Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raamventilator plaatsen in enkel glas:

Raamventilator plaatsen in enkel glas

Graag ontvang ik een indicatieprijs voor het leveren en monteren van een raamventilator op de 1 etage van een eengezinswoning, enkel glas raam. Het aansluiten van de elektra kan ik zelf. Gewoon met een trekkoord en 1 of 2 standen, terugslaglamellen buitenzijde. De kamer oppervlakte is ongeveer 25 m2 / 60m3
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamventilator plaatsen in enkel glas uit heel Nederland:

Raamventilator plaatsen in enkel glas

Leveren en plaatsen van een raamventilator met een vermogen van ca 1000 cbm/uur, in enkel glas.

Raamventilator plaatsen

Ik wil graag een kleine ventilator in het bovenraam van mijn keuken laten plaatsen. Dat raam kan namelijk niet open, zodat ik vaak met kookdampen zit. Ongezond dus. Het raam is enkelglas; ongeveer 1 meter bij 40 cm. De keuken meet 16.3 m³. Ik zag online bv een ventilator bij Netco (KR 120 AP) met een vermogen van 130 m³/h. Ik had begrepen dat het vermogen (debiet), gezien de ruimte, tussen de 82 en 147 m³/h zou moeten liggen. Wat is hier mogelijk ?

Raamventilator in de badkamer plaatsen

Ik wil graag een raamventilator in ons badkamerraam laten plaatsen en tevens een rooster in de badkamerdeur. Het glas van het raam is 1,02 meter bij 23 cm en het kozijn 1,15 meter bij 36 cm. Eventueel kan ook het raam eruit en kan de ventilator in een dicht kozijn. Ter bepaling van de capaciteit van de ventilator: de badkamer is ongeveer 20 m2 en heeft een open douche.

Dubbelglas met ventilator plaatsen

Dubbelglas raam (ongeveer h x b = 167,5 x 78,5 cm), inclusief een raamventilator. Al dan niet mechanisch (rooster) of elektrisch. Wat is er mogelijk? Het betreft een raam in kantoorpand met aluminium kozijnen. Gaarne offerte voor bovenstaande, inclusief het glas en de ventilator.

Raamventilator leveren en plaatsen

Graag zou ik in een bovenlicht boven 2 openslaande deur en een ventilatierooster willen laten plaatsen. Het raam is ongeveer 1.80 meter breed. De vakman dient het rooster in te meten, te leveren en te plaatsen.

Raamventilator plaatsen

Leveren en plaatsen van ventilator in het toiletraam. De maat van het raam is 39.5 cm breed bij 44 cm hoog. Het is enkel vast glas. Op de begane grond.

Raamventilator leveren en plaatsen in spiestuk

Ik wil in de serre, in het zogenaamde spiestuk een raamventilator laten plaatsen. E.e.a. i.v.m. de afvoer van vochtige lucht in de serre. Kunt u een schatting van de kosten geven voor het aanbrengen van elektra, het maken van een gat in het glas en het leveren en plaatsten van de ventilator?

Raamventilator plaatsen in een slaapkamerraam

Het betreft een kleine slaapkamer (ongeveer 16 m3 - 3 bij 2 bij 2.60 meter hoog) die grenst aan een balkon. Er dient een rond gat in het enkele glas te worden gemaakt en daarna dient de raamventilator te worden geplaatst. Bij voorkeur van een luxe type, afsluitbaar en indien mogelijk met afstandbediening. Afwerking is belangrijk, ik wil geen losse draden zien. Ik heb reeds gekeken naar raamventilatoren (Itho en S&P), maar wellicht zijn er andere geschiktere merken, met in ogenschouw dat de slaapkamer NIET groot is.

Raamventilator in kelder plaatsen

Ik wil een offerte voor het plaatsen van een raamventilator in een raam in de kelderruimte. Het raam is enkel glas en ongeveer 100 bij 60 centimeter. De ventilator mag eventueel ook in een paneel gezet worden, dit paneel zal dan ook geleverd moeten worden door de vakman. Gaarne zo spoedig mogelijk.

Raamventilatoren plaatsen

Ik wil graag in 2 ruimten een raamventilator plaatsen. De ramen zijn enkel glas. Wat zijn de kosten van ventilator en plaatsing?