Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vier ventilatieroosters en badkamerraam vervangen:

Vier ventilatieroosters en badkamerraam vervangen

Ik wil voor vier ramen de bestaande ventilatieroosters laten vervangen omdat deze niet meer werken. De binnenmaten van de ramen zijn 50 x 85 cm voor drie ramen en 100 x 125 cm voor 1 raam. De bestaande roosters zijn 11 cm hoog. Tevens wil ik voor een badkamerraam het bestaande dubbelglas laten vervangen. De afmeting is 20 x 80 cm.
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vier ventilatieroosters en badkamerraam vervangen uit heel Nederland:

Dubbelglas vervangen door matglas+ventilatieroosters

Ik zoek een glaszetter die 2 ramen kan vervangen in mijn woning. Ik wil het glas in mijn openslaande badkamerraam (tweemaal ca h83 b31 cm) laten vervangen door ventilatieroosters en matglas.

Ventilatierooster in het ramen plaatsen

Ik wil graag in mijn 3 slaapkamerramen, het badkamerraam, keukenraam en 2 woonkamerramen, ventilatieroosters plaatsen. Ik heb nu dubbelglas er al inzitten. De kozijnen hebben diverse afmetingen.

Dubbelglas plaatsen en houtwerk schilderen

De werkzaamheden houden in: het verwijderen en afvoeren van enkel glas van de bovenverdieping. Daarna gaat het om het plaatsen van het dubbelglas in de bestaande houten kozijnen, eventueel ventilatieroosters vervangen. De buitenkant van kozijnen dient te worden geschilderd. Het gaat om 3 kamers en een klein badkamerraam. De vakman dient de ramen nogmaals goed in te meter. Er zijn foto's beschikbaar. Kamer 1: Draairaam: 113 bij 40 cm Vast raam: 137 bij 51 cm Kamer 2: Draairaam: 113 bij 34 cm Vast raam: 137 bij 91 cm Kamer 3: Draairaam: 125 bij 42 cm Draairaam: 114 bij 42 cm (ventilatierooster zit in raam) Badkamer: Kiepraam: 49 bij 76 cm (matglas gewenst)

Betreft vervangen van 4 raamkozijnen (1x ...

Betreft vervangen van 4 raamkozijnen (1x badkamerraam, 3x groot slaapkamerraam met daarbij 3x uitzetraam) bovenverdieping en het vervangen van 4 houten tussenpanelen door metselwerk. Raamkozijnen van hardhout en voorzien van dubbele beglazing met ventilatieroosters en als het mogelijk is draai-kiepramen. Offerte inclusief raamkozijnen.