Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Schiedam of directe omgeving.

1237 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: lekkende geiser vervangen voor een nieuwe geiser, hR++ glas leveren en plaatsen in 14 ramen, dak met polycarbonaat platen door glas vervangen, enkel glas vervangen door dubbelglas, voorzetraam plaatsen voor geluidsisolatie in amsterdam, ramen boven de binnendeuren vervangen (6 stuks), 3 Voorzetramen plaatsen, 4x Dubbelglas in velux ggl 3 dakramen vervangen, hondenluik in raam van dubbel glas laten plaatsen, voorzetramen plaatsen, putje in raam door steentje in buitenste deel dubbelglas van woonhuis, ventilatieroosters in bestaand dubbelglas raam maken, dubbelglas vervangen door dubbelglas HR+++ in kunststof kozijn, glas in twee velux dakramen vervangen, ventilatie plaatsen in een raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Schiedam:

Raam tijdelijk verwijderen voor verhuizing

Wij willen in verband met een verhuizing op 5 augustus 1 raam eruit laten halen in de ochtend en 's middags weer terug. Het raam is op 1 hoog.

Raam er uithalen en terugzetten tijdens een verhuizing

Raam eruit en erin zetten op tweede verdieping. Het is een kantoorpand. Moet met via hoogwerker die reeds aanwezig is. Eventueel assistentie van aanwezige verhuizers. Het raam is ongeveer 1 bij 1:30 groot. Om 7:30 eruit halen en smiddags in overleg weer terugplaatsen. Het is in Schiedam. Graag ook offerte met levering van hoogwerker door uzelf. Graag offerte via de mail.

Nieuw dubbelglas plaatsen

Schuifpui op de begane grond van 2. 30 X 2. 00 m betreft het. Het tuingedeelte van het dubbele glas is van boven tot onder kapotgeslagen. Het raam aan de serre is nog heel. Het glas moet dus vervangen worden. Hiervoor vraag ik offerte aan.

Scheidingswand van glas plaatsen

Glas plaatsen tussen twee ruimtes op begane grond, tussen woonkamer en aparte ruimte zodat deze ruimtes gescheiden worden. We willen dat de glazen wand geluiddicht geïsoleerd glas komt en we hebben vernomen dat een kozijn met dubbel raam daarvoor nodig is. De wand is 2,77 meter lang en de hoogte ongeveer 2,4 meter. Graag zo snel mogelijk starten met de klus.

Dubbel glas monteren

Ik wil graag een zijde van het appartement laten voorzien van dubbelglas. Het zijn hele oude ramen die omhoog geschoven kunnen worden. Ik weet niet of hier dubbelglas in geplaatst kan worden. Het gaat om 1 groot raam met 2 kleine ramen aan de zijkant en daarboven zitten glas in lood ramen, kunnen deze behouden worden?

Dubbelglas plaatsen in stalen deuren

Het vervangen van enkelglas naar dubbelglas in stalen deuren en boven lichters zie bijlage

Dubbelglas van een keukenraam laten vervangen

Ik wil het dubbelglas van een keukenraam laten vervangen van 115.5 x 59.5 centimeter.

Lek dubbelglas laten vervangen

Mijn dubbelglas raam is lek en moet vervangen worden. Dagmaat van de sponning is 165 x 175 cm. Het kozijn is van hout. Op de begane grond.

Raam eruit voor de verhuizing

Ik ga verhuizen en de bank past sowieso niet door de deuren. Ik heb twee ramen waar de bank eventueel doorheen kan. Het gaat om een raam van 80 bij 160 cm en het grote raam is 260 bij 220 cm. Ik wil graag wat het kost om deze er uit te halen en later weer terug in te plaatsen.

Dubbelglas in de schuifdeur plaatsen

Er dient dubbelglas geplaatst te worden in een schuifdeur. Er zit al dubbelglas in maar is nu ondoorzichtig dus willen het laten vernieuwen. De deur is 1.80 hoog en ongeveer 2 meter breed

Raam kort demonteren voor een verhuizing

Voor de verhuizing van een bank moet een raam (kozijn plastic, dubbel glas)) gedemonteerd worden en vervolgens er weer ingezet. Afmetingen raam 122x95. Wat kan dit type werk ongeveer kosten? Bij voorbaat dank.

Dubbel glas aanbrengen

Het vervangen van enkel glas van 3 ramen en 1 deur door helder dubbel glas. Afmetingen van de ramen zijn: circa 1.10 x 0.90 + 1.00 x 0.80 + 0.80 x 0.37 meter. Deur is circa 0.70 x 1.50 meter. Graag even langskomen voor het inmeten en het aanbieden goed isolerend glas.

Ramen wassen op gallerij

Wat is je prijs voor 2 gallerij ramen te wassen iedere maand ? 5 euro ? Vanaf de gallerij zijn de ramen bereikbaar. Normaal formaat. Graag reactie per mail als bellen niet lukt.

Dubbel glas ruit zetten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het zetten van een raam. Het betreft dubbel glas en de afmetingen zijn 2 bij 1.5 m. Oude glas verwijderen en nieuw dubbel glas leveren en plaatsen. Eerst offerte verzekering en daarna uitvoering.

Vervangen raam

Badkamerraam vervangen. Kozijn maat is 151x83 cm. Hierin een gat van 145 mm doorsnede t.b.v. een raamventilator maken. Locatie balkon op 11e verdieping. Enkel glas en gewoon dubbelglas. Offerte voor leveren en plaatsen glas(dubbel of enkel) en het maken van het gat voor de ventilator.

Het openslaande raam in de slaapkamer is ...

Het openslaande raam in de slaapkamer is behoorlijk gaan werken en kan niet meer open. Dit dient in zijn geheel te worden vervangen, dus zowel kozijn als glas. 'Buitenkozijn' is volgens mij nog in orde.

Ik wil een nieuwe deur naar de tuin met ...

Ik wil een nieuwe deur naar de tuin met dubbel glas en daarnaast een glaspaat van dubbel glas van 150x140 en daar naast een glasplaat van dubbelglas van 150x65.

Momenteel hebben we glas in loodramen. ...

Momenteel hebben we glas in loodramen. Ons idee is om hier voorzetramen voor te laten plaatsen. Het betreft een jaren 30 woning.

Renovatie beglazing van serre met ...

Renovatie beglazing van serre met isolatieglas.

voor en achterzijde trad. grenen ...

voor en achterzijde trad. grenen kozijnen, ramen en balkondeuren. Er zijn enkele stukken ingemaakt en er is div vulmassa toegepast. Kozijnen aan achterzijde div rotte onderdelen en 3 deuren zijn rot. deze kozijnen achterzijde + ramen en deuren geheel te vervangen + kozijnen en onderhoeken ramen voorzijde te repareren en met lijm injectie te versterken. Al dit, en nog gedeeltelijk dubbelebeglazing. Hoelang duurt het? Hoeveel gaat het kosten ongeveer? Total oppervlakte: +/- 15m2 (+/- 8-10 ramen)

ik zoek een dubbelglas ruit van 112 cm * ...

ik zoek een dubbelglas ruit van 112 cm * 143 cm voor een bestaand kozijn van hout. Graag opgave van prijs materiaal inclusief plaatsing.