwijderen metalen schuttingdelen (gaas). links en rechts schutting moet tijdelijk weg worden gehaald voor de werkzaamheden. Achter het huis ligt een dijk, dus er kan niet met al te groot materiaal worden gewerkt, kleine graafmachine is zeker mogelijk. huidige situatie nu is dat er gras, grind en stoeptegels en een paar borders in de tuin liggen, dit zal allemaal verwijderd moeten worden.
zondag 19 januari 2020

Tuin aanleggen van 70 m2

We hebben een 70m2 tuin met achterom en willen die deze zomer graag vernieuwen. We willen graag een schuur van ongv 3x3m laten neer zetten in de tuin. de tuin moet worden betegeld, ook moet er een stukje kunstgras op komen, en een aantal hoge plantenbakken moeten in de tuin komen. wij willen beginnen vanaf begin juni.
zondag 19 januari 2020

Bestaande tuin vernieuwen

Wij zijn op zoek naar een hovenier die een competitieve offerte kan uitbrengen voor het aanpassen van onze bestaande tuin. Het gaat om een tuin van ongeveer 10 meter diep en 6 meter breed. Er staat een kleine vijver in de tuin die we willen houden. De tegels in de tuin moeten opnieuw gelegd en verhoogd worden om zo de overstap van binnen naar buiten gemakkelijker te maken. Ook willen wij dat het tussenliggende gedeelte verhoogd wordt zodat er geen afstapjes en opstapjes meer zijn. Wij willen een tegel extra aan het eerste terras toevoegen, zodat deze wat dieper wordt (de huidige tegels zijn 60x60, deze willen we blijven gebruiken). Waar het nu verlaagd is willen wij, na gelijk leggen met de omliggende tegels, gras hebben. Dit kan kunst of echt gras zijn, hier krijgen we graag een splitsing in binnen de offerte, van zowel de grassoort als de opties binnen de grassoorten. Mogelijk willen wij ook in het gras een in beton gezette houder voor een droogmolen geplaatst hebben zodat deze altijd goed blijft staan. Op het moment staat er ook een pergola in de tuin. Wij zouden graag adviezen willen hebben over de opties van een andere pergola of andere optie waar we bijvoorbeeld een schaduwdoek aan kunnen bevestigen. Ook kijken we naar de mogelijkheid om hier een schommel aan vast te maken waar qua gewicht een volwassene ook op kan zitten. De schutting aan de linkerzijde van het huis willen we vervangen voor iets wat bij de tuin past en wat ook past bij de schutting aan de andere zijde. Dit moet wel in overleg met de buren en we willen dit ook apart als optie of als losse offerte. De poort hangt scheef en dient opnieuw afgesteld te worden of te worden vervangen, afhankelijk van de kosten. Ook moet er een slot in komen met een kleine sleutel. De poort heeft nu ‘dubbele deuren’ en dit willen we graag zo houden. De huidige beplanting mag weg en wij zijn op zoek naar advies over nieuwe beplanting.
zondag 19 januari 2020

Vervangen vlonder terras (verhoogd)

Bestaande situatie: verhoogd vlonderterras van ongeveer 16,5 vierkante meter in totaal (uitgevoerd met hardhouten panelen van 1x1 meter) in achtertuin tegen de gevel van het huis aan. De vlonders die zitten vastgeschroefd op balken die op hun beurt op stapeltjes stenen liggen. De kant die naar de tuin wijst is afgewerkt met dezelfde vlonders. Het terras is niet helemaal rechthoekig, tuin is ongeveer 7,75 m breed, en terras is voor een deel 2 meter breed en op ander deel 3 meter breed. Gewenste situatie: graag vervangen door composiet vlonder terras met composiet planken van het merk WoodComposiet vergrijsd bruin 15 cm breed ribbel. De huidige dragers (balken) zijn verrot en het systeem met de stapeltjes stenen werkt niet goed, dit dient allemaal vervangen te worden). Het terras moet verhoogd uitgevoerd worden omdat er hoogteverschil is tussen de tuin en het huis (30-40 cm). Dichtmaken van de open zijde van het terras dat je vanuit de tuin ziet zodat je niet in een 'donker gat' kijkt als je naar het huis toe kijkt vanaf de tuin. I.v.m. het hoogteverschil moet er in het terras een klein 'trapje' (1 trede) gerealiseerd worden, dat is ook aanwezig in de huidige situatie. Worteldoek ligt al onder het huidige terras en hoeft niet vervangen te worden. Verder: Afvoeren van oude vlonders + balken (stenen mogen eventueel blijven liggen als ze verder niet in de weg zitten van het aanleggen van het nieuwe terras). Wel afvoeren van ongeveer 1/2 kuub aan zakken zand die nog onder het terras liggen (tilwerk kan ik evt. zelf doen indien gewoon container voor de deur wordt gezet). Verplaatsen van 3 buiten-stopcontacten die al onder het huidige vlonderterras bevestigd zijn (kabel is lang genoeg... gaat alleen om het behouden van de stopcontacten). Extra: vervangen van een vierkant vlonderterrasje achterin de tuin van ongeveer 2,60 x 2,60 meter met dezelfde composiet planken. Daar liggen nu ook vlonderdelen van 1 x 1 meter die vast geschroefd zijn op terrastegels van (
zondag 19 januari 2020

Kunstgras leggen

Ik ben op zoek naar iemand voor het egaliseren van de grond en kunstgras leggen op 15 vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Snoeien van Wisteria

De wisteria die tegen mijn huis opgegroeid komt t/m de 4e etage. Ik wil hem graag flink terug gesnoeid en/of beter geleid hebben. Zal kleine hoogwerker nodig zijn denk ik. Wat zijn de kosten?
zaterdag 18 januari 2020

Tuin verbouwen naar terras met oprit

Wij hebben nu alleen kleigrond en hopen hier een tuin met gras, terras en oprit van te maken, tevens moeten er ook schuttingen geplaatst worden en eventueel wat beplanting. Het grond oppervlak is totaal 587m2 en er staat een huis met garage op. Op de foto is het stuk grond toegevoegd met afmetingen ter indicatie. Ik wil ook in de nieuwe tuin veel gras plaatsen voor mijn waakhonden.
zaterdag 18 januari 2020

Ontwerpen en aanleggen tuin

Voor ons nieuw aangekocht huis zouden we graag een offerte willen ontvangen voor het renoveren/opnieuw ontwerpen van onze tuin (60 m2) Hieronder onze tuinwensen. Bijgevoegd de plattegrond en foto's van de tuin in huidige staat. - tuin moet kindvriendelijk /modern zijn - gazon van +/- 25/30 m2 - terras aan het huis kant - eventueel overkapping of pergola/veranda aan de achterkant bij het tuinhuis (hoor graag jullie ideeën wat leuk in die hoek zou passen ook qua bezonning) - terrassen van grote stenen tegels of vlonders - schuttingen aan beide zijde beplant met klimop, verder beplanting aan de zijkanten mogelijk -tuin is te bereiken via een balkon van 6m2 (1 x 6m), heb je daar nog ideeën voor om dit op te leuken? - eventueel lichtplan, niks te geks, maar als de tuin toch opnieuw aangelegd wordt misschien handig om op enkele punten lampen te plaatsen. -tuin is gelegen op het westen (zon in zomer van 12 tot 19). Betreft stadstuin zonder achterom, echter gaan we verbouwen dus er kan prima door het huis materialen worden vervoerd.
zaterdag 18 januari 2020

Houten terras maken en gras leggen ong 119 m2

Er is nu veel beplanting in mijn tuin, deze wil ik weg halen en daarvoor in de plaats een gras veldje met minder planten. Aan het huis aansluitend is nu een houten terras gevestigd, deze is aan vervanging toe en willen wij ook laten vervangen. Deze staat op paaltjes. 4 diep over de breedte 7 van het huis. het gaat om ong 119 m2
zaterdag 18 januari 2020

Ontwerpen en aanleggen tuin

We willen graag onze tuin opknappen, een schutting die veel wind doorlaat rondom, verder betegeld met een paar grote bakken voor boompjes etc, verder ook tegels rondom het huis. de tuin heeft een oppervlakte van ongv 50 m2
zaterdag 18 januari 2020

Tuinonderhoud

Ik wil mijn tuin laten onderhouden. Ik wil alles laten snoeien en bemesten voor het voorjaar. De voor en achtertuin zijn bij elkaar 200 m2. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen en afvoeren van coniferen, en hiervoor in de plaats, het plaatsen van een schutting met onder beton + het verwijderen van een conifeer (13 meter) in de voortuin. Alles is makkelijk te bereiken.
vrijdag 17 januari 2020

Tuinrenovatie in tuin van 65 m2

Onze tuin heeft nieuw terras nodig nieuwe tegels, een nieuwe schutting, het snoeien en verzorgen van onze bomen is ook nodig. Afhangen van tuindeur moet ook gebeuren. graag een mooie water ornament en verlichting juist aanleggen op tijdschakelaar ingesteld. Mijn tuin is rond 65 m2 maar kan ook iets groter zijn. Ik wil graag een oriënterend gesprek.
vrijdag 17 januari 2020

Lijsterbes rooien en afvoeren

Ik wil graag een gewone lijsterbes laten kappen en afvoeren, inclusief de kluit. Ik ben in bezit van een kapvergunning. De locatie is toegankelijk door een opening van ruim een meter.
vrijdag 17 januari 2020

Tuinonderhoud coniferen snoeien

Wij hebben een coniferenhaag welke dit voorjaar moet worden gesnoeid. Omvang is zes meter lang en vier meter hoog. Er is geen achterom. De locatie is toegankelijk via de woning. Graag een schatting van de kosten.
vrijdag 17 januari 2020

Tuin egaliseren en bestraten

We willen onze achtertuin van 42m2 laten egaliseren en opnieuw bestraten. Waarvan 8m2 kunstgras neergelegd moet worden. De voortuin van 12,5 vierkanten meter willen we eveneens laten bestraten waarvan deels grind met een ophoog muurtje aan de straatkant en twee plantenbakken. Wij zorgen dat wij al het materiaal tzt voorhanden hebben
vrijdag 17 januari 2020

Tuin afgraven, afvoeren en bomen verwijderen

De tuin van 8 m x 11 m moet volledig afgegraven worden en afgevoerd worden. Ook staan er 5 grote bomen die volledig verwijderd moeten worden. Het is een hoekwoning waar de schutting er ook uit gaat dus makkelijk bereikbaar. Graag ontvang ik een prijsopgave.
donderdag 16 januari 2020

Egaliseren en kunstgras leggen

Voor bij onze sta caravan in zijn wij opzoek naar iemand die kunstgras kan leggen. Om dit voor elkaar te krijgen moet er 2.5m 3 zand opgebracht worden, en nog 6 meter opsluitband geplaatst worden. Het gaat om ongeveer 30m2 gras.
donderdag 16 januari 2020

Tuin aaleggen met een level hoogteverschil

Wij willen onze tuin opnieuw aanleggen inclusief tegels en borders. De tuin zoals deze nu is, is niet naar onze smaak. Totale oppervlakte is 60 m2 Er ligt 24 m2 aan vlonder, voor de rest liggen er tegels en glas. We willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de oude tegels, en het leggen van nieuwe (en bordeers). Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Tuin afgraven en ontdoen van struiken

Ik wil een tuin van 8 x 20 meter laten afgraven (15 cm) en ontdoen van struiken (circa 40 m2). Het materiaal mag worden afgevoerd.
woensdag 15 januari 2020

Schutting met stormschade herstellen/vervangen

Vanwege harde windvlagen is het grootste deel van onze schutting losgeraakt of omgewaaid. Graag hoor ik van u hoeveel het zou kosten om de schutting te herstellen/te repareren + plaatsing van eventuele vergelijkbare schutting. Het gaat om en nabij om 24 meter schutting. Er is een achterom. Graag laten we de oude schutting afvoeren. Als bijlage een aantal foto's ter indicatie. Graag ontvangen we een offerte die we bij de verzekering kunnen voorleggen.
woensdag 15 januari 2020

Tuin ophogen door middel van een damwand

Ik wil de tuin ophogen aan de achterkant van mijn huis omdat de tuinen achter ons huis 80 cm lager liggen. Ook wil ik aan de dijk een stukje ophogen zodat er een carport gemaakt kan worden. Bij beide moet er, denk ik, iets van een kering of damwand geplaatst worden. De tuin is ongeveer 11 bij 15 meter.
woensdag 15 januari 2020

Schutting met stormschade herstellen

Ik heb schade aan mijn houten schutting. Eén paneel is omgevallen en een andere zit los en is krom getrokken. Zou dit graag laten herstellen.
woensdag 15 januari 2020

Deel schutting plaatsen

Door storm is deel schutting omvergeblazen. Willen nieuwe deurpoort en ernaast de schutting ( circa 4 meter ). Hardhout materiaal of Composiet. Het is de bedoeling dat deze 1.80 hoog wordt.
woensdag 15 januari 2020

Vlonder terras aanleggen

Ik wil een terras van houten vlonders op betonvloer in achtertuin laten leggen. +- 3 x 4 mtr. Betonvloer loopt een beetje schuin af.
woensdag 15 januari 2020

Complete tuin aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij de tuin laten aanleggen. Het betreft achter-, zij-, en voortuin, totaal ca 325m2. Er is een tuinontwerp aanwezig inclusief materialenlijst en beplantingsplan. Betreft oa grondwerkzaamheden, beschoeiing, vlonder met trap en zitbanken, fietsoverkapping, schuifpoort, bestrating, pergola, gazon. Materialen deels zelf aanschaffen en deels door de hovenier te leveren, in overleg.
woensdag 15 januari 2020

Tuin en oprit bestraten

Ik wil graag mijn voortuin van ongeveer 30 m2 volledig laten bestraten (voor een oprit) met tegels van 60 x 60 cm (antraciet). Ook graag de heg extra verstevigen. Eerst moeten de tegels van 30 bij 30 cm verwijderd worden en een klein perkje aan de zijkant waar niets meer in staat.
woensdag 15 januari 2020

Tuin van 70 m2 afgraven

Graag zou ik mijn tuin van ongeveer 70 vierkante meter later afgraven. De tuin is goed bereikbaar. Over de hoeveelheid cm laat ik mij adviseren. De huidige struiken en beplanting mogen worden verwijderd en afgevoerd door de vakman.
woensdag 15 januari 2020

Tuin egaliseren en betegelen en aanleggen verlichting

Het gaat om onze tuin voorzien van nieuw houten (liever zo goedkoop mogelijk) hekwerk, het gaat om 2 x 8 m (zijkanten). Aan 1 kant staan coniferen, aan de andere kant staat een hekwerk met klimplanten van de buren, hier wil ik het tegenaan plaatsen. De tuin is 40 m2, deze zou ik graag geheel laten bestraten. Het grootste gedeelte van de huidige tegels is al weg, ik kan de rest weghalen. Er ligt aarde, ik weet niet of dit eruit moet? Graag eerst ook egaliseren voordat bestraat wordt. Daarnaast ook graag verlichting aanleggen.
woensdag 15 januari 2020

Het afgraven van een voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan afgraven, ophogen en egaliseren. De voortuin is 550 bij 150 cm en de achtertuin is 550 bij 800 cm. Dit moet geëgaliseerd ten behoeve van keramische tegels.
woensdag 15 januari 2020

Tuin ophogen

Ik wil graag mijn tuin circa 25cm ophogen. Momenteel ligt er gras in mijn tuin en ik wil hier overheen ophogen. Circa 100m2 tuin Achtertuin is bereikbaar via de zijkant van het huis via een poort. Ophoogzand het liefst gemixt in grondaarde.
dinsdag 14 januari 2020

Coniferen snoeien

Ik ontvang graag een offerte voor het snoeien van mijn coniferen. Ik weet nu niet hoeveel het er zijn, maar alles bij elkaar gaat het al gauw om 30 meter. In afwachting van uw reactie verblijf ik met vriendelijke groet
dinsdag 14 januari 2020

Trampoline ingraven en installeren

Ik heb een trampoline gekocht en wil deze graag in laten graven in de tuin. De trampoline heeft een afmeting van 195 x 275 cm. Er zit nu kunstgras met daaronder zand. Ook wil ik het zand laten afvoeren. We hebben een achterom dat uitkomt op een brandgang. De trampoline heb ik zelf aangeschaft, maar verder niets. Graag hoor ik wat de kosten van het ingraven en afvoeren van het zand zijn.
dinsdag 14 januari 2020

Kappen van een (zieke) kastanjeboom

Onze kastanjeboom is ziek. Omdat de boom nu diepe barsten in de stam krijgt, is deze in onze ogen niet meer veilig bij eventuele storm. We willen deze gekapt hebben. Wat ons vorig jaar door de gemeente is verteld, zou een vergunning niet nodig zijn. Als het mogelijk is zouden we de grote stukken van de boom, kleiner willen hebben voor onze openhaard. De rest hoeft in eerste instantie niet afgevoerd te worden. De boom is ongeveer 8-9 meter hoog en de diameter is ongeveer 65 cm.
dinsdag 14 januari 2020

Regelmatige tuinonderhoud voor een bedrijfsterrein

Ik ben opzoek naar iemand voor tuinonderhoud voor een bedrijfsterrein. Het gaat al gauw om zo'n 200 m2. Voornaamste: taken zijn struiken en bomen snoeien, en onkruid verwijderen op regelmatige basis.
dinsdag 14 januari 2020

Beplanten van drie grote bloembakken voor een bedrijf

Goedemorgen, wij hebben 3 bloembakken laten plaatsen op onze nieuwe vestiging en in deze bloembakken willen wij planten hebben die weinig onderhoud nodig hebben. kunnen jullie ons hiermee helpen? Kunnen wij alsjeblieft voor de hierboven genoemde punten een prijsindicatie van jullie krijgen? Bij voorkeur starten vóór 3 februari. Hartelijk dank!
dinsdag 14 januari 2020

Houten vlonder aanleggen

Ik wil een vlonder van 25 m2 laten aanleggen in de tuin. Er ligt nu zand. Graag wordt ik geadviseerd over de mogelijkheden, dit kan ter plekke op locatie. De tuin is goed toegankelijk via achterom.
maandag 13 januari 2020

Voortuin bestraten en verzonken fietsenstalling plaatsen

Ik wil de voortuin opnieuw laten bestraten en daarnaast een verzonken fietsenstalling in de voortuin. Er moet genoeg ruimte zijn om ook een motor te plaatsen. De tuin is nu vlak maar zal mogelijk geëgaliseerd moeten worden. Ik zorg zelf voor de tegels, de vakman voor al het overige materiaal. Oppervlakte is ongeveer 6 x 5 meter.
maandag 13 januari 2020

Tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2)

Graag zou ik een offerte opvragen voor het afgraven (en weer ophogen) van grond. Het betreft het afgraven van tuinen bij een nieuwbouw project in Haarzicht te Vleuten. Onze straat, bestaande uit 5 twee-onder-eenkap woningen, wordt waarschijnlijk in april opgeleverd. Zoals het er nu naar uitziet willen allen eigenaren hun grond laten afgraven. Dit betreft een totale oppervlakte van ongeveer 2000 m2. Niet alle tuinen hebben exacte dezelfde oppervlakte, dus dit kan afwijken. Eén van de bewoners heeft met zijn hovenier gesproken en gaf dit als wens mee: Uitgraven van de voor- en achtertuin en naast garage +/- 150 m2, 20 cm diep onder kozijn uitgraven en 15 cm zand aanvullen. Oprit +/- 50 m2, 35 cm diep uitgraven en 10 cm gebroken puin aanvullen. Zou je ons voor ons een offerte willen opstellen met daarin een specificatie van de kosten en werkzaamheden. Daarnaast graag een indicatie hoeveel tijd het afgraven ongeveer in beslag zal nemen en of er nog bepaalde vereisten voor de werkzaamheden.
maandag 13 januari 2020

Struiken en boompjes verwijderen in voortuin van zomerhuisje

het gaat om een zomer huisje in Noordwijkerhout (bungalow park Solassi). In de voortuin moet de struiken en 2 boompjes met knot van 1,8 m hoog, stamdikte 10 cm verwijderd worden als afscheiding. Naast het gras ligt er ook een oude biels van plus minus 4 meter. Deze moet ook weg. De hele strook is plus minus 1 meter breed en totaal plus minus 10 meter lang. Na het verwijderen moet er ook wat zwarte grond in gedaan worden zo dat we weer wat kunnen planten.
maandag 13 januari 2020

Wortels boom verwijderen

We hebben een boom in het midden van onze tuin die we graag willen weghalen. Helaas is de situatie alleen te bereiken via het huis, er is dus geen achterom. Eventueel kunnen we deze zelf snoeien en klein maken, maar zou je op de offerte ook een optie willen geven voor het verwijderen van de gehele boom, inclusief de wortels.
maandag 13 januari 2020

Bodem gereed maken voor aanleg speeltuin met kunstgras

Ik zou graag een prijsopgaaf willen hebben voor een speeltuin van circa 10 m1 x 30 m1 tot. 300 m2. Aan een stuk gelegd incl. de bodem gereed maken wat voor kunstgras geschikt is bijv. worteldoek of anders? Grondgesteldheid is mooie schone zwarte grond en daaronder op circa 30 cm. diepte goede stevige gele grond . Uiteraard worden er later speeltoestellen geplaatst en 2 trampolines van circa 11 m2 per stuk ingebouwd in de grond . In afwachting op een passende offerte bvd.
maandag 13 januari 2020

Voor lege tuin nieuwe tuin ontwerpen en realiseren

We hebben een nieuw huis gekocht met een nieuwe maar lege tuin. We zouden graag advies voor een mooie inrichting willen hebben. De tuin is , en u kunt gebruik maken van een achterom. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 13 januari 2020

Voortuin leeghalen

Graag de voortuin ( +/_ 20 m2 ) leeg halen zodat wij deze weer op nieuw kunnen indelen en aanleggen. Er staan enkele kleine boompjes, grote struiken en wat tegels. Afvoeren mag in de offerte worden opgenomen.
zondag 12 januari 2020

Aarde afvoeren en straatje leggen in een tuin

Ik zoek een hovenier die in eerste instantie aarde uit mijn tuin kan afvoeren. Het gaat ongeveer om 100 m2 waar afgegraven moet worden. Vervolgens dient het waarschijnlijk opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Hierna moet er een klein paadje in de tuin gelegd worden. In de toekomst zou ik de tuin ook willen inrichten, dit bespreek ik graag met de hovenier.

Partners

Partners van Casius