Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor huidig glas vervangen door davinci glas:

Huidig glas vervangen door DaVinci glas

Er dienen 8 ruiten van DaVinci glas gezet te worden (zonder kozijn) van 1000 x 1300 mm en 9 toogruiten van 1000 x 80 mm. Er zit nu enkel glas in. De onderste ramen (8 ramen) zijn breed 100 cm en hoog 130 cm. De bovenramen (9 stuks) zijn breed 100 cm x hoog 80 cm. Er is een boograam, die is 60 cm lang recht en de boog is 20 cm. Het zijn schuiframen. Afvoeren van de ramen mag, misschien dat de vakman ze kan hergebruiken. De ramen zitten op de begane grond en de eerste verdieping. De eerste verdieping zit op ongeveer 3,70 meter. De totale hoogte is 8 meter. Een steiger plaatsen is zeker mogelijk. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huidig glas vervangen door davinci glas uit heel Nederland:

Het plaatsen van een nieuwe houten buiten achterdeur

ik zoek een deurenspecialist die de buitendeur aan de achterzijde van de woning kan vervangen. Ik wil graag dat in de nieuwe deur glas aanwezig is. De bestaande deur dient verwijderd te worden.

Volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc.

Dak in beschermd stadsgezicht. Woning van voren gezien links vrij, rechts aansluitend aan volgend rijtjeshuis. Huidig schilddak circa 6.5 meter breed, 11.5 meter lang. Helling circa 45 graden. Dakkapel aanwezig voor- en achterzijde. Alleen de spanten zijn nog in orde, het beschot e.d. moet vervangen worden, door bijv. unidek-platen. Bestaande dakpannen hergebruiken onzeker, nog niet kunnen controleren. Graaf offreren met- en zonder hergebruik van huidige dakpannen. Daarnaast nieuwe dakgoten rondom. Links en rechts nieuwe dakkapellen realiseren, circa 1.5 meter hoog (stahoogte), 4 meter lang per stuk. Dakkapellen met HR++ glas realiseren. Op de offerte graag aparte posten maken voor de dakkapellen, met het HR++ glas als aparte post, en isolatie van het dak (indien mogelijk naar buiten toe isoleren) als aparte post. Dit i.v.m. verduurzamingssubsidie. Wij hebben de bouwtekeningen en foto's die we eventueel aan de vakman kunnen sturen.

Serre renovatie

Aan de achtergevel van ons huis hebben wij een serre met polycarbonaat serre platen. De platen aan de beide uiterste kanten verschuiven vaak naar beneden. Graag wil ik advies aan huis over: * mogelijkheid om de platen te vervangen voor glas (is de constructie hier sterk genoeg voor), zo niet * advies over verschillende soorten kunststof dakplaten. Vervolgens ontvangen wij graag een offerte betreffende deze platen en de bijbehorende werkzaamheden om de vervanging van platen uit te laten voeren. Ons doel is om meer isolatie aan te brengen in de serre. We hebben momenteel ook vloerverwarming in de serre laten aanleggen.

Raam met houten kozijn vervangen op tweede etage

Ik wil graag mijn raam met dubbel glas en houten kozijnen laten vervangen op tweede verdieping. Het raam is in 3 vlakken verdeeld. Ik weet helaas nu niet de afmeting maar ik schat ongeveer 1,80 x 60 cm. Mogelijk is er een steiger nodig voor deze klus.

Voordeur en zijdeur vervangen

Voordeur wil ik vervangen voor een moderne voordeur met een 3 puntssluiting, eventueel hiervan de deurkozijn vervangen indien huidige niet geschikt is. Zijdeur vervangen met deurkozijn (huidige is beschadigt) Boven de zijdeur glas alleen in rechthoek(zoals bij voordeur) en daarboven dichtmaken. Glas vervangen voor dubbel glas. Graag een prijs opgaaf per deur.

Vervangen kozijnen

Ik wil graag informatie over de mogelijkheden om aluminium kozijnen met enkel glas te vervangen voor nieuwe kunststofkozijnen met dubbel glas. Gaat om de volgende afmetingen: - Woonkamer: 277 x 198 cm - Keuken: 204 x 130 cm - Kamers 1e verdieping: 3 kamers van 204 x 130 cm - Badkamer: 115 x 31 cm - Zolder: 204 x 88 cm

Double glass in windows

Ik wil graag het glas van 8 a 9 ramen vervangen voor dubbelglas. De afmetingen weet ik niet.

Dakraam vervangen

Wij willen een dakraam laten vervangen van 114 cm x 118 cm (denk ik). Ik heb aan de buitenkant de maten opgemeten, maar weet niet of dit goed is. Het gaat om dubbel glas met een kunststof kozijn.

Een tweedehands buitendeur inhangen

Ik overweeg mijn voordeur te vervangen. (Huidige is best lelijk en heeft enkel glas.) Ik kan me geen gloednieuwe voordeur veroorloven, dus ga ik voor een tweedehands. Graag huidige slot hergebruiken. Hoeveel zou het inhangen kosten? (deurpost is in goede staat. huis is van 1960. afmetingen huidige deur: 204 bij 93 cm. tweedehands deur zal bijgeschaafd moeten worden)

Metalen deur vervangen en tussenwand van glas en staal plaatsen

Ik zoek een vakman voor het volgende: 1. vervanging van een metalen binnendeur. Maat van de binnendeur is 2.40 x 0.91 m (H x B) (maat is incl. kozijnen). 2. plaatsen van een tussenwand met glas en staal met twee openslaande deuren erin. Maat van de tussenwand is 2.40 x 2.70 m (H x B) Realisatie waarschijnlijk voorjaar/begin zomer 2020

Partners

Partners van Casius