Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Roelofarendsveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Roelofarendsveen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Roelofarendsveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Roelofarendsveen of directe omgeving.

34 klanten uit Roelofarendsveen bevelen een bij Casius in Roelofarendsveen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Roelofarendsveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, ventilatieroosters in bestaande ramen plaatsen, spiegel in een schuifdeur vervangen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Roelofarendsveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Roelofarendsveen:

Enkelglas ramen vervangen door dubbel glas ramen

Ik wil graag 3 enkel glas ramen op de 2e en 3e verdieping laten vervangen voor dubbelglas. Ik ga binnenkort verhuizen naar dit huis en dan weet ik ook de juiste afmetingen.

Enkelglas ruiten vervangen door isolatieruiten

Wij hebben een eengezinswoning gekocht en krijgen daarvan op 14 april de sleutel. Er zitten daar bij de voordeur drie ramen met enkel glas dat wij willen laten vervangen door isolatieglas. Het gaat om een raam boven de deur van ongeveer 25 cm hoog en 95 cm breed. Naast de deur zitten 2 ruiten van respectievelijk 75 cm hoog x 95 cm breed en van 130 cm hoog x 95 cm breed. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

2 ruiten op bg vervangen voor dubbel, ...

2 ruiten op bg vervangen voor dubbel, 68,5 x 117 en 85 x 91. 4 ruiten vervangen op 1e verd 181,5 x 131 en 189,5 x 117 en 2 van 75 x 80. Glasmaten. Er zit nu enkel in. Er is ruimte voor rolsteiger.

Het betreft de vervanging van een ...

Het betreft de vervanging van een dakkapel op de tweede verdieping van ons rijtjes huis. De bestaande dakkapel is ong. 2.50m breed . Wij zoeken een aannemer die een offerte uitbrengt voor een nieuwe dakkapel van kunststof met dubbele beglazing en eventueel iets groter dan de bestaande (tot 3.00m). Kleur parelwit met donkergroen i.v.m. bestaande kunststof kozijnen. Het geheel moet voorzien zijn van een zonwerend scherm of rolluiken, event. electrisch te bedienen. Geen trespa. Buitenkanten 2 kiep/kantelramen en in het midden 1 vast raam. 1x ventilatierooster. Ook afgewerkt aan de binnenzijde.