Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Voorschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Voorschoten heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Voorschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Voorschoten of directe omgeving.

417 klanten uit Voorschoten bevelen een bij Casius in Voorschoten aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Voorschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, ventilatieroosters in bestaande ramen plaatsen, spiegel in een schuifdeur vervangen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Voorschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Voorschoten:

Vier ventilatieroosters en badkamerraam vervangen

Ik wil voor vier ramen de bestaande ventilatieroosters laten vervangen omdat deze niet meer werken. De binnenmaten van de ramen zijn 50 x 85 cm voor drie ramen en 100 x 125 cm voor 1 raam. De bestaande roosters zijn 11 cm hoog. Tevens wil ik voor een badkamerraam het bestaande dubbelglas laten vervangen. De afmeting is 20 x 80 cm.

Raam in de voordeur vervangen

De ruit in mijn voordeur dient te worden vervangen door dubbel glas HR++. De ruit is ongeveer 160 bij 70 cm breed.

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas laten plaatsen. Het betreft openslaande deur, raamoppervlak 45 cm breed , 2.10 meter hoog. In overleg aanschaf kattenluik.

Raamventilator plaatsen in enkel glas

Graag ontvang ik een indicatieprijs voor het leveren en monteren van een raamventilator op de 1 etage van een eengezinswoning, enkel glas raam. Het aansluiten van de elektra kan ik zelf. Gewoon met een trekkoord en 1 of 2 standen, terugslaglamellen buitenzijde. De kamer oppervlakte is ongeveer 25 m2 / 60m3

Raam in schuurdeur vervangen

Ik wil graag een standaard raam bestellen (afmetingen 135 x 60 centimeter) voor een schuurdeur en deze ook laten plaatsen. Tevens moet het oude raam, waar een ster in zit, verwijderd worden. Kunt u mij aangeven wat dit gaat kosten? En wanneer zou dit kunnen gebeuren? Bedankt alvast

Klein ruitje vervangen

Ik heb een klein ruitje nodig van 8 centimeter breed en 24 centimeter lang.

Ruitje laten vervangen

Ik heb alleen 1 ruitje nodig hoeft nergens in gezet te worden.

Lek in de beglazing van de schuifpui

Ik heb een lek in de beglazing van de schuifpui, dit glas wil ik graag laten vervangen. De maat is 1.85 meter hoog en 1.25 meter breed en het betreft dubbel glas.

Lekkage in dubbelglas verhelpen

Op de bovenverdieping is er een lekkage in een ruit van dubbel glas met een houten kozijn. De ruit is 0.62 x 1.12 meter. Het raam is bereikbaar via het balkon, geen klimwerk nodig. Kan dit vervangen of gerepareerd worden? Welke kosten brengt dat met zich mee?

Dubbelglas met lek vervangen

Ik wil dubbelglas laten plaatsen ter vervanging van een lekke ruit. Het gaat om een ruit in de woonkamer op de begane grond. Kleurloos dubbelglas met gas gevuld (zo ongekleurd mogelijk). Het raam is 2,37 bij 1,62 meter en deze zit in een hardhouten kozijn. Graag ontvang ik een offerte.

Spiegels op maat laten snijden

Ik heb grote stukken spiegels die ik op maat wil laten snijden. De maten zijn: 100,9 x 85,9 cm 1 x 85,9 x 29 cm 2 x 100,9 x 29 cm 1 x 100,9 x 19 cm 1 x 100,9 x 10 cm 1 x

Dubbelglas in de plaats van enkel glas plaatsen

3 raampje vervangen voor dubbel glas, nu enkel glas zitten er 2 in de stopverf, en1 staat op een aluminium strip. Afmeting ongeveer 1 meter bij 0. 40. Waarvan 1mat glas. 2 zitten er op de B. G , 1 op de eerste verdieping. Wat ben ik hier ongeveer voor kwijt.

Dubbelglas plaatsen in dakkapel

Dubbel glas plaatsen in de dakkapel. Huidige dakkapel heeft enkel glas (2 uitslaande ramen en 1 vast raam). Totale breedte dakkapel: circa 3 meter. Betreft leveren en plaatsen dubbel glas.

Isolatieglas vervangen

Standaard isolatieglas in kunststof deuren 2 maal 125 x 180 cm op tweede etage.

2 ramen serre vervangen voor HR++ glas

2 ramen van de serre vervangen door HR++ glas. 2x ca. 65 x 125 cm.