Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vide dichtmaken met beloopbaar glas:

Vide dichtmaken met beloopbaar glas

Dichtmaken van een vide met beloopbaar glas, zie foto. Afmeting vide: 3,40 X 2,40 meter (driehoekige vorm loopt uit tot 2,40 m).
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vide dichtmaken met beloopbaar glas uit heel Nederland:

Dakkapel realiseren en vide dichtmaken

Vide dichtmaken boven de woonkamer Ik zoek een aannemer die een vide kan dichtmaken boven mijn woonkamer. Het gaat dus om de vide uitbreiden zodat de vloeroppervlakte toeneemt. Beide vloeren moeten gelijk overlopen en worden als woonlaag gebruikt. Moeten dus stevig genoeg zijn voor meerdere personen en meubilair. Afmetingen 2.90 x 3.00. Dit moet worden doorgetrokken / afgewerkt. Ook moet er een dakkapel komen plus afwerking. Het dakappel mag compleet worden opgeleverd in een prefab.

Vide dichtmaken boven eetkamer en op het dak een dakterras bouwen

Ik wil de vide boven de 18 m2 eetkamer onder het dak dichtmaken en er bovenop een dakterras maken. Ingang dakterras op de verdieping erboven via glazenschuifdeur in de overloop. Na aanleg nieuwe vide vloer, dak openbreken en dakbedekking, houten vloer, dakrand-hek en goot aanleggen. boven deur een kleine dak rand overhang. Nieuwe buitenmuren moeten geïsoleerd worden. Woning ligt op 3 hoog (vide/dakterras is dus 4 hoog). dakterras aan achterkant, netto na verbouwing 12-15 m2. aan eetkamer zit balkon vast met afdak erboven, waardoor dakterras kan tot muur rand van eetkamer kan doorlopen.

Vide dichtmaken

Ik wil de vide laten dichtmaken. Hij is circa 2 meter bij 1,5 meter. Het mooiste lijkt mij een matglas waar je niet doorheen kunt kijken maar wel licht doorlaat. Graag krijg ik advies en een prijsopgave.

Vide dichtmaken met beloopbaar glas

Ivm met geluid/rust willen de vide bij ons dicht maken. Omdat de vide een hoop licht doorlaat de woning in, willen we dit niet ten koste van het licht dicht maken, we zaten dus zelf aan een glazen plaat te denken. Afmetingen zijn 91 cm bij 218 cm.

Vide dichtmaken boven de woonkamer

Ik zoek een aannemer die een vide kan dichtmaken boven mijn woonkamer. Het gaat dus om de vide uitbreiden zodat het vloer oppervlakte toeneemt. De vide maakt het mogelijk om tot de zolder te kijken. Gedeelte boven de eerste verdieping is al (tijdelijk) dichtgemaakt (gips aan balken). Dit moet verwijderd worden. De openingen op beide verdiepingen moeten dicht worden gemaakt. Beide vloeren moeten gelijk overlopen en worden als woonlaag gebruikt. Moeten dus stevig genoeg zijn voor meerdere personen en meubilair. De plafonds moeten ook vrijwel naadloos in elkaar overlopen. Afmetingen 1e verdieping: ca 300 x 255 cm. Afmetingen 2e verdieping: ca 300 x 150 cm. Huidige plafonds zijn afgewerkt met structuur. Dit moet worden doorgetrokken / afgewerkt. Vloerbedekking doen we zelf.

Dichtmaken huidig balkon en kamer realiseren met nieuw balkon

Wij willen ons terras/balkon op de eerste verdieping dichtmaken en er een kamer van maken. Doordat wij een vide hebben willen we de binnenmuur open hebben met een balustrade als afscherming. Op deze nieuwe kamer willen we een nieuw balkon maken. En moet er een deur gemaakt worden op de tweede verdieping. Afmeting balkon 5 meter bij 2,5.

Vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras

Wat zijn de kosten voor het dicht laten maken van een vide? Betreft een vide in de tuin, boven de (bewoners)parkeergarage. Afmetingen van de vide zijn ongeveer 3,95 x 3,00 meter. Benieuwd naar mogelijkheden, prijzen, advies voor opties houten loopdelen, beloopbaar glas en beton.

Vide dichtmaken boven de eetkamer

Mijn nieuwe huis heeft een vide tussen begane grond en de 1e verdieping. Op de eerste verdieping ligt de woonkamer en op de begane grond de keuken en de eetkamer. Wij willen de eetkamer, keuken en de woonkamer op de 1e verdieping organiseren, daarom willen wij deze bestaande vide dichtmaken. De vide is een driehoekige vorm, omsloten door de vloer, wand en glazen puien aan andere kant. Zie bijlagen ter illustratie. Deze moet dus dichtgemaakt moet worden. Ongeveer 8 m2. In september wil ik graag starten met de klus. Zie de brochure voor de maten en materialen.

Vide dichtmaken

Wij willen de vide op de eerste verdieping dicht laten maken zodat we meer ruimte hebben. De vide is 2,5 bij 3 meter.

Vide dichtmaken

Graag zouden wij vrijblijvend een globale offerte willen wat het zou kosten om een bestaande vide dicht te maken. Deze moet sterk genoeg zijn om te belopen en eventueel meubels op te kunnen plaatsen. De onderzijde willen wij dan weer aanstuken en sluiten tot aan het plafond. Vide is 1.78 bij 2.68 meter. Graag met hout dichtmaken.