Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor bovenlichten binnendeuren aanbrengen:

Bovenlichten binnendeuren aanbrengen

Ik wil bij drie binnendeuren glas in de bovenlichten laten zetten. De kozijnen zijn van metaal. Er zijn geen strips meer aanwezig om glas vast te zetten. Voor een deur heb ik het glas, voor de andere twee niet (93 bij 20-30 cm). Het gaat om helder enkel glas. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bovenlichten binnendeuren aanbrengen uit heel Nederland:

14 deuren en kozijnen schilderen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 14 binnendeuren (opdekdeuren vanuit de bouw geplaatst) en 4 spaanplaat bovenlichten en bijbehorende kozijnen. Kleuren et cetera bespreek ik met de schilder.

Glas in bovenlichten binnendeuren plaatsen

Er dienen bij 9 bovenlichten boven de Berkvens binnendeuren glas geplaatst te worden. De kozijnen zijn 88 cm breed en de hoogte verschilt per deur maar zal maximaal 50 cm hoog zijn. Graag laten wij dit goed inmeten, leveren en plaatsen door de vakman.

Bovenlicht binnendeuren slaapkamers vervangen

Het gaat om 4 bovenlichten (3 slaapkamers + badkamer) vervangen, in een woning uit 2001. Deurbreedte circa 95 cm. Reden is dat we het huidige veiligheidsglas met raster niet mooi vinden. We willen deze vervangen door transparant glas zonder raster ('neem aan dat hier ook veilige opties voor zijn). Na april kan er met de klus begonnen worden.

Binnendeur opmeten en monteren

Wij willen de bestaande 5 binnendeuren laten vervangen. En daarvoor een advies om ook andere bovenlichten te vervangen. Er zitten nu Bruynzeel opdekdeuren met bovenlicht met glas of een plaatje (met gaatjes) in. Het is ook een optie om grotere deuren te laten monteren zodat de bovenlichten kunnen komen te vervallen. Ook moet er direct beslag worden geplaatst voor deze 5 deuren. De deuren moeten worden ingemeten daar de vloer niet overal gelijk is!

Bovenlicht bij een binnendeur vervangen

Vier binnendeuren waarbij bovenlichten dichtgetimmerd zijn door vorige bewoners. Het glas is ook verwijderd en dus de glaslatten ook. Wat kost het om dit weer te herstellen?

Bovenlichten bij binnendeuren vervangen

Ik wil graag het glas van de bovenlichten van de slaapkamers vervangen met niet doorzichtig glas.

Stalen kozijnen met bovenlichten vervangen

Opdracht is: De bovenlichten & stalen kozijnen van de binnendeuren verwijderen. Het zijn er 5 stuks, verdeeld over 2 verdiepingen, en nieuwe kozijnen plaatsen. De nieuw kozijnen en deuren waarschijnlijk van hout. De nieuwe deuren plaatsen. De gehele hal stuken (2/3 verdiepingen. Wanden en plafonds. Er zit nu spachtelputz op de wanden. De hal/overloop schilderen wat gestuct. Graag een gedetailleerde kostenindicatie (materiaal en arbeidsloon, inclusief BTW)

Binnendeuren + kozijnen vervangen

Er dienen 3 binnendeuren vervangen te worden. De nieuwe deuren moeten tot aan het plafond gaan komen. De bovenlichten die er nu zitten dienen dus te worden verwijderd. Bij de voordeur hebben wij aan beide kanten ruiten. Aan een kant zijn dit 2 ruiten en aan de ander zijde 4 ruiten. Dit moet vervangen worden door 1 stuk glas. De afmetingen hiervan zijn 64 bij 199 cm en 29 bij 199 cm.

Binnendeuren, kozijnen en bovenlichten plaatsen

Mijn appartement heeft nu aluminium deurkozijnen en bovenlichten. Alle 6 wil ik laten vervangen. Kozijnen, deuren en bovenlichten. Wellicht geen aluminium meer maar hout. Graag een offerte, ik heb geen voorkeur voor stompe of opdekdeuren.

Binnendeuren, kozijnen en bovenlichten vervangen

In Rotterdam centrum heb ik een appartement met 6 binnendeuren. Deze zijn door de vorige bewoner lelijk geplaatst. Ik wil graag de gehele situatie vervangen. Kozijnen, bovenlichten en de deuren. Een van de deuren betreft een badkamerdeur. Heel graag een offerte.