Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Zoetermeer of directe omgeving.

2622 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: balkon beglazing plaatsen, dubbel glas plaatsen, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, change (3 x) single glass window to double glass window, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks), glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren, raamventilator plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Zoetermeer:

Zeven ramen vervangen van een uitbouw

Ik wil 7 ramen laten vervangen van een uitbouw, waarvan 4 hele grote schuine ramen. Graag het verschil van prijs enkel glas en dubbel glas vermelden. Uiteraard is de vakman welkom om alles goed op te meten en mij te adviseren.

Kattenluik in bestaande dubbelglasdeur plaatsen

Wij willen graag een kattenluik in een deur met dubbelglas laten plaatsen

Bovenramen door roosters vervangen

Ik heb 5 bovenramen die ik wil vervangen door roosters. Het betreft ramen van circa 50 x 20 cm (zie afbeelding). Materialen voor de vakman.

Beschadigde ruit vervangen

Ik wil de schuurdeur ruit vervangen. Ruit die er nu in zit is gebarsten. Graag een vrijblijvende offerte

Vervangen beschadigd dubbel glas van een schuifpui

Kunststof schuifpui bestaat uit 3 delen. Van het middelste vaste deel is het dubbel glas ernstig beschadigd. Dient geheel vervangen te worden door vergelijkbaar dubbel glas. Afmeting 225 cm H x 45 cm B. Graag uw offerte met details over materiaal, arbeidsloon, afvoer oud glas. Garantie en termijn waarin de werkzaamheden verricht kunnen worden en indicatie duur werkzaamheden.

Ventilatieroosters in ramen laten maken

Wij hebben voor 3 bestaande ramen in verschillende kamers op de 1e verdieping ventilatieroosters nodig. Het betreft kiepramen en het glas bevind zich in een houten kozijn. Het is dubbele beglazing. Er hangen momenteel vouwgordijnen op de houten kozijnen en die zouden we graag behouden. Is het daarom mogelijk de ventilatieroosters in (nieuw) glas te plaatsen?

Lekkend Veluxraam vervangen

Ik wil graag het lekkend glas van een Velux zolderraam GGL-4 laten vervangen. In de aanbieding ook graag het leveren en de geboden garantie opgeven. Het gaat alleen om het glas.

Dubbelglas plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen. Wij zouden graag in ons huis HR++ glas laten zetten op de 1e etage, in de reeds bestaande houten kozijnen. Op dit moment zit er enkel glas in de kozijnen. Het betreft twee ramen van 140x100 (kunnen open). Een viertal dichte ramen van 140x118, 200x118, 70x50 en 90x50cm. Tot slot vier keer een raam van 89x54 en vier kiepraampjes van 26x54, deze kunnen ook open. Graag ontvang ik een offerte.

Ventilatieroosters in bestaande kozijnen plaatsen

Wij willen in 5 ramen in het huis ventilatieroosters laten plaatsen: 2 in woonkamer, achterdeur en keukenraam; 2 in slaapkamer op de 1e verdieping; 1 in slaapkamer op de 2e verdieping.

Glas in oude vitrinkekast vervangen

We hebben een heel oude vitrinekast met twee ruitjes die kapot zijn. Het zijn rechte stukken glas van circa 6 x 80 cm. Circa 1.5 mm dik, doorzichtig glas. Ze zijn in het hout ingewreven, met aan de achterkant een soort van glaslatten. Ik kan er een foto van sturen. Is het mogelijk om een offerte te maken?

Dubbelglas van de schuifpui vervangen

Het betreft een vervanging van een ruit in een aluminium schuifpui in het vaste element. De breedte is 1.82 meter en de hoogte 2.08 meter. De voorkeur gaat uit naar HR++. Het bouwjaar van de woning is 1996.

Kattenluik in een deur plaatsen

Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een kattenluik in een deur. Er zit nu dubbel glas in de deur van 54 x 130 centimeter groot. Ik verneem graag de kosten voor de volgende mogelijkheden: - Het kattenluik plaatsen in het bestaande dubbelglas - Het glas vervangen voor enkel glas met daarin een kattenluik - Het glas vervangen voor een houten plaat met daarin een kattenluik.

Gat boren voor een mobiele airco

Graag wil ik voor het plaatsen van een mobiele airco een gat in mijn muur laten boren van 134 mm. De binnenmuur is van gipsbetonblokken en de buitenmuur van witte rabatdelen. Graag een all-inn offerte met zowel afwerking binnen- als buitenzijde, wit rooster.

Lekkend raam vervangen

Ik heb een lekkend raam van 61 bij 135 centimeter, het raam is voorzien van dubbel glas. Ik wil graag het glas laten vervangen in het huidige kozijn. Het raam kan open gezet worden.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een kattenluik in onze tuindeur. Het is dubbelglas.

Glazen deur vervangen en kozijn

Ik wil graag een kozijn vervangen en hierin een hard glazen deur te plaatsen, het gaat om Carré glas. Dus een kozijn en een glazen deur offreren, inclusief beslag. Het gaat om een hoogte van 242 cm en een breedte van 88 cm.

Krassen uit de salontafel en eettafel verwijderen

Graag prijsopgaven voor het verwijderen, polijsten, van krassen in een glazen salontafel 150 X 60 en een eettafel 200 X 100. Is dit bij mij thuis of neemt u het mee?? Hoe lang gaat het duren??

Ventilatieroosters in bestaande kozijnen plaatsen

Ik wil 2 ventilatieroosters in bestaande raamkozijnen laten plaatsen. Het zijn hardhouten kozijnen met dubbelglas. De breedte van het glas is ongeveer 47 en 50 cm.

Glas in voordeuren laten plaatsen

Ik wil graag 2 ruitjes (80 bij 30 cm per stuk) in de voordeuren laten plaatsen, waarbij de deuren op maat gezaagd dienen te worden en totaal 6 ruitjes (20 bij 35 cm per stuk) aan weerskanten van de deuren. De ruitjes hebben we al in bezit.

Glasplaat voor een salontafel leveren

Graag offerte (via mail) voor een glasplaat (gehard) met afgeslepen randen en hoeken voor een salontafel van 143 X 75 cm.

Glas vervangen door dubbel HR++ glas

Ik wil het ruitje boven de voordeur ( +- 40 x 100 centimeter) laten vervangen voor dubbelglas hr ++

Glazen deur in nieuw hardhouten kozijn leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een collegabedrijf dat een hardglazen deur van 8 mm kan leveren en plaatsen in een nieuw hardhout kozijn van ongeveer 1.10 bij 2.10 meter. De deur dient geleverd te worden met een cilinderslot zonder cilinderwerk. De scharnieren dienen aan de zijkant van de deur geplaatst te worden.

Dubbelglas plaatsen en kozijnen aanpassen

Het betreft het leveren en plaatsen van dubbelglas ramen. Het gaat om 3 ramen van in totaal ongeveer 3.5 meter en 1.90 hoog. De vensterbank is op 60 centimeter hoogte. Graag informatie over de verschillende soorten dubbel glas en een indicatie van de kosten.

Glasafdichting aanbrengen op het terras

Glasafdichting (gedeeltelijk) V785 Verena 1560 x 2000 mm onderkant schuin met omlijsting in RAL 6027.

Ruiten in Velux GGL-2 vervangen

Graag een prijs indicatie voor de vervanging van vier Velux GGL 2 ruiten. De ruiten bevinden zich op de eerste verdieping waar het schuine dak begint, de vervanging is nodig in verband met lekkage in de ramen. Graag een prijsindicatie voor het demonteren van de huidige ruiten en het leveren en monteren van de nieuwe ruiten.