Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas zetten:

Glas zetten

Het betreft het plaatsen van dubbelglas. Dit gaat normaal gesproken niet in een dergelijk schuifkozijn, maar hier hebben we een passende oplossing voor die we graag met u bespreken. De opdracht is in overleg inclusief aanleveren van glas of exclusief glas, dan leveren wij zelf het glas aan. Voor ons is beide bespreekbaar. Het betreft 4 ramen bestaande uit 2 delen aan de voorzijde van het pand. Het glas kan van binnenuit worden gemonteerd.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas zetten uit heel Nederland:

Schuurdeur uitfrezen voor slotkast

Onlangs een deur besteld bij Praxis, de deur bevat nog geen glas (moet ook nog gebeuren maar dit kan evt ook uitbesteed worden) en moet geplaatst worden in mijn schuur. Voor wat betreft het plaatsen moet dit nog wel zelf lukken, maar ik zoek naar iemand die het gat wil uitfrezen waar de slotkast in moet komen en het deurbeslag etc. (Slotkast en deurbeslag etc. is allemaal al aanwezig). Ook afschaven van de plekken waar deurscharnieren moeten komen behoort tot de werkzaamheden. Afhankelijk van de kosten en mogelijkheden kan het glas zetten ook behoren tot de werkzaamheden (ik vergelijk simpelweg de kosten etc.). Ik heb op locatie een werktafel indien nodig.

Glas in de deur laten zetten

glas laten zetten in een binnendeur die zonder glas is geleverd. afmetingen glas: 690x1495 mm. graag prijsindicatie

Vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak

We zouden graag nieuwe ramen in onze nokverhoging willen plaatsen. Er zijn nu 5 ramen aanwezig, waarvan 3 draairamen. We zouden daar graag 3 of 4 kleinere ramen van willen maken i.v.m. de warmte en meer isolatie. Deze staat namelijk pal op het zuiden. De houten kozijnen graag vervangen voor kunststof kozijnen. Graag ook HR++ glas in de nieuwe ramen plaatsen. Tot slot horen we graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot extra isolatie. Het gaat om de achterkant van het huis, hier is ruimte om een stijger neer te zetten. Het dak is verder in goede staat en hoeft niet vervangen te worden.

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

Ik wil graag een kattenluik in glas laten plaatsen. Afmetingen van het glas, graag hr dubbel glas, zijn 180x70 cm.

vervangen 3 houten kozijnen met HR+++ glas

Ik wil graag mijn kozijnen vervangen en nieuw glas in de ramen laten zetten. Het gaat om de ramen op de 3e verdieping. De afmetingnen van de kozijnen zijn 3x 77.5 cm x 111.5 cm en 3x (pentagon) 92.5 cm x 72.5 (highest middle point). Graag houten kozijnen en dubbelglas HR +++. Ik zou graag twee offertes willen ontvangen: voor draaikiepraam en voor een schuifraam.

Houten kozijnen vervangen

Op de eerste verdieping zowel voor als achtergevel kozijnen vervangen. In hout, inclusief inmeten en zetten met hr ++ glas. Voor: 2 x draaikiep, 2 x vast, 1 x balkondeur. (totale maatvoering kozijn 4,20 x 1,15) Achter: 2 x draaikiep, 1 x vast, 1 x balkondeur. (totale maatvoering kozijn 4,30 x 1,15) Ik ontvang graag een offerte en een tijdsindicatie.

Serre aanbouw balkon 1e verdieping

Wij willen op een bestaand balkon (3 bij 6 M) een aanbouw met veel glas (Serre) om onze keuken in te plaatsen. In de bestaande buitenmuur willen wij 2 deuren die toegang geven naar deze ruimte. Op het balkon liggen nu houten vlonder balken. Het balkon staat nu al op 4 palen. Het gaat om de voorkant van het huis. Onze woonkamer ligt op de 1e verdieping. De huizen hebben een kunststof buitenkant, het zijn veranda woningen, het is een australisch concept, en de serre moet wel passen bij het huis. Boven het balkon zitten er 2 ramen, 1 van de badkamer, 1 van de slaapkamer. Daaronder moet het glazendak komen, die dan gelijdelijk naar beneden moet lopen, tot deze recht naar beneden loopt en de voorkant vormt. De voorkant moet op de balustrade van ongeveer 1 meter hoog komen. Of een vergunning nodig is weten wij niet, dit moeten wij nog even uitzoeken. Aan de ene kant van het balkon is een schutting, aan de andere kant is deze dicht door de uitbouw van de buren, dit is aan de rechterkant. Links moet dus een glazen zijwand komen. In de serre willen wij de keuken zetten, dus er moet leidingwerk worden verricht. Het balkon is op de 1e verdieping, eronder zit een parkeerplaats. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren, maar willen deze klus daadwerkelijk uit laten voeren. Bij welstandscommissie moeten wij waarschijnlijk een aanvraag doen. Of wij vragen een bouwdepot aan, of wij betalen het zelf.

Raamwerk vervangen (totaal 20 glasvlakken) en dubbel glas zetten

Raamwerk vervangen in bestaande kozijnen tbv dubbel glas moederkozijnen blijven zitten 1 raam 1140x2000 1 vast raam en een bovenlicht open klapbaar 1 raam 600mm x2000mm 1 vast raam bovenste raam is al dubbel glas dit hergebruiken 1 raam 30000x2000 3 tweevaks ramen met een vast bovenlicht en twee uitklapbare boven lichten

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

Ik wil het dubbelglas in de serredeur laten vervangen door dubbel glas met een kattenluik (SureFlap). De afmeting van het glas is ongeveer 72 bij 181 cm. Daarnaast wil ik graag een offerte voor het vervangen van de vijf bovenramen van de serre (die zijn lek).

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

We willen een bestaande dubbelglas ruit laten vervangen door een nieuwe ruit voorzien van een uitsparing voor plaatsing van een katteluik. Het betreft dubbelglas HR++ afm. ca. 65 x 200cm. Te plaatsen kattenluik: https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattennet_kattenluik/sureflap_kattenluiken/407544

Partners

Partners van Casius