Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raamfolie op ramen aanbrengen:

Raamfolie op ramen aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en aanbrengen van privacy-folie op de ramen van mijn woonkamer. Indien gewenst kunnen we ook zelf het privacy-folie bestellen. Het gaat om 3 ramen van dubbelglas met de volgende afmetingen: Raam 1: lengte 340 cm, breedte 110 cm Raam 2: lengte 35 cm, breedte 110 cm Raam 3: lengte 65 cm, breedte 110 cm We willen nog een rand van 5 cm breed aan de bovenkant laten uitsnijden zodat het ontwerp iets speelser wordt.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamfolie op ramen aanbrengen uit heel Nederland:

Raamfolie op ramen aanbrengen

Wij willen graag voor de toegangsdeur in onze lobby en de vier spreekkamers in onze kantoortuin anti inkijkfolie laten aanbrengen. Wij hadden voor de deur ons bedrijfslogo in gedachten en voor de spreekkamers een creatief thema. Wij willen graag deze week nog een afspraak met een adviseur die bij ons langskomt om een en ander door te nemen qua maten en mogelijkheden en bij akkoord, de werkzaamheden zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Folie op raam plakken

Ik wil graag raamfolie laten aanbrengen aan de voorzijde van mijn woning om de inkijk te verminderen. Het gaat om vijf ramen. (1 x 1.5 meter).

Raamfolie aanbrengen

Ik wil graag raamfolie laten aanbrengen aan de voorzijde van mijn woning om de inkijk te verminderen. Het gaat om vijf ramen.

Zelfklevend raamfolie op keukenramen plaatsen

In de keuken heb ik 2 ramen die tot aan het aanrecht doorlopen. Dit geeft veel inkijk. Ik wil dit graag verhelpen door zelfklevend raamfolie te gebruiken (statisch raamfolie laat los). Inmiddels heb ik zelf meerdere rollen verplakt. Het lukt me gewoon niet om dit mooi op het raam te krijgen. Het betreft 1 raam van 108 cm breed en 1 van 50 breed. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan verzorgen. Ik hoor graag wanneer u tijd hebt en wat de kosten zijn. Dan zorg ik dat ik het folie in huis heb.

Raamfolie aanbrengen

Wij hebben 2 ramen in de voordeur van 55 x 66,5 en willen hier graag folie op. Graag horen wij hier de kosten van.

Raamfolie op ramen aanbrengen

Ik wil spiegelfolie laten aanbrengen op 2 raampartijen. Naar buiten kijken moet kunnen, van buiten naar binnen niet. Raammaten zijn 1x (74 bij 121) en 1x (132 bij 121).

Raamfolie aanbrengen op ramen

Ik wil graag raamfolie laten aanbrengen op een tweetal ramen naast de deuren in ons pand. Hiervoor wil ik graag een offerte aanvragen bij een partij in de buurt van Hoevelaken.

Raamfolie plaatsen op 11 ramen in een kantoorpand

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het plaatsen van raamfolie op 11 ramen van meeting rooms in een kantoorpand. We denken dat het folie geplaatst kan worden op 85 cm vanaf de grond en op 75 cm vanaf het plafond, zodat het precies op zit- en stahoogte zit. De maten kunnen worden opgemeten. Er mag ook een folie worden geleverd. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Raamfolie als isolatie aanbrengen

Graag zou ik advies willen ontvangen voor een raampartij in 1 kamer. De afmeting van het raam is ongeveer 2.50 bij 2.50 meter en deze is onderverdeeld in kleinere ramen. Wij hebben gehoord dat je kan isoleren met raamfolie of is dit niet verstandig en dienen wij het glas te vervangen door dubbel glas. De kozijnen in de andere vertrekken wil ik ook graag laten controleren.

Raamfolie op ramen aanbrengen

We hebben twee badkamers met bij elkaar ongeveer drie vierkante meter aan helder HR++-glas: één raam van 70 x 120 cm en twee ramen die bij elkaar ongeveer twee vierkante meter beslaan. Daar willen we graag privacyfolie op laten plaatsen. Ik wil ook de garantie op mijn HR++ behouden.