Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas zetten:

Glas zetten

Het betreft het plaatsen van dubbelglas. Dit gaat normaal gesproken niet in een dergelijk schuifkozijn, maar hier hebben we een passende oplossing voor die we graag met u bespreken. De opdracht is in overleg inclusief aanleveren van glas of exclusief glas, dan leveren wij zelf het glas aan. Voor ons is beide bespreekbaar. Het betreft 4 ramen bestaande uit 2 delen aan de voorzijde van het pand. Het glas kan van binnenuit worden gemonteerd.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas zetten uit heel Nederland:

Glasplaat in binnendeur plaatsen

Glasplaat van H=155 / B=53 cm in een binnendeur van H=202 / B=80 cm zetten. Binnendeur is van hardboard, de binnenkant is hol, opgevuld met kartonnen raster. Kan op een maan- of dins- of woens- of zaterdag, wanneer het u uitkomt. Materiaal als glas, houten lat en sierlatten zijn aanwezig. Niet gereedschap.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Hoi, Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas laten zetten. De afmetingen van het glas zijn ca. 36 cm bij 60cm in Amstelveen De kattenluik heb ik nog niet bestelt, Ik wil graag dat u het bestelt.

Glas in de deur laten zetten

Glas in houten binnendeur is kapot gegaan. Graag nieuw stuk glas (111,5 x 59 cm) aanbrengen.

Kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen

Wij zouden graag een kattenluik met chip (moeten we nog aanschaffen) in onze dubbelglas 210 x 90 laten zetten. Wat zijn de kosten hiervan? Of zou het ook in bestaand glas wat er nu in zit, gemaakt kunnen worden?

Kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen

Hallo, ik zoek iemand die een kattenluikje in dubbelglas kan zetten. Inclusief glas. Gaat om een raam van ongeveer 73x58 cm.

Dubbel glas en nieuwe kozijnen zetten

Het betreft twee kozijnen op de eerste verdieping. Het mogen houten kozijnen worden. Een kozijn van 104 cm breed bij 128 cm hoog (vanaf de buitenste houten rand gemeten). Dit raam dient open te kunnen. Een kozijn van 189 cm breed bij 129 cm hoog met twee ramen waarvan er één open moet kunnen.

Glas in deur zetten

Ik wil het bovenste vak in de deur (zie bijlage) laten vervangen voor glas of doorzichtig plaatmateriaal in verband met lichtinval.

Glas laten zetten

Enkel glas plaatsen. ca 85 x 25 cm, gaat om één ruitje (enkel glas) dat geschoven zit in een glazen rooster, bestaande uit 5 van dat soort ruitjes. Is met trap te bereiken

Serre realiseren

Wij willen een serre realiseren aan de achterzijde van de woning. De Afmeting van de serre zal ongeveer 550cm breed worden en 300cm diep. Zijkanten met een muurtje opgetrokken. Dus glas aan de bovenkant en voorkant. Woning is 600 cm breed. Het moet een geïsoleerde Serre zijn. Ik begreep dat er tegenwoordig geen fundering gemaakt hoeft te worden volgens FeNB2, dat dit aan de verdieping zou kunnen hangen. Graag willen wij alle voor en nadelen horen van een serre zonder en met fundering. Het oppervlakte is al onderheid met 4 palen Wij willen de vloerverwarming doortrekken in de serre. Graag zou ik de volgende opties naast elkaar zetten en met u in gesprek gaan over de mogelijkheden en uitvoering.

Erker vernieuwen en laag muurtje metselen

Van een jaren '30 woning de originele erker in de voorgevel vervangen ivm houtrot. Nieuwe erker ook weer van hout en moet min of meer een copie worden van de huidige. (zie foto). Het huidige glas-in-lood terugplaatsen maar eerst in dubbel glas laten zetten. Tevens een nu in witte baksteen uitgevoerd laag tuinmuurtje (zie foto) (circa 4,5 meter lang x 0,40 meter hoog) slopen en opnieuw opmetselen met hetzelfde type/kleur baksteen als de woning.

Partners

Partners van Casius