Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raampje boven binnendeur vervangen:

Raampje boven binnendeur vervangen

In het bovenraampje van een binnendeur is een scheur ontstaan en deze dient derhalve vervangen te worden. De afmeting is ongeveer 84 cm. breed bij 28,5 cm hoog.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raampje boven binnendeur vervangen uit heel Nederland:

Glas in lood in een binnendeur plaatsen

Ik heb 4 binnendeuren met bovenlicht en een klein wc raampje (hoeft niet isolerend te zijn) waar ik graag glas in lood wil laten zetten in de stijl die in huis al aanwezig is. Vierkante ruitjes in de kleuren paars, groen, geel en dergelijken. Gelieve in antiek glas en lood glas. Wat zijn hier de kosten van inclusief het laten plaatsen? Het glas in lood moet ook worden gemaakt/aangeschaft door de vakman.

Herstel van een binnendeur

Herstel werkzaamheden van een binnendeur: 1) Cando binnendeur Dublin, met glas-in-lood-8-ruit raampje is een raampje gebroken. Nieuw raam is besteld, oude moet uit de deur gehaald, nieuwe geplaatst, inclusief netjes afwerken (gronden, lakken en dergelijke.) 2) zelfde deur, is de schoot een tijd terug afgebroken. Middels boren in het deurkozijn hebben we dit op kunnen lossen. Gat in het kozijn is amateuristisch gevuld. Dit moet geschuurd, geplamuurd en daarna weer netjes gegrond/afgelakt.

Raampje boven binnendeur vervangen

Het raam boven een binnendeur is stuk. Mag simpel en goedkoop vervangen worden, moet er ivm oplevering huis netjes uitzien.

Raampje boven de binnendeur vervangen

Wil graag het raampje boven mijn binnendeur laten vervangen door mat glas. Het gaat om een raampje van 0.78 meter breed x ongeveer 0.50 meter hoog. We hebben een houten kozijn.

Bijkeuken aan een nieuwbouwwoning laten bouwen

Ik wil graag een bijkeuken aan een nieuwbouwwoning laten bouwen. De uitbouw kan tegen de uitbouw van de buren worden gebouwd. Daarmee wordt de uitbouw 2.40 meter bij 2 meter, het gaat dus om twee muren. Het dak wordt plat met dakleer. De deur in de huidige achtergevel moet worden verplaatst naar de bijkeuken en de achtergevel moet worden voorzien van een nieuwe binnendeur. De bijkeuken wordt niet voorzien van verwarming. Ten behoeve van de fundering is er al een heipaal in geslagen en er zitten verankeringen op de achtergevel en de uitbouw van de buren. De buitenstenen zijn ook al gekocht. In de achtergevel zit een kabel voor elektriciteit en een leiding voor water. De bijkeuken dient voorzien te worden van drie dubbele WCD. We willen ook graag een raampje.

CV-kast isoleren en deur plaatsen

Het betreft het zo snel als mogelijk plaatsen van een normale houten binnendeur, bij voorkeur geïsoleerd voor geluid in de woonkamer. Boven de deur moet een raampje van dubbelglas worden geplaatst. Daarnaast heb ik een tweede opdracht, namelijk het geluiddicht maken van de Cv-kast en het maken van een ventilatiegat. De deur moet geïsoleerd worden en er moet een iets van een strip tussen de deur en de vloer komen. Het ventilatie gat moet komen in een gipsplaten muur. Graag advies betreffend de mogelijkheden en een offerte.

Glas boven een binnendeur vervangen

Boven een binnendeur is het raampje kapot gegaan. Hiervoor wil ik graag een nieuwe bestellen en laten plaatsen. De afmeting is ongeveer 85 cm x 50 cm.

Voordeur en binnendeur plaatsen

Wij hebben bij Praxis een nieuwe voordeur en binnendeur gekocht, welke rond half april worden geleverd .Het gaat om de voordeur van CanDo, type ML 650 met een glas-in-lood raampje. Deze moet worden afgehangen met hang- en sluitwerk en een brievenbus moet worden geplaatst. Er gaat een gewoon slot in, geen meerpuntsluiting. In de offerte mag een afzonderlijke post worden opgenomen voor het aflakken van de deur. De binnendeur betreft een opdekdeur, type Chelsey van CanDo. Daarin moet een lange ruit worden geplaatst met plakroedes. Wij ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Binnen- en buitenschilderwerk (160127-000267)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant schilderwerk laten aanbrengen. Het is een achterpui (4 raamkozijnen, 1 deur en deurkozijn) over 5,50 meter met een koof er boven 5,50 meter x 0,15 meter. Ombouw van een radiator van circa 3,00 meter lang. Binnendeur met raampje aan 2 zijden inclusief kozijnen en bovenraampje. 2 dichte binnendeuren inclusief bovenraampje kozijn aan beide zijden. Houten tussenmuurtje van 0,70 meter breed. 1 sierhaard,1 binnendeur met kozijn en bovenraampje aan 1 zijde. 1 buitendeur met kozijn. De verf is reeds door Praxis geleverd aan de klant. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst van en bij akkoord op de offerte door Praxis. Gelieve referentie 160127-000267 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Glas-in-lood in een binnendeur repareren

De binnendeur heeft een paneel van 3 melk glas ramen tussen een kader raampjes van glas in lood. Nu is 1 raampje gesneuveld waar we graag een nieuwe in willen. Afmeting: 19 bij 34,5 cm.