Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen van een sierglas ruit:

Vervangen van een sierglas ruit

In mijn woning zijn op de begane grond een viertal sier-glas ruiten geplaatst, welke in opdracht zijn vervaardigd. Een uniek kwartet. Één van deze ramen is gebroken en zou moeten worden vervangen. Het gaat om transparant glas, deels gematteerd met o gelegde gladde elementen in blauw.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van een sierglas ruit uit heel Nederland:

Glas van de eethoek vervangen

Wij hebben een eethoek met een bovenblad van helder veiligheidsglas en een onderblad van zwart sierglas. Beide bladen moeten vervangen worden omdat ze kapot zijn. We laten beide bladen graag even goed inmeten en ontvangen een prijsopgave voor het leveren en monteren.

Dorpel voordeur vervangen + glas plaatsen

De onderdorpel van de voordeur is deels rot en dient vervangen te worden. De lengte van de huidige onderdorpel is ongeveer 1.60 meter (deur en zijlicht). Tevens beglazing zijlicht vervangen door dubbel (sier)glas, maten: 0.77 x 0.45 meter en 1.15 x 0.45 meter. Sierglas voordeur vervangen door enkel sierglas welke past bij dubbele beglazing zijlicht. Gaat ook om de levering van het glas.

onderdorpel voordeur vervangen + glas plaatsen

De onderdorpel van de voordeur is deels rot en dient vervangen te worden. De lengte van de huidige onderdorpel is ongeveer 1.60 meter, deur en zijlicht. Tevens beglazing zijlicht vervangen door dubbel, sier glas maten: 0.77 x 0.45 meter en 1.15 x 0.45 meter. Sierglas voordeur vervangen door enkel sierglas passen bij dubbele beglazing zijlicht.

Ruiten in achterdeur vervangen

In onze achterdeur zijn twee ruitjes gesneuveld. Ongeveer 20 x 25 cm en eentje loopt rond, die zit bovenin. Het glas is van het merk Guss, sierglas met strepen. Ik weet waar dit glas verkocht wordt, in de buurt. We willen deze twee ruiten graag laten zetten.

1) Vervangen van bestaande standaard ...

1) Vervangen van bestaande standaard schuurdeur door een deur met een raam (boven de klink) van draadglas, enkele beglazing. 2) Vervangen van bestaande standaard dichte binnendeur (opdekdeur) door een deur met ramen van sierglas of facetglas in 2 delen, enkele beglazing

Een ruit vervangen van sierglas ad 1.22 ...

Een ruit vervangen van sierglas ad 1.22 meter bij 2.00 meter binnenshuis.