Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas schuifdeur vervangen:

Glas schuifdeur vervangen

Ik wil graag het glas in een schuifdeur laten vervangen i.v.m. een ruitbreuk. Het gaat om figuurglas met kleine vierkantjes erin van 4 mm. Sponningsmaat: 1510 x 5150 mm Dagmaat 1490 x 4950 mm
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas schuifdeur vervangen uit heel Nederland:

Aanbouw achterzijde realiseren, eventueel prefab

Wij zijn ons aan het oriënteren om onze woning 3 meter dieper te maken. over de breedte van 5 meter. hier zouden wij wel een verzwaard plafond in willen hebben met het oog op een eventueel dakterras of zonnepanelen. ook moet het elektrisch voorverwerkt zijn etc. Wij hebben nog geen schets. De aanbouw willen wij van metselwerk, net als de woning. Deze komt aan de woonkamer. Er is geen vergunning nodig. wij zitten te twijfelen of wij 1 kozijn met een deur of schuifdeur willen of een raam. We willen graag driedubbel glas. Waarschijnlijk zijn heipalen nodig. Graag een prijs voor een casco en complete oplevering. Wij hebben ook interesse in een prefab aanbouw. Rond de zomer willen wij beginnen.

Open trap dicht maken met deur of schuifwand

Ik zou graag de trapgat die aan de woonkamer zit willen dicht maken met een schuifdeur met mat glas erin. Zie foto. Hoogte 258cm breedte 100cm

Deur vervangen door een MDF paneelschuifdeur

Wil graag een schuifdeur (een MDF paneeldeur) zonder zichtbare rails en geen helder glas. De hoogte is 223 cm en de breedte is 90 cm. Er zit nu een gewone deur, die moet eerst verwijdert worden. Een doorbraak is ook niet nodig.

Plaatsen van een serredak en schuifpui of complete serre realiseren

Wij zijn bezig met een uitbouw en willen dit graag middels een serre doen. Wij hebben een aannemer die het sloop en opbouw kan verrichten, dus het zou enkel gaan om het plaatsen van een serre dak en schuifpui. Hierbij denken wij aan een aluminium serre waarvan de buitenkant antraciet is en de binnenkant wit. Verder voorzien van HR++ glas. De pui willen wij graag in 4 delen hebben, waarvan de opening is in het midden. Ondanks dat we een aannemer hebben, zou ik toch ook wel benieuwd zijn wat jullie hierin zouden kunnen betekenen. De woning is van 2017. De fundering moet geïsoleerd zijn en de vloerverwarming willen we door laten leggen in de serre. Verder gaat de bestaande pui eruit en willen we een afscheidingsmuur hebben met schuifdeur om woonkamer en serre af te sluiten. De foto die ik mee stuur is nog van de bouw. Naast deze klus hoop ik dat de aannemer het volgende apart kan vermelden in de offerte, dit betreft namelijk een andere klus: Tussenwand creëren tussen woonkamer en serre.

Schuifdeur laten plaatsen

Ik zou graag een schuifdeur willen naar de tuin. Er wordt een uitbouw gemaakt. De uitbouw wordt niet voorzien van een schuifdeur. U zou de schuifdeur in het "open gat" moeten plaatsen. De afmetingen zullen het volgende zijn ongeveer (B*H) 2795mm*2500mm. Graag ontvang ik ook een offerte voor het altnernatief: openslaande deuren naar de tuin. Ik wil dan graag - 2 deuren van ongeveer 900mm*2500 mm. - Glas in kozijnen aan de rechter kant van de rechter deur van 500mm*2500mm - Glas in kozijnen aan de linker kant van de linker deur van 500mm*2500mm De totale breedte van de kozijnen is 2800. De deuren komen symetrrisch in het midden Gaarne beide offertes inclusief het plaatsen. Graag een glas HR waarde van minimaal HR++ met een minimale U waarde van 1.1.

Deuren kozijnen pafond schilderen

Beneden plafond. Ong 80 m2 4 binnen deuren incl kozijnen 1 dubbele binnen schuifdeur voorzien van glas. Incl kozijnen Boven: 5 deuren incl kozijnen 2e verdieping 2 deuren incl kozijnen

Schuifdeur voor trapgat plaatsen

Graag vraag ik een offerte aan voor een schuifdeur voor het trapgat. Het trapgat loopt tot aan het plafond door. Doorgang trap maat is 95 cm. Dus de deur moet breder zijn dan deze maat. Wij willen graag een witte houten deur met 4 ramen voorzien van (melk) glas. De hoogte vanaf de vloer tot plafond is ca. 260 cm. Houtsoort maakt ons niet uit als de deur maar niet krom trekt.

Glazen schuifdeur leveren en plaatsen

Graag zouden we een offerte willen aanvragen. Gewicht deur, uitgegaan van de daadwerkelijke hoogte van het plafond en breedte van de opening 2535 mm x 2000 mm = 5 m2 x 10 mm dikte glas x 2,5 kg= 125 kg. Maar ik weet dit niet zeker, denk namelijk dat er 10 cm van de hoogte af moet ivm rail en er 10 cm bij moet aan beide kanten voor de oversteek van de opening. De opening zit namelijk in een muur van 5 m breed. De lengte van de opening is 2000 mm, weet even niet wat u adviseert qua oversteek aan beide kanten 10 cm of is 5 cm voldoende? Rekenen we 10 cm aan beide kanten en 10 cm van de hoogte af dan wordt het glas: bxhxdikte = 2435 mm x 2200 mm = 5,4 m2 x 10 mm dikte x 2,5 kg = 134 kg. Het is een enkele glazen schuifdeur die naar links schuift. Glazen deur komt voor de wand, dus wandmontage. Deur tussen hal en woonkamer/keuken. Zou u ons hierin advies kunnen geven en een offerte voor deursysteem en glas willen maken. Met tevens verzendkosten. Bij voorbaat dank!

Plaatsen schuifdeur(en) onder aan trap

Op de begane grond wil ik graag een deur onder aan de trap die zoveel mogelijk geluid moet dempen en warmte beneden moet houden. Onder de trap bevindt zich een schoonmaakkast met een lelijke deur. Ik zou graag daarom 2 schuifdeuren willen, waarvan die van de trap deels open (glas) elementen erin. Zie bijlage voor wensen (bij ons situatie omgedraaid = trap links, kast rechts).

Schuifdeur leveren en plaatsen

Ik wil een muur tussen twee ruimten verwijderen van 2 meter breed. het verwijderen doe ik zelf. Hier wil ik een schuifdeur laten plaatsen. Ons plafond is 2,4 meter hoog. Ik zoek een eenvoudige witte schuifdeur (niet van glas), aan een railsysteem op het plafond en ben benieuwd naar de kosten. De deur moet kamer hoog zijn.

Partners

Partners van Casius