Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor panelen door glas laten vervangen:

Panelen door glas laten vervangen

In de kelder zit een paneel met 2 kleine ruitjes erin en dat moet vervangen worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor panelen door glas laten vervangen uit heel Nederland:

Stalen deuren

Naar aanleiding van een verbouwing is een tweetal stalen deuren gewenst: 1) voor een opening van ongeveer 180 breed en ongeveer 210 cm hoog: een enkele taatsdeur van 100 cm met aan weerszijden panelen van elk 40 cm. Hoogte dus omstreeks 210 cm. 2) voor een opening van ongeveer 270 breed en ongeveer 210 cm hoog: dubbele taatsdeur van elk 95 cm met aan weerszijden panelen van elk 40 cm. Hoogte omstreeks 210 cm. Beiden uitgevoerd met drie horizontale lijnen (dus vier vlakken glas per paneel / per deur).

Stalen schuifdeuren met zijpanelen plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij opzoek naar een afscheiding tussen woonkamer en keuken. Een soort en suite. De opening is 2760 mm breed en 2620 mm hoog. Na onze mening net te smal om met een kastenwand te werken waar de schuifdeuren invallen. Er blijft ook maar een doorgang van net geen 1400 mm over. Waardoor er veel lichtinval wordt geblokkeerd. Misschien dat een stalenwand met glas een optie is? Waarbij de opening in vieren wordt gedeeld en de middelste twee panelen schuifdeuren zijn. Elk paneel willen we verdelen in 4 vlakken met glas. Is dit mogelijk en wat is hier de richtprijs van? Met vriendelijke groet.

Schuifwand plaatsen inclusief materiaal

Voor ons nieuwe huis zouden wij graag een schuifwand willen plaatsen met 2 panelen over 2 rails voor een totale breedte van 350 cm en een hoogte van ongeveer 265 cm. De rails zouden 460 cm breed moeten zijn, zodat beide panelen aan de ene of de andere kant van de wonen weggeschoven kunnen worden. De panelen moeten stevig zijn, maar we zouden daar ook een stuk glas in willen voor doorkijk.

Schuifwand met deuren en vaste panelen maken

Wij wonen sinds 2 jaar in onze nieuwbouwwoning en hebben de wens om in de woonkamer een tussenwand met schuifdeuren te laten monteren van staal met glas en met een roedeverdeling. De breedte is 280 cm en we willen aan beide zijden een vast paneel van 70 cm Verder een dubbele schuifdeur van in totaal 140 cm breed. Er ligt hier een tegelvloer met vloerverwarming. Daardoor kan er geen montage aan de vloer plaatsvinden en moet het systeem aan het plafond komen. We willen een roedeverdeling met 3 glasvlakken: boven en onder een gelijk vlak en in het midden een groter vlak. We ontvangen graag uw offerte.

Glas in loodruitje vervangen

In een binnendeur zitten twee panelen glas-in-lood waarvan 1 ruitje stuk is gegaan. Deze willen wij laten vervangen.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje laten maken in een deur waar twee dubbelglazen panelen in zitten. Het onderste paneel, waar het glas in moet komen, is 65 (breedte) bij 70(hoogte). Wat zouden de kosten daarvoor zijn en op welke termijn zou het geleverd kunnen worden?

Stalen deuren en wanden op maat maken

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een wand die bestaat uit: Openslaande deur met kozijn 100 cm. Dubbele schuifdeuren met glas van beide 70 cm en aan beide zijden vaste panelen met glas van 75 cm 260 hoog (+-85 hoogte vanaf de grond dichte panelen). Een uitsnede in de keuken doormiddel van een vast paneel met glas 185cm breed en haaks hier aanvast een vast paneel met glas van 40 cm. Ik heb eventueel een tekening hiervan gemaakt.

Deuren afhangen

Ik wil graag 2 binnendeuren laten afhangen. De deuren koop ik op internet. Het betreft een paneeldeur voor de kelder en een zelfde deur met glas panelen voor in de gang. De scharnieren moeten worden ingefreesd en de sloten gemonteerd.

Panelen in deuren vervangen door glas

Wij hebben oude binnen-paneeldeuren waar wij glas in willen laten zetten en het hout zwart laten spuiten. Het zijn drie deuren: twee openslaande deuren en een gewone deur. Onderaan 1 paneel en boven twee smalle panelen. Het huis is van 1917, ik weet niet hoe oud de deuren zijn. Vanaf september starten we met de verbouwing. De deuren zullen ergens in oktober gedaan moeten worden.

Taatsdeuren met slank aluminium profiel plaatsen

Hoogte 3m breedte 270 2 panelen aan de buitenzijde en twee deuren in het midden ik denk 5 of 6 ramen per paneel of deur Aluminium met slank profiel (met glas)

Partners

Partners van Casius